הטענה שלי היא לא שלא כדאי להוציא פורט… גם בשביל 200 אלף יחידות שווה כנראה.
הטענה שלי היא שיש דבר כזה ״נישה של סטים״/מחשב, ומשחקים מסויימים לא מזיזים קונסולות. כן, כמו סאקבוי, סארוס וכו… אנשים לא רוכשים קונסולה בשבילם, הם בונוס חביב במקרה הטוב. כשאתה רואה משחק שמוכר בסטים 30 מליון יחידות במחשב ומיד קופץ ״אם רק היה זמין בקונסולה של מיקרוסופט אז זה היה מטיס קונסולות״ - זה פשוט לא המצב, בהרבה מאוד מקרים.
והנתונים אומרים שברשימת הטופ-סלרס של PSN בפס5 לחודש יולי: בארה"ב פאלוורלד היה מקום 7, ובאירופה מקום 5, כשרק זכיונות כמו COD, פיפא, AC לפניו.
כלומר: פופולאריות עצומה. כלומר: פאלוורלד משתין בקשת על Saros ועל בלעדיים רבים מבית סוני, מיקרוסופט ונינטנדו.
Escape the Backrooms שהיה מקום ראשון בארה"ב ובאירופה לחודש יוני, נשאר מקום 10 ביולי בארה"ב, ומקום 8 באירופה.
כלומר: מקרקס בלעדיים רבים מבית סוני, מיקרוסופט ונינטנדו.
מי שמתעקש לחשוב ש Saros ודומיו כבלעדיים חשובים לפלטפורמה, ויוצרים עניין ודוחפים קונסולות צריך להכיר בעובדה פשוטה:
Escape the Backrooms מייצר engagement שמקרקס את Saros ודומיו, ולכן אם Backrooms היה בלעדי לפלייסטיישן האימפקט שלו היה מבייש את זה של Saros. אז אם Saros 'מכר קונסולות', Backrooms כבלעדי היה שם אותו בכיס הקטן.
אתה מדבר על משחקי קו-אופ שמתבססים על צ'אט קולי - כמו כפפה ליד לשחקן הקונסולה הממוצע.
הנתונים מדברים בשם עצמם: קהל הפס5 מת על כל להיטי האינדי האלה שמגיעים מהמחשב והם מעניינים אותו יותר מחלק לא קטן של משחקים בלעדיים מ'שמות מוכרים'.
@Hypno - ההבדל בין שנינו, הוא שאני אמיתי. אתה מגיע לאסטרטגיה המהוללת שלך עם מניע ברור - לחזק את ואלב. מיקרוסופט לא באמת מעניינת אותך, ולא יזיז לך אם מחר בבוקר הם ייצאו מעולם הגיימינג לחלוטין. כפי שאנחנו מכירים אותך מהעבר, גם אם מיקרוסופט תהיה עם חנות סבבה לגמרי, אתה תמצא למה היא לא טובה, למה לא כדאי לרכוש בה ולמה אין סיבה להחליף את סטים.
זה יחזק את מיקרוסופט ואת גישת 'הפלטפורמה הפתוחה' שטובה יותר לצרכנים ולמפתחות.
אתה אומר ש Helix הוא סתם עוד PC. כלומר הוא ימכור לאנשים שכבר חגים סביב השוק הזה. אז נגיד אתה אומר שה Helix ימכור כמה אלפי יחידות בשנה. אם האנשים האלה גם ככה חגו סביב השוק הזה הם כנראה אנשים שכבר משתמשים בסטים.
ואלב לא צריכה את Helix כדי לקושש בתרחיש הכי לא ריאלי 1000 משתמשי סטים חדשים.
(אגב, נזכרתי ב Satisfactory כעוד דוגמה למשחק שמכר טוב כבלעדי ל EGS. כנראה עוד 'יוניקורן', הא?)
מאותן סיבות שתמיד היו. הן זולות, נוחות ופשוטות יותר לשימוש בסלון. אבל הכי חשוב, בלעדיים. הפיסי עדיין לא יכול להתחרות עם הנקודות האלה. וכן, גם אם הפס6 תהיה הכי יקרה אי פעם, היא עדיין תימכר בהפסד. הפיסי מעצם טבעו לא יכול להתחרות עם דבר כזה.
אגב, אני קניתי לא מעט פיזי לסוויץ' 1/2. כשאני עושה את זה, אני בתכלס משחק בחינם או כמעט בחינם.
עובדה ששוק הקונסולות עומד במקום מבחינת יחידות ושוק הגיימינג במחשב מתחזק בשנים האחרונות.
בלעדיים הכי חשוב אבל הפס5 מצליחה כל כך כאשר מעולם לא היו פחות בלעדיים מאשר כיום. ובדור הבא לא יהיו 'בלעדיים' לפס6 כי הכל ירוץ על החומרה הניידת.
הבלעדיים 'הכי חשוב' ויחד עם זאת פלטפורמת המחשב מציעה עשרות משחקים בלעדיים שלא נמצאים באף קונסולה אחרת.
או שכולם יעברו לשחק מקה קמיליון ב 4 דולר
או שכולם יעברו לשחק בפורטנייט, APEX, מארבל רייבלס, PUBG , גנשין אימפקט שעולים 0 דולר. גיחי גיחי גיחי.
בוא נעשה put down למשחק שמכר 20 מיליון עותקים כביכול בעיקר כי הוא זול, אבל נמלא את הפה מים שבעצם כל הלהיטים ששחקני הקונסולות משחקים נון-סטופ לא עולים כסף.
חלילה, אלה משחקי AAA שהגיעו לפופולאריות שלהם בזכות craftmanship משובח וזה שהם לא עולים דבר לא שיחק תפקיד כלל וכלל.
שוק המחשב ממשיך לייצר להיטים:
ReStory מכר יותר מ 300,000 עותקים בשבוע.
IRON NEST: Heavy Turret Simulator מכר יותר מ 400,000 עותקים בשבוע.