ירידה משמעותית מהמכירות של משחק המכות של דרגון בול. עצוב לי בשביל מארוול וARC.
בכל זאת אני לא מבין מה מארוול ציפו שייקרה? סטריט פייטר 6 בהצלחה מטאורית אצל הצעירים ברמה שאף אחד לא ראה מגיע. אנשים לא יעזבו את SF בשביל לשחק את TOKON. גם אם הייתי רוצה לשחק בTOKON אין מספיק שעות ביממה לאפשר זאת כי צריך לדחוס חיים גם בכל השעות האלו.
למארוול וקפקום יש כידוע עשורים של שיתופי פעולה יחד, ולראות דמויות כמו DOOM מגנטו, וולברין ושות, בלי הדמויות של SF זה פשוט לא זה.
שיחקתי מעט בבטא לא התרשמתי במיוחד.
לגבי הנתון של פיזי מול דיגיטלי, טוב זה מובן מאליו רוב האנשים שרוצים באמת לשחק במשחק כזה ולהשקיע בו את זמנם ירצו אותו דיגיטלי משחק שמשחקים בו כל יום עדיף עותק דיגיטלי בהרבה על פיזי.
כלומר אני חושב שבמקרה הספציפי הזה אף אחד מהמחנות, לא תומכי העותקים הפיזים ולא תומכי הדיגיטל לא יכולים להשתמש במכירות האלו כאיזושהי אינדקציה.
בסדר, אתה לא מחשיב את gow ragnarok למשל כבלעדי. טכנית זה נכון, בפועל לשחק בו על 1080p30 על הפס4 זה לא באמת אותו דבר. חוויה נחותה משמעותית.
למה אני צריך להחשיב את רגנארוק כבלעדי? מישהו בווקסלים החשיב את THE LAST OF US לPS4 כבלעדי ב2014 כי הוא הPS4 היה הגרסה הדפינטיבית נכון לאותו דור? המקרה היחיד שאני יכול לקבל מה שאתה אומר זה שגרסת הCross gen היא היחידה שזמינה במערב, ואז דה פקטו
מדובר במשחק בלעדי מבחינה מעשית.
נגיד Yakuza 0 הוא משחק PS3 במקור אבל היה זמין באנגלית רק על הPS4 וגם עם 60FPS אז כן במקרה כזה זה תופס. כנל פייניקס רייט שהיה משחק GBA במקור, אבל המערב קיבל אותו באנגלית בגירסה דפינטיבית על הDS רק דור אחר כך. רגנרוק לא נופל על מקרה כזה אינטר.
הטיעון שלך די רדיקלי, כלומר זה די קיצוני להגיד שצריך לספור את GOW כאקסקלוסיבי, כי אז כמעט תמיד יש אקסקלוסיבים כי תמיד יוצאות גרסאות דפינטיביות יותר ויותר בכל דור. אולי גם The Witcher 3 הוא אקסקלוסיבי של הPS5 כי הוא הרבה יותר טוב על הPS5 ? ותאמין לי הוא יותר צריך את הPS5 ממה שרגרנארוק צריך.