VOXELIM

נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

8419 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 22 באוגוסט 2026 בשעה 20:15
ציטוט מאת Hypno

ברור. כמו ש console exclusives לא חשובים וחסרי השפעה כי הם זמינים על מחשב. כמו הסכמי שיווק למשחקי צד ג' שיוצאים לקונסולות מתחרות.
כמו שכל משחקי האינדי שמוכרים מיליונים על קונסולות למרות שזמינים שנים על כל מחשב. אז עכשיו אתה עושה ספין של 'פאלוורלד בעצם משחק תובעני'. אז יאללה, escape the backrooms. בוא נשמע את הספין החדש.

פאלוורלד ו backrooms לא בלעדיים והם חשובים לפלייסטיישן פי כמה וכמה וכמה וכמה אשר Saros. תמודד עם המציאות. אינדים משתינים על משחקי צד א'.
עשרות משחקים כאלה יהיו 'בלעדיים' ל Helix. ככה עובד השוק. המוצר של מיקרוסופט יהיה הדבר היחיד שקיים בקדמת מחשבו של שחקן פלייסטיישן שהכי דומה למה שהוא קיבל אצל סוני.

לך תגיד לסוני שהם מבזבזים כסף על הסכמי שיווק למשחקים שיוצאים על XBOX.

שוב, הם לא בלעדיים. אם הם היו, הייתה להם משמעות מסויימת.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת Hypno

זה לא שינה ל Xbox במצבה -- את הפלייסטיישן זה כן היה משרת.
סטארפילד לא שינה דבר גם כן. אתה חושב שאם המצב היה הפוך והוא היה בלעדי לפס5, סוני לא היו יוצאים נשכרים ממנו יותר מאשר שמיקרוסופט?

אם זה לא תורם לאקס בוקס - איך זה היה תורם לפלייסטיישן?

glass manglass manSage

מייקרוסופט מפסידה כי אפילו ב2026 מדלגים עליה משחקים שחשובים לקאזואלס והמשחקים שלך קאז לא חשובים לקאזואלס.

קאואלס לא יודעים למה וולברין בלעדי לסוני, הם לא יודעים שצד א' של סוני מפתח אותו, הם רק יודעים שוולברין IP ענקי מדלג על אקסבוקס וזה מה שמשנה.

קאזואלס לא יודעים שסוני השיגה בלעדיות על TOKON משחק מכות עם קפטן אמריקה ושות' הם רק יודעים שמשחק מכות עם דמויות של מארוול איכשהו מדלג על הבוקס.

קאזואלס לא יודעים שאת סטארפילד עשה הצוות שהביא להם את "Skyrim " שהם אהבו, ואם תגיד לקאואלס שזה משחק מהצוות של סקיירים הוא יגיד "אה וואלה?" וישכח מהעניין אחרי כמה דקות.

בסופו של דבר גם ב2026 הPS5 מנצח בשביל הקאזואלס וזה מה שמשנה.

הקאזואלס לא מתעניינים באינדים שלך קאז לא משנה כמה אינדים חדי קרן שתביא לא תשכנע אותי שבחור ממוצע נונ גיימר ממעגל המכרים שלך מתעניין באינדים האלה אני כן בטוח שמישהו ממעגל המכרים שלך מתעניין בוולברין.

בגלל זה הXbox 360 הצליחה, לא משנה איזה משחק ענק נונ גיימר רצה לשחק עליה הוא היה עליה.

אני חושב שDQ הוא היחיד ממותגי העל שדילגו על ה360 וגם אז למקרה הזה מייקרוסופט דאגה שיהיה לה מענה בצורת Blue Dragon.

בסופו של דבר הכל מסתכם בזה.

FantaFantaVeteran

בדרך להורים בגבעתיים ראיתי את MOVE GAME סגורה לחלוטין, נראה שהם כבר מכרו את הנכס או משהו כזה כי השלט היה מושחר.
אני לא ממש מבין אם ככה למה הוא עדיין מפרסם שיש השקה של פיפא 27, אבל בכל מקרה זה ממש לא מפתיע אותי החנות הזאת הייתה רוח במשך הרבה זמן, אני בקושי זוכר שגרתי בגבעתיים לפני שנתיים בערך שראיתי את החנות הזאת פתוחה, המוצרים שגם היו בפנים לא זכורים בתור חדשים ונראה שבעל המקום משתמש בנקודה הזאת רק כדי למכור הזמנות מהאתר ומהטלפון.
ממש מוזר, אבל אני כבר לא מתפלא בהתחשב בכל מה שעוברות חנויות הגיימינג, גם שהייתי קצת בתור עובד של חנות אחרת אני ראיתי איך התחום פשוט השתנה ברמה שלא ניתן להאמין כמה התחום גמור.

DrKeoDrKeoSite Admin

אולי הם עברו לאונליין בלבד?

FantaFantaVeteran
ציטוט מאת DrKeo

אולי הם עברו לאונליין בלבד?

אולי אבל אם ככה למה להגיד את הכתובת?
אגב הוא גם היה אחד מכנופיית הפיפא אם אתם זוכרים את פרשת המס

LaskinLaskinElder

לא יודע אם זה בגלל ענייני ייצור, אספקה וכו, או באמת ביקוש גבוה, או פשוט שסוני אוגרים אותם לאיזה באנדל עם GTA, אבל מעניין.

DrKeoDrKeoSite Admin

סוני ביצור מאוד נמוך של קונסולות כבר חודשים. והאנשים האלה יצאו חומוס חבל על הזמן אם בשיגור המשחק לא יתמוך בפרו.

InterAlInterAlVeteran

בעמוד המשחק ב-psn יש תגית של PS5 Pro Enhanced. אז לא נשמע לי סביר שלא יתמוך.

ShlomixShlomixWarrior

אוי, תכננתי לקנות PS5 Pro דרך חבר שנוסע לאילת ועכשיו באמת נראה שאין מלאי במחיר נורמלי.

הרעיון היה לקנות לתקופה הקרובה ולמכור אחרי כמה חודשים עד שנה אחרי שאשלים את כל הבקלוג שיש לי על הPS5.
לוותר ולקנות slim עכשיו לפני שגם הוא יאזל או יעלה במחיר?

LaskinLaskinElder

חפש יד שנייה

DrKeoDrKeoSite Admin

הפלייסטיישן עכשיו הכי יקרה שהיא הייתה אי פעם והדור נגמר עוד 14 חודשים, זה גם הדור הגרוע אי פעם. אני מבין את ההייפ לGTA אבל עכשיו מרגיש כמו זמן לא להיט לקנות קונסולה.

אבל אם אתה קרוב לחיפה, ראיתי בפייסבוק מרקטפלייס מישהו שמוכר פרו ב-2400₪ בקרית ים.

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת DrKeo

שוב, הם לא בלעדיים. אם הם היו, הייתה להם משמעות מסויימת.

לך תגיד את זה לסוני שחושבים לנכון לשלם על בלעדיות לגישה מוקדמת של יומיים למשחק מולטיפלטפורם.
אז אם לזה יש 'ערך', אז על אחת כמה וכמה לעשרות משחקים בלעדיים יש ערך.

המקום היחיד לשחק אותם היא על מחשב. בשביל האדם הממוצע מחשב = ווינדוס = מיקרוסופט. אז יקנו את המכשיר של מיקרוסופט.
ככה פשוט. כמו שאנשים מתלבטים בין טלוויזית LG או סמסונג. הם לא פתאום יקנו טלוויזיה של הרץ.

מיקרוסופט גם תשווק את המכשיר כמתחרה של פס6 ושמבחינת מפרט יציע לכל הפחות אותו כח כמו פס6. זה ה obvious choice למי שהשתכנע לקנות מכשיר שהוא מחשב בליבתו.

אם נגיע למצב ששחקני פלייסטיישן משתכנעים לנסות את החלופה של מיקרוסופט ושצריכים לוודא שהם קונים את החומרה של מיקרוסופט - אז המצב טוב.

ציטוט מאת Laskin

אם זה לא תורם לאקס בוקס - איך זה היה תורם לפלייסטיישן?

כי סוני לא זוועה בשיווק משחקים? כי סוני לא היו שמים אותו במינוי והמשחק היה מייצר הרבה יותר הכנסות ממה שהוא ייצר על XBOX? כי סוני אשקרה פקטור מחוץ לארה"ב? כי ז'אנר ה RPG מוזנח ע"י צד א' של סוני אז בלעדי ממפתחת מובילה ממלא חור בליין-אפ ושחקני הפס5 היו עטים עליו?

ציטוט מאת glass man

בסופו של דבר גם ב2026 הPS5 מנצח בשביל הקאזואלס וזה מה שמשנה.

הקאזואלס לא מתעניינים באינדים שלך קאז לא משנה כמה אינדים חדי קרן שתביא לא תשכנע אותי שבחור ממוצע נונ גיימר ממעגל המכרים שלך מתעניין באינדים האלה אני כן בטוח שמישהו ממעגל המכרים שלך מתעניין בוולברין.

lol. כל משחק אינדי שהתחיל והצליח במחשב ומגיע לפלייסטיישן נוחל הצלחה גם שם. הנתונים מדברים בעד עצמם על אפך ועל חמתך.

LaskinLaskinElder

סוני גם ככה מוכרת לכולם והשתלטה על השוק בתור הדיפולט, אקס בוקס צריכה את זה הרבה יותר ועדיין לאקס בוקס זה לא עזר אז למה שהמשחק הזה יזיז משהו אצל סוני? לא היית בחיים רואה את ההשפעה, כי זה באחוזים משנה הרבה פחות.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 29 באוגוסט 2026 בשעה 20:19

קאז שואלים אותך שוב ושוב למה Palworld לא הציל את האקסבוקס אם הוא כזה מוכר טוב? יש לך מה לענות או שאתה עוד פעם מכין פה טחינה?

אני אגיד לך למה, כי אף קאזואל לא מכיר את Palworld, אח שלך לא מכיר את Palworld הבן של לאסקין לא מכיר Palworld הבן של נדב לא מכיר אותו. אח של לאסקין גם לא מכיר Palworld וכו'.

אתה יודע מה הם כן מכירים? פאקינג ספיידרמן, אתה יודע איפה ספיידרמן נמצא בדור הזה? על הPS5 בלעדית.

אתה יודע איזה מותגים של מייקרוסופט הקזואלים כן מכירים בדור הזה? Fallout בגלל הצלחת הסדרה. כמה משחקים חדשים של Fallout מייקרוסופט הוציאה בדור הזה? 0

איזה עוד משחק שמייקרוסופט עבדה עליו הקזואלים מכירים?

BLADE כל פאקינג קאזואל בכדור הארץ הזה ואמא שלו יודעים מי זה בלייד, אתה יודע מה מייקרוסופט עשו עם בלייד שכולם מכירים? נכון, הם ביטלו אותו.

כל מפתח שעבד במייקרוסופט מספר שהם לא מבינים כלום במשחקים לא בשיווק שלהם ולא בפיתוח שלהם ולא בשום דבר שקשור אליהם, אבל לא, רק אתה הגאון שהבנת שמייקרוסופט כן מבינים משהו מהחיים שלהם ובדור הבא האינדים יצילו אותם, למה? כובע.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 00:41

לא בדיוק פיננסי, אבל מגיע מהדו"ח הפיננסי של CDPR נכון ל-31 ליולי:

• 1045 עובדים.

• 519 עובדים על הוויצ'ר 4

• 184 עובדים על סייברפאנק 2

• 84 עובדים פרוייקט סיריוס (אונליין בעולם הוויצ'ר)

• 33 עובדים על פרוייק הדר (ה-ip הגדול הבא שלהם, לא בעולם של הוויצ'ר או סייברפאנק)

• 196 עובדים על "שירותים משותפים", כנראה מנוע, אונליין, שרתים, תמיכה וכו'.

• 30 עובדים על "אחר".

כשחושבים על זה הדר הוא ה-ip המקורי הראשון שלהם להתחשב בזה שהוויצ'ר מבוסס על ספרים וסייברפאנק על משחק קופסה.

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת glass man

קאז שואלים אותך שוב ושוב למה Palworld לא הציל את האקסבוקס אם הוא כזה מוכר טוב? יש לך מה לענות או שאתה עוד פעם מכין פה טחינה?

אני אגיד לך למה, כי אף קאזואל לא מכיר את Palworld, אח שלך לא מכיר את Palworld הבן של לאסקין לא מכיר Palworld הבן של נדב לא מכיר אותו. אח של לאסקין גם לא מכיר Palworld וכו'.

אתה יודע מה הם כן מכירים? פאקינג ספיידרמן, אתה יודע איפה ספיידרמן נמצא בדור הזה? על הPS5 בלעדית.

אתה יודע איזה מותגים של מייקרוסופט הקזואלים כן מכירים בדור הזה? Fallout בגלל הצלחת הסדרה. כמה משחקים חדשים של Fallout מייקרוסופט הוציאה בדור הזה? 0

איזה עוד משחק שמייקרוסופט עבדה עליו הקזואלים מכירים?

BLADE כל פאקינג קאזואל בכדור הארץ הזה ואמא שלו יודעים מי זה בלייד, אתה יודע מה מייקרוסופט עשו עם בלייד שכולם מכירים? נכון, הם ביטלו אותו.

כל מפתח שעבד במייקרוסופט מספר שהם לא מבינים כלום במשחקים לא בשיווק שלהם ולא בפיתוח שלהם ולא בשום דבר שקשור אליהם, אבל לא, רק אתה הגאון שהבנת שמייקרוסופט כן מבינים משהו מהחיים שלהם ובדור הבא האינדים יצילו אותם, למה? כובע.

למה Wii U נכשלה למרות כל צד א' של נינטנדו?
למה XBOX1 אכלה אבקה מהפס4 למרות פורצה, גירס, היילו?

בוודאי שהקז'ואלים מכירים את פאלוורלד. הטבלה לא משקרת. פאלוורלד מוכר יותר טוב מהיילו, דום, משחקי אובסידיאן על פלייסטיישן.
פאלוורלד מוכר יותר טוב מ gasp אינדיאנה ג'ונס המוכר כל כך ע"י קז'ואלים.

ספיידרמן ורבים וטובים אחרים (בלייד!) נמצאים גם במשחק המכות של מארבל הבלעדי של פלייסטיישן. איך המשחק הזה מוכר, הא?
איזה עוד דוגמה מובהקת צריך יותר מזו?

בנתיים How To Fish מכר מיליון עותקים ביומיים.

glass manglass manSage

תגיד לי אין לך בושה? אתה אשכרה מביא טיעונים שאני טענתי פה נגדי? קצת כבוד עצמי.

תמיד אמרתי שאפילו BOTW ומריו קארט וספלטון לא הספיקו להציל את הWII U יא גנב טיעונים.

ועכשיו אחרי שצחקנו....האקסקלוסיבים האלה לא הצליחו להציל את הפלטפורמות שלהן.

סוניק 1 וסוניק 2. הצליחו להציל את הפלטפורמה שלהן.

HALO 1 הצליח להציל את הפלטפורמה שלו.

Pokemon Blue ורד הצליחו להקים לחיים את הגיים בוי.

אז כן זה נדיר רצח, שאקסקלוסיבים "מצילים" קונסולה אבל זה קורה.

ומי מכיר את פאלוורד, די לחרטט.

ביום שאני אשמע את נדב, מספר פה שהילד ביקש שהוא יקנה לו פלאוורד אני אאמין שכל קאזואל מכיר אותו.

ביום שלאסקין יספר שהבן שלו מבקש ללכת לסרט של פאלוורד אני אאמין.

פאלוורלד הוא לא תופעה עולמית, ילדים לא מכירים אותו, קאזואלים לא מכירים אותו. הוא אולי "הצלחה בהתהוות" אבל הוא לא משהו שקאזואלים מכירים.

סוני עובדת עכשיו בדיוק על זה, על לנסות להפוך אותו לתופעה עולמית עם צעצועים, סרטים, ושאר תחבולות שאמורות לכבוש את דעת הקהל העולמית אבל הIP לא שם.

וגם אם נגיע ליום, שהילדים של נדב ולאסקין ושאר ילדי ישראל והעולם, מהללים את Palworld גם אז השאלה תהיה, איך מייקרוסופט נתנתה למותג על כזה לברוח לה מהיידים ואיך היא נותנת לסוני להשתלט עליו.

תפנים סוני כרגע, היא זו שהולכת להיות המרוויחה הגדולה מפלאוורד, היא זו שתעשה לו סרטים וסדרות היא זאת שאם הוא יתפוצץ לתופעה כלל עולמית הכסף יזרום אליה כמים. לא מייקרוסופט. אז מה השתנה? כלום לא השתנה מייקרוסופט נשארים לוזרים שלא יודעים לזהות להיט גם שהוא ממש מול העין שלהם.

HypnoHypnoVeteran

הטבלאות מראות ש'ילדי העולים' מבקשים את פאלוורלד ולא את Campaign Evolved.

אז העולם לא מכיר את Marvel? יופי של התעלמות מכך שהוא מוכר בצורה פושרת מינוס מינוס. אז כמו שמשחק מארבל אחד מוכר לא טוב, והאחר להיט, כך גם סיכוי טוב מאוד שפאלוורלד וסטארפילד בלעדיים לפלייסטיישן היו משפיעים יותר מההשפעה שלהם כבלעדיים ל XBOX.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 02:47

למי מליון שקל יעזרו יותר, למליארדר או להומלס?

glass manglass manSage

קאז, אני אחד שתמיד מחפש את האמת הטהורה בכל נושא זו האובבסיה הכי גדולה שלי בחיים, למצוא את האמת הכי מזוקקת שיש שאי אפשר לסתור.

אז בנתיים בנוגע לPalworld צדקת חלקית. הנתונים מראים שיש לו כמות עצומה של בני נוער שמשחקים בו בעיקר בגילאי 16-17-18 אז בסדר, אני אתן לך את זה שpalworld הוא תופעה יותר גדולה ממה שאני שיערתי.

https://rascasse.com/explore/us/palworld-10005852?utm_source

אם זאת שים לב לנתונים:

גילאי 16 עד 19 הם 46%

אבל הרוב של מבוגרים צעירים ומבוגרים בכלל עוקפים אותם בכללי במספר השחקנים כלומר, כן יש לPalworld אחוז מכובד של בני נוער שמשחק בו אבל המבוגרים הצעירים ומבוגרים בכלל הם עדיין הקבוצה הכי גדולה שלו.

אני ראיתי המון תופעות של היסטירה בחיים, מהטירוף של הפוגים, ועד הפוקימון והמטריקס. ואני אומר לך בוודאות פאלוורלד אולי פופלארי ממה שננתי לו קרדיט אבל הוא לגמרי לא ברמת הטירוף של התופעות האלה.

בנוגע לשטות שאמרת לגבי מארוול. משחקי מכות הם נישה, אם אתה לא קפקום, נינטנדו, נאמקו, או WB או עובד איתן. מארוול לא יכולה לגרום לקאזואלים להתעניין בז'אנר נישה לא נגיש שהוא כמו עבודה שניה ברמת ההשקעה.

גם midnight suns מכר גרוע, כי הקאזואלים לא אוהבים משחקי טקטקיה, אפילו בשביל חלק לא מבוטל מהארדקור זה ז'אנר לא נגיש.

מארוול לא יכולה להציל ז'אנר ניישתי מעצמו. לא אמרת כלום ולא הוכחת כלום.

HypnoHypnoVeteran

ציטוט מאת glass man

אני ראיתי המון תופעות של היסטירה בחיים, מהטירוף של הפוגים, ועד הפוקימון והמטריקס. ואני אומר לך בוודאות פאלוורלד אולי פופלארי ממה שננתי לו קרדיט אבל הוא לגמרי לא ברמת הטירוף של התופעות האלה.

בנוגע לשטות שאמרת לגבי מארוול. משחקי מכות הם נישה, אם אתה לא קפקום, נינטנדו, נאמקו, או WB או עובד איתן. מארוול לא יכולה לגרום לקאזואלים להתעניין בז'אנר נישה לא נגיש שהוא כמו עבודה שניה ברמת ההשקעה.

גם midnight suns מכר גרוע, כי הקאזואלים לא אוהבים משחקי טקטקיה, אפילו בשביל חלק לא מבוטל מהארדקור זה ז'אנר לא נגיש.

מארוול לא יכולה להציל ז'אנר ניישתי מעצמו. לא אמרת כלום ולא הוכחת כלום.

לא דיברתי על היסטריה. נתוני מכירות מראים של'קז'ואלים' בפלייסטיישן 5 יותר אכפת מפאלוורלד מאשר היילו, דום, אינדיאנה ג'ונס ואחרים.

'אם נתעלם מ4 חברות שמצליחות במשחקי מכות'...
המשחקי מארבל המצליחים בטלפונים הם לא משחקי טקטיקה?
יש כרגע משחק טקטיקה של סטאר וורז שעושה מספרים טובים. אז זה ז'אנר נישה או לא? קז'ואלים אוהבים משחקים כאלה או לא?

כמו שאתה אומר שמשחק Marvel יכל להצליח או להיכשל ברמות שונות, כך גם אותו משחק בדיוק יכול להצליח או להיכשל ברמות שונות אם הוא בלעדי לפלייסטיישן או בלעדי ל XBOX.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 12:49

ז'אנר משחקי הטקטיקה הוא הז'אנר הכי הארדקורי בהיסטוריה של הגיימינג יותר מכל ז'אנר אחר, והוא הכי פחות נגיש מכולם.

זה לא אני קבעתי. אנשים בדקו את זה וקבעו את זה. יש על זה כתבות מאמרים, ואפילו נסיונות להסביר את זה מבחינה פסיכולוגית.

בניגוד אליך אני אוהב משחקים אז אני מתעניין בנושא וקורא עליו אז אני קצת קצת יודע על מה אני מדבר.

אני שוב אומר לך בפעם האלף.

מארוול לא יכולה להפוך ז'אנר ניישתי למצליח.

פאלוורלד גם אם יצליח ברמה היסטרית, סוני תקטוף את הפירות לא בגלל שהיא מונופול או המובילה. אלא כי היא עכשיו בעודנו מדברים עובדת על דחיפה גלובלית לפאלוורלד. יש לה אולפני סרטים היא יודעת לקחת IP ולהפוך אותו להיסטירה גלובלית וזו פאשלה של מייקרוסופט שלא השיגו אותו כבלעדי. תכיר בזה ונתקדם.

HypnoHypnoVeteran

ויחד עם זאת, משחק טקטיקה עם זיכיון קז'ואלי של סטר וורז השיג בסטים לבדה CCU של 77,889.
SW הופך ז'אנר נישתי למצליח אבל Marvel לא? נו באמת.

לא הבנתי מה אתה רוצה לגבי פאלוורלד. הטענה שלי ללאסקין הייתה שאם המשחק היה מתחיל כ console exclusive בפלייסטיישן, הוא היה תורם לה יותר מאשר שהוא תרם כ console exclusive ב XBOX.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 13:19

תגיד לי אתה עושה צחוק או מה?

77,889. זה מצליח? אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר 676,278 שחקנים זה מצליח. המפתחים שלו נשלחו הביתה איזה מצליח בראש שלך.

על פאלוורוד.... אמרו לך סוני לא צריכה את פאלוורלד זה מאוד נחמד שהיא תהפוך אותו לתופעה היסטרית גלובלית אבל היא לא צריכה אותו כדי להישאר היצרנית הכי מצליחה בשוק.

בשביל מייקרוסופט בלעדי בגודל של פאלוורלד אם באמת יהפוך להיסטריה גלובלית יכל לשנות את הגורל של XBOX ללא הכר כמו שפוקימון עשה לנינטנדו. זה העניין.

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת glass man

תגיד לי אתה עושה צחוק או מה?

77,889. זה מצליח? אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר 676,278 שחקנים זה מצליח. המפתחים שלו נשלחו הביתה איזה מצליח בראש שלך.

על פאלוורוד.... אמרו לך סוני לא צריכה את פאלוורלד זה מאוד נחמד שהיא תהפוך אותו לתופעה היסטרית גלובלית אבל היא לא צריכה אותו כדי להישאר היצרנית הכי מצליחה בשוק.

בשביל מייקרוסופט בלעדי בגודל של פאלוורלד אם באמת יהפוך להיסטריה גלובלית יכל לשנות את הגורל של XBOX ללא הכר כמו שפוקימון עשה לנינטנדו. זה העניין.

77,889 שחקנים בו-זמנית על סטים לבדה זה מצליח, כן. מקום 293 בכל הזמנים של סטים במדד הזה אם נדייק, ולפני שמסננים משחקי F2P ומולטיפלייר.
Zero Company הוא המשחק שהכניס הכי הרבה כסף בסטים בשבוע החולף. נישתי זה לא.
המפתחים פוטרו באמצע אוגוסט לפני שחרור המשחק.

למיקרוסופט היה בלעדי צד א' של בת'סדה והוא לא שינה דבר. כשהבור שלך עמוק דיו האפקט של בלעדיים נבלע.