נדב, נכון יש לו המון בעיות שאני לא יכול להכחיש או להגן עליהן. בעיקר זה שהוא לא Seamless כמו שרצינו ואם יורשה לי גם להגיד הוא קל מדי.
הוא כל כך קל שכל החוויה הופכת לטרוויאלית כי אף פעם אין תחושה של סיכון ושל מוות, אפילו לא בשעות המוקדמות של המשחק.
אבל הוא לא משחק של 7. הוא משחק שעשוי טוב מאוד. כמעט אין בו באגים שזה מטורף לבטסדה. אם צוות אחר היה עושה אותו לדעתי היו עפים עליו.
ברור לי שאני לא אובייקטיבי כי זה בטסדה... אבל גם במנותק מזה אני לא חושב שקזואזל רנדומלי מבני ברק ששיחק סקיירים (כן מכיר אחד כזה)
יודע בהכרח שסטארפילד זה משחק של היוצרים של סקיירים.
כלומר, בגלל זה בטסדה מפמפת בכל תיאור של המשחק ביוטיוב "From the creators of skyirm " הם יודעים שזה לא דבר שבן אדם קאזואלי יודע בהכרח.
קאז: כן אחי, לך תשאל כל AI אם ז'אנר הטקטיקה הוא נישה בוא נראה מה הוא יגיד לך. אתה שחצן ישראלי אחי שמדבר בביטחון על נושא שהוא לא מבין בו. אם היית קורא על הנושא לפחות כמו שאתה כותב עליו היית יודע שזה ז'אנר נישה.
עצם זה שאתה מזכיר את CIV ומשחקי טקטיקה באותה נשימה מראה שאתה בכלל לא יודע מה זה ז'אנר הטקטיקה ומה סימולציה. תשלוט קודם כל בלהבין מה זה ז'אנר הטקטיקה ואז תתווכח.
אתה לא יותר טוב מהיוצרים הכי גדולים של הז'אנר שגם הם הכריזו עליו כנישה עם כל הכבוד לשחצנות הישראלית שלך.
למכשף היה איזה 5 שנים יותר מסייברפאנק בשוק
שוב, אותה טענה היית יכול לטעון על אלדן רינג. אבל הוא מכר כי ידעו בדיוק מי היוצר והוא היה סופר איכותי. סטארפילד היה משחק לא מספיק טוב.
ה״בולשיט״ היה לגבי זה שלא יודעים שזה הצוות של סקיירים, לא לגבי זה שהפנטזיה זה ז׳אנר פופולרי יותר… הוא פופולרי יותר, לא עד כדי כך שיצדיק את הכשלון של סטארפילד.
לFallout 3 היה יותר שנים מסקיירים בשוק, למה הוא לא עשה את המספרים שלו?
בנוגע לאלדן רינג, אלדן רינג נראה כמו האבולוציה של Dark Souls בעולם פתוח. קל לקאזואל להבין שזה פשוט דארק סולס בעולם ענק כי רואים את זה.
עם Starfield אין בו שום דבר שמרגיש Skyrim בכלל, אין דרקונים, אין ממשק דומה הUI שונה. אין עולם פתוח Seamless שבן אדם קאזואל יגיד "רגע זה סקיירים פשוט בחלל הפעם"
גיימר קאזואל יכול לדעתי להבין מן הסתם שTES 6 הוא ההמשך של סקיירים, כי הוא מזהה את המותג, אבל לא את המפתחת עצמה.