VOXELIM

נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

8419 הודעות
HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת glass man

תגיד לי אתה עושה צחוק או מה?

77,889. זה מצליח? אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר 676,278 שחקנים זה מצליח. המפתחים שלו נשלחו הביתה איזה מצליח בראש שלך.

על פאלוורוד.... אמרו לך סוני לא צריכה את פאלוורלד זה מאוד נחמד שהיא תהפוך אותו לתופעה היסטרית גלובלית אבל היא לא צריכה אותו כדי להישאר היצרנית הכי מצליחה בשוק.

בשביל מייקרוסופט בלעדי בגודל של פאלוורלד אם באמת יהפוך להיסטריה גלובלית יכל לשנות את הגורל של XBOX ללא הכר כמו שפוקימון עשה לנינטנדו. זה העניין.

77,889 שחקנים בו-זמנית על סטים לבדה זה מצליח, כן. מקום 293 בכל הזמנים של סטים במדד הזה אם נדייק, ולפני שמסננים משחקי F2P ומולטיפלייר.
Zero Company הוא המשחק שהכניס הכי הרבה כסף בסטים בשבוע החולף. נישתי זה לא.
המפתחים פוטרו באמצע אוגוסט לפני שחרור המשחק.

למיקרוסופט היה בלעדי צד א' של בת'סדה והוא לא שינה דבר. כשהבור שלך עמוק דיו האפקט של בלעדיים נבלע.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 16:51

אני לא הולך לבזבז את הזמן שלי להוכיח לך שז'אנר הטקטיקה נישה כל העולם יודע את זה, היו לי ויכוחים יותר מתוחכמים מאלה בימים העליזים של אתר GAMER.

שורה תחתונה: המפתחים של SR הלכו הביתה? הלכו. קיפלו את הבסטה? קיפלו. בוכים בחושך כי לא יודעים מה יוליד המחר? בוכים.

משחק הטקטיקה הכי נמכר שהוא לא מריו ארנבים מכר 4M זה האמ אמא של הנישה אם זו הדוגמא הכי חזקה של הז'אנר אחרי כמעט 40 שנה.

בנוגע למייקרוסופט. נכון, מייקרוסופט במצב קשה. אבל אתה לא יכול לטעון שהם בוודאות של 100% לא יכלו לצאת מזה. זו לא האמת המוחלטת ואתה לא יכול להוכיח מעל לכל ספק שזו האמת המוחלטת והטהורה כי היו תקדימים לזה שחברה כן קמה מאפר כזה.

כבר אמרתי. STARFIELD לא יכל להביא קהל כי 99% מהקהל לא יודע שזה הצוות של SKYRIM ועל כך אפשר להוסיף שבאופן כללי ז'אנר פנטזיה הרבה הרבה יותר פופלארי ממדע בדיוני. מספיק שתלך לראות כמה שר הטבעות פופלארי לעומת דברים כמו בלייד ראנר.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 19:19
ציטוט מאת glass man

כבר אמרתי. STARFIELD לא יכל להביא קהל כי 99% מהקהל לא יודע שזה הצוות של SKYRIM

זה בולשיט.

כמו שאנשים יודעים שאלדן רינג הוא משחק מהיוצר של דארק סולס - הם יודעים שסטארפילד הוא משחק מהיוצרים של אלדר סקרולס.

סטארפילד לא הצליח כי הוא משחק שהתקבל מאוד לא טוב, ביחס לציפיות.

לגבי מדב מול פנטזיה - סייברפאנק הוא מד״ב, מכר נפלא. גם פולאאוט מאותו יוצר בדיוק של סטארפילד זה מד״ב אגב.

לגבי סרטים - גם מטריקס מד״ב, פארק היורה, אינספשן, אינטרסטלאר ואפילו אווטאר טכנית זה מד״ב, וזה הסרטים הכי מכניסים בהסטוריה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 04 בספטמבר 2026 בשעה 21:12

למה בולשיט לאסקין?

המכשף 3 מכר מעל 65M

סייברפאנק 2077: מכר מעל 40M

סקיירים מכר מעל 65M

Fallout 4 מכר מעל 35M

4 סרטי המטריקס הכניסו:

1.79 מליארד דולר.

הטרילוגיה של שר הטבעות הכניסה

2.99 מליארד דולר בהכנסות.

אני לא רואה עולם שמדע בדיוני עוקף פנטזיה במספרים אז אין סיכוי שזה לא השפיע גם על סטארפילד.

ברור שאתה צודק לאסקין שהיו למשחק המון בעיות, אבל הן הפריעו לו לטפס ל35M או 40M הוא גם ככה לא יכל להגיע אף פעם למכירות של TES6

גם אם היה מושלם זו הטענה.

חלק מהסרטים שהזכרת כמו למשל אווטאר, הוא היברידי בין פנטזיה למדע בדיוני כמו פפ7 ואי אפשר עד הסוף להגיד שהוא שייך באמת רק לאחד מהם.

בנוגע למה שאמרת שאנשים יודעים שסטארפילד זה מהיוצרים של אלדר סקרולקס. השאלה איזה אנשים? אני ואתה וכל הארדקורס? ברור.

כל הפורום פה יודע מי זו אינסומאניייק וגם אנשים בפורום שלא שיחקו בSong of the Deep (אני לא שיחקתי) יודעים שזה משחק של אינסומאנייק.

אבל מי בקהל הרחב ששיחק בספיידרמן 2018 או בספיידרמן 2 יידע שSong of the Deep זה מאותה מפתחת כמו ספיידרמן? הקהל הרחב לא מבין בדברים האלה.

ברור לי שזו טיפה הכללה מוגזמת ויש חדי קרן קאזואלים שמזהים את הלוגו של בטסדה אם הם יראו אותו בסטארפילד פשוט כי הם חדי אבחנה אבל זה נדיר.

LaskinLaskinElder

למכשף היה איזה 5 שנים יותר מסייברפאנק בשוק

שוב, אותה טענה היית יכול לטעון על אלדן רינג. אבל הוא מכר כי ידעו בדיוק מי היוצר והוא היה סופר איכותי. סטארפילד היה משחק לא מספיק טוב.

ה״בולשיט״ היה לגבי זה שלא יודעים שזה הצוות של סקיירים, לא לגבי זה שהפנטזיה זה ז׳אנר פופולרי יותר… הוא פופולרי יותר, לא עד כדי כך שיצדיק את הכשלון של סטארפילד.

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת glass man

אני לא הולך לבזבז את הזמן שלי להוכיח לך שז'אנר הטקטיקה נישה כל העולם יודע את זה, היו לי ויכוחים יותר מתוחכמים מאלה בימים העליזים של אתר GAMER.

שורה תחתונה: המפתחים של SR הלכו הביתה? הלכו. קיפלו את הבסטה? קיפלו. בוכים בחושך כי לא יודעים מה יוליד המחר? בוכים.

משחק הטקטיקה הכי נמכר שהוא לא מריו ארנבים מכר 4M זה האמ אמא של הנישה אם זו הדוגמא הכי חזקה של הז'אנר אחרי כמעט 40 שנה.

לא, ז'אנר הטקטיקה הוא לא נישה. יש לך דוגמה חיה בזמן אמת. משחקים שמוכרים מיליונים של עותקים זה לא נישה. כמו אסטרטגיה כמו CIV שמוכר מיליונים, וכל משחקי המובייל המצליחים שהם טקטיקה/אסטרטגיה.
Zero Company הכניס הכי הרבה כסף בסטים בשבוע שעבר. זהו, אין רגליים לטיעון של 'נישה'. המכירות של Tokon אינן מתורצות ע"י ז'אנר נישתי. המשחק מכר ביפן פחות ממשחקי ה guilty gear. המשחק לא נמצא בטופ 20 באירופה ב PSN לחודש אוגוסט, בעוד שמשחקי מכות אחרים שיצאו בדור הזה היו בטופ 10.

וגם אם מישהו חושב שז'אנר טקטיקה נישתי כל מה שצריך זה להסתכל על midnight suns ולראות שהשיא CCU שלו היה 15,500.
כלומר, זה של Zero Company גדול מפי 5 ממנו. כלומר, בלבול שכל להגיד שהז'אנר חוסם מכירות או שזיכיון פופולארי 'חסר אונים' לגבי הגברת מכירות בז'אנרים מסויימים.

DrKeoDrKeoSite Admin

סטארפילד ״נכשל״ בגלל בת׳זדה, לא בגלל אף אחד אחר. הוא קבל קמפיין טוב ממיקרוסופט, היה לו המון הייפ טרום החשיפה, אנשים מאוד רצו את ההצלחה שלו. זאת בת׳זדה שחרבנה במכנסיים.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 05 בספטמבר 2026 בשעה 14:16

נדב, נכון יש לו המון בעיות שאני לא יכול להכחיש או להגן עליהן. בעיקר זה שהוא לא Seamless כמו שרצינו ואם יורשה לי גם להגיד הוא קל מדי.

הוא כל כך קל שכל החוויה הופכת לטרוויאלית כי אף פעם אין תחושה של סיכון ושל מוות, אפילו לא בשעות המוקדמות של המשחק.

אבל הוא לא משחק של 7. הוא משחק שעשוי טוב מאוד. כמעט אין בו באגים שזה מטורף לבטסדה. אם צוות אחר היה עושה אותו לדעתי היו עפים עליו.

ברור לי שאני לא אובייקטיבי כי זה בטסדה... אבל גם במנותק מזה אני לא חושב שקזואזל רנדומלי מבני ברק ששיחק סקיירים (כן מכיר אחד כזה)

יודע בהכרח שסטארפילד זה משחק של היוצרים של סקיירים.

כלומר, בגלל זה בטסדה מפמפת בכל תיאור של המשחק ביוטיוב "From the creators of skyirm " הם יודעים שזה לא דבר שבן אדם קאזואלי יודע בהכרח.

קאז: כן אחי, לך תשאל כל AI אם ז'אנר הטקטיקה הוא נישה בוא נראה מה הוא יגיד לך. אתה שחצן ישראלי אחי שמדבר בביטחון על נושא שהוא לא מבין בו. אם היית קורא על הנושא לפחות כמו שאתה כותב עליו היית יודע שזה ז'אנר נישה.

עצם זה שאתה מזכיר את CIV ומשחקי טקטיקה באותה נשימה מראה שאתה בכלל לא יודע מה זה ז'אנר הטקטיקה ומה סימולציה. תשלוט קודם כל בלהבין מה זה ז'אנר הטקטיקה ואז תתווכח.

אתה לא יותר טוב מהיוצרים הכי גדולים של הז'אנר שגם הם הכריזו עליו כנישה עם כל הכבוד לשחצנות הישראלית שלך.

ציטוט מאת Laskin

למכשף היה איזה 5 שנים יותר מסייברפאנק בשוק

שוב, אותה טענה היית יכול לטעון על אלדן רינג. אבל הוא מכר כי ידעו בדיוק מי היוצר והוא היה סופר איכותי. סטארפילד היה משחק לא מספיק טוב.

ה״בולשיט״ היה לגבי זה שלא יודעים שזה הצוות של סקיירים, לא לגבי זה שהפנטזיה זה ז׳אנר פופולרי יותר… הוא פופולרי יותר, לא עד כדי כך שיצדיק את הכשלון של סטארפילד.

לFallout 3 היה יותר שנים מסקיירים בשוק, למה הוא לא עשה את המספרים שלו?

בנוגע לאלדן רינג, אלדן רינג נראה כמו האבולוציה של Dark Souls בעולם פתוח. קל לקאזואל להבין שזה פשוט דארק סולס בעולם ענק כי רואים את זה.

עם Starfield אין בו שום דבר שמרגיש Skyrim בכלל, אין דרקונים, אין ממשק דומה הUI שונה. אין עולם פתוח Seamless שבן אדם קאזואל יגיד "רגע זה סקיירים פשוט בחלל הפעם"

גיימר קאזואל יכול לדעתי להבין מן הסתם שTES 6 הוא ההמשך של סקיירים, כי הוא מזהה את המותג, אבל לא את המפתחת עצמה.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני לא אומר שהוא משחק של 7, יש לו 83 בMC. אבל הוא לא תופעה של 96% כמו סקיירים או 93% כמו FO3.

LaskinLaskinElder

המשחק לא גרוע לפי מה שראיתי ומה שנחשפתי אליו, הוא פשוט נורא מאכזב ביחס לציפיות, ביחס להשקעה, ביחס לזמן הפיתוח וההייפ… הוא היה אמור להיות הסקיירים של החלל, במקום זה קיבלנו סתם משחק טוב, שאף אחד לא יזכור ממנו כלום מעבר לאכזבה.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני לא חושב שציפו לסקיירים של החלל, זאת בדיוק הבעיה שלו - שהוא כן סקיירים של החלל. אנשים דמינו לטוס בחלל ולרדת לכוכב רנדומאלי, לחקור אותו ולהתקל במשימת צד מגניבה. במקום הם קבלו שלבי סקיירים עקרים עם סקין חלל. מעט מדי חופש, עולם עקר מדי, ומגבלות טכניות קשות שמונעות חקירה חופשית.

LaskinLaskinElder

הכוונה ב״סקיירים בחלל״ היא המהפכה שהוא היה בתחום האקשן-RPG בזמנו. משהו אפי באמת שכל אחד יכול להנות ממנו, עם סיפור מעולה וגיימפליי סופר כיפי ונגיש, ובו בזמן עם עומק ומורכבות למי שמעוניין, מקפיצה טכנית-ויזואלית אדירה… הוא לא היה שום דבר מהדברים האלה מלבד אולי נגיש.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 05 בספטמבר 2026 בשעה 17:27

סקיירים באמת היה מהפכה? חשבתי שהוא היה עוד ממשחקי ה-creation של בת'זדה, פשוט בגרפיקה יפה יותר, scale ופירוט גדולים יותר.

בסופו של יום כל המשחקים של בת'זדה ממש דומים, כולל FO שהוא לכאורה שוטר, ואני חושב שהאכזבה העיקרית מסטארפילד הייתה שהוא היה עוד משחק בת'זדה. כשאתה מדבר על משחק חלל דור הבא, יש לאנשים ציפיות אחרי NMS או Star citizen, ולקבל "סקיירים בחלל" זאת אכזבה קשה.

כלומר, ברור שטכנית הקפיצה הייתה מאכזבת, אבל אפשר להגיד אותו דבר על FO4 ואנשים עפו עליו והוא מכר עשרות מליונים. גרפית הוא מאכזב, אבל אני חושב שאפשר לשים משקל יחסית נמוך לעניין הזה.

LaskinLaskinElder

לדעתי הוא היה בערך הקפיצה כמו GTA3 ל-4, אבל חשוב מכך - הוא היה פשוט כיף, מגניב וסופר נגיש.

ניסיתי משחקים רבים אחרים בז׳אנר, בערך כל להיט שהיה אי פעם במשחה, ובחיים לא שרדתי יותר משעתיים… המשחק הזה שאב אותי ועשרות מליונים אחרים שמעולם לא התחברו למשחקים האלה, ויש לי עליו מאות שעות.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

לדעתי הוא היה בערך הקפיצה כמו GTA3 ל-4, אבל חשוב מכך - הוא היה פשוט כיף, מגניב וסופר נגיש.

ניסיתי משחקים רבים אחרים בז׳אנר, בערך כל להיט שהיה אי פעם במשחה, ובחיים לא שרדתי יותר משעתיים… המשחק הזה שאב אותי ועשרות מליונים אחרים שמעולם לא התחברו למשחקים האלה, ויש לי עליו מאות שעות.

קפיצה מ-GTA3 ל-GTA4? הגזמנו, GTA היה קפיצה דורית קולוסאלית, סקיירים משחק 360 בדיוק כמו FO3 לפניו ואובליביון לפניו, המשחק השלישי שלהם באותו דור. הייתה שם קפיצה יפה למשחק שיצא באותו דור, אבל לא דורית, הגזמת. ברור לי שהוא היה משחק מדהים, גם אובליביון אגב (ממוצע 94%), אבל הוא אבולוציה באותו דור של המשחק הקודם בסדרה.

LaskinLaskinElder

גם סן אנדראס ו-3 היו באותו דור והוא היה קפיצה יפה מאוד, כנ״ל 4 ו-5… אתה צודק שזה יותר דומה לדוגמאות האלה אבל אפילו יותר, לכן הגזמתי קצת עם 3 מול 4. אבל רק קצת.

DrKeoDrKeoSite Admin

לא יודע, אולי הזיכרון שלי בוגד בי אבל אני לא זוכר שסקיירים היה "GTA3 ל-GTA:SA". כלומר GTA3 היה מפה קטנה ומוגבלת של ניו יורק שהפכה ב-SA למדינה שלמה עם שלוש ערים, תעופה, SCALE חסר תקדים, זינוק אסטרונומי. סקיירים עם מפה קטנה מאובליביון, הוא פשוט יפה יותר ודחוס יותר ובטח שלא בקפיצה של SA ל-GTA4 שאפשר לטעון עליו טיעונים דומים של "איבוד SCALE".

סקיירים היה יותר הקולמנציה של כל מה שבת'זדה למדו על ה-360, הם יצרו משחק ES מושלם. אבל הוא עדין היה אבולוציה של מה שהם כבר עשו לפני, לא מהפכה אמיתית. ובסוף סטארפילד הוא די דומה, קפיצה גרפית מאוד גדולה מ-FO4 (אבל לא מספקת) ומשחק מאוד דומה בסקין חדש. ואנשים לא רצו סקיירים או FO בסקין חלל, כי הם כבר ראו את NMS או SC וציפו ב-2023 לחוויה אחרת לגמרי ממה שהם קבלו.

glass manglass manSage

לדעתי המהפכנות של סקיירים היתה שהוא עשה Emegent גיימפלי הכי טוב מכולם עד לאותו זמן.

הוא זורק אותך לעולם הפתוח הענקי תוך דקות ובניגוד לTES3 TES4 וכו' בסקיירים כל דקה משהו קורה אירוע שמרגיש לא קשור אליך בכלל.

אתה הולך מנקודה A לB ורואה פתאום שבדיוק מנסים לרצוח מישהו שלא קשור אליך.אתה יכול להציל אותו והוא נותן לך להעביר מכתב לY שמביא לך קווסט שלם.

באותה מידה שחקן אחר יכל בכלל לא לעבור שם ולפספס את כל ההתרחשות הזו או לשחק מאות שעות ולא להיתקל בה.

אלה דברים שהיום משחקים כמו Ghost of Yotei עושה אבל אף RPG ממוחשב לא עשה את זה כל כך אימרסיבי עד סקיירים שהמשחק פשוט דחוס בדברים האלה. העולם מרגיש חי באמת.

המהפכות של סקיירים, זה כמו שאמרת על נוירומנסר נדב, כולם כל כך העתיקו אותם מאז 2011 שכבר אף אחד לא זוכר שסקיירים עשה את זה ראשון.

לStarfield קשה לשחזר את ההרגשה הזו כי אין עולם ענק יש רק "עולמות קטנים" אבל אין הרגשה של מרחב עצום שכל הדברים הלא צפויים האלה יכולים להתרחש בהם.

DrKeoDrKeoSite Admin

סטארפילד לא היה צריך לשחזר את ההרגשה כי הוא משחק חלל, זה קונספט אחר לגמרי. מה שמאכזב בו הוא שזה סקיירים בסקין חדש. אנשים ציפו מהם לקחת את הקונספט של משחק חלל ולרוץ איתו, לא לנסות לאנוס חלל לתוך סקיירים.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 05 בספטמבר 2026 בשעה 18:57

רוב האנשים היו רוצים פשוט שזה יהיה No man SKY רק AAA עם איכות ההפקה של בטסדה.

אתה רואה כוכב בגלקסיה ואתה אשכרה יכול לנחות לתוכו seamless כי מתחשק לך. זה בדיוק מה שסקיירים עושה רק בעולם של פנטזיה.

יש לך עולם עצום בסקיירים שאתה חופשי ללכת לכל עיר שתרצה בסטארפילד אין לך פשוט "חלל" שכייף להסתובב בו זה לא קיים. פה הם נכשלו.

אינדים עשו יותר טוב מבטסדה את איך שמשחק בטסדה אמור להרגיש עם No Man sky מאשר בטסדה, זה לא נתפס.

אני מתכוון בסטארפילד אתה עושה fast travel לאיזשהו כוכב שאתה רוצה לטוס אליו וזהו אין עולם. אין שום דבר כמעט בינך לבין הכוכבים שאתה רוצה להגיע אליהם זה הכשל.

הדרך הכי טובה להמחיש את הכוונה זה המשפט it's the journey not the destination זה כל הטיולים בסקיירים אל היעד שעושים אותו כייף ושווה. בסטארפילד בטסדה שינו את המשפט ל.it's the destination

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 06 בספטמבר 2026 בשעה 01:05

כן, הציפיה מסטארפילד הייתה NMS רק במקום מליון כוכבים רנדומאלים, 2-3 מערכות שמש שעצבו "ביד" (מן הסתם עם המון שימוש בפרוצידורליות, הם עשו את זה גם בסקיירים) עם קווסטים ואירועים ודברים לראות, לקרא ולחוות. ובין לבין קרבות חלל טובים ודברים למצא ולעשות בחלל. NMS פוגש RPG בהפקת AAA.

אבל במקום קבלת שלבים של סקיירים מחוברים במסכי טעינה. אני לא מאמין שטוד האוורד אשכרה זרם עם זה במקום להעביד את הצוות בפרך כדי להשיג מערכת הזרמה שיכולה לעשות את זה ב-creation. אולי לפני 10 שנים זה היה מסובך, אבל היום רוב המנועים כבר יודעים לעשות את זה כולל צוותי אינדי שונים והעובדה שצוות עם תקציב של מעל ל-100 מליון ונסיון של 30 שנים לא הצליח זה פשוט מביך. אם הייתי ספנסר וזה מה שהייתי רואה מאחורי הקלעים ב-2021, הייתי אומר להם שהמשחק נדחה לתאריך לא ידוע והוא לא מתקדם הלאה עד שאין להם מערכת כזו.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 06 בספטמבר 2026 בשעה 11:46

כן האוורד אפילו התייחס לזה ואמר שמערכת כזו תהיה יותר מדי עבודה לצוות ולא הכרחית. לא משהו שאני מצפה לשמוע ממישהו שבא ממדעי המחשב ואוהב לדחוף קצה טכני. כאילו הוא אומר עשורים שהבעיה של ז'אנר הJRPG הוא שהם לא פתוחים מספיק ובגלל זה הוא לא הכי רוצה לשחק בהם, ואז מביא לך פאקינג מבנה של משחק פרסונה מ1997. של לבחור לאן ללכת מתוך תפריט. :-)

אני חושב שהיה עליו לחץ עצום מלמעלה לייצר לבטסדה עוד IP להיט שהיא תוכל להסתמך עליו מלבד פולאאוט או TES ולא נתנו לו לחכות לטכנולוגיה המתאימה, אבל מי יודע אולי זה הכל עליו.

גם ההתנהלות של ספנסר מאוד מוזרה פה.כי בדיוק כמו שאתה אומר זה התפקיד של ספנסר. גם גאון כמו האוורד צריך איזה מישהו מלמעלה שיגיד לו את האמת בסגנון "בן אדם אתה לא משחרר את המשחק ככה" כאילו לשלם על הרכישה של בטסדה מליארדים יש אבל לדחות את סטארפילד עד שיהיה מוכן אין להם כסף לזה?

זה בדיוק מה שמפתחים אומרים על מייקרוסופט אין להם אנשים שמבינים במשחקים שיכולים להתערב. בגלל זה קיבלנו מצב שקריסטל דיינמיקס והיוזמה ממזמזים את הזמן עם פרפקט דארק כי מייקרוסופט לא יודעים לשים גבולות אדומים לצוות ולדרוש תוצאות ולדעת מה נחשב התקדמות סבירה.

ההגיון של מייקרוסופט הוא: אתם צוות פיתוח, קנינו אתכם אנחנו נזרוק עליכם X מליונים לפיתוח ואתם תביאו לנו משחק בסוף. לחברה כמו רוקסטאר זה לא היה קורה כי האוזר היה מבין שסטארפילד לא במצב לשחרור.

DrKeoDrKeoSite Admin

dawnwalker מכר מליון יחידות ב-48 שעות.

glass manglass manSage

נראה שכל כך מגיע לו, הקטע של הזמן נותן משקל ענק לכל הבחירות, כצפוי לאנשים שעבדו על המכשף 3 הם דוחפים את הגבולות של המדיום.

כשיהיה לי זמן אליו הוא יהיה הRPG הגדול הבא שאני משקיע בו את זמני.

LaskinLaskinElder

בהחלט מגיע לו, אמן ויגיע עם הזמן גם ל-10 מליון.

אני לא רואה זמן לשחק בו בשנה הקרובה, אבל מתישהו עם פאץ' 2.0...

ובאותו נושא:

שמח לראות שטעיתי והדמו לא היה מייצג לגביו, אני אגיע אליו מתישהו בטח לקראת פסח או משהו, לו"ז הגיימינג שלי לגמרי תפוס עד אז.

DrKeoDrKeoSite Admin

ולהתחשב בזה שקאפקום משתעשעים עם DLSS5, ראיתי כמה מודים שאנשים עשו והמשחק נראה שם יותר טוב מהמשחקים הסינים המטורפים עם DLSS5. מקווה שהם יתנו לו תמיכה רשמית, ביחוד שהמשחקים של קאפקום רצים במליארד פריימים לשניה.