VOXELIM

נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

8394 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin

ולהתחשב בזה שקאפקום משתעשעים עם DLSS5, ראיתי כמה מודים שאנשים עשו והמשחק נראה שם יותר טוב מהמשחקים הסינים המטורפים עם DLSS5. מקווה שהם יתנו לו תמיכה רשמית, ביחוד שהמשחקים של קאפקום רצים במליארד פריימים לשניה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 14:54

לאסקין, לא שאני רוצה להיכנס לך לחיים יותר מדי, אבל איזה משחק יותר מעניין יש לך לשחק מעבר לdawnwalker ? הרי כולנו יודעים שאתה תעשה מרתון על GTA 6 ותסיים אותו מהר מאוד. וכן יש לך את פפ7-3 באפריל אבל גם את זה אתה בטח תסיים אחרי גג חודש וחצי :-)

האמת שdawnwalker הוא סוג של הפתעת השנה, קיוויתי שהוא יהיה טוב, אבל ממש לא ידעתי שהוא יהיה כל כך טוב. ברמה שהוא יהיה משחק חובה כמו שהוא נשמע.הוא נשמע הדבר הבא בStory driven games. הוא לא היה בקלפים שלי אבל עכשיו הוא חייב להזיז הרבה משחקים בתור. :-)

לגבי אונימושה. שמח בשביל קפקום אבל המשחק ממשיך להראות לי Meh. נכון שIGN נתנו 10, אבל ששיחקתי בדמו הרגשתי שכבר שיחקתי בגרסה טובה יותר של המשחק הזה ב2012 כשקראו לו DarK Souls.

אני שומע, הרבה רשמים שאחרי X שעות המשחק נהיה פתאום מדהים וכל הזמן שהושקע משתלם בענק. אני פשוט לא שהתירוץ הזה עובד במשחקים.

אין לי בעיה לתת צא'נס לסדרה טלווזיה עם עונה 1 משעממת אם אומרים לי שהיא מתחילה להתניע מהעונה ה2. אין לי גם בעיה לסחוב ספר של 900 עמוד, אם אומרים לי שאחרי עמוד 100 הוא מתחיל לזוז, אבל במשחק הוא צריך לתפוס אותנו ממש מהר לדעתי.

מה שכן מאוד מעניין לראות אותו בDLSS 5 שנדב הזכיר.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 15:29

דוגמה די מוגזמת (תראו את השתי תמונות האחרונות, המקור מול DLSS 5, כמעט ממציא לו פנים חדשות) ממוד קהילה אבל עם החבר'ה של קאפקום עושים שם עבודה, הוא יכול להיות מאוד מרשים.

LaskinLaskinElder

התכנית שלי כרגע לחצי שנה הקרובה היא, לפי הסדר אם כי כמה יעלו אחד על השני:

לסיים את יוטיי ואורביטלס, זה יקרה בשבוע הקרוב אולי, גג שבועיים

וולברין אם יקבל ציונים טובים

קונטרול 2 שכבר רכשתי

ריימן רימייק עם הילדים

גירס 6 אם יפתיע ממש לטובה

פנטום בלייד זירו בסבירות סופר גבוהה

קאסלוואניה שכבר רכשתי

יש גם את eternal life of Goldman וorder of the sinking star…

אה, ואמור להיות גם את זלדה כמובן, שאם יהיה רימייק ממש מושקע (מחר נדע) אשחק בו בעצמי ולא רק הילד.

כל אלו, למעט זלדה שעוד לא ידוע - יוצאים לפני שיוצא GTA6!!!

ואת כולם אני רוצה לשחק לפני או אלו שלא אסיים - פה ושם במקביל לGTA.

ואתה טועה, לפי איך שזה נראה את GTA6 בטוח לא אסיים לפני פברואר או אפילו אפריל, ויהיה גם את האונליין… זה משחק שאשחק בו כנראה עוד שנה מהיום, אבל את הסיפור הראשי גם כן אני לא חושב שאסיים בתוך פחות מ-3 חודשים.

בתחילת 2027 יש לי בינואר את stranger than heaven ובפברואר את פייבל 2 ואת GOW:L…

בקיצור - איפה דונווקר ואיפה אני.

glass manglass manSage

וואו, DLSS5 עושה כל כך טוב. למשחקים מסוימים כמו NBA סטארפילד ועכשיו אונימושה. כאילו הוא משפר הרבה משחקים אבל יש משחקים שכאילו נוצרו בשבילו.

לאסקין, טוב נו, לא שיש לי זכות לדבר עליך אחרי כל הדחיינות שלי לסייברפאנק 2077.

רק אגיד שלדעתי דונוווקר משאיר אבק לרוב הרשימה שלך, אבל על טעם ועל ריח :-) ....

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 17:05

הוא לא (עם כל הכבוד, סה״כ משחק של ממוצע 83) אבל העניין עם 90% מהרשימה הזו זה שהם לא משחקים של 50 שעות, הרוב שם למעט קונטרול ואולי פנטום בלייד שלא ידוע עליו הרבה מהבחינה הזו - הם משחקים של 8-15 שעות, אז כל המשחקים הארוכים יקבלו דחייה אצלי, בטח משחק כמו דונווקר שיש לו עדיין קצת בעיות ביצועים ובאגים, שכמו קרימזון דזרט בטח יקבל עוד מלא שדרוגים ויהיה שווה להמתין איתו (כן, כמו סייברפאנק)

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 17:22

טוב נו, קשה להתווכח עם הטענות האלה אובייקטיבית אתה צודק לגבי זה שהם דורשים הרבה פחות השקעת זמן.

(תכלס, רציתי שיהיה מישהו בווקסלים שמשחק אותו בזמן שגם אני משחק אבל נו... מה שיותר בא לך)

לא הייתי מזלזל אבל ב83 שלו, המון מבקרים אומרים שהוא מדהים פשוט מרגיש חלק א' של סיפור ובטח בגלל זה לא מרגישים בנוח לתת לו ציונים מטורפים של 9. אם נשווה למכשף 1, הוא ישב על ממוצע 81 ותראה לאן CDPR הגיעו.... אני בטוח שזו סדרה שעוד תעשה גלים בתעשיית המשחקים ואנחנו פה רואים אותה לראשונה.

DrKeoDrKeoSite Admin

רק שיהיה ברור, יש בזמן הקרוב משחק אחד ומשחק אחד בלבד וקוראים לו קונטרול רזוננט :)

LaskinLaskinElder

הוא ברשימה! ואני בטוח שיהיה טוב אבל אני לא מצפה למשהו שיפוצץ אותי

אצלי, מתוך כל הרשימה תכלס רק GTA6 באמת מלהיב אותי בקטע אחר, אחר כך GOW ואז פנטום בלייד וגולדמן. קונטרול אולי הבא בתור. יש גם את ההוא של ג׳ונתן בלואו שגם כן בתכנון שלי והוא בטח יהיה גאוני אבל אני לא יודע אם באמת אגיע אליו השנה, עם כל הבלאגן.

מעניין מה אחשוב אחרי שאשחק בהם… יהיה מצחיק אם זלדה בכלל יהיה מספר אצלי אחרי כל זה :)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 19:55

אני לא יודע מה להגיד על זלדה, תלוי מה הוא, נגלה בקרוב. אצלי קונטרול מקום ראשון, GTA6 מקום שני, פייבל מקום שלישי ו-GOW:F מקום רביעי. כל הרביעיה במקום ממש גבוה וצמוד. מקווה שזלדה ידחף שם אחרי ההצגה מחר.

זה פחות או יותר הגיימינג שלי מהיום עד אפריל.

StickStickSage

אני הייתי בהייפ כזה חזק לקראת קונטרול שחיפשתי משחק להכנס אליו להעביר את הזמן בחודש הזה, ונכנסתי לסייברפאנק כל כך חזק שאני כבר לא יודע אם אשחק בקונטרול בהשקה :).

סתם, אני בטח אחזור לזה לקראת היציאה וכשיצאו הביקורות ויחזרו לדבר עליו. אבל איזה משחק נהדר זה סייברפאנק... אני לא באמת יודע כמה שעות הוא, אבל אני גם לוקח את הזמן ונהנה מאוד מהעולם. כבר 20 שעות בפנים ועדיין לא עשיתי פסט טראבל אחד לצורך העניין. מקווה לסיים אותו עד סוף החודש אבל אם לא, אני אהיה בתסבוכת רצינית :).

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Stick

אני הייתי בהייפ כזה חזק לקראת קונטרול שחיפשתי משחק להכנס אליו להעביר את הזמן בחודש הזה, ונכנסתי לסייברפאנק כל כך חזק שאני כבר לא יודע אם אשחק בקונטרול בהשקה :).

סתם, אני בטח אחזור לזה לקראת היציאה וכשיצאו הביקורות ויחזרו לדבר עליו. אבל איזה משחק נהדר זה סייברפאנק... אני לא באמת יודע כמה שעות הוא, אבל אני גם לוקח את הזמן ונהנה מאוד מהעולם. כבר 20 שעות בפנים ועדיין לא עשיתי פסט טראבל אחד לצורך העניין. מקווה לסיים אותו עד סוף החודש אבל אם לא, אני אהיה בתסבוכת רצינית :).

מצאת את זמן להתעסק עם הקטלוג האחורי...

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Stick

כ"כ שמח שאתה משחק בו! הוא באמת משחק נפלא! ההרחבה, לדעתי, אחד המשחקים הכי טובים מהשנים האחרונות. עד כדי כך.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 23:54

אה פאק, שכחתי להכניס ברשימה שלי את 007.

אין לי מושג מתי אבל אכניס אותו השנה בטוח… תכננתי בשנייה שיצא הפאץ׳ של ה-PT אבל אני לא יודע אם יהיה לי זמן.

אני ממש מקווה שוולברין יאכזב, בשלב הזה.

באמת שלא זכור לי אי פעם חצי שנה כל כך מדהימה של להיטי ענק.

וכן, ההרחבה של CP2077 היא ברמה אחרת מכל התעשייה בערך. כמה תוכן הוסיפו וכמה שהיא אדירה.

סטיק יש לך בקלות איזה 100 שעות שם אם אתה נהנה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 בספטמבר 2026 בשעה 00:01

בשבילי 007 זז לסביבות אפריל 2027, אחרי פייבל ו-GOW. ואולי אחריו אני סופסוף אגיע לסייברפאנק, אולי נהנה מאיזה שדרוג DLSS 5 או משהו.

StickStickSage
ציטוט מאת Laskin

סטיק יש לך בקלות איזה 100 שעות שם אם אתה נהנה.

נו טוב, כשנגיע לגשר נחצה אותו. צרות של עשירים :).
זה לא שאני מתכנן לעשות בו 100% או משהו כזה, אני כבר עכשיו מדלג על קווסטים שנראים לי פחות מעניינים והם בסגנון של "תתפוס 10 כאלה" או "תמצא 30 כאלה". משחק שאני מאוד נהנה פשוט לזרום איתו ולעשות את מה שמושך אותי בצורה טבעית. איפה שאני כן מורח אותו בינתיים זה בעיקר באימרסיביות של העולם (הפשוט מדהים הזה), לדוגמה אם הקווסט הראשי הבא נמצא 500 מטר ממני אני מוצא את עצמי הולך לשם ברגל לאט לאט ועוצר כל הזמן להסתכל, נכנס לסמטאות, לפעמים עוצר לשמוע שיחות. אני לא מחפש קווסטים צדדיים ומסמן אותם במפה מראש, אבל בצורה הזאת אני נתקל בהם לפעמים וזורם איתם אם הפרמיס נשמע לי מעניין.
אני מניח שבאיזשהו שלב זה יעבור לי ואני אתחיל להתקדם קצת יותר מהר בעולם וככה עם הקווסט הראשי, שזה עדיין רוב מה שאני עושה מבחינת תוכן. אבל בינתיים אני מוצא את עצמי מעביר גם חצי שעה בהליכה פשוטה של כמה מאות מטרים מנקודה אחת לשנייה רק כדי להתחיל קווסט, כשאפשר לעשות את זה גם בשנייה וחצי בפאסט טרבל או בדקה וחצי עם הרכב.
אז כן, אני מניח שזה אומר שאני נהנה :). עם הזמן אתפוס בו קצב יותר מהיר.

בגדול המשחק היחיד שממש ממש מעניין אותי בחצי שנה המטורפת הזאת זה קונטרול, אז זה יהיה בסדר. ממנו אני די רגוע עד GOW. אשמח לשחק גם בהזדמנות באונימושה (רק בגלל הביקורות) וב007, אבל אין לי שום בעיה לחכות איתם גם. בGTA 6 אשחק בוודאי כמה שעות בשביל הWOW הטכני, אבל קשה לי להאמין שמעבר, ובטח שלא באונליין.
שאר המשחקים שיוצאים מעכשיו עד פברואר נראים טוב, אבל ברמה האישית יש לי משחקים שיותר מעניינים אותי בספרייה האחורית מהם.

LaskinLaskinElder

אני שם כסף שאתה תסיים את הקמפיין של GTA6 ותתמכר אליו :)

לגבי סייברפאנק - לא בטוח שהקווסטים שאתה מדבר עליהם לא מתפתחים אחר כך למשהו ממש טוב.

מציע שאולי תסתכל באיזה מדריך ותוודא לפני שאתה מחליט לוותר על קווסטים כאלה שהם לא משהו ממש מגניב שאתה מפספס.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני לא הייתי שם כסף על GTA. אני אוהב את הסדרה וסיימתי רק 3 משחקים, סטיק אוהב פחות ממני.

StickStickSage
ציטוט מאת Laskin

אני שם כסף שאתה תסיים את הקמפיין של GTA6 ותתמכר אליו :)

לגבי סייברפאנק - לא בטוח שהקווסטים שאתה מדבר עליהם לא מתפתחים אחר כך למשהו ממש טוב.

מציע שאולי תסתכל באיזה מדריך ותוודא לפני שאתה מחליט לוותר על קווסטים כאלה שהם לא משהו ממש מגניב שאתה מפספס.

נא, להסתכל במדריך זה הדבר האחרון שאעשה, זה מבחינתי כמו ספויילרים. אני מאוד רגיש לזה גם אם זה רק "לקווסט X יש יותר ממה שנראה", זה ישב לי בראש אחרי זה... אולי זה אני שדפוק, אבל אין דבר שאני יותר נהנה ממנו מלגלות באופן טבעי את הדברים במשחקים כאלה, גם על חשבון שאפספס דברים ולא אדע את זה אחרי זה בכלל.
הסיבה היחידה שאסתכל במדריך היא אם נתקעתי בקטע ואני כבר מתוסכל, אבל זה לא הסגנון של המשחק הזה.
יכול להיות שיזרום לי לעשות קטע מסויים בהמשך, יכול להיות שלא. זה משחק מאוד אימרסיבי אז אני פשוט מתקדם כמו שמרגיש לי "נכון" בעולם, זה פשוט אספקט שאני מאוד נהנה ממנו וחבל לי לוותר עליו. כמו שאמרת, זה משחק עצום, אי אפשר (מבחינתי בלבד כמובן) לשחק בו עם FOMO וכל הזמן לסמן וי על דברים רק מחשש שאפספס קווסט שאהבתי, כי אני כל הזמן מוצא קווסטים שאני אוהב :).
כלומר, אני לא משחק כדי להוציא מהמשחק את כל התוכן הטוב שיש בו ולא לפספס כלום, מבחינתי אני מרוויח מהמשחק יותר כשאני פשוט נותן לו לקחת אותי בצורה טבעית. אם ניקח את זה לקיצון, וברור לי שלא כל הקווסטים הם כאלה אבל לצורך הנקודה - אני יותר אהנה מהסיפור אם אני אקבל איזשהו סוף, גם אם לא את המושלם, בצורה טבעית שאני הגעתי אליה דרך המשחק, מאשר אם אני אבדוק את כל הדברים שצריך לעשות כדי שאגיע לסוף ויהיו לי את כל האופציות לבחור את הסוף שאני רוצה.
מבחינתי רק לדעת שדברים היו יכולים להתגלגל אחרת, או שהעולם גדול יותר ממני ופספסתי דברים שהיו בו, זה מספיק בשביל החוויה האימרסיבית שהיא בשבילי יותר משמעותית מאשר לראות את כל האפשרויות והתוכן האיכותי שהיה במשחק שגם ככה לקח אותי לסיבוב של עשרות שעות מצויינות, לפחות.
ככה אני נהנה (מאוד) מהמשחק הזה בינתיים לפחות, כמובן שיש משחקים שהפוקוס שלהם נמצא בנקודות אחרות ואני אהנה לשחק אחרת.

לגבי GTA, אפשר, בשמחה :).
זה לא שאני באנטי או החלטתי מראש כמה אשחק בו, וכמובן שזה יכול לקרות, אבל נסיון העבר שלי די חד משמעי בנושא הזה.
זה לא רק הוייב היותר ארקיידי, והסיפור היותר סאטירי ומופרע שפחות מושכים אותי ממשחק כמו RDR 2 נניח. גם אם נניח שהמשחק הזה יהיה יותר דומה לRDR מאשר לGTA 5 ולכן גם יותר לטעמי, אני גם משמעותית פחות נמשך לעולם פתוח שמדמה את ההווה כמו שהוא.
כחובב היסטוריה גדול אני משמעותית יותר נהנה להשאב לעולמות שהם שחזור היסטורי של איזושהי תקופה, לכן אני תמיד מוצא את עצמי נשאב למשחקי AC לדוגמה גם אם אהיה הראשון להודות שחלקם משחקים די בינוניים.
אחרי זה עולמות פנטזיה, ואז עולמות עיתדניים. לא שיחקתי יותר מדי במשחקי GTA או WD או דוגמאות נוספות שמדמות עיר אמיתית בהווה עם גיבור אנושי רגיל בעיקר בגלל הסיבה הזאת.
GTA 6 זאת מפלצת בפני עצמה, בוודאי אשחק רק כדי שתיפול לי הלסת מהוואו הטכני שהוא יציג. אם הוא ימשוך אותי להמשיך אחרי ה10-20 שעות האלו אז זה מבורך, אבל זה מאוד יפתיע אותי. זאת לא ההשקת GTA הראשונה שלי :).

LaskinLaskinElder

אתה יכול לבקש מ-AI רשימה של שמות משימות צד שלא כדאי לפספס, ולא להסתכל עליה, אלא רק לחפש משימות שאתה כבר החלטת לוותר עליהן ולראות אם הן מופיעות שם. אפס ספוילרים, כי גם ככה תכננת לוותר אז מה יש לך להפסיד. ה-AI מאוד יכול לעזור בזה.

לגבי GTA - זו פעם ראשונה בסדרה שאנחנו הולכים לראות עלילה ממש ממש טובה, כנראה, עם משחק (ACTING) מהמשובחים ביותר.

לכן אני מרשה לעצמי להיות בטוח בעניין שזה יישאב אותנו הרבה מעבר לכיף של GTA, עם חיבור לדמויות וכו'.

ממה שראינו עד כה - אני די בטוח שזה יהיה המצב.