VOXELIM

נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

8404 הודעות
KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Laskin

לא מדבר על בחירות שלך. מדבר על קווסט-ליינס שלמים שלא התחלת אפילו (מעבר לקבל את המשימה הראשונה בהם) שיכלו להתפתח להיכרות עם דמויות סופר מענינות ורגעים מעולים.

במשחקי עולם פתוח ענקיים באמת אין זמן לעשות מאה אחוז ואם אני ממש נהנה הייתי רוצה לדעת אם פספסתי את הרגעים הכי טובים במקרה.

You do you לאסקין. זה לגמרי מתכתב עם בחירות ומשחק בצורה אורגנית לדעתי. עשיתי מה שנראה לי מעניין. המשכתי עם דמויות שאהבתי /עניינו אותי/הדיבור איתן גרם לי להאמין שיש משהו מעבר לסתם קווסט. הספיק לי אחרי איזה 40-50 שעות. מה שפספסתי? כפרה. לא יודע את זה, ולא אכפת לי באמת. נהנתי מאוד בלי שום קשר.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 08 בספטמבר 2026 בשעה 16:50

בBG3 החלטתי להרוג את אחד הcompanions הראשיים בהחלטה של רגע ממש בשעות הראשונות של המשחק בact 1, כי הוא בא לי מקולקל בעין באיזו סצנה ממש בהתחלה, ולא סמכתי עליו. לימים השחקן שלו זכה בbest actor אצל קילי והקווסט שלו (שנפרס על פני כל מאות השעות של המשחק, כמו כל הcompanions) נחשב על ידי רבים כאחד הקווסטים הכי מוצלחים במשחק.
וואלה, עד היום אין לי מושג מה הקווסט שלו ומבחינתי זו אנקדוטה שרק הרימה את המשחק ולא להיפך. במקום דמות ראשית הוא עכשיו גופה רקובה באחד האזורים הממש ראשונים במשחק בעולם של המשחק שלי... כנראה שהוא לא היה צריך לעשות את מה שהוא עשה כדי לזכות לספר לי את הסיפור שלו :).

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 08 בספטמבר 2026 בשעה 16:53

אני אפילו לא ידעתי את מה שכתבת פה בספוילר. אני ממש החשכתי את עצמי לגביו במשך יותר משנתיים כדי לשחק בו נקי. אז ממש הופתעתי כשזה קרה.

בכל אופן במקרה של המשחק הזה אני עדיין ממליץ לעשות מה שאמרתי, כשתסיים איתו, או יותר נכון כשתרגיש שסיימת איתו ולא בזמן שאתה משחק אותו - כדאי מאוד לבדוק אם משהו ברשימת הקוונטים שלך שעדיין לא עשית נמצא ברשימת ה-S Tier או A Tier של קווסטים ש״אסור לפספס״, סביר להניח שיהיה מדובר באיזה גג 3-5 שעות נוספות, שיישארו לך בזכרון עוד הרבה שנים, ויהיו שוות יותר מ-70% ממה שחווית ממנו עד כה. עם כל הכבוד לחוויה האורגנית שאתה מנסה לייצר לך - זה לא מתנגש בכלל.

ושוב, לא מדבר על בחירות שלך כשחקן, למרות שפה אני ממש ממליץ גם לשחק דמות אחרת עם רקע אחר ובחירות אחרות לגמרי כי מהנסיון שלי, ואני כמעט אף פעם לא עושה את זה - מקבלים פה חוויה ממש שונה. אבל זה אולי גם כי פעם שנייה ששיחקתי היו כל כך הרבה עדכונים נוספים למשחק שזה באמת הרגיש כמו משחק אחר לגמרי (ועוד לחשוב שאני בפעם הראשונה שיחקתי בו באיחור של שנים, עם כל כך הרבה תוספות שלא היו בהתחלה)

glass manglass manSage

אני מסתכל על זה כמו על החיים עצמם. כן, יכולתי לבחור בקריירה אחרת מזו שבחרתי, ולחיות חיים אחרים ויכולתי לעשות בחירות שונות בנקודת בחיים, אבל כמו שאני לא יכול לחזור אחורה ולראות גרסה אלטרנטיבית של הבחירות האלו אני לא רוצה את זה גם במשחק.

בדאוס אקס HR לא הצלחתי להציל את מאליק, והיא נהרגה במסוק, לא הלכתי פשוט לעשות RELOAD ולהציל אותה או משהו, קיבלתי את זה שבייקום שלי היא אמורה להישרף במסוק הזה, כי אני אישית לא הצלחתי לעבור את המשימה, וכן גם בנוגע לקווסטים, שמעתי על קווסטים שפספסתי, כאלה שהיה ממש קשה למצוא, ואני שלם עם זה כי המוח שלי גם ככה מצא את הקווסטים שהוא מחווט למצוא.

אני יודע שיש משחקי RPG כמו של בסטדה שבנויים בדיוק לאיך שלאסקין משחק כמה דמויות שונות, ואני מעריך את איך שאתה משחק לאסקין כי אתה עושה Role playing אמיתי, המשחקים באמת בנויים לדרך שאתה משחק. אבל אני לא יכול לשחק ככה, כי זה יהפוך לי את החוויה הראשונית לטרוויאלית וימחק את הערך של הבחירות שעשיתי בה.

KlaymanKlaymanSage

אני גם ב99% לא אשחק שוב משחק....