תראה את מרת׳ון, המחשב הוא הסיבה היחידה שהמשחק הזה עדין פעיל. בפלייסטיישן לבד יש כנראה פחות מ-10K שחקנים פעילים בשעות השיא, אם הוא היה יוצא לפס5 בלבד המשחק היה כבר מת.
אתה מנפיץ מספר בלי שום תימוכין. ההערכה היחידה למספרי שחקנים יומיים היא מ Alinea:

לפי זה היו ~80K שחקני פלייסטיישן יומיים ביום האחרון שיש עליו נתונים. אז לבטח בשעות השיא זה היה יותר מ 10K CCU.
אם המשחק היה יוצא רק ל PS, אני מקווה שהיו משווקים אותו יותר טוב, בנוסף לתקציב שמותאם יותר לפלטפורמה אחת.
הצגתי קו אחיד, אני ליטרלי אומר אותו דבר שנים והראתי לך כמה וכמה ציטוטים לזה. על מי אתה מנסה לעבוד?
ציטוט מאת DrKeo
אגב שרייר אמר שוולברין כנראה לעולם לא יקבל גרסת מחשב. להבנתי הם פשוט לא רואים כסף ממשחקי סינגל למחשב, ההצלחות הגדולות היחידות היו הורייזן 1, days gone ו-gow 2018. כנראה בגלל סקרנות ראשונית של ״אני לא מאמין שיש משחקי פלייסטיישן במחשב״ שעברה די מהר.
ואפילו אם זה היה רווחי, הם כנראה הבינו שברגע שהמשחקים שלהם במחשב אין סיבה לגיימר שיש לו PC סביר לקנות פלייסטיישן.
ציטוט מאת DrKeo
על פי רוב המקורות שדברו על זה סוני כבר הורידה את הגז מגרסאות מחשב, אנחנו 2 אם לא 4 שנים מהדור הבא שבו מיקרוסופט תהיה עם קונסולת PC שתריץ משחקי סוני דרך סטים. אין סיבה להפסיק עכשיו אם הבעיה היא עוד 4 שנים, אם בכלל תהיה בעיה כי אלוהים יודע מה תהיה האסטרטגיה של מיקרוסופט עוד שבוע. חוץ מזה לסוני יפן אין שום כוח, כל הכוח של פלייסטיישן יושב בקליפורניה היום.
הסיבה שסוני עוצרת את יוזמת הPC היא שהמשחקים שלה פשוט לא מוכרים שם טוב (חוץ מאשר בהתחלה כשהייתה התלהבות שמשחקי פלייסטיישן מגיעים למחשב), זה פשוט לא שווה את הנזק.
זה לא קו אחיד.
אין סיבה לגיימר עם PC סביר לקנות את הקונסולה ברגע שהמשחקים זמינים על המחשב - ממשיך להיות נכון גם דרך לאנצ'ר.
סוני עוצרת גרסאות למחשב כי הם לא מוכרים טוב - הם ימכרו פחות אם הם זמינים רק על הלאנצ'ר.
זה לא שווה את הנזק - אותו 'נזק' ממשיך להתקיים כך או כך. ה 100% קאט לא הולך לכפר על כל ה'נזק' שאתה מטיף לו שנים.
ובגלל שזה לאנצ'ר של סוני שיציע המשכיות של החוויה בין הקונסולה למחשב, זה יקרוץ עוד יותר לשחקנים שאת מירב הגיימינג שלהם עושים על הקונסולה - אז הם יתחילו ל'טעום' מהחוויה של המחשב על הלאנצ'ר של סוני, זמן המשחק שלהם על המחשב יגדל, מתישהו ירצו לשחק את פורטנייט על המחשב ויתקינו EGS, מתישהו יתקינו סטים בשביל עשרות המשחקים שלא יהיו זמינים על הלאנצ'ר של סוני ועל ה PS5.
כרסום מתמשך ב playtime ו ב spending על הקונסולה - גולת הכותרת של סוני.