חודש מעולה!
עבורי פחות כי אני לא בעניין פיפא ושיחקתי ב9 סולס ועשיתי בו 100%, אבל עדיין
אני מאוד מרוצה, הילד שם כמה מאות שעות בכל פיפא ולא קנינו אחד מ-2024.
נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020
חודש מעולה!
עבורי פחות כי אני לא בעניין פיפא ושיחקתי ב9 סולס ועשיתי בו 100%, אבל עדיין
אני מאוד מרוצה, הילד שם כמה מאות שעות בכל פיפא ולא קנינו אחד מ-2024.
בסדר גמור דווקא, לדעתי. כנראה באמת למנוע את מה שקיאו תיאר.
אבל זה לא אולפן חיצוני, סוני רכשו אותם...
לא שזה פוגע בנוטידוג או משהו, לא שזה סוף העולם, אבל זה כן מגוחך ומדגיש עוד יותר כמה האסטרטגיה שלהם הייתה מטומטמת. עוד מסמר בארון.
סוני רכשו אותם אחרי שהמשחק היה בפיתוח X זמן וחשבו לנכון לרכוש.
זה מדגיש שסוני לא היו צריכים למהר לרכוש אולפנים שמפתחים את המשחק הראשון שלהם, וזה מדגיש כמה נכון זה לפתח את המשחקים האלה יחד עם אולפנים שהם מכירים שנים.
סוני רכשו אותם אחרי שהמשחק היה בפיתוח X זמן וחשבו לנכון לרכוש.
זה מדגיש שסוני לא היו צריכים למהר לרכוש אולפנים שמפתחים את המשחק הראשון שלהם, וזה מדגיש כמה נכון זה לפתח את המשחקים האלה יחד עם אולפנים שהם מכירים שנים.
המסקנה היא שצריך לעשות מהלכים כאלה בזהירות ובscale סביר בעזרת סטודיואים שיודעים מה הם עושים ובלי לסכן את מה שכבר בנית.
זה לא מבטיח הצלחה, אבל זה מעלה את הסיכוי להצלחה, מונע הרס של מה שבנית לאורך עשורים ולא מכניס אותך למחוייבות all in.
סוני התרסקה לתוך האסטרטגיה בהוצאה של מליארדים, הם חתמו הסכם עם כל מי שרק היה מוכן, קנו אולפנים על ימין ועל שמאל בלי שום track record מוכח, וכפו על האולפנים הפנימיים שלהם להסית משאבים.
אפשרי להכנס לgaas, אבל זאת לא הדרך.
למי שיש פס5 שמנה, הצליחו להביא אותה למצב שמאפשר התקנה של לינוקס. אז הנה זלדה TOTK רץ בתוך אמולטור בתוך לינוקס על פס5:
והינה בלאדבורן רץ ב-60FPS על אמולטור פס4:
למי שיש פס5 שמנה, הצליחו להביא אותה למצב שמאפשר התקנה של לינוקס. אז הנה זלדה TOTK רץ בתוך אמולטור בתוך לינוקס על פס5:
והינה בלאדבורן רץ ב-60FPS על אמולטור פס4:
והנה RPCS3 רץ על לינוקס על הפס5. בשבועיים מאז שלינוקס רץ על הפס5 כל מה שסוני לא מסוגלת לעשות קרה, אם זה BB ב-60FPS ואם זה משחקי פס3 רצים סופר חלק.