VOXELIM

נושא ה-Xbox הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·23 ביולי 2020

6474 הודעות
LaskinLaskinElder

אם T10 רק סטודיו עזר זה דבר אחד, ואכן יהיה עדיף לסגור את הסטודיו ולמזג אותו לתוך פלייגראונד, אבל אם הם יעבדו על פורצה מוטורספורט חדש הם לא רק סטודיו עזר והם צריכים להצדיק את הקיום שלהם. לדעתי לא יהיה פורצה מוטורספורט חדש, לא אמור להיות, המשחק הזה לא מוכר.

לגבי NT אני לא מסכים שזה לא סטודיו יקר. הכל עניין יחסי כמובן. הלבלייד הראשון היה תקציב נמוך מאוד והצלחה מאוד גדולה, הוא הביא פרסים בכל מקום ומכר בסדר גמור. שנה אחרי שיצא מיקרוסופט רכשו אותם והם עבדו על ההמשך שנים, גדלו משמעותית, במקביל שיחררו גם איזה משחק GaaS שהיה DOA, נכשלו קשות במכירות ובביקורות. הם לא שווים את ההשקעה, לכן הם בסיכון בעיניי, וכתבתי שיסגרו אם הלבלייד הבא ייכשל אבל הנה, הם כבר עכשיו כנראה היו בסכנה, אם הדיווח של שרייר נכון (והוא כמעט תמיד נכון).

לא נראה שאשה יודעת מה היא עושה אם זה מה שקורה שם.

לגבי דאבל פיין אני באמת לא יודע מה לומר. מישהו צריך להכווין אותם טוב יותר, אני חושש שהם איבדו כיוון עם היצירתיות שלהם, מנותקים ממה שהקהל שלהם היה רוצה רוצה לקבל.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 16 ביוני 2026 בשעה 08:09

רק עכשיו ראיתי את זה

בנוסף - הראש של treyarch פורש

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 16 ביוני 2026 בשעה 14:47

הבאתי את זה אתמול. NT, דאבל פיין וקומפולשן, שלושת הסטודיואים בסגירה ועכשיו נמצאים במצב של משא ומתן כדי להתנתק ממיקורוסופט. זה הדיווח של שרייר.

LaskinLaskinElder

לא נכנסתי ללינק חשבתי שהדיווח היה כאילו הם מחפשים לצאת, לא כאילו הם קיבלו הודעת סגירה.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

לא נכנסתי ללינק חשבתי שהדיווח היה כאילו הם מחפשים לצאת, לא כאילו הם קיבלו הודעת סגירה.

הדיווח של שרייר דבר על זה שהם מחפשים דרך לצאת לחופשי במקום להסגר. מעניין מה באמת הולך שם.

LaskinLaskinElder

לא יודע אם זה אמין, כי הוא הייטר-גריפטר, ולא בדקתי, אבל אם הם הורגים את ID אני מאוד כועס, גם אם ממש ממש לא אהבתי את דום האחרון

DrKeoDrKeoSite Admin

עדין לא צפיתי אבל נשמע מעניין.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 17 ביוני 2026 בשעה 23:17

השמועות על בת'זדה מטורפות לגמרי, והן מגיעות כבר משני מקורות נפרדים. כל מי שלא עובד על FO או ES הולך הביתה. זה אומר משין גיימס נסגרים ו-id נסגרים, מה לעזאזל?

matangt6matangt6Trainee
ציטוט מאת Laskin

לא יודע אם זה אמין, כי הוא הייטר-גריפטר, ולא בדקתי, אבל אם הם הורגים את ID אני מאוד כועס, גם אם ממש ממש לא אהבתי את דום האחרון

אם הם סוגרים את id ומאשין גיימס זה צריך להיות יום אבל בינלאומי

HypnoHypnoVeteran

והתודות לאסטרטגיית גיימפאס Day1. איזה כישלון.

matangt6matangt6Trainee
ציטוט מאת DrKeo

עדין לא צפיתי אבל נשמע מעניין.

זה מדהים,הוא אומר את כל מה רובינו כבר ידעו ואמרו מאז האקס בוקס וואן.. פשוט הזוי..

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 19 ביוני 2026 בשעה 01:09
ציטוט מאת Hypno

והתודות לאסטרטגיית גיימפאס Day1. איזה כישלון.

איך הם מכרו בפלייסטיישן? אתה יודע, במקום הזה שאין בו גיימפס...

HypnoHypnoVeteran

אתה יודע, Hi-Fi Rush היה בלעדי. גיימפאס Day1 לא נתן לו סיכוי להיות רווחי.
סטארפילד זרק הכנסות לפח בגלל גיימפאס Day1. משחקי פורצה הורייזון זורקים הכנסות לפח.
גיימפאס Day1 קבר את פורצה מוטורספורט. הוא קבר את SoM. הוא קבר את אינדיאנה ג'ונס. הוא קבר את Avowed. הוא קבר את הלבלייד.

כולם משחקים בלעדיים שעדיף והיה שלא היו יוצאים Day1 גיימפאס, ושהיו מייצרים יותר הכנסות בלעדיו. רובם כנראה היו נשארים הפסדיים בכל מקרה, אבל לפחות לא סובלים כפול בגלל הגיימפאס.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 20 ביוני 2026 בשעה 10:39

לא מפתיע שמייקרוסופט הורגת חברות פיתוח, ובכל זאת אני המום מהסקייל של הסגירת חברות אפילו בשבילם זה יותר מדי.

.פשוט חבורה של אימפוטנטים.

על נינג'ה תאורי אני לצערי יכול להבין למה הם משחררים אותם, חברה מאוד אהובה עלי אישית, אבל גם אחת שלא מצאה את עצמה מאז שהגענו לדור הPS4 בדור הפס3 היו להם כל כך הרבה להיטים טובים, אבל מאז דור הפס4 והסקאלה האינדית שבחרו ללכת בה...

עדיין משין גיימס וID איך לעזאזל מייקרוסופט שולחים הביתה חברה כמו ID מדובר בחברת הפיתוח הכי אייקונית שיש להם ואפשר להגיד ללא עוררין חברת הפיתוח הכי אייקונית בכל הזמנים וחזרו לעצמם לגמרי. פשוט טמטום. בסוף אני שמח שהם לא קנו חלילה את IO אחרת גם להן היה מחכה הגורל העגום הזה.

אם חשבנו שאולי אשה תהיה fresh heir/fresh air היא מתגלה לא שונה מבוטי ספנסר נדלה ושאר החבורה.בסוף מה היא עשתה? החזירה את הבוקס להיות במצב העגום שהוא היה בשלהי ימי ה360. מכונת גירס והיילו מינוס קינקט רק שהפעם HALO אפילו לא בלעדי.

קאז: די לשחק אותה כאילו אתה לא יודע שלא כל הבלעדיים אותו דבר. HI FI RUSH נישתי אפילו בשביל הארדקורס גיימרס,נראה כמו משחק מדור הדרימקאסט לטוב ולרע. סטארפילד לא מכר כי מדע בדיוני לא מוכר כמו פנטזיה ובטסדה שמו זין על הנוסחא של true open world.

אינדיאנה ג'ונס משחק פרווה. הלבלייד נישתי עם נושא שנוי במחלוקת על מחלת נפש לצערי זה לא מדבר למיינסטרים, עם כמה שאני אישית אוהב את האומץ שלהם.

בשביל שבלעדי יזיז קונסולות הוא צריך להיות משחק מגדיר דור, נגיד כמו שHALO 1 היה על האקסבוקס המקורית או שגירס 1 היה על ה360 מייקרוסופט נכשלה בלייצר משחקים כאלה/לייצר שותפות צד ג' שתייצר בלעדי כזה.

כן 99% מהבלעדיים הטובים בהיסטוריה אולי לא ינצחו את המלחמה למייקרוסופט אבל אנחנו לא מדברים על ניצחון המלחמה. אנשים בוקסלים מדברים על אסטרטגיה שתשים את מייקרוסופט במצב יותר טוב מזה שאתה מייעד להם. אתה מייעד להם אסטרטגיה שתביא להם גג 12M-15M להיליקס, והאסטרטגיה של יתר האנשים בוקסלים לפחות שואפת לאזור ה30M זה ההבדל.

HypnoHypnoVeteran

אמרתי בעצמי שרוב הבלעדיים האלה לא היו מסיימים כהצלחה מסחרית, אבל גיימפאס פשוט גזל הכנסות והפך מצב רע לגרוע. ולהלן הקיצוצים.
בהתחשב במחירים שצפויים לקונסולה קלאסית, זה כבר לא כזה רחוק ממכשירי קונסולה-מחשב היברידי.

אני מייעד להם אסטרטגיה שנותנת להם מוצר ייחודי ותחרותי שנינטנדו וסוני לא יוכלו להעתיק. סוג מוצר שאפשר לבנות עליו שנים קדימה.
מוצר שנותן להם 0% סיכון בבניית ספרייה לגיימפאס וחוסך להם עשרות ומאות מיליונים של הוצאות.

הבעיה היא שמיקרוסופט גרועים וימצאו דרך לפשל. הם לא מסוגלים לקחת את ה PR של סאבנאטיקה מוכר 4 מיליון עותקים ולצייץ
'Why wait? Play now on Xbox Ally'.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Hypno

אתה יודע, Hi-Fi Rush היה בלעדי. גיימפאס Day1 לא נתן לו סיכוי להיות רווחי.
סטארפילד זרק הכנסות לפח בגלל גיימפאס Day1. משחקי פורצה הורייזון זורקים הכנסות לפח.
גיימפאס Day1 קבר את פורצה מוטורספורט. הוא קבר את SoM. הוא קבר את אינדיאנה ג'ונס. הוא קבר את Avowed. הוא קבר את הלבלייד.

כולם משחקים בלעדיים שעדיף והיה שלא היו יוצאים Day1 גיימפאס, ושהיו מייצרים יותר הכנסות בלעדיו. רובם כנראה היו נשארים הפסדיים בכל מקרה, אבל לפחות לא סובלים כפול בגלל הגיימפאס.

לא ענית לשאלה, איך המשחקים האלה מכרו בפס5? אם אין לך תשובה לזה, אתה טועה.

HypnoHypnoVeteran

למי אכפת איך הם מכרו על הפס5? כל הנ"ל יצאו בלעדית ל XBOX ולמחשב וDay1 לגיימפאס, ולפי זה גורלם נחתם.

אין מקום לעשות השוואה לכמה הם מכרו על הפס5 בפורט מאוחר שהגיע שנה ויותר אחרי היציאה המקורית. אתה יודע את זה אבל כהרגלך מנסה להנדס נאראטיב.

DrKeoDrKeoSite Admin

כן, אין לך תשובה, זה היה ברור. הבעיה בדיון איתך היא שאתה מתעלם מעובדות. פורצה הורייזן מוכר איזה 20 מליון יחידות? בו נתעלם ממנו, הוא מפריע לתאוריה. משחק שנכשל באקסבוקס יוצא לפלייסטיישן איפה שאין gamepass ונכשל גם שם? בו נתעלם גם ממנו, איכסה, העובדה הזאת סותרת את התאוריה אז אסור להתיחס אליה, נתעלם.

באמת רמה נמוכה קאז.

DrKeoDrKeoSite Admin

משהו מטורף לגמרי, גרסת הפס5 של הרימייק של היילו דורשת מנוי PS+ לשחק ב-CO OP מקומי, לשני השחקנים!

כלומר, אם אני רוצה לשחק בהיילו עם הילד במסך מפוצל ב-CO OP, אני צריך לעשות מנוי PS+, ואז לעשות מנוי PS+ נוסף לחשבון של הילד. הזיה.

LaskinLaskinElder

למה לעזאזל… מה ההגיון? זו בטח טעות שתתוקן.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 ביוני 2026 בשעה 19:48

זה לא משהו שהתגנב למשחק, הם כתבו את זה בבלוג שלהם. אבל אני משער שזה אכן יתהפך אחרי כל הרעש שזה עושה.

DrKeoDrKeoSite Admin

טוב, אלה היו 24 שעות כיפיות.

LaskinLaskinElder

תיארתי לעצמי. זה פשוט לא הגיוני.

DrKeoDrKeoSite Admin

מרתק אותי לדעת מה היה, ואם זה באמת היה. אתם חושבים שיש עכשיו מתכנת ב343 שבסתר מסיר את המגבלה הזאת?

bozemanbozemanAdmin

לא, סתם מי שהוציא את זה טעה.

כנראה היה חשוב להגיד שקו אופ לא מקומי כן דורש ואז אמרו לכל קו אופ

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 21 ביוני 2026 בשעה 13:03
ציטוט מאת bozeman

לא, סתם מי שהוציא את זה טעה.

כנראה היה חשוב להגיד שקו אופ לא מקומי כן דורש ואז אמרו לכל קו אופ

תקרא את כל הבולט, זה ממש לא נראה כמו טעות של אופסי שגיאת כתיב. זה כתוב מאוד במודע. אולי היה בתוך החברה משחק של טלפון שבור ומישהו הבין לא נכון, אבל מי שרשם את הטקסט לגמרי התכוון שצריך PS+ לשחק לוקאלית.

לא עושים טעות גם במשפט על המולטי הלוקאלי וגם טעות במשפט על המולטי אונליין בו בזמן. ברגע שיש משפט שמציין את זה, ואז משפט אחריו שמדבר על נושא אחר ומאשר את אותה טענה, זאת לא טעות ניסוח או התבלבלות. מי שרשם את זה יודע מה הוא רשם, אם היה בלבול זה היה בשלב אחר בשרשרת.