לול,איזה מצחיק הקטע הזה שסוני מורידים כל אזכור לאקסבוקס אפילו על משחקים שהם צד א' של אקסבוקס לול, הרגת אותי נדב.
אשה בכלל לא סגורה על עצמה, ולא בדיוק העוגיה הכי אפויה בתנור, היא עכשיו מתחילה להגיד שהיא לא היתה חלק מהשיחות על להפוך לצד ג' ורומזת שמייקרוסופט עשויה לחזור לאקסקלוסיביות ונותנת סתם תקווה למעריצים.
כמובן שאני מסכים איתך שאם הם איכשהו יקפיאו הכל ויוציאו הכל להיליקס הם רק ירוויחו. המשחקים המעטים שכבר יצאו לPS5 כמו פורצה וגירס 1 ישמשו רק כפרסומת לאקסבוקס ולמה ששחקני פלייסטישן מפסידים כשהם נשארים אצל סוני.... ברור שזה עדיף בהרבה על הכל.
אבל בגלל שאשה לא נראת הכי אפויה היא לא תעשה את זה כמו שאמרת.
אני חושב שאם פייבל יהיה משחק ממש ממש טוב (נגיד 9+ או 89 בMC ו90+ בOC ) זה לפחות יכול לגרום לשחקן פלייסטישן לחשוב שאולי הוא לא צריך כל כך את סוני בדור הבא למקרה וההיליקס יותר ידבר אליו חומרתית.
אני מתכוון, הסוני 5 שלי היה בהחלפת משחה תרמית לא מזמן ובמקום לעבור לשחק SF6 על הPC פשוט הדלקתי אותו על הסוויץ 2 עם כבל ופשוט הייתי בהלם מאיך שהוא רץ (לפעמים יותר טוב מהפס5 ואני לא צוחק אבל בשום אופן לא נחות ממנו) אז כן אני לא הולך לזרוק את הפס5 לפח ולעבור להיות נינטנדו אונלי אבל זה כן פתח לי את העינים שאם נינטנדו ימשיכו ככה עם צד ג' וסוני ימשיכו להשתין על המיטה לגבי צד א' אולי יום אחד אני עשוי לעשות זאת. אז כנל כלפי מייקרוסופט אם הצד א' שלהם יהיה טוב וסוני תמשיך להיות מעפנה.