VOXELIM

נושא ה-Xbox הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·23 ביולי 2020

6280 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 ביולי 2026 בשעה 22:03

אין לו תשובה לזה. או שהוא יגיד משהו כמו ״זה בניה לעתיד״ או דבר לא קוהרנטי אחר.

KlaymanKlaymanSage
LaskinLaskinElder

מצוין! חסר כל טעם עבורי אבל יש מליונים שזה כן חשוב להם, ומתוכם אולי מליון איש אשכרה יקנו אקס בוקס בשביל זה, ותהיה להם ספריה של משחקים ישנים שהם כבר רכשו בעבר… ובפלייסטיישן הם יקנו את כל המשחקים החדשים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 ביולי 2026 בשעה 22:46

אני אשמח להמיר את כל משחקי ה-360 שלי לדיגיטלי, אולי עוד 15 שנים תצא אקסבוקס נורמאלית ואני אקנה אחת.

עריכה:

אה, זה עובד רק ממשחקי one והלאה, באסה.

HypnoHypnoVeteran
ציטוט מאת Klayman

@Hypno - קיאו שאל אותך עשרות פעמים. אני גם שאלתי ואני בטוח שגם לאסקין. ממה מיקרוסופט תרוויח בהיליקס? משחקים היא לא תמכור, והמצב בשוק החומרה בימינו הוא כזה שגם ב1000$ היא כנראה תהיה הפסדית (אז היא כנראה תעלה יותר אפילו). בהתחשב בעובדה שכמעט כולם קונים משחקים רק בסטים, ואולי קצת בGOG/אפיק/UBI - מאיפה בדיוק מיקרוסופט תכניס כסף?

למה זה 'מקובל' לשחרר קונסולה במודל מסובסד שמפסידים עליה כסף בהנחה/תקווה שהמשתמש יעשה עוד רכישות, אבל מודל בו אתה מרוויח החל מכל רכישת חומרה הוא בלתי נתפס?
כשקונסולות במודל קלאסי נכשלות אתה אומר שהמודל מטומטם?
למה להפסיד כסף כדי לבסס קונסולה זה אחלה אבל 'להפסיד כסף' (לא באמת, אלא להוריד את תקרת הרווחים) כדי לבסס מחדש את הרלוונטיות שלך בתחום ולהחליש את המתחרות שלך זה פסול?

מיקרוסופט בראש ובראשונה צריכים למשוך יותר ויותר אנשים לעשות את הגיימינג שלהם על ווינדוס. אחר כך הם ימצאו דרך גם לעשות (יותר) כסף מזה.

לבנתיים, מיקרוסופט תכניס כסף ממכירות חומרה, אביזרים, מינוי גיימפאס, הגדלת הרלוונטיות של חנות חלונות. אולי הם יחליטו לשחרר משחקי צד א' בלעדית לחנות שלהם במחשב.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 03 ביולי 2026 בשעה 20:28
ציטוט מאת DrKeo

אני לא מבין מה מיקרוסופט עושים בכלל. הם מוציאים קונסולה שהולכת להרוס להם כל מקור revenue שיש להם כרגע, ונראה ש-100% מהפוקוס עובר להיות מפיצה. אבל מצד שני הם קוצרים את כל החברות משחקים שלהם, אז מה בדיוק הם הולכים להפיץ? הדבר היחיד שאני מצליח לראות פה הוא, שכמו שאמרתי בעבר, אקטיוויז'ן קנתה את אקסבוקס, לא אקסבוקס את אקטיוויז'ן. וכתוצה אנחנו רואים אסטרטגיה "אקטיוויז'נית", כלומר להרוג כל דבר שהוא לא AAA סופר מצליח שמדפיס כסף. מיינקראפט? כן. דאבל פיין? לא. COD? כן. הלבלייד? לא. פשוט לסגור כל מה שהוא לא מדפסת כסף.

ומה הבעיה באסטרטגיה הזו? שלפני שמיקרוסופט קנתה את אקטיוויז'ן, זאת הייתה בדיוק האסטרטגיה של אקטיוויז'ן. וכשמסתכלים על איזה משחקים כן ואיזה משחקים לא, אחרי הצמצום סטודיואים הם הולכים להשאר בייסיקלי אקטיוויז'ן + elder scroll ומיינקראפט. ראינו את הדוחות הכספיים של אקטיוויז'ן, הם מעולם לא הצליחו לשבור את ה-9 מליארד revenue בשנה, רוב הזמן הם קרובים יותר ל-5 מליארד. אקסבוקס צפונית ל-20 מליארד. אז מה הם בדיוק מצפים שיקרה ברגע שהם יהיו אקטיוויז'ן שוב? הם מבינים שה-revenue יצנח למתחת ל-10 מליארד בשלב מסויים?

אני חושב שזו תמיד היתה האסטרטגיה שלהם. להשאיר רק את מה שהוא סופר מצליח. מה ניצל מכל התוכנה שהם מפיצים עכשיו נדב? המשחק של קוג'ימה וזה רק בגלל השם הענק שיש לקוג'ימה. על אותו משקל. אפילו אם ניקח את תקופת הזהב של ה360. איזו תוכנה צד א' כבר היתה להם חוץ מהיילו ופייבל ופורצה?

הם אף פעם לא היו Powerhouse אמיתי של תוכנה. איזה משחקים הם פיתחו לפני שנכנסו לשוק הקונסולות Age of empiers הייתי אומר שחזרו לשורשים שלהם.

לא ילך למייקרוסופט גם כמפיצה בתעשיה הקשוחה הזו. אי אפשר לדעתי להיות חברת צד ג' טובה אם הם לא שמים את כל התוכנה הכי נחשקת שלהם על כל הפלטפורמות וכל ה"חם קר" הזה שהם משחקים עם הקהל של סוני יחזור לנשוך אותם והם ייצאו קרחים גם בתור יצרנית קונסולות וגם כמפיצה צד ג' כי הם לא נותנים לקהל של הפלייסטישן להיקשר רגשית לIP שלהם כמו גירס ואחרים.

אמרתי את זה מליון פעמים אבל אם הייתי מקבל את חטיבת הבוקס לניהול שלי זה מה שהייתי עושה.

קונה את IO חותם מחדש על פרויקט הדרקונים מושך את היטמן מכל חנות אחרת ושם וטו לאמזון שאם הם רוצים את IOI בתור מפתחת לג'יימס בונד אז המשחקים נשארים אצלי, אחר כך נותן להם לפתח גם משחק אינדיאנה ג'ונס נורמלי.

עושה גירס חדש ובלעדי אחרי 6 עם ערכי ההפקה הכי מטורפים שיש הופך אותו לGOW 2018 של הפלטפורמה ומשנה כל מה שאנשים יודעים על הIP.

זורק את כל העבודה שנעשתה על TES VI עד היום ונותן להם ליטרלי תקציב בלתי מוגבל כדי שהוא יהיה genre defining game

חותם עם קפקום על חוזה שהם מפתחים את סקיילבאונד עם קאמיה in house ואני הגב הכלכלי שלהם וזה נשאר באקסבוקס בלבד.

מציל את GANG OF DRAGON של יוצר יאקוזה ונותן לו כבר גריין לייט לשני המשכים כדי לבנות קהל נאמן.

מביא את מישל אנסל מהאמזונס או איפה שהוא לא נמצא ומחתים אותו לפתח לאקסבוקס beyond good and evil 2 אמיתי וריימן 4 תלת מימדי אמיתי שיהיה ה"מריו" של הבוקס

אני בטוח שהאסטרטגיה הזו תעבוד הרבה יותר טוב מהאסטרטגיה הנוכחית שלהם/החזון של קאז.