VOXELIM

נושא ה-Xbox הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·23 ביולי 2020

6327 הודעות
StickStickSage

לא שיחקתי באף אחד מהשלושה (אני כל כך גרוע בשוטרים מגוף ראשון שלהכנס לדום מרגיש לי כמו להכנס לדארק סולס בפעם הראשונה), אבל במבט מבחוץ הייתי תחת אותו הרושם של קיאו. בכל מקום שמדברים עליו, ובמיוחד עכשיו כשהוא עולה יותר בעקבות הDLC, אני רק שומע כמה "אחרי שעבר זמן והבנתי אותו יותר טוב אני רק מצטער שלא נתתי לו יותר קרדיט בזמן אמת".
אין לי שנקל משלי על הנושא, אבל זה משפט ששמעתי כל כך הרבה פעמים ממקומות שונים בחודש האחרון, שלגמרי חשבתי שזה הקונצנזוס איתו היום.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 09 ביולי 2026 בשעה 19:05
ציטוט מאת Laskin

זה בסדר, אני בטוח שיש הרבה כמוך ואכן המבקרים אהבו. קולין למשל מהרגע הראשון ממש אהב אותו, זה לא שהוא פתאום שינה דעתו… לדעתי היו סלחנים איתו והגיעה הרווחת הוא שהוא היה ממש אכזבה, אולי זה משהו שאני רואה אצלי יותר בתגובות בכל מקום, אבל זה מתבטא גם במכירות, ולהאשים את גיימפאס נראה לי מגוחך. הוא לא מוכר טוב בסטים ולא בפלייסטיישן וזה לא בגלל גיימפאס.

היו לדום TDA פי 7 יותר שחקנים בשבוע הראשון מאשר איטרנאל. מן הסתם הוא היה בGP אז מספר השחקנים מנופח, אבל זה עדין אומר משהו. אני לא קניתי אותו בגלל/בזכות GP, כנ״ל אתה ואם אני זוכר נכון כנ״ל אינטר אז בהחלט יש פה פגיעה מסויימת.

יש לו ממוצע 83 שזה זהה לדום 2016, רוב הדיעות שנה מאוחר יותר שאני ראיתי (ונראה שגם סטיק) הן שהוא דווקא underrated.

אני לא חושב שזה שנוי במחלוקת להגיד שזה הפסד לתעשיה כשחברה שהוציאה בעשור האחרון את דום 2016, דום איטרנאל ודום TDA סוג של נסגרת.

idanidanVeteran
נערך לאחרונה: 09 ביולי 2026 בשעה 20:28
ציטוט מאת Laskin

כבר כתבתי שהיו סלחנים איתו בביקורות, לדעתי.

גם לסטארפילד יש ממוצע 83, אבל הקונצנזוס הוא שרוב מי ששיחק מאוד התאכזב ממנו. אני זוכר שהיה איזה עניין בהשקה של דום 2016 עם המולטי, לא זוכר בדיוק מה, אבל זה לא משנה, הוא נחשב קלאסיקה של הז׳אנר במבט לאחור, TDA נחשב אכזבה גדולה. אני לגמרי שותף לתחושות האלה.

לא טענתי שהוא משחק רע, אבל לדעתי הוא בקושי משחק ״טוב״. אולי בפני עצמו ממפתחת אחרת היה יכול להיות שוטר סביר, אבל אחרי איטרנל? זה ממש מעפן. בצורה מרגיזה אפילו.

שוב, לא שיחקתי בו (כן שיחקתי בשניים הקודמים) אבל לא בגלל שהוא נראה רע, פשוט מאז המלחמה והלוך ושוב בין מילואים לשגרה וכל מה שצריך לפצות בה אני מתקשה למצוא זמן לשחק בכל מה שמושך אותי, גם במשחקים שהרבה יותר מעניינים אותי מדום.

אז אולי אני מדבר מחוסר ידע ובכל זאת יש לו ממוצע 86 ב OC על סמך יותר ממאתיים ביקורות, המבקרים צריכים להיות מאוד מאוד סלחנים בשביל להגיע לציון הזה. שוב, אני יודע שזה לא בדיוק מה שאמרת, אבל יש הבדל בין משחק מאכזב למשחק רע או אפילו בינוני. רדפול הוא משחק רע בהגדרה, סטארפילד הוא משחק מאוד מאכזב כי אנשים ציפו או קיוו לסקיירים בחלל - כלומר משחק של 95 - אבל קיבלו משהו אחר.

אצל דום הפער אפילו לא כזה גדול, יש לו ציון זהה ל 2016 ו 3 נקודות פחות מאיטרנל. גם אם המבקרים עשו איתו חסד הוא עדיין באותו בול פארק של הפרנצ׳ייז. אז אולי הם עשו טעות בניווט, לא יודע, אבל לא נראה לי שאפשר להגיד שהמשחק האחרון שלהם הוכיח משהו מיוחד לגבי היכולות שלהם. זה עדיין אותו סטודיו שעובד בערך באותה רמה, אי אפשר לחשוב שהיה כאן שינוי כזה דרסטי שמסביר דה פקטו סגירה. אם אקס בוקס לא היו בקנטים אף אחד לא היה מעלה את זה על הדעת.

זה נראה יותר כמו הסיטואציה של אידיוס מונטריאל האמת. המשחק דאוס אקס הראשון שלהם היה מדהים לזמנו, השני היה קצת מאכזב מסיבות כאלה ואחרות (סיפור לא גמור בעיקר) אבל עדיין מאוד טוב ובמידה פחותה גם שומרי הגלקסיה. כלומר סטודיו שיהיה חבל מאוד לאבד, גם אם הם לא הצליחו לשחזר את העבודה הכי טובה שלהם.