VOXELIM

נושא ה-Xbox הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·23 ביולי 2020

6487 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 19:42

מי שתכנן לרכוש את נינג'ה ת'אורי החלט לפרוש מהרכישה והם נסגרים.

ובניה מחדש של מבנה הפנימי במיקרוסופט:

• הולכים להיות פיטורין רחבים ב-343, יפוטרו 268 עובדים באקסבוקס ורובם מ-343.

• המותג היילו עובר תחת הכנף של אקטיוויז׳ן. גם sea of thieves עובר תחת אקטיוויז׳ן.

• אקטיוויז׳ן בונה צוות חדש והוא יהיה צוות היילו מעכשיו. 343 עוברת למוד תחזוקה למשחקים קיימים.

• World's edge גם נכנסת תחת אקטיוויז׳ן ותבנה תחתה את משחקי age of empire. ו-rare גם נכנסת תחת הכנף של אקטיוויז׳ן.

• אובסידיאן נכנסת תחת הכנף של בת׳זדה, משם גם נולדת הFO החדש שהם מפתחים.

• T10 מתמזגת לתוך פלייגראונד שלפחות כרגע מתרכז בפורצה ופייבל.

• חטיבת המשחקים הקז׳ואלים של מיקרוסןפט ואקטיווז׳ן נכנסות תחת king.

glass manglass manSage

וואו הרבה חדשות רעות. זה עצוב כי נינג'ה יכלו להיות מפתחת מדהימה של משחקים סטייל DMC ביונטה וקונטרול החדש, פשוט מאז הרכישה מייקרוסופט לא נתנו להם את התקציב לעבוד על משחק כזה שמתאים לכישרון שלהם.

אובסידיאן נכנסת תחת הכנף של בטסדה זה בערך הדבר היחיד שטוב שיש פה כי מן הסתם הם ישפרו לאין שיעור את הכתיבה במשחקים של בטסדה וזה ביחד עם טכנולוגיה כמו DLSS5 יכול להחזיר את בטסדה לעולם של משחקי 9+ אבל השאר דרעק.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 19:54

סה״כ שינויים שנשמעים הגיוניים, רק זה קצת משעשע שאקס בוקס נבלעה לתוך אקטיויז׳ן (ובתזדה) במקום להפך.

ממש מסקרן יהיה לראות את היילו הבא.

באסה על NT, אבל פה אני לא מאשים את מיקרוסופט. הם נתנו להם אחלה תקציבים שבעולם והחבר׳ה שם רצו להתרכז בסרט אינטראקטיבי.

אני אגב ממש ממש אהבתי את DmC שלהם, הבעייה היא שהוא די הפך לבדיחה אז אני מבין למה לא המשיכו ככה.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני חושב שהשינויים חיוביים, ומי שקבל בראש (נניח NT או 343) עשו את זה לעצמם. יש גבול כמה אפשר להכשל לפני שיורד עליך הגרזן.

ולהבנתי האנשים באקטיוויז'ן שמובילים את הצוות של היילו, מדובר בנשיא לשעבר של בליזארד ואחד הפאונדרים של Infinity ward, יש לצוות היילו החדש המון פוטנציאל.

glass manglass manSage

תכלס Halo גדול למידות של 343 עם כמה שהיילו 4 לזמנו היה נראה כאילו הוא ביידים טובות אצלם, מאז הIP איבד את כל היוקרה שלו ולא מעט בגללם.

אבל נינג'ה תאורי איזה באסה זה. enslaved odyssey to the west היה כל כך טוב. DMC היה כל כך טוב.אפילו Heavenly Sword היה מיוחד אם מסתכלים עליו בקצת רחמנות של משחק השקה.

ההרגשה שלי תמיד היתה שהם עברו להיילבלייד בגלל שלהצטמצם לאינדי זה מה שעזר לחברה לשרוד, ואז מייקרוסופט קנו אותם והם המשיכו לעשות אינדי.

לאסקין, כן DMC אכן הפך לבדיחה דנטה היה נראה כמו אביב גפן, כל הוויב היה דפוק כאילו זה איזה סרטי "דמדומים" או משהו, אבל אחר כך המשחק עבר רדפשיין עם Definitive Edition הם תיקנו את הרוב המוחלט של הבעיות שלו כולל המראה של דנטה והיה לי הרושם שזה הפך למשחק סופר אהוב דווקא?

LaskinLaskinElder

במבט לאחרו - כן. אבל בזמן אמת ממש צחקו עליו עם הEMO MEMES, ולדעתי החמירו איתו שלא בצדק.

חוץ מזה שהיום עם V בכלל אין מה לדבר על "EMO" "אביב גפן", הוא חירבן את DMC באחרון בקטע מפגר, לא מבין על מה הם חשבו, מערכת הקרב ב-5 היא מדהימה בקטעים עם דנטה, איזו טעות...

blingblingElder

אחלה מפתחת NT. באסה שהם נפלו לשטות הזאת של הסרט האינטראקטיבי ה״בוגר״ שמעביר מסרים על טראומות נפשיות וכל החרא הזה.

נתתם בראש עד עכשיו עם אחלה משחקים, כולל DmC שלהם שמלבד עיצוב קצת מפוקפק היה משחק מצוין, מאיפה הגעתם לקטע הזה של להריח את הנודים של עצמכם? פשוט חבל.

343 - הכי מגיע להם שבעולם שיגידו תודה שלא נסגרים לגמרי, לקחו את אחד המותגים הכי חזקים בגיימינג והפכו אותו לבדיחה. התגלו כסטודיו חסר כישרון לצערי, כל דבר שנגעו בו יצא בינוני עד רע

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת bling

אחלה מפתחת NT. באסה שהם נפלו לשטות הזאת של הסרט האינטראקטיבי ה״בוגר״ שמעביר מסרים על טראומות נפשיות וכל החרא הזה.

נתתם בראש עד עכשיו עם אחלה משחקים, כולל DmC שלהם שמלבד עיצוב קצת מפוקפק היה משחק מצוין, מאיפה הגעתם לקטע הזה של להריח את הנודים של עצמכם? פשוט חבל.

343 - הכי מגיע להם שבעולם שיגידו תודה שלא נסגרים לגמרי, לקחו את אחד המותגים הכי חזקים בגיימינג והפכו אותו לבדיחה. התגלו כסטודיו חסר כישרון לצערי, כל דבר שנגעו בו יצא בינוני עד רע

בול. אני חושב שהתגובה האלימה של הטרולים ברשת למראה של דנטה ב DmC, טלטלה אותם והם הלכו הכי רחוק שאפשר לHellblade. שזה ממש חבל כי DmC, היה משחק בנזונה, עם מערכת קרב אדירה שלא נופלת מהביצוע של קאפקום.

343-Meh, היה צריך לסגור ולהוציא את Halo לחופשה בת עשור. לחזור כשיש אשכרה מה להציג עם רעיון חדש ומעניין, ועד אז לסתום את הפה. המותג הזה עבר השמדת ערך מטורפת(לא שאני מבין את הערך הגדול במותג בלי קשר, אבל מילא. לא התחברתי לאף משחק של באנג'י מאז mdk - ואלה של 343 תמיד נראו פח).

InterAlInterAlVeteran
נערך לאחרונה: 23 בספטמבר 2026 בשעה 13:48

mdk היה של shiny. ואגב 343, אין ספק שהם אכזבו, אבל הם לא הוציאו משחקים רעים. הם היו טובים, רק לא ברמה של באנג'י. במובן הזה הם האחות התאומה של הקואליציה, שלגביהם מעניין לראות עוד שבועיים אם e-day יגאל אותם. אני בספק אבל אשמח להתבדות.

KlaymanKlaymanSage

צודק! חשבתי על Oni וכתבתי mdk. לא נורא.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 בספטמבר 2026 בשעה 15:45

משום מה לקואליציה יש שם טוב מל343, אולי כי הם כל כך טובים טכנית ולפחות המשחקים שלהם מרגישים גמורים.

האמת שזה משעשע להזכר שהקואליציה קיימים כל כך הרבה זמן והם הוציאו רק שני משחקים. הקפיצה בין גירס 4 ל-5 הייתה ממש גדולה, אבל זאת הייתה עליה מ7 ל8 כשהסדרה לפניהם הייתה הקרם של התעשיה.

הקואליציה ו-343 סובלות מאותה בעיה, הן קבלו לידיים פרנצ׳יז פופולרי שהן לא פתחו. והן פחדו ממש לגעת בפרנצ'ייז, לעצבן את המעריצים. אז הן עשו המשכים צמחוניים שלקוחו את המשחק המקורי, הוסיפו לו 10% ובנו קמפיין חדש בגרפיקה יפה יותר. למרות שהיילו 4 דווקא כן היה סוג של מהלך אמיץ, כל מה ש-343 שעשו מאז וכל מה שהקואליציה עשו היה עוד מאותו דבר בגרפיקה יפה. הן ריצו עד הסוף המר.

GolanGolanVeteran

רק שאקטיווישן לא ידפקו הכל עם Microtransactions.

glass manglass manSage

כן, הקואליציה פשוט מוציאים Eye candy אחרי eye candy, זה באמת עושה להם את כל הheavy lifting שאין ל343.אולי אני משוחד כי זונת גירס נשאר תמיד זונת גירס, אבל E-DAY אחד הרגעים היחידים בדור הזה שאמרתי וואו טכני.

אבל כן אחרי שחזרתי לGears 5 אחרי הרבה שנים הוא היה טפל הם לא הצליחו להבין מה לעשות איתו. זה קורה לא מעט בהיסטוריה של הגיימינג לדעתי. שהמעצב הראשי של סוניק עזב לנוטי דוג לעשות את ג'ק ודקסטר סגה איבדו את היכולת שלהם להוביל בז'אנר.

שcore design נעלמו וקריסטל דיינמיקס לקחו את טומב ריידר, כן אפשר להתווכח על זה שקריסטל דיינמיקס הביאו את טומב ריידר להצלחה עם הרייבוט אבל משהו מהרוח המקורית החדשנית של טומב ריידר נעלמה, ברגע שcore design לא היו שם.

מנסה להגיד בדרך העקומה שלי, בדרך כלל שהיוצרים המקוריים עוזבים את הבייבי שלהם, משהו בנשמה של הIP הולך לאיבוד, וזה קרה בבירור גם לגירס וגם להיילו.