VOXELIM

נושא ה-Xbox הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·23 ביולי 2020

6474 הודעות
glass manglass manSage

אני מבין מאיפה אתה בא לאסקין, אתה רוצה משחק מהם שיגיע לרמות שאהבת את סקיירים. אני רק חייב לציין שלדעתי אם סטארפילד היה מגיע ממפתחת לא מוכרת כולם כולל כולם היו עפים על האומץ שלו.

איזה אומץ? יש הרבה כמו לבחור במודע לא להתעסק בנושא נדוש כמו חייזרים ולהשאיר את העולם מקורקע במציאות שלנו.

מה שכן, אני לגמרי מסכים שיש תחומים שבטסדה מתנהגים כאילו הם "מלכי השכבה" ומסרבים להשתדרג בדברים כמו הבעות פנים של הדמויות, אני מבין למה הרבה אנשים לא מצליחים לקחת את המשחקים שלהם ברצינות בגלל שכל הדמויות נראות כל כך רובוטיות חסרות נשמה.

אני מקווה שהם יעיפו אותנו, הירי בסטארפילד היה לא פחות ממעולה אם הם יצליחו לעשות את אותו שיפור בגיימפלי לעולם של TES ופתאום נקבל משהו שיותר מזכיר משחק של FROM וכל זה באמת יהיה כמו שאשה אומרת בעולם ענקי, אז זכינו.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

עדיין בטח מדובר במשחק של 2030 והלאה

דווקא יש סיכוי לשחרור מוקדם מזה, ב-2030 המשחק יהיה בהפקה מלאה 7 שנים.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 12 באוגוסט 2026 בשעה 21:34

אוקיי, ו? פייבל יותר זמן מזה, למען האמת גם State of Decay הולך להיות יותר מ-7 שנים, גם משחקים אחרים…אפילו גירס החדש 6 שנים בערך.

למשחק כמו אלדר סקרולס, עם כל ההייפ כממשיכו של סקיירים, אחרי נפילה כמו סטארפילד - אני חושב ש-7 שנים זה אפילו אופטימי.

InterAlInterAlVeteran

סטארפילד לקח 8 שנים והם גם עובדים גם על fo5 ועל רימאסטרים ל-fo3/nv במקביל.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 12 באוגוסט 2026 בשעה 22:17

אני מזכיר שהמשחק הזה נכנס ל-pre-production לפני יותר מעשור, והוא עובדתית שחיק כבר עכשיו ב-2026 והעובדה שכמה אנשים שראו אותו אמרו שה-scale ענקי, כלומר לא מעט שם כבר נבנה. אני לא חושב שזה תלוש שהוא יהיה משחק של 2029.

אני גם חושב שלבת'זדה יש אינסוף נסיון בלעשות משחקי ES וכנראה שהפיתוח שלו קל להם משמעותית מאשר סטארפילד שהיה ניסוי חדש לגמרי שלא צלח.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 13 באוגוסט 2026 בשעה 05:07

שרייר אמר שיש למשחק לפחות שנתיים+ עד היציאה אז זו רק השערה שלי אבל אם הוא יגיע ב2029 יש סיכוי לא רע בכלל שזה יהיה יותר שלהי 2029 משהו כמו 23.11.2029.

אני גם חושב כמוך נדב, TES6 הרבה יותר קטן עליהם מסטארפילד אבל יכול להיות גם מצב שהפיתוח יתארך כי בטסדה ירצו לתקן כל מיני בעיות שהיו בסקיירים נגיד ערים קטנות מאוד ביחס למה שמצופה מעיר במשחק של 2029-2030 אפילו סטארפילד לא שיפר את גודל הערים לרמה שמצפים שיהיה גודל נורמלי של עיר.

גם יכול להיות שהם החליטו להגדיל את הScale של העולם של TES6 ביחס לגודל המקורי שלו אחרי שהם ראו את הביקורות של סטארפילד וזה האריך את הפיתוח.

LaskinLaskinElder

בסדר גם 2029 אפשרי… אני פשוט לא חושב שהם יקחו איתו סיכונים וישחררו משחק שלא יפוצץ לאנשים את המח, וזה משהו שהם לא עשו מאז 2011, לכן לא הייתי שולל גם פיתוח אקטיבי של 10 שנים.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני חושב שהרבה נח על הכתפיים של Creation 3. אם המנוע יחסל לגמרי זמני טעינה, יעלה לשלב הבא של הפיסיקה וסימלוץ העולם, וכמובן יהיה מרשים גרפית, אז ES6 ישחק אותה. ואם לא, אז הסיכוי נמוך.

LaskinLaskinElder

אני מסכים.

מקווה מאוד בשבילם שהמשחק לא מתוכנן כקרוס ג'ן, זה יכול למחוק את אפקט הWOW ההכרחי.

glass manglass manSage

הוא בוודאות קרוס ג'ן הPS6 וההיליקס לא הולכות למכור מספיק כדי שזה ישתלם שהוא יהיה משהו אחר.

מייקרוסופט לא יאפשרו לבטסדה את החופש לפתח אותו בלעדית למחשב.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני לא חושב שיש דבר כזה בלעדי לפס6 ולהיליקס, כל המשחקים יהיו קרוס ג'ן הרבה אחרי 2030.

LaskinLaskinElder

יש גם איזה קטע של סקינים של מקדונלדס בהיילו…

מישהו שם באקס בוקס מחפש דולרים מתחת לכל אבן שהוא יכול למצוא כנראה :)

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 26 באוגוסט 2026 בשעה 19:48

הם אשכרה עושים את זה.

ב״זה״ אני מתכוון לדבר המובן מאליו, ולהכניס לסוני.

השאלה היא - איך הם ימנעו שימוש כפול, משולש או אלף שימושים באותו דיסק כדי להוסיף אותו לספריה שלך? הם טוענים גם בוידאו אחר שפשוט מכניסים אותו וזהו. הוא בספריה שלך. מעניין.

ב-31 לאוגוסט נשמע עוד פרטים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 27 באוגוסט 2026 בשעה 13:36
ציטוט מאת Laskin

יש גם איזה קטע של סקינים של מקדונלדס בהיילו…

מישהו שם באקס בוקס מחפש דולרים מתחת לכל אבן שהוא יכול למצוא כנראה :)

יש להם עכשיו שיתוף פעולה עם מקדונלדס (לא רק היילו, 6 פרנצ׳ייזים כולל fallout ופורצה), 7/11 ואפילו איקאה. מישהו שם בפיתוח העסקי משתולל.

ציטוט מאת Laskin

הם אשכרה עושים את זה.

ב״זה״ אני מתכוון לדבר המובן מאליו, ולהכניס לסוני.

השאלה היא - איך הם ימנעו שימוש כפול, משולש או אלף שימושים באותו דיסק כדי להוסיף אותו לספריה שלך? הם טוענים גם בוידאו אחר שפשוט מכניסים אותו וזהו. הוא בספריה שלך. מעניין.

ב-31 לאוגוסט נשמע עוד פרטים.

לפני השיגור של הx1 הם דברו על העתיד הדיגיטלי וזה חרבן להם את כל הדור. אבל אחד היתרונות בתוכנית היה שעבור העתיד הדיגיטלי, הם חתמו כל דיסק עם מספר סידורי שמזהה אותו. הם המשיכו לעשות את זה עד היום, הם מעולם לא השתמשו בזה ועכשיו כמו סוכן רדום שהופעל הם רוכבים על הפיצ׳ר הזה שאין לאף מחזיקת קונסולה.

כשאתה מכניס דיסק x1 או xsx ל-xsx אתה יכול לפדות אותו לחשבון שלך והוא מתווסף. זה אומר שאפשר לקנות דיסק פיזי של משחק xsx, לפדות אותו לחשבון ולהפעיל אותו בPC אם הוא cross buy.

ברגע שפדית דיסק לתוך חשבון דיגיטלי, אם תפדה אותו לחשבון אחר החשבון הראשון מאבד גישה למשחק. כלומר תמיד יש רק עותק דיגיטלי אחד לכל עותק פיזי.

LaskinLaskinElder

אה, זה מסביר את זה.

ממש חכם מצידם.

מבצע הביפרים של האקס בוקס :)

DrKeoDrKeoSite Admin
LaskinLaskinElder

רשימה חלקית:

סוני תכלס חייבת להציג את IG מחרתיים, הם צריכים איזה פיצוץ שיוריד קצת מהbad press שיש להם

LaskinLaskinElder

כך זה עובד:

עכשיו רגע, חשבתי על משהו…

נניח אני בארה״ב ויש לי מנוי כזה של החלפות בחנויות הפיזיות שעדיין יש בהן משהו כזה (ויש כאלה) - לא ממש כדאי לי ללכת ולקחת משחקים ממש מהר, להכניס, לעשות להם claim, להחזיר לחנות ולקחת עוד ועוד? :) מניח שיהיו הרבה שינצלו את זה.

ומה לגבי מישהו שרוכש יד 2 שלא עשו לו claim, הוא עושה את זה ואז מוכר אותו? הרוויח משחק בחינם :)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 10:35

הרשיון מחובר עדין לדיסק, כלומר כשהאדם הבא עם הדיסק יעשה claim אתה תאבד את הרשיון הדיגיטלי שלך. מי שמחזיק בדיסק הוא בעל הרשות לעשות claim על איזה חשבון שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ולהבנתי כמה פעמים שהוא רוצה.

מה שכן, כדאי לרוץ לחנות יד שניה ולקנות משחקים משומשים ממש בזול, אפילו דיסקים שרוטים אם הם מצליחים לעשות boot.

DrKeoDrKeoSite Admin

ועוד משהו נחמד, אפשר לקנות דיסק של משחק שכבר לא מוכרים דיגיטלית (בדרך כלל בגלל בעיות רשיון מוסיקה) ועדין אפשר לפדות אותו דיגיטלית. יש משחק דדפול מתקופת ה-X1 שכבר לא זמין לרכישה אבל משתמשים מצליחים לשייך אותו דיגיטלית.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

הרשיון מחובר עדין לדיסק, כלומר כשהאדם הבא עם הדיסק יעשה claim אתה תאבד את הרשיון הדיגיטלי שלך. מי שמחזיק בדיסק הוא בעל הרשות לעשות claim על איזה חשבון שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ולהבנתי כמה פעמים שהוא רוצה.

מה שכן, כדאי לרוץ לחנות יד שניה ולקנות משחקים משומשים ממש בזול, אפילו דיסקים שרוטים אם הם מצליחים לעשות boot.

אני בספק אם חנויות מספיק "על זה" כדי עכשיו להכניס את כל הדיסקים אחד אחד ולעשות CLAIM

מי שיזדרז ירוויח

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 12:27
ציטוט מאת Laskin

אני בספק אם חנויות מספיק "על זה" כדי עכשיו להכניס את כל הדיסקים אחד אחד ולעשות CLAIM

מי שיזדרז ירוויח

החנות לא צריכה להיות ״על זה״. אתה תקח משחק, תפדה אותו - ויהיה לך עותק דיגיטלי. למחרת מישהו אחר יקנה את העותק שהחזרת ויפדה אותו - אתה תאבד את העותק הדיגיטלי.

מה שכן יהיה לך אותו בזמן בין לבין, כמה שזה לא יהיה. העניינים פשוט לא יהיו בשליטתך.

אם הכוונה שלך היא שתוכל לשחק בו כמה ימים בזמן שהמשחק כבר לא אצלך, זה נכון אבל פחות רלוונטי. כשקנית את המשחק המשומש מהם, לא משנה אם תמכור להם אותו בחזרה עוד יום או עוד חודש, תקבל את אותו סכום בחזרה.

אם כבר יש חור לולאה, זה במשחקים חדשים. תקנה משחק,תפדה אותו ותחזיר לחנות בrefund. אז יהיה לך אותו דיגיטלית עד שמישהו אחר יפדה אותו.

LaskinLaskinElder

אה, אני חשבתי שניתן לעשות CLAIM פעם אחת בלבד.
אז תאורטית בדיסק אחד, כל דיסק - יכולים להשתמש 2 אנשים, כל עוד אחד מהם לא עושה CLAIM?

זאת אומרת אני ואתה רוצים לשחק במשחק חדש, ולשנינו יש אקס בוקס, אני ואתה יכולים לשחק בו בו זמנית, לא?

אני קונה ופודה אותו דיגיטלית, מביא לך את הדיסק ואתה משחק ולא פודה אותו...
אם אני הבנתי נכון - אז ילדים בבתי ספר וסתם חברים יכולים לנצל את זה ממש, וזה יכול לפגוע במכירות של משחקים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 15:12

לפי מה שאני הבנתי claim הוא חופשי חופשי, כלומר אתה יכול להלוות לחבר את הדיסק, הוא עושה שם claim ואחרי חודש הוא מחזיר לך ואת עושה claim מחדש. זה גם הגיוני, כי אתה רואה כמה מזימות הישראלי הממוצע הבין שאפשר לעשות אם claim הוא חד פעמי.

אני משער שנחכה לאותיות הקטנות, אבל זה מה שאני הבנתי על המערכת. זה גם מה שאני הייתי עושה אם הייתי מתכנן את המערכת כי זה אומר שהעותק הדיגיטלי תמיד הולך עם מי שיש לו את העותק הפיזי.

למרות שאני בטוח שהאינטרנט ימצא איך לעשות scam גם לשיטה הזו.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 בספטמבר 2026 בשעה 18:54

מסתבר שאפילו אם מכניסים דיסק למערכת לא תואמת (למשל דיסק xsx לתוך x1), עדין הוא מזהה אותו ונותן לך לעשות redeem.