דין ימי הפס3 שונה מדין הפס6, הסטנדרטים השתנו וספרייה דיגיטלית היא משהו שחשוב לי מאוד היום, בסטים כמו בפלייסטיישן, אין הרבה הבדל, גם אם יש קצת ואני מוכן במקרים חריגים לעשות הנחות, כמו למשל במקום ״לתמיד״ - למשך דור אחד אחורה לפחות. זה נראה לי מאוד מאוד הגיוני.
דווקא הראת שבמחשב לא משנה לך איפה אתה קונה את המשחק, אם זה אפיק או החנות של אקסבוקס, חנויות שמי יודע אם יהיו קיימות עוד 10 שנים. אם ספריה דיגיטלית הייתה כל כך חשובה, היית קונה בסטים.
אם אין תמיכה לאחור לפחות אוכל לקנות רק גירסה אחת במקום 2 גרסאות של אותו משחק, אם ארצה לשחק בו כשאעבור דור. זה הההדל, מה לא ברור? נניח אני קונה את אינטרגלקטיק בסוף 2027 וארצה לעבור לפס6 ולשחק אותו עליו, בלי שדרוגים אפילו - אם זה לא יתאפשר לי בלי להוסיף כסף זו תהיה שערוריה מבחינתי. הזייה מוחלטת. וכן - יכול להיות דיל ברייקר ברמה כזו שאולי אעדיף לוותר על פס6 ואת המשחקים הבלעדיים הגדולים שלו אשחק על הפס7. כן כן. למה זה כל כך מופרך שלסקין, ״הממתין הגדול״ - ימתין דור אחד בדיוק כפי שאתה עשית עם הפס4? האם אתה מודה שאתה ממתין גדול ממני? :)
מאוד ברור לי מה היתרונות של "BC" מול "לא BC", לא צריך להיות גאון גדול. הנקודה שלי היא שזה לא משנה מספיק לאנשים. וגם אתה סתם מדבר ובשביל GOW ונוטידוג היית קונה כל קונסולה של סוני לא משנה אם יש BC או אין.