אתה יודע ששנה שעברה הם הוציאו את Wilds הבלעדי לדור הנוכחי ו ב2024 את DD2 הבלעדי לדור הנוכחי, כן?
גם דרגון דוגמה 2 היה בלעדי לדור הזה, אבל RE9 הוא המשחק הראשון שלהם על הגרסת דור הבא (או יותר נכון נוכחי) של המנוע RE. הקפיצה ממנו למשחקי קאפקום קודמים היא דורית. אז כן, מנוע חדש, קפיצה גרפית דורית, ברוכים הבאים לדור הפס5 סופסוף קאפקום.
חוץ מזה, למה אתה מריע למשחק שמכוון ל 60FPS בלבד (אין מצב 30!) ובכך מבזבז אחוזים רבים של כח? יותר 'חמור', המשחק מכוון (ודי פוגע) ל 60FPS על ה series s.
הסדרה הזאת ב60 כבר כמעט עשור עוד על הפס4, הם קפצו דורית מ60 על הפס4 ל60 על הדור הזה עם רזולוציה של קצת מעל ל1080p, ניצול טוב של הקונסולה. אם כבר יש תלונה היא שהם לא טורחים כמעט לנצל את הcpu.
ההערה על גרסת הxss לא ברורה, למה שקונסולה עם אותו cpu תצטרך להתפשר על fps?
ואני אומר כבר שנים שבחירת מצבים שונים למשתמש הורסת את הדור הזה. טוב מאוד שאין מצב 30 אופציונאלי, מפתחת צריכה לבחור נתיב ולתת את כל מה שיש לה לעשות אותו אופטימלי. לתת ליוזר 5 מודים שונים זה שיקוץ שצריך לעוף מהקונסולות מהר, הם לא PC, קונסולות דורשות אופטימיזציה ספציפית אחרת כולם מפסידים.
גרסת הפס5 רצה בכ 1080P מביך עם אפסקייל של FSR1. לא יכלו לעשות מצב 30 עם רזולוציה יותר גבוהה ואולי לדחוף איזה אפקט RT אחד?
אולי יכלו, עדיף שהם לא עשו, מה מביך ברזולוציה גבוהה ב34% מ1080p במשחק יפיפה גרפית? טוב מאוד, מה עדיף? שיעשו משחק שנראה כמו משחק פס4 בכמעט 4k טבעי כמו אינסומניאק? הלוואי והם היו מכוונים ל-30, אבל אם מכוונים ל60 אז שילכו all in בלי מצבים מיותרים.
אני חושב שאחרי כל השנים האלה אתה עדין לא מבין את הבעיה שלי עם זה שכולם מכוונים ל-60 אם אתה חושב שיש לי בעיה עם זה שמשחק שמכוון ל60 לא מציע מצב 30. מה אתה חושב שיש לי פטיש לשחק משחקים ב30 או משהו? חוסר הבנה בסיסי.