VOXELIM

משחקי 2026

נוצר ע"י DrKeo·15 בינואר 2025

575 הודעות
LaskinLaskinElder

כתבתי ״עבורי״. מאז דאנג׳ן קיפר 2 באמת לא עפתי על שום משחק שלו ומאז פייבל 2 לא חשבתי שגם שום משחק שלו היה מעבר ל״בסדר״. אז כן, כבר 20 שנה עבורי הוא בלון נפוח שבעיקר נהנה מהספק של מבקרים שאהבו אותו והחשיבו אותו גאון בתקופה אחרת. המשחקים האלה גם מכרו בהתאם לאיכות שלהם לדעתי. אני לא חושב שאובייקטיבית אני טועה, 18 שנה הוא מביא רק כשלונות, מלבד פייבל 3 שהיה בסדר.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 באפריל 2026 בשעה 18:42
ציטוט מאת Laskin

אני לא חושב שאובייקטיבית אני טועה, 18 שנה הוא מביא רק כשלונות, מלבד פייבל 3 שהיה בסדר.

לא בדיוק הבנתי, ב-18 שנים האחרונות הוא עשה את פייבל 2 שהיה מצויין, פייבל 3 שהיה לא רע ו-the movies שהיה לדעתי מצויין. אז הוא עזב ל-22C כי מיקרוסופט התחילו לכפות עליהם לעשות משחקי קינקט טפשיים, וכולנו מסכימים ש-22C עשו רק זבל. אז הוא לא עושה זבל 18 שנים, הוא עושה את זה מאז שהוא עזב ל-22C. התקופה שלו בבולפרוג ובליינהד נעו בין טובות לפאקינג מדהימות ברמה לא סבירה.

ואני מבין שאישית לא עניינו משחקים שלו מאז DK2, שזה סבבה, אבל העולם לא מסכים איתך כי פייבל 1-3 ו-B&W1-2 משחקים מאוד אהובים.

InterAlInterAlVeteran

DK2 לא שלו, הוא כבר עזב לליונהד. גם the movies לא לגמרי. הוא הגה את הרעיון אבל בתכלס זה משחק של מארק וובלי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 באפריל 2026 בשעה 19:54
ציטוט מאת InterAl

DK2 לא שלו, הוא כבר עזב לליונהד. גם the movies לא לגמרי. הוא הגה את הרעיון אבל בתכלס זה משחק של מארק וובלי.

מולינו כתב את המסמך הגדרה של the movies וגוגל אומר שהיה לו טייטל של executive designer על המשחק והוא פותח באולפן שלו תחת פיקוחו. לא הייתי לוקח לו את הקרדיט, בדיוק כמו שקורי היה מעורב בכל שלב ושלב של GOW:R אפילו אם הפעם הוא לא ביים.

DrKeoDrKeoSite Admin
LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 23 באפריל 2026 בשעה 21:30

ה-18 שנה שספרתי היו מאז פייבל 2 שיצא לפני 18 שנה. מאז המשחק הטוב היחיד שיצא שלו היה פייבל 3 אבל אני מרשה לעצמי לפסוח עליו כי הוא גם ירידה ברמה מ-2 וגם פשוט המשך של אותו דבר, בערך כמו שאני פוסל על באטמן ארקהם אוריג׳ינס, סיים סיים ברמה נחותה מהקודם, צוות שפשוט מתבסס על הקיים, אין לפיטר מולינו קרדיט חיובי בעיניי שם.

אם זה ממש מפריע אז 16 שנה. שזה מספיק זמן עבורי כדי לומר שהוא איבד את זה כי היו לו בזמן הזה כמה וכמה משחקים וכולם היו בין אכזבה יחסית לאכזבה קולוסאלית.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 באפריל 2026 בשעה 22:14
ציטוט מאת Laskin

ה-18 שנה שספרתי היו מאז פייבל 2 שיצא לפני 18 שנה. מאז המשחק הטוב היחיד שיצא שלו היה פייבל 3 אבל אני מרשה לעצמי לפסוח עליו כי הוא גם ירידה ברמה מ-2 וגם פשוט המשך של אותו דבר, בערך כמו שאני פוסל על באטמן ארקהם אוריג׳ינס, סיים סיים ברמה נחותה מהקודם, צוות שפשוט מתבסס על הקיים, אין לפיטר מולינו קרדיט חיובי בעיניי שם.

אם זה ממש מפריע אז 16 שנה. שזה מספיק זמן עבורי כדי לומר שהוא איבד את זה כי היו לו בזמן הזה כמה וכמה משחקים וכולם היו בין אכזבה יחסית לאכזבה קולוסאלית.

בקיצור, כל מה שהוא עשה בבולפרוג ובLH נע בין טוב למדהים, כלומר 20+ שנים והמון משחקים שכמעט כולם פגעו בול. וכן, מאז שהוא הקים את 22C מדובר בקקה אחד גדול, אבל הוא לא עשה משחק גדול כמו שצריך שם עדין ו-MoA הוא הראשון מאז פייבל 3. אז אני נותן לו את חמת הספק, משחק שרק התחיל את דרכו ב-63% ב-EA לא נספר אצלי בספר ככישלון. אם תהיה לו ההזדמנות להביא את המשחק ל-1.0 נראה מה יהיה הציון סטים שלו אז. אני רק מקווה שזה יקרה כי לא יותר מ-10K אנשים קנו את המשחק.

אגב היה לו משהו בשם legacy לפני כמה שנים שהיה מבוסס קריפטו והם עשו 50 מליון דולר משחקנים ופחות או יותר נעלמו, אז יש ב-22C אלמנט של נוכלות, גם אם נסתכל על הקקה שהיה המשחק מובייל שבו חפרים כדי למצא קופסה עם פרס טפשי.

לפחות שינצל את ה-50 מליון האלה כדי לסיים את MoA, שיצא משהו מהנוכלות שלו.

InterAlInterAlVeteran

החמישים מיליון זה פייק ניוז, זה הרבה פחות. והוא שם את הכסף על moa. אגב, הם שחררו את לגאסי, אפילו יצא לו איזה עדכון לפני כמה חודשים אבל אין ספק שזה היה נוכלות והוא משחק מת מהיום הראשון.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 23 באפריל 2026 בשעה 23:31

אני מייחס למולינו עצמו אלמנט של נוכלות מאז ״מיילו״ ;)

היה לו גם את המשחק הזה לטלפונים שהיה איזה פרס ״לא ידוע״ שהבטיח ״לשנות חיים״ למי שיילחץ על הקובייה האחרונה, לא זוכר מה היה עם זה אבל היה שם הבטחה שללא ספק לא מומשה, וכל הקטע של ״פרס לא ידוע, בואו תשתתפו ותגלו״ זה קטע נוכלי בעיניי.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת InterAl

החמישים מיליון זה פייק ניוז, זה הרבה פחות. והוא שם את הכסף על moa. אגב, הם שחררו את לגאסי, אפילו יצא לו איזה עדכון לפני כמה חודשים אבל אין ספק שזה היה נוכלות והוא משחק מת מהיום הראשון.

לא היה לי שמץ שלגסי בסוף יצא.

ציטוט מאת Laskin

אני מייחס למולינו עצמו אלמנט של נוכלות מאז ״מיילו״ ;)

היה לו גם את המשחק הזה לטלפונים שהיה איזה פרס ״לא ידוע״ שהבטיח ״לשנות חיים״ למי שיילחץ על הקובייה האחרונה, לא זוכר מה היה עם זה אבל היה שם הבטחה שללא ספק לא מומשה, וכל הקטע של ״פרס לא ידוע, בואו תשתתפו ותגלו״ זה קטע נוכלי בעיניי.

מיילו היה ניסוי מוזר שבסוף התפתח ל-fable journey שמעולם לא יצא. פיטר תמיד חלם והיה בסרטים קשים, ואז הצוות הצליח להוציא לפועל 30% מהחזון שלו ולמרות שהמשחק הסופי לא ספק את מה שהוא הבטיח, פיטר כיוון כל כך גבוה שהתוצר תמיד היה סופר מיוחד ומעניין. היה צריך ללמוד להתרגל לפיטר מולינו, ידעת שהוא יבטיח הזיות אבל התוצר הסופי יהיה פשוט מעולה אם רק תוכל להתעלם מההבטחות הראשוניות.

וכן, מאז שהוא ב-22C הייתה שם לא מעט נוכלות. ועדין אני מחזיק אצבעות ל-MOA.

bozemanbozemanAdmin

אין מה להגיד, AC:BF מחזיר אותי לימים הטובים של הסדרה.

מסתבר שאני סאקר לזה ובטח אקנה...

StickStickSage
נערך לאחרונה: 24 באפריל 2026 בשעה 11:30

לגמרי. נראה מצויין. אבל אני חושב שאנשים קצת שכחו עד כמה הסדרה הישנה (לפני אוריג'ינס) התיישנה, שיחקתי קצת ב2 ובבלאק פלאג לפני שנה בערך והם ממש לא מחזיקים. לא שהסדרה חפה מבעיות בצורה המודרנית שלה, אבל ברמת הגיימפליי בלבד אני חושב שAC S היה מוצלח למדי ומעניין לראות כמה הם יצליחו להביא את הרימייק לשם וכמה זה ישאר בבסיס שכבר לא עובד היום, לפחות לא בשבילי.
בכל מקרה אני אהיה שם ואני לגמרי בעד שהם יעשו RE ויתחילו לפזר כמה רימייקים למשחקים הראשונים תוך כדי, בהנחה שהנסיון הראשון הזה יהיה מוצלח. על פניו נראה מבטיח כרגע.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 24 באפריל 2026 בשעה 12:09

פיראטים לא עושים לא את זה, אז גם במקורי לא שיחקתי יותר מכמה שעות בודדות.

אני אשמח לרימייק מושקע מאוד של 2, חוץ מזה אין לי רצון לחזור למשחקים אחרים בסדרה.

LaskinLaskinElder

משחק ממש מעניין, אולי הכי מסקרן השנה, מבחינת WILD CARD, אחרי שיצאו כל סימני השאלה הגדולים האחרים

אני קצת סקפטי שיצא בספטמבר, אבל אם לא אז הוא יידחה בהרבה מאוד זמן, כי GTA.

בכל אופן - טריילרים חדשים וגם PREVIEW אחד מהפרולוג:

לא צפיתי בהכל, רפרפתי... אני קצת חושש מעניין מגבלת הזמן, אבל אתמודד עם זה

DrKeoDrKeoSite Admin
LaskinLaskinElder

לא ראיתי או קראתי אף אחד מהPreviews החדשים, אבל מהכותרות בלבד - נראה ש-007 החדש הולך להיות מעולה.

הלוואי. אין אנצ׳רטד, אין טומב ריידר (טוב, יש, אבל לא יודע כמה הסט פיסז שם יהיו מעניינים ממה שראינו), אני ממש צריך איזה משחק כזה.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

לא ראיתי או קראתי אף אחד מהPreviews החדשים, אבל מהכותרות בלבד - נראה ש-007 החדש הולך להיות מעולה.

הלוואי. אין אנצ׳רטד, אין טומב ריידר (טוב, יש, אבל לא יודע כמה הסט פיסז שם יהיו מעניינים ממה שראינו), אני ממש צריך איזה משחק כזה.

נראה יותר כמו היטמן מאשר אנצ'רטד, אבל עדין בא ממש בטוב.

DrKeoDrKeoSite Admin
LaskinLaskinElder

Mixtape מקבל ביקורות מעולות (כולל 10 מIGN ואחרים) ויושב על ממוצע 86 כרגע

מאוד אהבתי מה שראיתי ממנו בטריילר הראשון, מאז לא ראיתי ממנו כלום. אני אבדוק אחר כך מה כל כך מיוחד בו ואולי ארכוש ואשחק בסופ״ש.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

Mixtape מקבל ביקורות מעולות (כולל 10 מIGN ואחרים) ויושב על ממוצע 86 כרגע

מאוד אהבתי מה שראיתי ממנו בטריילר הראשון, מאז לא ראיתי ממנו כלום. אני אבדוק אחר כך מה כל כך מיוחד בו ואולי ארכוש ואשחק בסופ״ש.

רציתי להגיד שהוא נראה כמו פרדויה של אנאפרנה, אבל אז ראיתי שהוא באמת של אנאפרנה. הוא נראה ממש חמוד.

DrKeoDrKeoSite Admin
DrKeoDrKeoSite Admin

יצא היום עדכון ל-RE9, מוד חדש שנפתח אחרי שמסיימים את המשחק. הוא סוג של ROGUE-LIKE:

LaskinLaskinElder

איזה באסה…. שימו לב למטה מצד שמאל - יהיה Path Tracing רק בקיץ.

אני ממש רציתי לשחק בהשקה אבל אני לא רואה סיבה לא להמתין איתו כולה חודשיים-שלושה בשביל PT

ChenChenTrainee
ציטוט מאת Laskin

איזה באסה…. שימו לב למטה מצד שמאל - יהיה Path Tracing רק בקיץ.

אני ממש רציתי לשחק בהשקה אבל אני לא רואה סיבה לא להמתין איתו כולה חודשיים-שלושה בשביל PT

ממש מוזר. אני יודע שיש משחקים שהוסיפו ray tracing או משהו כזה בדיליי אבל אני לא זוכר מקרה שהכריזו שיוסיפו את זה עוד לפני שהמשחק יצא.

LaskinLaskinElder

אני כן זוכר מקרים אבל במקרה הזה רציתי לשחק בהשקה אז קצת מבאס.

ההבדל בין RT לPT הוא הרבה פעמים תהומי ואני לא יודע אם זה משחק שארצה לשחק בו יותר מפעם אחת, אז זה נו בריינר להמתין.

למזלי יש לי באמת עדיין מלא מלא משחקים להשלים, אז ההמתנה לא תהיה קשה מדי, וזה גם באמת מקסימום שלושה חודשים, אז בקטנה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 במאי 2026 בשעה 21:43
ציטוט מאת Chen

ממש מוזר. אני יודע שיש משחקים שהוסיפו ray tracing או משהו כזה בדיליי אבל אני לא זוכר מקרה שהכריזו שיוסיפו את זה עוד לפני שהמשחק יצא.

זה היה עם אינדיאנה ג'ונס ודום האחרון למשל. בחודשים האחרונים אני מתעסק לא מעט בכל נושא ה-RT, ה-PT וה-RR ולמדתי על בשרי שזה לא כמה שעות של מתכנת וסיימנו. ביחוד ray reconstruction, ברגע שמישמים RR וה-pipeline של המנוע שלך עובר דרכו אתה פשוט עיוור לגמרי. זאת קופסה שחורה ש-NVIDIA מספקת ואם אתה מכניס פריים בצד אחד והוא יוצא בצד השני פגום בצורה כלשהי פשוט אין לך שמץ של מושג למה, איך, וכמה. הרגשתי את זה על בשרי רק לפני שבוע, זה סיוט אמיתי.

ראיתי לא מעט הרצאות GDC בנושא השנה ורוב החברות הגדולות שעשו PT כמו קאפקום הקדישו 2-3 מהנדסים ונתנו להם שנה+ לעבוד על PT אקסקלוסיבית. אז השילוב של זה והקושי עם RR, אני לגמרי מבין למה יכול להיות שהפיצ'ר לא מוכן בזמן לשיגור. והרי מי ידחה שיגור של משחק בשביל פיצ'ר ויזואלי שרק 15% מהיוזרים שלך יוכלו להפעיל.

מזל שיש את סארוס, לא קניתי את פרגמטה עדין, ופתאום Mixtape נחת משום מקום. אז 007 יחכה טיפה.

איזו שנה נהדרת, הראשונה שמרגשת אותי מאז 2020, איזה כיף.