VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

124 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 01:21

כן, מצד אחד GOW נראה מעולה, מצד שני בכל רגע רציתי שזה יהיה קרייטוס. המשחק הזה הולך להיות קרסג'ן עם הפס6 ב-2028...

StickStickSage

טוב, וואו. כן היה משהו שגרם לי יותר לרצות לשחק במשחק כבר עכשיו והוא הגיע ישר אחרי קונטרול...
הGOW פיי נראה יותר טוב ממה שיכלתי לדמיין, איך אני אוהב את קורי. אשכרה פוצץ לי את המוח.
אני מרשה לעצמי להגיד שקלעתי בול - משחק שהוא (מן הסתם, למען האמת) לא סתם פריקוול על פיי פוגשת את קריטוס ומסתובבת במיתולגיה הנורדית, אלא מה שנראה כמו הפתח לשלב הבא של הסדרה ויצירת העולם הגדול שלהם עם כל המיתולגיות והאלים בצורה יותר רחבה.
צריך עכשיו באמת להבין את כל הרפרנסים והשמות שהם זרקו כאן ולאן הכל הולך, אבל זה נראה פשוט מצויין. ממש מצויין. עוד אין תאריך אבל אני בהחלט סופר את הימים כבר מעכשיו עד ל... מתישהו.

DrKeoDrKeoSite Admin

כן, נראה שקורי מפוצץ את הרשימה של האלים לבייסיקלי כל מיתולוגיה אפשרית. אבל חוץ ממצרית וסינית לא זיהיתי יותר מדי.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 01:27

לא זיהיתי כלום למען האמת במבט ראשון, אני עכשיו (כלומר מחר) אלך לעשות שיעורי בית, אבל זה בדיוק מה שרציתי שזה יהיה - השלב הבא שלהם ועולם מחובר אמיתי ולא עוד מיתולוגייה מנותקת שבה הורגים את כל האלים כי הם עצבנו את קריטוס מאיזשהי סיבה...
אני מניח שזה ממש תחילת המשחק, הם לא סתם הראו את הכפתור של הnew game בהתחלה. הצפיות שלי עכשיו בשמיים לאן הם יקחו את זה מכאן.

LaskinLaskinElder

התחלתי חצי שעה באיחור כדי להריץ קטעים לא מעניינים, בתצוגה של שעה וחצי - בטוח יהיו כאלה :)

טוב, וולברין נראה טוב אבל ציפיתי ליותר. ספיידרמן פשוט נראה הרבה יותר כיף, לא יעזור. מקווה שהסיפור והאקשן האלים יצליחו לפצות אבל רציתי משהו אפל ומערכת קרב מעניינת ולא קיבלתי.

על משחק המכות דילגתי.

ריימן! מגניב. והוא נראה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. איזה כיף, אשחק עם הילדים. גם יוצא ב-1 לאוקטובר אז קרוב יותר ממה שחשבתי.

ציידי השדים של הJ-pop או בשמו הרשמי Kemuri נראה בצורה מפתיעה ממש ממש טוב. מלא סטייל ואקשן מהיר. אם יהיה לזה קמפיין סינגל טוב אני אשכרה ארצה לשחק בו.

טומב ריידר - זה הרימייק של הראשון כאילו? או המשחק המשך? לא עוקב כי יש כמה בדרך.

משחק דינוזאורים של אנאפורנה?! כבר מעניין. מקווה שיש בו יותר מלרוץ ולהתחבא.

פאנטום בלייד נראה מעולה כרגיל, לא הבנתי מה הפואנטה של הטיזר הזה.

מדלג על דיון ועוד כמה שטויות.

מדלג גם על אונימושה, ראיתי ממנו מספיק.

אה! יש דמו! לא אשחק בו אבל מגניב.

מדלג גם על סיילנט היל, גם על אייס קומבט. הם נראים טוב אבל לא אשחק בהם אז יאללה…

קרבות של מכוניות מפורסמות, מה זה…

אה, סטאנטמן. שכחתי מהIP הזה. לא כזה מעניין.

פאק, ILL נראה מטורף!!! וואו. רק שלא יאכזב בגיימפליי כמו המשחק האחרון שלהם.

קונטרול 2 - מדלג על הטריילר, לא רוצה ספוילרים.

מדלג על מרתון, רונסקייפ, עוד כל מני שטויות…

אה! משחק של firesprite??? הפתעה.

שיט, טינאייג׳רס על אי… בבקשה שכולם ימותו מהר.

רגע, מה?? לא שיחקתי בuntil dawn, לא מעניין.

אה, מבטיחים הפתעה… 20 דקות גיימפליי רציף???

בטח GoW? פלייייז….

יש!! סנטה מוניקה. בבקשה שיהיה טוב. נו, שעה מסך שחור! אוקיי, אין הפתעה שזו פיי. יש הפתעה שזה המשך.

יש כפתור קפיצה!! הללויה.

קרבות מהירים, קסמים, ושוב - כמה התגעגעתי לקפוץ במשחק של סנטה מוניקה :)

אלמנטים חזקים מאי פעם של ״פנטזיה״, גם מזרח רחוק וגם מצרים…? חרב מדברת? אה אוקיי, עולם של כל האלים המתים.

טוב אני ממש אוהב.

נראה שהם נשארו באותו מנוע, ואני לא מזהה שדרוגים רציניים מלבד תאורה ושיער. זו הטענה היחידה שלי. זה והחשש שהחרב והקוביה יהיו דמויות לא מספיק טובות שידברו יותר מדי, ולא יהיו עוד נשקים.

לסיכום - GoW הציל תצוגה גרועה. וולברין מאכזב.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 01:40
ציטוט מאת DrKeo

הוא נראה לי יותר טוב מספיידרמן, משהו קצת יותר פיזי במערכת קרב, והאקשן מזכיר יותר את אנצ'רטד. אבל כמובן שזה נראה כמו משחק אינסומניאק.

ד"ר דרלינג תמיד גורם למוח שלי להתבלבל כי הוא הקול של אלן וייק ואני לא מצליח להפריד את הקול מהפנים של AW, זה מכניס אותי לדיסוננס קוגנטיבי. אבל כן, רק תראו לי את הלוגו של רמדי ואני בפנים.

לא יודע, וולברין הזכיר לי ממש את הטריילר גיימפלי של ספיידרמן 2 בזמנו. גם הוא בעצמו היה יותר סינמטי ו"אנצ'רטדי", אבל כאילו אם אני עושה לכל הטריילר הזה מינוס של "בולשיט שמפתחים מציגים את המשחק בדיוק כמו שהם רוצים", אני רואה פה בדיוק את אותו המשחק ואת אותן המערכות.
שוב, לא שופט לחלוטין ואני לא פוסל שאני טועה וסתם מגיע למשחק הזה במבט שיפוטי מלכתחילה, אבל בשורה התחתונה הטריילר הזה לא שינה את דעתי בשום צורה.

לגבי קונטרול, זה קצת מצחיק, למרות שאני היום כבר אחשיב את עצמי לחלוטין כפאנבוי של אלן וויק (בעיקר 2 שעפתי עליו בטירוף אבל גם ב1 שיחקתי כבר), כנראה העובדה שקונטרול היה המשחק הראשון שלהם ששיחקתי כמו שצריך ונשאבתי איתו לעולם שלהם... הקול הזה הוא קודם כל של ד"ר דרלינג מבחינתי :).

אגב ובלי קשר - ניסיתי להבין איך להפריד בין הציטוטים ולהגיב לכל חלק רלוונטי כמו שעשית... אולי זו השעה המאוחרת או שאני באמת מוגבל, אבל, איך עושים את זה? :)

DrKeoDrKeoSite Admin
DrKeoDrKeoSite Admin

ציטוט מאת Stick

לא יודע, וולברין הזכיר לי ממש את הטריילר גיימפלי של ספיידרמן 2 בזמנו. גם הוא בעצמו היה יותר סינמטי ו"אנצ'רטדי", אבל כאילו אם אני עושה לכל הטריילר הזה מינוס של "בולשיט שמפתחים מציגים את המשחק בדיוק כמו שהם רוצים", אני רואה פה בדיוק את אותו המשחק ואת אותן המערכות.
שוב, לא שופט לחלוטין ואני לא פוסל שאני טועה וסתם מגיע למשחק הזה במבט שיפוטי מלכתחילה, אבל בשורה התחתונה הטריילר הזה לא שינה את דעתי בשום צורה.

לא שחקתי עדין בספיידרמן 2 אבל היה משהו יותר ״פיזי״ פה, ספיידרמן מרגיש יותר מרחף. אבל אני מסכים שזה לא רחוק מדי מספיידרמן.

ציטוט מאת Stick

לגבי קונטרול, זה קצת מצחיק, למרות שאני היום כבר אחשיב את עצמי לחלוטין כפאנבוי של אלן וויק (בעיקר 2 שעפתי עליו בטירוף אבל גם ב1 שיחקתי כבר), כנראה העובדה שקונטרול היה המשחק הראשון שלהם ששיחקתי כמו שצריך ונשאבתי איתו לעלולם שלהם... הקול הזה הוא קודם כל של ד"ר דרלינג מבחינתי :).

טוב נו, אולי זאת הפרעה אצלי. אבל גם בזמן קןנטרול 1 שמעתי את אלן כל פעם שהוא דבר 😬

ציטוט מאת Stick

אגב ובלי קשר - ניסיתי להבין איך להפריד בין הציטוטים ולהגיב לכל חלק רלוונטי כמו שעשית... אולי זו השעה המאוחרת או שאני באמת מוגבל, אבל, איך עושים את זה? :)

שמים את הסמן במקום שאתה רוצה לפצל ואז לןחצים על הכפתור פיצול.

יש בא ג מעצבן שלפעמים הפיצול קופץ למיקום הלא רצוי, פתרתי אותו כבר אבל הוא עדין לא עלה. בנתיים מה שאפשר לעשות זה ללחוץ אנטר ולהוסיף שורה במקום הרצוי ורק אז לפצל. זה work around שכזה שבתקווה עוד מעט לא יצטרכו.

LaskinLaskinElder

אגב, אם זה העולם שאליו מגיעים האלים המתים, אז… כל מי שקרייטוס ואטריוס הרגו הולך להיות פה? :)

אני ממש אוהב שזה פנטזיה משוגעת, אפלה ומסוכנת, אבל צבעונית. מצד שני החרב והקוביה הרגישו לי…. פחות.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 02:02

אני מסכים לגבי החרב והקוביה, מצד שני אני מניח שגם ממיר היה מרגיש ככה בתצוגה כזאת. בסוף אני סומך עליהם עליהם ועל הכתיבה שלהם ונותן להם להנות מהספק בינתיים (להבדיל מאינסומניאק - "אני לא גיבור על, אני וולברין!" ... נו באמת). כל השאר נראה לי פשוט נהדר.
לגבי הקטע עם האלים המתים - לגמרי. אני מצפה לזה. הם גם ישר הלכו לקטע של המסכה שזרקה אותי לכל הסיפור של ראגנרוק. אין לי ספק שנראה כאן את אתנה ואת כל הסיפור שהם בונים (כנראה שלא לגמרי במודע) מאז GOW 3.

העובדה שהמשחק מתחיל ברגע שGOW 2018 מתחיל, אני מניח, גורמת לי להאמין שסוף סוף נקבל את התשובה לשאלה האלמותית: מי תקע בשופר!

StickStickSage
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 09:10

אז השמועות לא היו נכונות, קורי הוא לא הבמאי של המשחק הזה. נראה שהוא בכלל עבר לתפקיד אחר מעל הבמאים כמנהל הקראיטיבי של האולפן או משהו כזה. אבל להבדיל מניל דרוקמן או מיאזאקי שמחזיקים בתפקיד דומה ועדיין מגדירים את עצמם כבמאים של המשחקים, הוא לא יעשה את זה יותר?

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 10:51

אוי לא... כל "מאחורי הקלעים" האלה גורמים לי פחות ופחות להאמין בפרויקט, לפחות מהבחינה של הכתיבה, העלילה וכד'.

בטריילר צצו החששות על "דיסניפיקציה" אבל הגיימפליי, שנראה פשוט מעולה - הסיט אותי מהן.

אבל הנה, עכשיו אני צופה בקליפים שהבאתם - לעולם קוראים "THE EVERYONE", יש קוביה שאשכרה קוראים לה FRANK (ראינו בטריילר אבל פאק אני מדחיק את זה), סרטים על חרב בשם RUE עם מבטא בריטי כבד שמדברים בצורה מחשידה במובן של הטקסט הבנאלי, הכותבים הם שני אנשים שלא הכירו את GOW OF WAR עד 2018, והם נראים... ואני יודע שלא אמורים לשפוט ככה, אבל... קצת דיסני.

ממש חבל שקורי לא מוביל את הפרויקט, וזה גורם לי פחות להאמין בו באופן כללי.

העיצוב של סקמט - לא אהבתי. יותר מדי מבולגן, יותר מדי אלמנטים, לא מסתדר לי.

לעומת זאת - BEGTSE נראה מגניב, ומסתבר שהוא אל המלחמה המונגולי. אני כן אוהב שזה סיפור צד שכזה שמתמקד בפנטזיה. אני מת על החזרה לקפיצה וסט ההתקפות נראה מאוד מגוון ומאוד מגניב כבר בשלב הזה.

אגב, רק לי הסרט על החרב מזכיר קצת את הנשק של HADES מGOW3? בקטע שהוא שולף את הנשמות, צבע סגול... לא חושב שזה מקרי.

דבר נוסף שחשבתי עליו - גם אם היא לא חוזרת לתחייה בסוף המשחק, ונראה לי שהיא לא תחזור, אז פשוט כשיהרגו את קרייטוס באחד מהמשחקים הבאים והוא יוכל להיות שם לנצח עם אהובתו, WIN WIN, והעולם האפל של GOW פתאום באמת מתחיל להיות קצת דיסני.
לכו, תדעו, אולי חלק מה"טובים" שמתו בGOW RAGNAROK ואחרים פתאום יצוצו עכשיו. הרעיון של "מה קורה לאלים אחרי שהם מתים" מעניין סה"כ, פשוט פותח יותר מדי קצוות.

לגבי עניין הקוץ בכף היד והמסיכות - מישהו כבר בדק מה העניין?

StickStickSage
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 15:04

גם אני כמובן התאכזבתי לגלות הבוקר שקורי לא מביים את המשחק. אני לא יודע אם זה רק עוד פרוייקט, ובהנחה שהוא גם לא יביים את הרימייק היווני (משום מה חשבתי שאריק וויליאמס מביים אותו, אבל כנראה דמיינתי כי אני לא רואה אזכור למי עושה אותו), האם הוא יביים את המשחק הבא שיצא אי שם מי יודע מתי, או שהוא פשוט סיים את הפרק הזה בחיים המקצועיים שלו?
אבל כן נראה שהוא יותר מעורב הפעם אקטיבית בפיתוח של המשחק להבדיל מראגנרוק שם הוא חזר והדגיש שיש לו תרומה מינימלית ביותר למשחק ושזה הכל וויליאמס. הוא גם קיבל הפעם תפקיד רשמי בחברה ולא "סתם" מפיק כללי, אז אני מניח שהוא בכל זאת קם כל יום בבוקר והולך לעבודה לעשות... משהו.
הם כן אומרים שם בראיון הזה שזה היה "משחק של קורי", כלומר הוא זה שיצר אותו מלכתחילה וקבע שזה השלב הבא בפרנצייז, והבמאית הזו הצטרפה לפרוייקט אחרי שהוא כבר התחיל.
וכן, לגמרי, הקובייה והחרב והצורה שבה שתי הדמויות מדברות. השם frank. הכל מרגיש קצת off ואני לחלוטין שותף להרגשה אבל שוב, אני חושב לדוגמה שבתצוגה כזאת גם ממיר היה יוצא ככה ובסוף הוא מקרה נדיר מאוד של דמות שלא סותמת את הפה כל המשחק ואיכשהו ממש אהבתי בסופו של דבר.

העולם אגב נקרא "Everywhen" ולא "Eveyone", אם זה משנה משהו. וגם השם frank אני מניח שהם ידעו שירגיש לא קשור ובכל זאת הכניסו את זה כאן. אז אני פשוט באמת עדיין נותן להם להנות מהספק שהם יודעים מה הם עושים ושהדברים מוזרים ומתוכננים בכוונה, הם כן הרוויחו את זה כבר.
אומנם באמת חלק מהתפקידים הראשיים הם אנשים שלא הכרנו, אבל בסוף זו עדיין SM וזה עדיין קורי שנמצא מעל כל הפרוייקט הזה. זה לא שלקחו את הפרנצייז למפתחת חדשה לגמרי.
כל השאר נראה פשוט יוצא מן הכלל. מערכת הקרב, וגם העיצובים, לדעתי. לגמרי מצויין.

לגבי הרמזים, אין לי מושג מה זה הקוץ הזה ביד אבל המסכות לדעתי זה רפרנס ישיר למסכה מראגנרוק, לפחות זה מה שאני מבין. אודין היה אובססיבי לכל אורך ראגנרוק לגבי העולם הבא של האלים, משמעות החיים של האלים כביכול וכל הממבו ג'מבו הזה. הם מתייחסים לזה ישירות בראיון הזה, ונראה שלשם הסיפור ילך ושבזה הוא יתמקד.
אודין עצמו לא ילך לשם בגלל... הסוף של ראגנרוק מבלי לספיילר יותר מדי אם מישהו עוד לא שיחק, אבל העובדה שיש פה אלים מכל המיתולוגיות אומרת שכעקרון כל האלים היוונים והנורדים שקריטוס הרג יכולים להיות פה בצורה כזו או אחרת.
אני מניח שאתנה תהיה אחת מהאלים ששולטים בעולם הזה או שנמצאים אפילו מעליו, ואולי נפגוש כאן איזשהו אנטגוניסט חדש שהוא לא אתנה ויהיה מעל כולם לאורך המשך הסדרה שהם מתכננים.
קריטוס כן יחזור כדמות הראשית במשחקים הבאים לפי מה שהם אומרים, אז אני לגמרי מבסוט שהם ממשיכים את הסיפור קדימה ולא חוזרים על עצמם. כבר אמרתי שהנקודה שבה הוא מסיים את ראגנרוק לא כל כך מאפשרת להם לעשות שוב פעם סאגת GOW קלאסית, וברור שאפשר להמציא איזה תירוץ שרוצים ולעשות את זה וסך הכל זה היה בסדר, אבל אני שמח שהם לא עושים את זה.
סך הכל גם אם לא הכל פה היה מושלם אני מצפה מאוד למשחק הזה, הרבה יותר מלפני התצוגה. ועכשיו אני גם מצפה עוד יותר לרימייק כי אני בטוח שהם ינצלו את זה כדי לעשות "קאנון חדש" כביכול ולקשור את הסיפור היווני קצת יותר טוב להמשך ולעולם הגדול יותר שהם עכשיו בונים, עם מעט שינויים עלילתיים איפה שצריך.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Stick

אז השמועות לא היו נכונות, קורי הוא לא הבמאי של המשחק הזה. נראה שהוא בכלל עבר לתפקיד אחר מעל הבמאים כמנהל הקראיטיבי של האולפן או משהו כזה. אבל להבדיל מניל דרוקמן או מיאזאקי שמחזיקים בתפקיד דומה ועדיין מגדירים את עצמם כבמאים של המשחקים, הוא לא יעשה את זה יותר?

ניסיתי להביא את הסרטון הזה אתמול אבל מישהו בסוני היה בשוק והשאיר אותו private. על פי סוני התואר החדש של קורי הוא "Santa Monica Studio’s Head of Creative". להבנתי גם ברגנרוק וגם כאן קורי מוביל את הכתיבה, אפילו אם לא ישירות אז מפקח עליה. אז אני כן אופטימי. והתצוגה הייתה מעולה, אפילו אם לאסקין חושב שיש פה דיסניפיקציה. אני בטוח שגם הקוביה וגם החרב מגיעות ממיתולוגיה שחשובה למשחק ולא סתם דמויות דיסני, ראיתי שהכותבים מתחיסים לפרנק כ"קוביה הקוסמית" ובבלוג הם מאייתים את השם כ-Phranque כך שזה לא איזה שם של נהג מונית בניו יורק. ופאקינג ג'ק קווייד, הוא בכל מקום. ובנוגע לכותבים שרק הכירו את הסדרה ב-2018, הבמאית עובדת על GOW מאז GOW1 והייתה חלק בחמישה משחקי GOW, וכמובן שקורי סומך עליה. אז אני לא דואג. אני כן מבואס שאילנה פירס כתבה שזה המשחק שהיא עבדה עליו 4 שנים.

אני ממש אוהב את הקונספט של העולם מעבר של האלים, מהראיונות עם הכותבים זה נשמע שליטרלי כל אל ודמות פנטסטית שקרייטוס הרג עד היום נמצא שם. ומי יודע, אולי גם הבת של קרייטוס שם? הרי היא רבע אלה. יכולה להיות קצת דרמה משפחתית, הילדה פוגשת את האמא החורגת.

כשקמתי בבוקר וחשבתי על לאיפה GOW יכול עוד ללכת, זה גרם לי לחשוב על משחק GOW שבו משחקים בן של אחת הדמויות שקרייטוס הרג לאורך הסאגה שמחפש נקמה, וקרייטוס הוא הנבל. ואם בסוף המשחק הוא משיג את המטרה שלו, קרייטוס יכול לעשות איחוד מרגש עם פיי בעולם הבא. ואז כמובן לברוח ממנו במשחק הבא אחריו כי המומחיות מס' של קרייטוס היא לחזור מעולם המתים.

המשחק הזה גורם לי לרצות לשחק בכל משחקי GOW לפי הסדר, נראה לי שהוא הולך להיות מלא ברפרנסים שיתגמלו את מי שה-6 משחקים הקודמים טריים בראש שלו, וממש מבאס שהרימייק לא יהיה מוכן בזמן.

ועכשיו השאלה הגדולה באמת לגבי GOW:L, האם זה יהיה המשחק שבו סופסוף נפגוש את מוחמד?

StickStickSage

הבת של קריטוס כבר הופיעה באחד המשחקים, בספין אוף הראשון של הpsp, ולפחות לפי הקאנון הנוכחי היא נמצאת באליסיום ככה שהיא מתה מוות "רגיל".

אבל כמובן שזה לפני שהם בכלל חשבו על כל הכיוון הזה, והם יכולים להמציא מה שהם רוצים שקרה לאליסיום ולמתים ביוון אחרי GOW 3, או שהם בכלל ישנו את זה בקאנון חדש עם הרימייק.

לגבי זה שקריטוס ימות ויופיע כאן, הם יהיו חייבים להתייחס לזה בצורה מפורשת אבל על פניו זה לא מה שאמור לקרות. הוא הרי כבר מת כמה פעמים והגיע בכל פעם לעולם המתים הרגיל של האזור שלו.

עקרונית העובדה שהוא לא יכול למות היא קללה שיש עליו כמו החרבות ולא סתם כוח רצון יוצא דופן שמאפשר לו לחזור כל פעם. בספר על 2018 שיצא אחריו (ואם אני זוכר נכון כתב אבא של קורי, בכל מקרה קורי ערך אותו וזה ספר רשמי) יש קצת יותר פרטים, מסופר שם שבין GOW 3 ל2018 הוא ניסה להתאבד כמה פעמים והוא פשוט לא יכל וכל פעם חזר. כמו גם שהוא ניסה להעיף את החרבות והן תמיד חזרו.

ברור שהם יכולים לקחת את זה לאן שהם רוצים מפה וזו יכולה להיות דרך טובה להרוג אותו ולהשאיר אותו בתמונה עדיין באיזשהו שלב, אבל על פניו בנקודה הנוכחית של הסדרה הוא לא אמור להופיע כאן והם כן יצטרכו לספר את הסיפור בצורה שתתמקד בזה כדי שזה יקרה.

DrKeoDrKeoSite Admin

לא שחקתי במשחקים של ה-PSP, מעניין שהם לקחו את זה לשם. אני משער שבסופו של יום הם יכולים לעשות מה שהם רוצים, ויש לי הרגשה שהרימייק כך או כך יעשה את כל ה-ret-con שהם רק ירצו שהוא יעשה. אבל יש לי הרגשה שמתישהו קרייטוס ופיי יתאחדו, בצורה כזו או אחרת, אפילו אם זה יהיה זמני.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 16:14

תמונות רשמיות, למי שרוצה לראות איך המשחק נראה בלי הארטיפקטים הנוראים של יוטיוב. אני חייב לציין שהשיידר עור של פיי לא נראה טוב. המשחקים שלהם תמיד מציגים יצורים פנטסטים שנראים פשוט מעולה, אבל כשהם מנסים להציג אדם רגיל, זה פשוט לא עובר טוב. הם פתרו את השיער, אבל הם חייבים SSS טוב יותר.

KlaymanKlaymanSage

רפרפתי על הסרטון של gow( לא בא לי להתעמק), אני סומך עליהם במיליון אחוז, כי שני הקודמים מדהימים והכל, אבל גרפית? זה נראה כמו משחק פס4.. באמת.. לפחות מהקצת שדפדפתי בתוך הסרטון. יש מצב טוב שזה לא מייצג ובסוף זה יעיף לי את המוח, אבל בינתיים? מאכזב בהיבט הזה.

שאר המשחקים אני לא ממש אכנס לצפות. קונטרול הוא פרי אורדר בטוח עבורי, עם גרסת הדלוקס כמובן.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 17:10

אני לא יודע אם הייתי אומר ממש פס4 כי כן רואים שיפורים מ-GOW:R מעבר לשיער, אבל זה לא מה שהפס5 יכולה לעשות. לדעתי המביך הוא שסוני הציגו שני משחקים שנראה הושקעו 200+ מליון דולר בכל אחד, ובאותו SOP יש את phantom blade 0 שנראה דור מעל שניהם ובטח יש לו אולי 25% התקציב.

לא ברור לי למה סוני נשארה מאחור בדור הזה, כאילו הדחיפה שלהם למצויינות טכנית הפסיקה. אולי מפחד של התנפחות תקציבים. או שאולי לשלם למתכנת 250K בלוס אנג'לס זה טרוף כשיש מפתחות מוכשרות בסין שמשלמות למתכנתים שלהם שבריר מזה.

מהפכת ה-AI לא יכולה להגיע מהר מספיק. זה הדבר היחיד שיכול להציל את התעשיה.

DrKeoDrKeoSite Admin

ג'אפי לא מעריץ גדול...

glass manglass manSage

מאוד מסכים פה עם ג'אפי. אני מקבל את אותה בחילה שפורספוקן עשה לי.

אני אגיד יותר מזה, אם זה היה משחק של אקסבוקס סטודיוז שאשה ובוטי חושפים אני חושב שכל האינטרנט היה יורד למשחק הזה על החיים וסוני איכשהו מקבלת PASS.

אני שמח שיש אנשים שהמשחק הזה מדבר עליהם, אבל עם יד על הלב, אם זה היה נחשף ב2020 כקונספט טריילר מי פה היה באמת מתלהב שזה הצעד הגדול הבא של GOW ? אף אחד נראה לי.

המשחק הזה ימות בשיגור מבחינת מכירות זה ברור.

StickStickSage

טוב, זה לא חדש. הוא גם שנא את ראגנרוק ובגדול גם את 2018 מלבד כמה נקודות זכות שהוא נתן לו בעיקר כמס שפתיים בזמן אמת. בכלל, יש לי הערכה מסויימת למה שהוא עשה וייצג אבל יצא לי לראות כמה קטעים שלו לאורך השנים והוא בעיקר יוצא כאיש זקן וממורמר שמתלונן על רוב הדברים (אבל בגישה של ילד קטן שעדיין מדד המגניבות שלו מזכיר את זה שהיה לכולנו בגיל 13).
מדי פעם כן יש לו תוכן מעניין ואינסייטים מעניינים על התעשייה, אני בעיקר אוהב את הפתיחות והכנות שלו לגבי הפיתוח של המשחקים שלו בזמנו ושל GOW 1 בעיקר. אבל כן, בדרך כלל הוא נשמע ככה.
לא שאין מקום לדעתו או לדעות של מי שגם חושב ככה על המשחק הזה או כל דבר אחר, אבל זה פשוט לא בדיוק הפתעה גדולה נגיד את זה ככה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 20:02

כל הנקודות שלו נכונות לדעתי, פשוט סנטה מוניקה מוכשרים מדי. זה כמו הצצה ליקום מקביל, ביקום אחד סקוור עושה את פורספוקן, וביקום אחר סנטה מוניקה עושה את פורספוקן, והפרש האיכות בין שני המשחקים הוא קולוסאלי.

ג'אפי צודק, זה לגמרי לא GOW, בטח שלא ה-GOW של הטרילוגיה היוונית. זה משחק אחר, בז'אנר אחר, עם וייב אחר, עם דמות אחרת, שלא מתרחש באף מיתולוגיה. אל המשחק נראה פשוט מעולה, כי זאת סנטה מוניקה. אני מחכה לו יותר מכל משחק של סוני חוץ מאשר אינטרגלקטיק, כי שוב - סנטה מוניקה.

ואגב אני ממש אוהב את הקונספט, עולם המוות של האלים, אחלה של קונספט שבעולם. אבל כן, קוביה וסרט מדברים בעולם פיות צבעוני כשהדמות הראשית היא בחורה ששוקלת 50 קילו הם לא בדיוק מה שאני מחפש במשחק GOW. אבל שוב, בפעם הרביעית - סנטה מוניקה. אז אני שם ביום הראשון ובבהתרגשות גדולה.

ואני חייב לציין שפעם שנאתי ממש את דבורה אן וול, המשחק שלה ושל פוגי ב-dare devil היה מזעזע. אבל הקליפים בהם היא מסבירה לג'ון ברות'נטל איך משחקים D&D קנו אותי, והיא הייתה אחלה ב-GOW:R, אז אני לגמרי בצד שלה עכשיו.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 20:23

בסדר גמור, גם קריטוס (אומנם) מגדל ילד במשחק איטי שלוקח לו שעות להפתח, במערכת קרב כבדה עם מצלמה מאחורי הכתף ובלי שום פלאטפורמינג או אפילו קפיצה זה לא GOW. אפילו רק העובדה שזה משחק עם שעות של קאטסינס ודיאלוגים ולא רק וואןליינרים שמעבירים בזריזות מאקשן לאקשן זה לא GOW. אבל כמו שאתה אומר - סנטה מוניקה, ויצא להם כנראה המשחק הכי טוב בסדרה (אני מדבר בעיקר על 2018).

הסדרה מתפתחת וזה טוב. ואני מת על הטרילוגייה המקורית ברמה לא נורמלית, אלו היו ה-משחקים שלי בזמנו ובפער ענק, הייתי פאנבוי מטורף שלהם ואני עד היום זוכר איך ספרתי את הדקות עד שקיבלתי את GOW 3 כשהייתי בכיתה י"ב, מעולם לא ציפיתי למשחק ככה וכנראה גם לעולם לא אצפה למשחק ככה עוד פעם.
יש לי מקום חם בלב לטרילוגייה המקורית ואני עוד משחק את כולה אחת לכמה שנים גם כיום, ואפשר גם לאהוב את ההמשכים ולהתגעגע לדברים שייצגו את הסדרה בזמנו והיו שם ויחסית נעלמו, זה בדיוק מה שאני מרגיש, אבל הסדרה מתפתחת. לא לאהוב את הכיוון של המשחק הזה או הנורדים זה דבר אחד וזה לגיטימי לגמרי, למי שאין מושג מהחיים שלו (סתם אני צוחק. קצת).
אבל לשנוא אותם, שוב בין אם זה המשחק הזה או בין אם זה המשחקים הנורדים, סתם כי זה "לא GOW", כלומר להגיד "אולי זה טוב, אבל זה לא GOW אז אני נגד", בעיניי זה קצת ילדותי. ומהכמה התייחסויות של ג'אפי לאורך השנים (לא רק עכשיו) אני מרגיש שזה המקום שממנו הוא בא. זה וסוג של תסכול שהוא סך הכל די מובן על זה שלקחו לו את הבייבי ועשו איתו 20 שנה אחרי זה משהו שונה לגמרי ממה שהוא פעם התכוון אליו.

הסדרה מתפתחת, עברנו מהמשחק הראשון שיצא מיוון, הציג עולם גדול יותר עם מיתולוגיות נוספות, שינה לגמרי את איך שהסדרה מסתכלת על סיפור ושינה כמעט לגמרי את הגיימפלי לופ - למשחק הראשון שבו קריטוס הוא לא הדמות הראשית, שבו נראה (על פניו כרגע) שאין מיתולגיה אחת ספציפית, ושהמבנה הוא כבר (על פניו כרגע) לא "הולכים להרוג את כל האלים".
בסדר גמור, כמו שאתה אומר - סנטה מוניקה. כלומר, המשחק נראה נהדר, להבדיל מפורספוקן שלא היה נראה טוב במיוחד בשום שלב, ועכשיו כנראה שזה כן GOW. וקריטוס עוד יחזור להיות הדמות הראשית במשחקים מסויימים, ואני מניח שגם אטראס מתישהו ואולי אפילו דמויות אחרות שאנחנו לא מכירים עדיין. ויש את הרימייקים, זה GOW עכשיו.

glass manglass manSage

לא כל כך הבנתי למה זה ילדותי לא לאהוב את השינוי של GOW פה. אני גם לא מבין את ההקבלה הזו בין GOW 2018 למשחק הזה כאילו שניהם רייבוט על אותה רמה ואיכות. :-)

הרייבוט של 2018 היה רייבוט מדהים למותג שבזמנו היה עייף והתחיל לצאת מהאף. אנחנו רגילים לרייבוטים כל הזמן אם זה במשחקים או בקולנוע

אבל המהות נשארה קרייטוס ואלימות.

פה יש שינוי מוחלט של הטונציה של המשחק והאווירה שלו.

אני ממש אוהב את ההומור המטופש של פייבל וקוביה מפגרת כזו לא היתה מפריעה לי בכלל בפייבל להפך הייתי חושב שזה מקסים בפייבל. אבל אני לא בא לGOW בשביל אווירת fairy tale

ואני לא חושב שזה ילדותי להתנגד לשינוי טון מוחלט של הסטורי טליינג.ועוד הטרנד המטופש הזה של סוניי לקחת אישה מאוד יפה ומושכת ודווקא להפוך אותה למשהו מכוער זה על הפנים.

אין ספק שהגיימפלי יהיה שנות אור מפורספוקן כי זה סנטה מוניקה וכישרון טכני מטורף וכמובן התקציבים המטורפים שלהם אבל זה לא GOW זה אף פעם לא יהיה GOW, וזה ימכור הכי מעט בסדרה מאז הרייבוט הצדיקים יפציצו את המשחק הזה בביקורות רעות. זה ממש כאילו סוני אוהבים להתעלל בעצמם.

מספיק לראות את חוסר התגובות עליו בוקסלים. פעם משחק של סנטה מוניקה היה מוציא תגובות אפילו מאנשים שמגיבים רק פה ושם כי זה היה אירוע בינלאומי. היום? אף אחד לא טורח אפילו לכתוב שהוא מתלהב או מתאכזב מרוב שהמשחק meh. לא בשביל משחק כזה קנינו קונסולה.