StickSageאני לא חושב שזה ילדותי לא לאהוב את השינוי שהמשחק הזה עושה, או לא לאהוב את השינוי שהמשחקים הנורדיים עשו. אני חושב שזה לגיטימי לגמרי.
זה כן מוזר בעיניי לחשוב שהמשחק הזה, או הנורדים, נראים טוב אבל לא לאהוב אותם נטו בגלל שהם נקראים GOW וזה לא מה שחשבת שזה יהיה. בסוף לג'אפי יש נקודת מבט שהיא כן ייחודית רק לו כי הבן אדם יצר את הפרנצייז הזה, אז זה לא שדעתי באמת רלוונטית כאן כמעריץ מן השורה ולא יותר מזה, אבל זה הרושם שאני מקבל מאיך שהוא מתייחס לשינויים וההתפתחויות שהסדרה עברה בלעדיו מהרגע שהוא עזב.
התייחסות כללית לג'אפי, לא בהכרח רק מה שהוא אמר כאן. וגם לא באמת ישבתי וחקרתי שעות של סטרימים שלו, זה הרושם שיצא לי מכמה סרטונים שנתקלתי בהם לאורך השנים.
הייתי צריך להגיד שהתגובה שלו למשחק החדש לא מפתיעה בכלל והייתה צפוייה לגמרי ולעצור שם, זה לא באמת משנה או מעניין אותי, וכל השאר היו סתם הנחות שאני מחזיק עליו מלא מספיק ידע אז אני חוזר בי.
בכל מקרה זו רק דעתי, אבל אם המשחק הזה בדיוק כמו שהוא היה מרגש מישהו אם הוא היה נקרא בכל שם אחר, אבל אותו אדם יוצא נגד המשחק הזה רק כי הוא נקרא GOW, אני באמת לא לגמרי מבין את זה. זה העניין של "זה לא GOW", דברים משתנים. וזה גם לא רק GOW, זו דעה כללית שלי שתקפה להרבה פרנצייזים שעוברים שינוי.
אבל שוב, רק דעתי. אולי יש לי רף יותר גבוהה של סבלנות לבדוק שינויים בעולמות שאני אוהב.
ולצד זה גם אמרתי בעצמי שיש פה דברים שהם לדעתי קצת off, כלומר גם לי הם לא נראים. אבל בצורה הפוכה ממה שתיארתי קודם - אני נותן להם להנות מהספק ומאמין בהם דווקא כי זה נקרא GOW וכי זו מפתחת שכבר הוכיחה בעיניי שהיא בטופ של התעשייה.
אולי המשחק יהיה מאכזב, זו תמיד אפשרות, אבל אני לא חושב שהוא יהיה כזה למרות שהם עושים שינויים.