VOXELIM

נושא *לא* E3 2026

נוצר ע"י DrKeo·11 בפברואר 2026

147 הודעות
StickStickSage
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 21:14

אני לא חושב שזה ילדותי לא לאהוב את השינוי שהמשחק הזה עושה, או לא לאהוב את השינוי שהמשחקים הנורדיים עשו. אני חושב שזה לגיטימי לגמרי.

זה כן מוזר בעיניי לחשוב שהמשחק הזה, או הנורדים, נראים טוב אבל לא לאהוב אותם נטו בגלל שהם נקראים GOW וזה לא מה שחשבת שזה יהיה. בסוף לג'אפי יש נקודת מבט שהיא כן ייחודית רק לו כי הבן אדם יצר את הפרנצייז הזה, אז זה לא שדעתי באמת רלוונטית כאן כמעריץ מן השורה ולא יותר מזה, אבל זה הרושם שאני מקבל מאיך שהוא מתייחס לשינויים וההתפתחויות שהסדרה עברה בלעדיו מהרגע שהוא עזב.
התייחסות כללית לג'אפי, לא בהכרח רק מה שהוא אמר כאן. וגם לא באמת ישבתי וחקרתי שעות של סטרימים שלו, זה הרושם שיצא לי מכמה סרטונים שנתקלתי בהם לאורך השנים.
הייתי צריך להגיד שהתגובה שלו למשחק החדש לא מפתיעה בכלל והייתה צפוייה לגמרי ולעצור שם, זה לא באמת משנה או מעניין אותי, וכל השאר היו סתם הנחות שאני מחזיק עליו מלא מספיק ידע אז אני חוזר בי.

בכל מקרה זו רק דעתי, אבל אם המשחק הזה בדיוק כמו שהוא היה מרגש מישהו אם הוא היה נקרא בכל שם אחר, אבל אותו אדם יוצא נגד המשחק הזה רק כי הוא נקרא GOW, אני באמת לא לגמרי מבין את זה. זה העניין של "זה לא GOW", דברים משתנים. וזה גם לא רק GOW, זו דעה כללית שלי שתקפה להרבה פרנצייזים שעוברים שינוי.
אבל שוב, רק דעתי. אולי יש לי רף יותר גבוהה של סבלנות לבדוק שינויים בעולמות שאני אוהב.
ולצד זה גם אמרתי בעצמי שיש פה דברים שהם לדעתי קצת off, כלומר גם לי הם לא נראים. אבל בצורה הפוכה ממה שתיארתי קודם - אני נותן להם להנות מהספק ומאמין בהם דווקא כי זה נקרא GOW וכי זו מפתחת שכבר הוכיחה בעיניי שהיא בטופ של התעשייה.
אולי המשחק יהיה מאכזב, זו תמיד אפשרות, אבל אני לא חושב שהוא יהיה כזה למרות שהם עושים שינויים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 21:37

אני מסכים שלא לאהוב את המשחקים כי הם לא GOW זה טפשי. הנקודות שלו נכונות, אבל בסופו של יום מדובר במאסטרפיס אחרי מאסטרפיס. כי שוב - סנטה מוניקה. אז יכלו לקרא למשחק "אבא כועס וילד" במקום GOW וזה יכל לעבוד באותה מידה (למרות שלא בדיוק כי למי היה אכפת מלהוציא נשק ישן מלוחות הרצפה אם זה לא היה GOW), ולכן ההגיון הוא להגיד שזה לא ה-GOW שאתה זוכר, אבל זה מעולה.

אז אני אחזור על מה שאמרתי, שג'אפי צודק בכל נקודה שהוא מעלה. אבל הכעס הכללי הוא ילדותי, ולמרות שכל הנקודות שהוא מעלה נכונות, מדובר במשחקים כל כך טובים שלמי אכפת? כלומר, בו נהיה כנים, אם GOW היה ממשיך להיות בדיוק GOW של ג'אפי הוא היה מת כמו היילו. ואפילו יש לנו הוכחה, קוראים לה GOW:ascension.

ובנוגע לג'אפי בכלליות, התוכן היחיד שלו שאני צורך הוא הסטרימים שהוא וקולי מוריארטי עושים יחד, זה מלווה רקע נחמד כשאני עושה דברים mindless. אני חושב שמאוד קל להוציא את הדברים שלו מהקשרם כי הוא יוצא ברנטים ארוכים ותוקפניים אבל כששומעים את זה בקונטקסט זה הרבה פחות ילדותי. מאוד קל לקחת קליפ 30 שניות שלו ולהוציא אותו רע, כי הוא אדם מאוד שנוי במחלוקת. אבל כששומעים אותו לאורך זמן, הוא אחלה 95% מהזמן.

LaskinLaskinElder

ג׳פי קובע ש״זה לא ימכור״, ואני חושב שג׳פי, שלא אהב את המשחק ב-2018 וחשב שזה משחק גרוע (מדובר אובייקטיבית באחד המשחקים הכי טובים שנוצרו אי פעם; - לא בדיוק יודע מה מה ימכור ומה לא, ומה טוב ומה לא. ואני לא מדבר אפילו על drawn to death כי לא רוצה לרדת נמוך. גם בפן האישי הוא לא אדם עם דיעות רלוונטיות, הוא מנסה להיות אדג׳י ומקלל כמו בן 14 ומצד שני הוא סופר פרוגרסיבי ומעפן בכל היבט פוליטי-חברתי.

אני הבעתי פה את החששות שלי. לא אוהב בחירות מסויימות שעשו. אבל מהדיעה שלו אפשר להתעלם.

GolanGolanVeteran

די אני כבר לא יכול עם האינסלים שכועסים על GOW כי הדמות היא אישה. זה כל כך קרינג׳.

HypnoHypnoVeteran

דווקא חשבתי שהם ואנשים כמו גלאס ובלינג יהיו בשמיים שהם משחקים אישה אירופאית בלונדינית יפה וצחורה, ולא אסייאתית קירחת.
אבל כנראה אי אפשר לעשות גיבורה ראשית בכלל בלי שהם יפגינו את הדוחות שלהם.

GolanGolanVeteran

אה לא התכוונתי לאנשים פה בפורום, התכוונתי למה שראיתי שהולך ברשת. זה כבר נהיה מגוחך. כל פעם שיעשו משחק עם אישה יגידו שזה Woke? די נו.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

ג׳פי קובע ש״זה לא ימכור״, ואני חושב שג׳פי, שלא אהב את המשחק ב-2018 וחשב שזה משחק גרוע (מדובר אובייקטיבית באחד המשחקים הכי טובים שנוצרו אי פעם; - לא בדיוק יודע מה מה ימכור ומה לא, ומה טוב ומה לא. ואני לא מדבר אפילו על drawn to death כי לא רוצה לרדת נמוך. גם בפן האישי הוא לא אדם עם דיעות רלוונטיות, הוא מנסה להיות אדג׳י ומקלל כמו בן 14 ומצד שני הוא סופר פרוגרסיבי ומעפן בכל היבט פוליטי-חברתי.

אני הבעתי פה את החששות שלי. לא אוהב בחירות מסויימות שעשו. אבל מהדיעה שלו אפשר להתעלם.

ג'אפי לא אמר שהמשחק לא ימכור. הוא אמר שהוא לא חושב שהוא ימכור מה שהם יצטרכו שהוא ימכור אם המשחק יקר. כלומר הוא אומר שאם זה משחק של 200+ מליון דולר, כלומר חייב לעשות איזה 8 מליון יחידות רק כדי להתאזן. ולהגיד את האמת, האינטרנט די חלוק על המשחק כרגע, יש המון קולות שיורדים עליו חזק כולל מנכ"ל בליזארד לשעבר. מן הסתם הוא לא ימכור 500K יחידות, אבל אם הוא לא יצא 9+, בשילוב עם כל הקולות השליליים והעובדה שאין את קרייטוס בשיווק? אממ, בהחלט יכול להיות שג'אפי צודק והוא לא ימכור את מה שהוא צריך למכור.

אני לא חושב שזה מה שיקרה. אני חושב שהוא יהיה בכיף משחק של 9 (כי זאת סנטה מוניקה) ויהיה הרבה הייפ ביציאה. אבל יכול להיות שג'אפי יצא פה צודק לאסקין, אם המשחק ימכור "רק" 8 מליון יחידות, ג'אפי לגמרי יהיה צודק.

glass manglass manSage

עכשיו אני חייב לשחק נשים מכוערות כדי שלא תעיר לי קאז? אני לא מתכוון להתבייש בזה שאני רוצה לשחק נשים עם תחת יפה פנים יפות ציצים גדולים וללא קמטים כלל.

נינטנדו לא מחליפה את לינק בזלדה במשחק ראשי וקוראת למשחק "the legend of zelda" סוניק טים לא מחליפים את סוניק באיימי במשחק ראשי וקוראים למשחק "סוניק הקיפוד" וכן ברור לי שיש סדרות כמו רזידנט איוול או AC שיכולות להחליף לדמות נשית out of the blue אבל אלה סדרות שאין להן ואף פעם לא היה להן גיבור אחד מוגדר לכל המשחקים. ובנוגע לאלי כבר בTLOU1 בחורף, המשחק מכין אותנו לזה שאלי היא הדמות הראשית ביחד עם ג'ול ושהוא סוג של "העביר לה את הלפיד" עוד לפני שהמשחק נגמר.

סנטה מוניקה קוראים למשחק הזה GOD OF WAR כי הם רוצים את הקהל שאוהב את קרייטוס ביום ההשקה.

אם הם היו קוראים לו Laufey אף אחד לא היה מ תעצבן ממנו אבל אף אחד גם לא היה מצפה ממנו לכלום אנשים בעיקר היו מתעצבנים איפה GOW

זה נכון, שאם GOW היה נשאר בנוסחא השחוקה שג'אפי המציא, המותג היה מת ולא רלוונטי כמו היילו אי אפשר להתווכח עם זה שבזכות GOW 2018 אנחנו בכלל מדברים על המותג כיום. אבל עדיין לעשות משחק שמרגיש כמו SPIN OFF על דמות צד בGOW 2018 זה לא מרגיש GOW להרבה מאוד אנשים.GOW זה קרייטוס.כמו שמשחק זלדה זה לינק, וכמו שמשחק סטריט פייטר צריך את ריו. אי אפשר לשחק באבני הבניין של סדרות ואז להתלונן שאנשים עצבניים.

GolanGolanVeteran
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 22:53
ציטוט מאת glass man

עכשיו אני חייב לשחק נשים מכוערות כדי שלא תעיר לי קאז? אני לא מתכוון להתבייש בזה שאני רוצה לשחק נשים עם תחת יפה פנים יפות ציצים גדולים וללא קמטים כלל.

נינטנדו לא מחליפה את לינק בזלדה במשחק ראשי וקוראת למשחק "the legend of zelda" סוניק טים לא מחליפים את סוניק באיימי במשחק ראשי וקוראים למשחק "סוניק הקיפוד" וכן ברור לי שיש סדרות כמו רזידנט איוול או AC שיכולות להחליף לדמות נשית out of the blue אבל אלה סדרות שאין להן ואף פעם לא היה להן גיבור אחד מוגדר לכל המשחקים. ובנוגע לאלי כבר בTLOU1 בחורף, המשחק מכין אותנו לזה שאלי היא הדמות הראשית ביחד עם ג'ול ושהוא סוג של "העביר לה את הלפיד" עוד לפני שהמשחק נגמר.

סנטה מוניקה קוראים למשחק הזה GOD OF WAR כי הם רוצים את הקהל שאוהב את קרייטוס ביום ההשקה.

אם הם היו קוראים לו Laufey אף אחד לא היה מ תעצבן ממנו אבל אף אחד גם לא היה מצפה ממנו לכלום אנשים בעיקר היו מתעצבנים איפה GOW

זה נכון, שאם GOW היה נשאר בנוסחא השחוקה שג'אפי המציא, המותג היה מת ולא רלוונטי כמו היילו אי אפשר להתווכח עם זה שבזכות GOW 2018 אנחנו בכלל מדברים על המותג כיום. אבל עדיין לעשות משחק שמרגיש כמו SPIN OFF על דמות צד בGOW 2018 זה לא מרגיש GOW להרבה מאוד אנשים.GOW זה קרייטוס.כמו שמשחק זלדה זה לינק, וכמו שמשחק סטריט פייטר צריך את ריו. אי אפשר לשחק באבני הבניין של סדרות ואז להתלונן שאנשים עצבניים.

אבל אחי היה לנו זלדה עם זלדה ויש גם משחק של הנסיכה פיץ…

בכל מקרה מה רע בספינאוף? ואם זה היה משחק על אטריאוס?

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 03 ביוני 2026 בשעה 22:56
ציטוט מאת glass man

טכנית דווקא יש המון, אבל המון, פרנצ'ייזים גדולים שהחליפו את הדמות הראשית באישה בשנים האחרונות. hollow knight, אנצ'רטד, GOY, AW2, HL:A, הוויצ'ר 4 (וטכנית גם סייברפאנק הפכו את כל השיווק שלהם מ-V הגבר ל-V האישה), TLOU וכמובן עכשיו GOW. אני לא אומר את זה בקטע רע או קטע טוב, אבל זאת פשוט עובדה בתעשיה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 04 ביוני 2026 בשעה 00:06

DF מנסים להיות מאוד נחמדים ל-GOW, אבל בייסיקלי אומרים שהוא נראה כמעט כמו רגנרוק חוץ מאשר השיער וטיפה יותר פירוט.

וגם מלחמות טוויטר משעשעות.

InterAlInterAlVeteran

מבחינתי זה שינוי טוב, נמאס קצת מקרייטוס. אבל לא חושב שזה חכם מסחרית.

Death_119Death_119Veteran
נערך לאחרונה: 04 ביוני 2026 בשעה 09:42

לא מפריע לי שהדמות הראשית השתנתה, מפריע לי שהם לא מחליפים Settings, ראגנארוק היה משחק מצויין אבל היקום הנורדי שם הרגיש מאוד Meh לא היה שום דבר אפי ברמת הטיטנים בGOW2 ו-3, קיוויתי למשהו חדש. זה נראה עוד מאותו הדבר.

וולברין נראה פשוט מעולה, לא שיחקתי באף אחד ממשחקי ספיידרמן האחרונים, צפיתי קצת בבן שלי משחק (אלוהים ישמור ב-30 פריימים) בפלייסטישן 5 את גרסאת הפלייסטישן 4 של ספיידרמן 1. זה חביב, אבל אין לי סבלנות לכמות הג'אנק שיש במשחק מדובר, נקווה שוולברין יהיה קצת יותר איכותי בנושא ובPacing.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

ג'אפי לא אמר שהמשחק לא ימכור. הוא אמר שהוא לא חושב שהוא ימכור מה שהם יצטרכו שהוא ימכור אם המשחק יקר. כלומר הוא אומר שאם זה משחק של 200+ מליון דולר, כלומר חייב לעשות איזה 8 מליון יחידות רק כדי להתאזן. ולהגיד את האמת, האינטרנט די חלוק על המשחק כרגע, יש המון קולות שיורדים עליו חזק כולל מנכ"ל בליזארד לשעבר. מן הסתם הוא לא ימכור 500K יחידות, אבל אם הוא לא יצא 9+, בשילוב עם כל הקולות השליליים והעובדה שאין את קרייטוס בשיווק? אממ, בהחלט יכול להיות שג'אפי צודק והוא לא ימכור את מה שהוא צריך למכור.

אני לא חושב שזה מה שיקרה. אני חושב שהוא יהיה בכיף משחק של 9 (כי זאת סנטה מוניקה) ויהיה הרבה הייפ ביציאה. אבל יכול להיות שג'אפי יצא פה צודק לאסקין, אם המשחק ימכור "רק" 8 מליון יחידות, ג'אפי לגמרי יהיה צודק.

גם שעון מקולקל וזה...
ואני מסכים, יש לא מעט הייטרים ואינסלים באינטרנט שיורדים עליו.
גם לי יש חששות והבעתי אותן פה.

התגובה שלי הייתה רק לגבי החשיבות של הדיעה של ג'פי.
והוא כן אמר שם באותו משפט של "זה לא GOW" - שגם 2018 לא היה GOW בעיניו וזה לא מה שאנשים רוצים, או משהו כזה.

אבל עדיין 2018 מכר בערך פי 2 מכל המשחקים של ג'פי ביחד, והטעם שלו לאו דווקא מייצג את דעת הקהל.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת glass man

טוב, אתה קצת כן צריך להתבייש בזה :)

ולעזאזל, היא ממש לא מכוערת. מה נסגר איתך? בסדר, אין ציצים גדולים, זה עכשיו מה שמונע ממך לשחק בו? זה בהחלט פתטי.
מה רע בתחת שלה? אתה צריך עכשיו גם ביג בוטי לטינה?

לגבי השאר - גם GOW:R הכין אותנו שאתה לא תשחק רק את קרייטוס מעכשיו והלאה.

הסדרה עכשיו מתרחבת, זה היה ברור עוד במשחק הקודם, הם בונים עולם ובינתיים עושים עבודה מופלאה. יש דמויות מעניינות עם עומק ויכולות שונות, וזה לא רק קרייטוס הכועס או קרייטוס האבא המעודן יותר שהפך להיות שומר מידגארד. ברור לנו שיהיה משחק עם לוקי מתישהו, אבל לפני, מסתבר - יגיע המשחק הזה שמרחיב את מה שקרה במקביל לשניים הקודמים, וראיתי גם סרטונים שונים עם תאוריות שמסתדרות נהדר עם דברים שקרו במקביל במשחק הראשון והשני, שיוכלו לחבר את זה ולהפוך את שני המשחקים הקודמים להרבה יותר "שלמים". נניח אלו:

אבל זה קצת תלוש, אני מודה.
לעומת זאת זה:

יכול לקבל הסבר מעולה. ויש קטע כזה גם במשחק של 2018.

יש גם עוד קצוות פתוחים ודברים שאפשר לקבל עבורם הסברים והשלמות...
זה יכול להיות אדיר.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת Death_119

לא מפריע לי שהדמות הראשית השתנתה, מפריע לי שהם לא מחליפים Settings, ראגנארוק היה משחק מצויין אבל היקום הנורדי שם הרגיש מאוד Meh לא היה שום דבר אפי ברמת הטיטנים בGOW2 ו-3, קיוויתי למשהו חדש. זה נראה עוד מאותו הדבר.

וולברין נראה פשוט מעולה, לא שיחקתי באף אחד ממשחקי ספיידרמן האחרונים, צפיתי קצת בבן שלי משחק (אלוהים ישמור ב-30 פריימים) בפלייסטישן 5 את גרסאת הפלייסטישן 4 של ספיידרמן 1. זה חביב, אבל אין לי סבלנות לכמות הג'אנק שיש במשחק מדובר, נקווה שוולברין יהיה קצת יותר איכותי בנושא ובPacing.

אף פעם לא מבין את הטענה הזו... אז תשחק רק במשימות הראשיות!

המשחק השני פשוט מעולה. יש שם סט פיסז ברמה הכי גבוהה בתעשייה, בקלות.

אבל תשחק ב-60 פריימים :)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 04 ביוני 2026 בשעה 14:38

כן, יש הרבה אינסלים ודושבגים שיורדים על המשחק, אבל זה לא אומר שאין להם נקודה, אפילו אם 90% מגיע מסתם hate. אני חושב שאם תבוא לסנטה מוניקה ותתן להם את הרעיון הכי מטומטם ששמעת בחיים שלך, משחק פשוט פח, הם יצליחו לקחת את הגוש קקה הזה וללטש אותו ליהלום. זה לא אומר שהרעיון שעומד מאחורי המשחק לא גרוע, זה לא אומר שיש אלף רעיונות פי כמה יותר טובים, זה רק אומר שסנטה מוניקה מסוגלים לקחת כל דבר וללטש אותו לרמה סופר גבוהה.

המשחק הזה הוא ה-GOW שנקבל בשנים הקרובות, ה-GOW הבא בטח איזה 8 שנים מאיתנו ויצא לקראת סוף החיים של הפס6. סנטה מוניקה בחרה בקונספט הזה כמסלול שלה לשנים הקרובות וזה בא על חשבון מסלולים אחרים.

אם הייתי בא למישהו מכם אחרי GOW:R ואומר שהמשחק GOW הראשי הבא, היחיד שנקבל בעשור אחרי GOW:R, הוא ספינאוף שבו משחקים את פיי הייתם צוחקים לי בפנים. אם הייתי מוסיף ואומר שישחקו אותה בעולם פיות צבעוני עם קובית ג'לי וחרב מדברת שזורקות one liners כמו בסרט מארוול הייתם מתכווצים בכיסא. רוב האנשים פה בקושי קבלו את הקונספט שאטריאס יהיה הגיבור של המשחק הבא, דמות אהובה שבילינו שני משחקים שלמים איתה וגם שחקנו לא מעט איתו ב-GOW:R, אז פיי בעולם פיות עם sidekicks דיסני שהם קוביה וחרב מדברות מסתדר לכם?

הרעיון, כרעיון, הוא קטסטרופה מהלכת. אבל מדובר בסנטה מוניקה, אז אני מסתכל על המשחק והוא נראה מעולה מכל בחינה (חוץ מאשר טכנית, מה נסגר? משחק שני ברצף). השאלה היא למה חברה כל כך טובה צריכה להתחיל מרעיון רע, במקום מלהתחיל מרעיון טוב? זה מה שקבלנו, אז אני לא הולך להתלונן. בטח כשהמשחק נראה לי בכיף משחק של 9, אבל הכיוון לדעתי די מצער.

אני כן מאוד אוהב את הקונספט של עולם המתים של האלים. פשוט פיי עם קובית ג'לי וחרב זה לא בדיוק הדרך שבה רציתי לחקור את עולם המתים. אני מבין שקורי טוען שפיי היא בטופ 3 דמויות הכי מעניינות לדעתו בעולם של GOW, אבל אני חושב שליטרלי 100% מהמעריצים יחלקו עליו.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 04 ביוני 2026 בשעה 18:37

לאסקין, זה לא המראה שלה לבד שמפריע זה המראה הדיסניות המוגזמות והדיאלוגי מארוול. השחקנית פצצת עולם, כיערו אותה בכוונה והוסיפו קמטים.

שאני רואה את הקוביית סליים הזה ואת הסרט המדבר, אני לא יכול לא לחשוב, אוקיי אלה "טימון ופומבה" של המשחק הזה? זה נראה כל כך מטופש, רק חסר שהם כולם יתחילו לשיר משהו כמו במחזמרים הישנים של דיסני וזהו.

כן, ברור שאפשר להצדיק את זה שמשחקים את FAYE בכל מיני סיבות, היא דמות מאוד חשובה לGOW 2018, אבל זה לא כמו אלי בTLOU או סרי במכשף שבהן זה ממש מתבקש, סרי היא דמות חשובה ראשית בעולם של המכשף לא פחות מגראלט בעצמו ולכן לא מפריע לי בכלל לעבור לשחק אותה שם.

בסופו של דבר אני חושב שהCombat system והקרבות בכלל נראים נהדר, זה הרבה יותר טוב מGOW 2018 או רגנארוק בעיני בהיבט של הגיימפלי

אבל מה לעשות, שהקונטקסט גם חשוב? אני מבין שמצידך לשחק גם את הקובייה ותהיה מרוצה ואני באמת ובתמים מקנא בך על היכולת לזרום עם כל דבר שסנטה מוניקה תזרוק עלינו אבל אני לא מצליח להתלהב.

אני לא חושב שזה מגיע אצלי ל"לא אשחק!!" פשוט לא אהיה שם DAY ONE אולי שיגיע לפלוס. כי זה לא GOD OF WAR לפי דעתי. זה לכל היותר משחק באותו ייקום.

אני זוכר שהיו דיבורים בוקסלים על מה כל אחד רוצה שיהיה הGOW הבא, ואני הייתי מאלה שלא רצו המשך ישיר שיהפוך לטרילוגיה. רציתי רייבוט חדש לגמרי במצרים או משהו כזה ובסוף קיבלנו את מה שבעיני הוא הכי רע מכל העולמות.

גם נראה כמו משחק PS4 פרו משודרג, גם ממחזר את הסטינג של הקודמים, גם מתרחש במקביל אליהם וגם מעיף את קרייטוס.

כמו שנדב אמר DF מתאמצים להחמיא למשחק הזה טכנית.

אני מנסה למצוא את המילים שיתארו במדיוק מה אני מרגיש כלפי המשחק הזה, וההרגשה המדויקת היא שהוא מרגיש כמו משחק GOW אם סוני היו נותנים לאינסומאנייק לפתח אותו, אותה אנרגיית דיסני של אינסומאנייק. אתה יודע שאני לא אוהב את פנטזיית הGIRL POWER שסוני דוחפת עלינו בדור הזה אז אתה לפחות יודע שאני לא מחפש לצאת הייטר מתוך דווקא. שכל IP של סוני דוחף לנו לגרון GIRL POWER זה פשוט ממאיס עלי את הצד א'.

אישית דווקא וולברין מרגיש לי נאמן יותר לחומר המקור שלו והוא מרגיש "בוגר" יותר האויבים קוראים לוולברין פריק, יש סיכוי לא רע שנראה את המשחק חוקר את כל המתח המיני הזה בין וולברין לג'ין גריי שתמיד נמצא שם מתחת לפני השטח, ואפילו השותפות בין שן חרב לוולברין מסקרנת.

בניגוד לכל מה שאני יכול להגיד על GOW הזה.

נדב: כן, סנטה מוניקה לחלוטין עשו כל מה שהם יכולים עם הרעיון הפרווה הזה. הגיימפלי נראה מדהים הכיוון האמנותי שמשווים אותו לרגנארוק נראה שעבר שדרוג משמעותי, אבל בכללי מה זה ציפינו כל השנים? המשחק רץ על 60FPS ומכוון Q1 ב2027 כלומר אין שום ספק שהוא לא דוחף את הPS5 לקצה אם קונסולת הבסיס עושה עליו 60FPS. כל פעם שGOW הופיע על דור חדש הוא היה STATE OF ART וזו פעם ראשונה שהמשחק פשוט לא עושה את זה. מה שלא אגיד על אינטרגלקטיק אני לא יכול להכחיש שהוא כרגע ממה שנחשף נראה STATE OF ART וכנראה יהיה המשחק הכי יפה כשייצא לשוק, לא יכול לומר את אותו הדבר פה.

blingblingElder
נערך לאחרונה: 04 ביוני 2026 בשעה 18:53
ציטוט מאת Hypno

דווקא חשבתי שהם ואנשים כמו גלאס ובלינג יהיו בשמיים שהם משחקים אישה אירופאית בלונדינית יפה וצחורה, ולא אסייאתית קירחת.
אבל כנראה אי אפשר לעשות גיבורה ראשית בכלל בלי שהם יפגינו את הדוחות שלהם.

דבר ראשון היא לא ממש יפה אבל אין לי בעיה עם העיצוב שלה באופן כללי, דבר שני לא מזיז לי שמשחקים אישה (למרות שמבחינתי זאת סדרה ששייכת תמיד לקרייטוס לא לאישה ולא לילד אבל אני מאמין ביכולת של סנטה מוניקה להוציא פה משהו מיוחד גם אם זה לא ירגיש GOW) כמו שלא התלוננתי על זה ב TLOU2 ובמיליון משחקים אחרים. את העיצוב הגנרי והלסבי שיק של האסייתית הקירחת של ND לא אהבתי ואני עומד מאחורי זה. דבר שלישי קפוץ לי טרול

DrKeoDrKeoSite Admin

לא מפתיע אבל יש שמועות לדירקט נינטנדו שבוע הבא. זמן טוב להראות את מריו הבא ואולי את הרימייק של OOT.

glass manglass manSage

הם באמת יראו את מריו הבא שהוא משחק של שנה הבאה?

יש דיבורים על F-ZERO גם.

אני רק רוצה לראות גיימפלי של DRAGON QUEST MONSTERS 4 אלוהים למה החיים כל כך קשים.

אני לא יודע איך להרגיש כלפי הריימיק של OOT למה משחק כזה אדיר צריך ריימיק כזה? אבל אם באמת יהיה FZERO זה יפצה אותנו.

אולי גם רימאסטר לפיקמין 4?

LaskinLaskinElder

פיקחים לא צריך רימאסטר, רק מוד 60 פריימים כמו גם לואיג׳י ואחרים. זה מטורף שעוד לא עשו את זה אבל ככה נינטנדו חולבת עוד כסף ממי שמוכן לשלם, ואנשים עומדים בתור כדי לשלם אז אני לא יכול להאשים אותם.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 04 ביוני 2026 בשעה 20:02

כן, אני מחכה לבדיוק שלושה פורטים מחוזקים מנינטנדו:

• לואיג'יס מנשן 3.

• פיקמין 4.

• STARFOX ZERO

לא ברור לי איך עדין לא עשו פורט של SF:Z, זה ליטרלי המשחק היחיד של ה-WIIU שלא הגיע לסוויצ'.

אגב, אני חושב שהכרזה מאוד חזקה יכולה להיות לואיג'ס מנשן 4, מבחינתי הוא שני רק לזלדה/מריו/מטרויד. וגם החבר'ה שעשו את מטרויד דרד לא הוציאו משחק 4.5 שנים, הגיע הזמן להכרזה מהם. למרות שיש שמועות על רימייק של סופר מטרויד, אז יש מצב שזה מה שהם עושים. אני מקווה שלא, מעדיף משחק מקורי מאשר רימייק של סופר מטרויד, אפילו אם הוא המטרויד האהוב עלי אחרי פריים 1.