אני אופטימי 😃
נושא ההתערבויות 3.0
נוצר ע"י DrKeo·30 במרץ 2026
ShlomixWarriorאני חושב ש87, אבל כבר נתפס אז הלכתי למעלה. 91
glass manSageעמוק בלב מרגיש לי שחנן הכי הביא את ההימור מכולנו שהכי קרוב לאמת הטהורה והמוחלטת. אני פשוט לא רוצה שזו תהיה האמת כי אני לא רוצה שרמדי יחשבו שהכיוון של קונטרול הוא כיוון טוב,אז בבקשה שזה יהיה משחק של 82. רובנו פשוט הלכנו עם הרגש.
חחח שלומי לקפוץ מ87 ל91 רק מעריץ שרוף של רמדי יכול לעשות את זה.
glass manSageמאכזב מאוד בעיני. עדיין אגיע אליו כמובן אבל לא בהשקה. לא לשים כפתור blocking שהגיימפלי האק אנד סלאש שלכם לא מלוטש זו טעות עיצובית שאי אפשר להחליק עליה בעיני.
עוד לא ראיתי מספיק ביקורות, אבל יש פה המון דברים של רמדי שאני אוהב, הבחירה של ניו יורק כסטינג היא נהדרת והעיצוב נהדר, העיצוב האמנותי והמוטיב הזה של הצבע האדום שחוזר על עצמו בצורה מרהיבה לעין כל פעם בצורה אחרת, והתאורה בכלל, וואו.
אבל אני לא חושב שזה מספיק לי להשקה. עצוב לי שהם אפילו לא הצליחו להגיע ל86 שחברה כמו נינג'ה תאורי הצליחה להגיע אליה עם 86 עם DMC.
LaskinElderמשהו מאכזב שחוזר בהרבה מהביקורות - אומרים שהוא מתחיל חזק ונהיה פחות ופחות טוב ככל שמתקדמים.
בכל אופן הולכת להיות חוויה מעניינת.
יש בינתיים יחסית מעט ביקורות (בערך 50), כדאי נמתין שיתקרב יותר ל-100, לפני התוצאות הסופיות.
בסדר, לא מרגש אותי, נדיר שמבקרים נותנים לרמדי יותר מ8 וקצת. העיקר הטראש של אינסומניאק עושה 9 😬
אני אחכה טיפה עם התוצאות כי יש רק 50 ביקורות, זה עדין יכול לזוז בנקודה או שתיים.
glass manSageמה שמדאיג אותי אישית זה לא ה8 כי באמת התרגלנו. זה יותר שמבקרים רצינים משווים את המשחק לMMO או לGAAS ואומרים שהוא פשוט מרגיש כמו משחק כזה אבל כסינגל פלייר. bloat זה לא דבר שמתאים לרמדי, הם אף פעם לא עשו את זה וזה גם לא מתאים למשחקים כמו DMC.
אז כן כל אחד יכל לדעת שהם לא יעברו את ה8 ושהכי גבוה שרמדי יוכלו לקבל זה 89, אבל גם בתוך הגבולות האלה הם לא הגיעו לטופ שאנחנו רגילים מהם.