ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling
נוצר ע"י erezronen·19 במאי 2013
LaskinElderמוכרח להודות שזה נראה הרבה יותר טוב ממה שהייתי מתאר, סוף סוף נינטנדו משקיעים ולא סתם מביאים רזולוציה גבוהה יותר ו-60 פריימים.
עדייי חושב שזה משחק של 30 דולר מקסימום אבל יפה מאוד.
המולטי נראה מגניב. אבל הם חייבים להפריד בין שליטת עכבר לבקר במאצ׳מייקינג, ואני בספק שיעשו את זה.
קונה בהשקה..
LaskinElderמצחיק הציוץ…
אבל באמת שהפעם נראה מושקע יחסית.
ועדיין, עבורי לא שווה 50 דולר.
אם כי הדולר כרגע 2.90 אז נראה מה יהיה איתו ביוני
קונה בהשקה..
זה מצחיק כי זה נכון. שליטה זהה, היכולות זהות, הכלי רכב זהים, העלילה זהה ומתוך 9 שלבים שהציגו 7 היו ב-SF64. לא שחקתי ב-StarFox Assault או ב-StarFox Zero כך שבשבילי זה יהיה ה"רימייק" הראשון של SF64 (אפילו אם הם נראים שונה לגמרי). אבל אני חייב לציין שהוא נראה מצויין, פשוט הייתי מעדיף שיציגו אותו כסוג של reimagining של SF64 מאשר כמשחק חדש. ב-2026 עם 12GB זיכרון הייתי מצפה מסטארפוקס לעשות את קפיצת "BOTW" שלו. זה סוג של reimagining סטייל FF7 אז אני סולח להם שזה עוד סטארפוקס מסילתי עם שלב פתוח פה ושם, אבל מתישהו אני מצפה מהם לעשות איזה סטארפוקס-star citizen, זה מתבקש.
אבל כן, day one, בקלות. יש לי בטח מעל ל-1000 שעות ב-SF64, לא מפספס את זה בחיים.
אגב, סופסוף משחק נינטנדו שנראה כמו משחק פס4, ואפילו הייתי אומר משחק פס4 פלוס כי העננים שם לגמרי ברמה של הפס5. הוא לא מרגיש כמו משחק סוויצ' 1 שעבר שדרוג רזולוציה ועוד כמה פיצ'רים קטנים, הוא ממש נראה דור מעל הסוויצ' 1.
מדליפים טוענים שעד סוף שנה הבאה יצא:
זלדה
SSB
מטרויד
הוא לא ציין מה חדש, מה משחק ראשי, מה רימייק, או מה סתם גרסת סוויצ' 2 עם תוספות. כלומר זלדה למשל יכול בכיף להיות 2.5D חדש מצוות משני, ו-SSB יכול להיות רימאסטר של SSB:U ומטרויד יכול להיות כל דבר, DREAD 2 או רימייק של סופר מטרויד או לא יודע מה.
אני משער שזלדה אמור להתישר איכשהו עם הסרט החדש? מעניין מה הוא יהיה. אני משער שעדין המשחק הגדול של 2027 יהיה מריו החדש. אבל מי יודע, אולי SSB יהיה ממש משחק חדש, הוא המוכר הכי גדול של נינטנדו אחרי AC ו-MK (האחרון עשה 40 מליון יחידות).
LaskinElderלא היו שמועות מאוד חזקות על רימייק לOOT?
לא היו שמועות מאוד חזקות על רימייק לOOT?
כן אתה צודק, יש מצב טוב שזה זה. גם יש שמועות על רימייק של סופר מטרויד אז יש מצב שזה המשחק מטרויד. SSB במקומם הייתי עושה משחק חדש, אין מה לעשות רימייק למשחק SSB, כל משחק חדש הוא ממילא הסופר-סט של הקודם. להתחשב בזה שסאקוריי לא הוציא משחק ב-8 שנים האחרונות חוץ מאשר kirby air ride, אני משער שיש לו משהו יחסית גדול בקנה ואני לא אהיה בשוק אם זה SSB החדש.
אני מקווה שהרימייק של OOT יהיה מרשים כמו סטארפוקס, כי יש שם הרבה פוטנציאל אם כן. אני גם מקווה שזה דמיון מחדש של המשחק ולא רימייק 1:1. מתאים לי זלדה תלת מימדי חדש בסגנון הקלאסי, אבל לא בא לי פשוט OOT בגרפיקה יפה.
LaskinElderכנ״ל
המשחק מיושן מדי כדי לעבור שכבת צבע בלבד, ולהיות מספיק טוב. צריך הרבה מעבר.
כנ״ל
המשחק מיושן מדי כדי לעבור שכבת צבע בלבד, ולהיות מספיק טוב. צריך הרבה מעבר.
עם נינטנדו אף פעם אי אפשר לדעת. זה יכול להיות OOT המקורי עם בוסט רזולוציה, זה יכול להיות OOT המקורי עם שכבת צבע, זה יכול להיות כמו סטארפוקס החדש... פשוט אי אפשר לדעת.
דמיון מחודש של oot זה לא tp? והאמת שיצא כבר רימייק ל-3ds. אפשר גם לשחק אותו על המחשב עם citra על 4k וזה נראה הרבה יותר טוב מהמקור. אבל ברור שרימייק בלעדי לסוויץ׳ 2 חייב להיראות טוב בהרבה. אלא אם יקבל טיפול כמו dark moon, אבל בספק. זה המאסטרפיס הכי גדול של נינטנדו והם צריכים להפגיז איתו.
מהזיכרון לא קלטתי כמה זה 1:1 מה-N64.
היי, סטארפוקס עולה 50$. לא ציפיתי מנינטנדו.