LaskinElderעד שיגיע הטריילר שהבטיחו לנו של הרימייק…
נוצר ע"י erezronen·19 במאי 2013
LaskinElderעד שיגיע הטריילר שהבטיחו לנו של הרימייק…
LaskinElderנראה אמיתי, אבל מי יודע…
סעמק... מה לקנות סוויצ' 2?
glass manSageנראה ממש דומה לאודיסי לפחות על סמך התמונות האלו, באסה לי כי רציתי יותר גלקסי-LIKE או משהו לינארי, אבל כמובן שזה שמשחק מריו חדש מגיע זה מרגש מאוד בכל מקרה. לא יכול לחכות לספטמבר!
LaskinElderאני מאוכזב רק מהבחינה שיש שם כנראה תפקיד גדול לוואריו ו-וואלואיג׳י ואלו 2 דמויות ממש מעצבנות ומיותרות בעיניי, בעולם של מריו.
אבל היצירתיות והעולמות זה כל מה שבאמת חשוב במריו מרכזי, מקווה שזה מה שהוא, ולא נאלץ להמתין עוד הרבה בשביל ה-מריו של הדור הזה.
כל הדליפות המעפנות האלה ממריו ו-GTA הורסות את החוויה. איזה אנשים זבל, מקווה שישבו בכלא.
LaskinElderכל הדליפות המעפנות האלה ממריו ו-GTA הורסות את החוויה. איזה אנשים זבל, מקווה שישבו בכלא.
טוב, נראה שיש מצב טוב שזה מזויף, אז לפחות זה!
לגבי GTA - מלבד דמות אחת שראיתי ציור שלה שחשף שהשחקן משחק שם - שום דבר לא באמת נהרס עבורי. הקטעים שראיתי באיכות לא מדהימה, ולא היה רגע של סיפור או משימה ראשית/צדדית… כל מה שראיתי רק עוד יותר מלהיב אותי לצפות בשבוע הבא במה שהם יראו בטריילר.
glass manSageאני לא אגיד מה דלף כדי לא להרוס לאף אחד אבל לפי מה שאני קורא דלף משהו מאוד משמעותי מGTA6 אני לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל הייתי רוצה לגלות את זה לבד. בחשיפה נדע.
איך אנחנו יודעים שהמריו הזה הוא זיוף? הוא דווקא מסתדר עם מה שנייט רמז על חשיפה בספטמבר למריו.זה גם הגיוני לי שיהיה לWario תפקיד עיקרי במריו הזה (לא אוהב את זה) כי יש לדונקי קונג אחלה מנוע הרס שקשה לי להאמין שעשו את כל העבודה הזו על מנוע ההרס הזה רק כדי להשתמש בו במשחק יחיד.
LaskinElderלא יודע אם זה נכון, אבל רוב התגובות האחרונות מצביעות על איזה מים אונליין מוכר, משהו על לפני כמה חודשים, ושימוש בAI ליצירת התמונות האלה.
זה לא אומר שזה לא אמיתי, אבל רק מעדכן שזה מה שאני רואה כרגע.