LaskinElderעד שיגיע הטריילר שהבטיחו לנו של הרימייק…
נוצר ע"י erezronen·19 במאי 2013
LaskinElderעד שיגיע הטריילר שהבטיחו לנו של הרימייק…
LaskinElderנראה אמיתי, אבל מי יודע…
סעמק... מה לקנות סוויצ' 2?
glass manSageנראה ממש דומה לאודיסי לפחות על סמך התמונות האלו, באסה לי כי רציתי יותר גלקסי-LIKE או משהו לינארי, אבל כמובן שזה שמשחק מריו חדש מגיע זה מרגש מאוד בכל מקרה. לא יכול לחכות לספטמבר!
LaskinElderאני מאוכזב רק מהבחינה שיש שם כנראה תפקיד גדול לוואריו ו-וואלואיג׳י ואלו 2 דמויות ממש מעצבנות ומיותרות בעיניי, בעולם של מריו.
אבל היצירתיות והעולמות זה כל מה שבאמת חשוב במריו מרכזי, מקווה שזה מה שהוא, ולא נאלץ להמתין עוד הרבה בשביל ה-מריו של הדור הזה.
כל הדליפות המעפנות האלה ממריו ו-GTA הורסות את החוויה. איזה אנשים זבל, מקווה שישבו בכלא.
LaskinElderכל הדליפות המעפנות האלה ממריו ו-GTA הורסות את החוויה. איזה אנשים זבל, מקווה שישבו בכלא.
טוב, נראה שיש מצב טוב שזה מזויף, אז לפחות זה!
לגבי GTA - מלבד דמות אחת שראיתי ציור שלה שחשף שהשחקן משחק שם - שום דבר לא באמת נהרס עבורי. הקטעים שראיתי באיכות לא מדהימה, ולא היה רגע של סיפור או משימה ראשית/צדדית… כל מה שראיתי רק עוד יותר מלהיב אותי לצפות בשבוע הבא במה שהם יראו בטריילר.
glass manSageאני לא אגיד מה דלף כדי לא להרוס לאף אחד אבל לפי מה שאני קורא דלף משהו מאוד משמעותי מGTA6 אני לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל הייתי רוצה לגלות את זה לבד. בחשיפה נדע.
איך אנחנו יודעים שהמריו הזה הוא זיוף? הוא דווקא מסתדר עם מה שנייט רמז על חשיפה בספטמבר למריו.זה גם הגיוני לי שיהיה לWario תפקיד עיקרי במריו הזה (לא אוהב את זה) כי יש לדונקי קונג אחלה מנוע הרס שקשה לי להאמין שעשו את כל העבודה הזו על מנוע ההרס הזה רק כדי להשתמש בו במשחק יחיד.
LaskinElderלא יודע אם זה נכון, אבל רוב התגובות האחרונות מצביעות על איזה מים אונליין מוכר, משהו על לפני כמה חודשים, ושימוש בAI ליצירת התמונות האלה.
זה לא אומר שזה לא אמיתי, אבל רק מעדכן שזה מה שאני רואה כרגע.
glass manSageכן בדקתי זה לחלוטין בולשיט לא יודע איך יכולתי להאמין שזה אמיתי. הhook כביכול זה שבכל עולם מריו משיג שותף חדש נגיד פעם לואיג'י פעם וואריו פעם מישהו אחר וחייב לנצח בצוותא עם השותף הזה את הבוס, וגם כביכול להעלות את כולם רמות כמו RPG ועוד כל מיני שיט שאין מצב שזה אמיתי.
LaskinElderמה שאהבתי בתמונות האלה זה הגלימה. זה כן נראה מגניב. אבל ברגע שמכניסים את וואריו ו-וואלואיג׳י זה אוטומטית מוריד לי.
הייתי שמח למריו תלת מימדי על מלא כמו אודסי אבל שתומך ביותר משחקן אחד. או לפחות שיש לו מודים שממחזרים תוכן מהמשחק הראשי ל-4 שחקנים לוקאלית. אני והילדים נהיה על זה 24/7.
LaskinElderזה יהיה קצת קשה לביצוע לדעתי… אבל אין ספק שהם מסוגלים לזה.
glass manSageאני זורם עם הרעיונות של שניכם, גם המולטיפלייר של נדב, וגם הגלימה של לאסקין :-)
הדבר היחיד שהכי חשוב לי זה שבנוסף לאלמנטים האלה אם כבר נקבל משחק עולם פתוח "על מלא" אז אני רוצה מריו 64 שהוא עולם פתוח על מלא.כלומר את העולמות הכי שגרתיים של מריו אבל בScale ענק חסר תקדים.
כשאתה מגיע למדבר עם פרמידות? זה לא סתם שלב, זה landmass שטח עצום. זה גם מעולה לגלימה כי כדי שהגלימה הזו תהיה שווה משהו אנחנו צריכים עולם ענק, לפחות אם רוצים לשחזר את הWOW שהגלימה עשתה בSuper Mario World ב2D זו הדרך הטובה לדעתי להחזיר אותה כמו שצריך ל3D.
Landmass עצום בגודל גם יסתדר טוב עם מה שנדב רוצה למוליטפלייר כי אז זה יהיה ממש Playground ענק לעשות בו כל מיני שטויות עם הילדים/חברים/אונליין.
הם שחקו עם עולם פתוח בbowser's fury, וכבר אמרתי כמה פעמים פה שלדעתי הצוות הזה יכול לעשות אחלה מריו ראשי.
glass manSageהשאלה מה הגודל של הצוות הזה, ואם הם יכולים בכלל לקחת על עצמם עולם פתוח על מלא? זה הצוות של 3D WORLD/3D LAND לא נדב?
אולי הגיע הזמן להפסיק להתעצל ולתת על bowser's fury כמה שעות בשביל לראות את הפוטנציאל שלהם. אבל לפחות 3D LAND/3D WORLD נתנו לי הרגשה שהכוח שלהם הוא בלינאריות.
LaskinElderORBITALS עם ממוצע 81 כרגע, 50 ביקורות
גם הביקורות המאוכזבות (סביבות ה-60-70) אומרות שהוא מצוין לילדים ולא קשה, אז אני מבחינתי מרוצה מהרכישה המוקדמת שביצעתי :)
מתכנן לשחק בו בסופ"ש עם הילדים, וסיכוי קטן שגם אסיים אותו בסופ"ש כי הוא איזה 8 שעות... אולי אתן לילדים לשחק אותו לבד ואני אשחק עם האשה.
בעדכון משום מקום, מריו קארט 8 עכשיו תומך במסך מפוצל של עד 8 שחקנים כשמשחקים אותו על הסוויצ׳ 2.
בנוסף העדכון העלה את המשחק ל-4K והוסיף תמיכה במצלמה.
glass manSageמאוד מוזר כי ההמשך גם ככה באנדל עם כמעט כל מי שקונה את הסוויץ 2.
מצד שני אני חייב להתקין אותו היום ולראות אותו ב4K.
אולי פנימית הם יודעים שמריו קארט 8 יותר פעיל באונליין מאשר World ? חייבת להיות הצדקה לדבר הזה. :-)
הוא מכר 70 מליון עותקים, וכמה מליונים טובים השנה, אז מאוד סביר שהם ירצו לתמוך בו בצורה כזו או אחרת.
שני דירקטים מנינטנדו שבוע הבא. ב-8 דירקט מוקדש ל-40 שנים לזלדה באורך 30 דקות. ב-9 דירקט רגיל באורך 45 דקות.
LaskinElderאיזה כיף.
מת לראות את הרימייק כמו שצריך, לדעת איזה שיפורים בגיימפליי יש בו וכו.
וגם - מתי לעזאזל הוא יוצא. מניח שזה יהיה דצמבר, אבל זה נינטנדו והם מצידם יכולים גם להוציא את הרימייק ביום ש GTA6 יוצא.
זה הולך להיות הזלדה הראשון של הילד שלי, מקווה שהרימייק יהיה ראוי, זה חתיכת ״אירוע״ מבחינתי.
(יש לי כבר את BOTW אבל נראה לי שהוא צעיר מדי וכדאי לחכות שיידע אנגלית יותר טוב לפני שהוא יוכל להתמודד איתו).
glass manSageאיזה הייפ על זלדה.
אני מת שהם ישתמשו במוזיקה של קונאן הברברי, זו שהם תמיד היו משתמשים בה לטריילרים עד זלדה TP.
אני כן מודאג מאוד מה הם בדיוק יעשו הם היירול פיילד. הוא יצטרך להיות ענק כדי לא לשעמם הוא פיצפון במשחק המקורי.
אני מאוד מקווה שזה יהיה דמיון מחדש סטייל רזי 2.
לאסקין, מאוד מעניין לדעת אם הילד יתחבר לזלדה OOT. תעדכן. האמת שOOT משחק קצת "קריפי" כאילו יש לו פה ושם רגעים קריפים מוזיקה קריפית הרגעים האלה נותנים לו את האימפקט החזק שלו אבל אני לא יודע אם הילד יתחבר.
החלק הכי מעניין פה זה שזה מעניין לדעת אם הילדים של היום יכולים להתחבר בכלל לזלדה מסורתי שהוא לא עולם פתוח, כי הוא בטח רגיל למשחקי עולם פתוח למינהם.
מקסימום אתה יכול לנסות איתו את זלדה WW. שאאונומה אשכרה פיתח אותו בשביל שיתאים לילדים.
על הדירקט הכללי. אחרי SOP אני לא רוצה לצפות ליותר מדי. כי אני לא יודע אם נינטנדו תרגיש בכלל שהיא צריכה להראות מריו חדש שיש לה את OOT השנה.
אני בכל זאת רוצה גרסת סוויץ 2 ללאויג'י מנשן 3 :-) נדב עושה לי על זה הייפ שנים ואמן שהגיע הרגע. גם היום המשחק הזה נראה לי מפיל לסתות גרפית, כמו שהוא.
מקווה גם לחשיפה של RDR 2 לסוויץ 2 כי אם אני אי פעם אסיים אותו זה יהיה על סוויץ 2 במצב נייד וגם רזי 4 ריימיק.
גם דברים של מייקרוסופט כמו פורצה הוריזון יהיו מדהימים אם יחשפו בדירקט הזה.
היירול פילדס ב-OOT הוא אזור ריק לגמרי עם קצת אוייבים להציק לך כשאתה רוכב על הסוס ממקום למקום ואפשר לחצות אותו באיזה דקה של רכיבה. רק אם מדובר בדמיון מחדש של המשחק לגמרי נראה שם משהו באמת מעניין.
מתחילות שמועות לגבי הדירקט שיהיה יום אחרי הדירקט של זלדה ואם השבריר שראיתי נכון (אני מנסה להתחמק מזה, ראיתי בטעות) אז יהיה שם לפחות משחק גדול אחד - SSB חדש.