VOXELIM

נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

נוצר ע"י Laskin·29 בנובמבר 2015

7409 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin

אני חושב שמצור יכול לעבוד, אם יתנו לו מספיק זמן.

LaskinLaskinElder

איראן היא כבר הבריון של השכונה, עושה מה שבא לה ושולטת ותוקפת אפילו תוך כדי מתקפה משולבת עליה על ידי ישראל והמעצמה הכי חזקה בהיסטוריה האנושית במיצר סופר אסטרטגי עבור כל העולם, כמו גם את כל השכנות שלה, אפילו אלו שאמורות להיות בצד שלה. לדמיין שלמדינה כה קיצונית אשר נשלטת ע"י אנשי דת סופר רדיקליים יהיה גם נשק גרעיני - זה הסיוט הכי גדול שיכול להיות ובכנות אני לא בטוח שאוכל לחיות עם זה, ברמה שזה כנראה מה שידחוף אותי לרדת מהארץ, מה שכרגע ממש לא על הפרק, ומעולם לא היה. זה משהו שחייבים לעצור אותו בכל מחיר.

וכנראה שאם שוב יגיע המודיעין שהם קרובים לפצצה - ישראל שוב תתקוף. אבל באיזה מחיר, אם ארה"ב כבר לא תהיה איתנו? וכמו שאמרתי - אם רוביו או מישהו דומה לא יהיה הנשיא, הם כנראה לא יהיו איתנו שוב. זו הייתה ההזדמנות.

מקווה מאוד שהדיווחים על "השכרת" B-2 היו אמיתיים, ותהיה לנו דרך לעשות זאת בעצמנו. מקווה שעובדים כבר עכשיו חזק על חימוש מורדים. מקווה שיהיו לנו "ספייס לייזרס" או משהו דומה. יותר מדי תקווה, פחות מדי אמון שזה אשכרה יקרה. זה מייאש. מאוד. כבר היינו ממש קרובים, ובאמת חשבתי שהפעם נראה לעולם שאם לא עוצרים שנייה לפני הניצחון - אפשר לנצח. אבל "הפסקות אש" זה המתכון הבטוח לחיסול ניצחונות והבטחת עימותים נוספים בעתיד. למדנו את זה בעזה, בלבנון... חשבתי שביבי יצליח להעביר את זה לטראמפ. כשלון נוראי.

באותו נושא - ביבי נכנס לתקופת בחירות בזמן גרוע מאוד. איראן שרדה את זה ולא בטוח אם יהיה הסכם טוב יותר ממה שהיה עם אובמה, שלפי הדיווחים כולל הפסקת אש בלבנון (WTF?!), שם מתים לנו חיילים על בסיס כמעט יומי ממתקפות כטב"מים מעלי אקספרס... ביבי בכלל לא נכלל בשיחות האחרונות לגבי ההסכם, ונראה שהיחסים שלו עם טראמפ ממש גרועים כרגע. לא שאכפת לי ממנו כי אני לא אצביע לליכוד מן הסתם, ואני מאוד בעד שינוי סוף סוף, אבל זה מדאיג רק מהבחינה של מי יתקוף את איראן אם אכן נגיע לנקודת הגרעין שוב, ומי יהיה מוכן לשלם את המחיר והלחץ של אירופה ושאר העולם. כרגע האלטרנטיבות מחורבנות.

KlaymanKlaymanSage

אל תדאג. ממש לפני הבחירות האיראנים שוב יהיו "ממש רגעים לפני פריצה לגרעין" ונתקוף שם שוב.. אוי.. כמה חבל.. אי אפשר לקיים את הבחירות במועדן.. לא נורא... נדחה...

LaskinLaskinElder

לה, לא נראה לי... אף אחד לא יאמין כי הם לא ישתקמו עד אז.
מה שכן, זה יהיה "קלף" של ביבי לפני הבחירות... "רק אני אתקוף במידה ו-" וכו.

הבחירות לא יידחו.

KlaymanKlaymanSage

למה? "שאגת הארי" היה 8 חודשים אחרי "ניצחון היסטורי שיעמוד לדורות שהחזיר את תוכנית הגרעין אחורה עשרות שנים". אז מה הבעיה לצאת למבצע נוסף בספטמבר?

LaskinLaskinElder

האמריקאים לא יתנו. ולעשות מבצע כזה על הראש של טראמפ לא יעזור לו בבחירות. טראמפ בחור נקמן, הוא ייפגש עם בנט ויבטיח לו טייסת שלמה של B-2 אם צריך.

KlaymanKlaymanSage

נחיה ונראה, אני משער. מה גם שעדיין יכולה לבוא תקיפה של האמריקאים כעת. לפני שאגת הארי אמרו "היו שיחות מצויינת באוסלו(או איפה שזה היה), נמשיך אותן בשני", ואז בשבת בבוקר חיסלו את חמינאי.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני לא חושב שחוקית אפשר לדחות את הבחירות אחרי נובמבר השנה, והחרדים לוחצים על בחירות בספטמבר בכלל.

KlaymanKlaymanSage

את הבחירות לרשויות המקומיות דחו בקלילות כמה חודשים אחרי תחילת "חרבות ברזל". מלחמה עם איראן שבה כל המדינה בממ"ד /מקלט? דוחה את הבחירות בלי למצמץ

DrKeoDrKeoSite Admin

זה נכון אבל אני לא חושב שבחירות כלליות אפשר לדחות מעבר לנובמבר. למרות שלך תדע עם כל האלפי תת חוקים שקיימים.