VOXELIM

נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

נוצר ע"י Laskin·29 בנובמבר 2015

7429 הודעות
LaskinLaskinElder

אני שמח שמחרבנים לטראמפ את העיסקה... השאלה היא מה המחיר שנשלם.

ביבי מצידו לא יכול לשתוק, הבחירות מתקרבות, ובצדק חייבים להגיב, חוסר תגובה זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות מול איראן.

טראמפ מצידו רוצה שקט לפני טקסי ה-250, בחירות האמצע וכו'...
לא ברור לי למה הוא כזה אפס בעניין העקרוני, שאנחנו תקפנו מפקדה ריקה מאדם בדאחייה, של ארגון טרור, ולכן התקיפה של איראן לא מוצדקת. במקום זה הוא רק אומר שהוא מחזיק את ביבי.

StickStickSage

לדעתי העסקה תסגר בימים הקרובים, תסגור את הסיפור, ובתנאים שהאיראנים יהיו יותר מרוצים מהם ממה שטראמפ הציע עד עכשיו.

אני מאוד מקווה שאטעה, אבל לדעתי הם פשוט מריחים שטראמפ ירצה לעצור את זה יותר מכולם. אנחנו שנייה לפני המונדיאל, עוד רגע החגיגות שלהם וכמובן בחירות האמצע. מצאו את הנקודה המושלמת להניח את האקדח על השולחן ולשבור את התקיעות במו"מ. ישראל זה לא מדינות המפרץ ולא בסיסים אמריקאיים להם יש לטראמפ באמת שליטה מלאה - היא חייבת להגיב, בוודאי בשנת בחירות, וזה יכול מהר מאוד להתפוצץ שוב פעם למלחמה כוללת.

לדעתי הם מהמרים שזה הדבר שהכי מפחיד את טראמפ, ושהוא יהיה מוכן לעשות יותר ויתורים כדי לסגור את זה מהר מהר לפני שיהיה מאוחר מדי.

LaskinLaskinElder

כן, הם מריחים את הרצון של טראמפ לסגור עסקה, רק שלא צריך להריח כי ה"ART OF THE DEAL" הזה תוקף אותנו בפומבי ולא אותם.

זה בדיוק מה שמוביל אותו לעסקה גרועה.

DrKeoDrKeoSite Admin

טראמפ מרח יותר מדי זמן. היה לו המון זמן, ממרץ לבחירות אמצע היו 8 חודשים. ההפסקת אש הזאת כל כך ארוכה שבחירות האמצע אשכרה מתקרבות. הרי זה ברור שהאיראנים מנסים למרוח אותו עד שנובמבר יתקרב ואז הוא יהיה חסר אונים.

ShlomixShlomixWarrior

שני הצדדים עשו שרירים, נגמר בכלום