נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2020, 10:49

לא בדיוק גיימפליי מההתחלה ועד הסוף... קצת לפני שהיא קופצת זה קטע מעבר לכל דבר ועניין, אבל כן - מאוד שונה ממה שהיה בדמואים הקודמים שלהם, ושל כל מנוע אחר בערך אי פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2020, 11:58

bling כתב:
סווים צודק, אני יודע שהדמו הזה התקבל בצורה צוננת יחסית בפורום הזה, גם אני שבצפייה חוזרת הערכתי אותו יותר והוא אכן נראה לי מעולה, ברגע שלמדתי על המגבלות של הדמו והטכנולוגיה שלו פלוס זה שהוא רץ רק ב 30 פריימים ו 1440P (אשכרה הדמו הזה סוחט את המיץ של החומרה) ובהתחשב בעובדה שהדמו ללא אויבים/פיזיקה או אינטרקציה משמעותית, התגובה שלי לכל זה היא גם IS THIS IT?!

וואלה אני חוזר על מה שגם סוויס דיבר עליו, זה מרגיש לי diminishing returns די חזק. הרי מה שהדמו מציג זה מה שאני מצפה לראות במינימום כדי לאמר שהיתה פה קפיצת דור ראויה ואז אני שומע על כל המגבלות שלו כאילו השתמשו בכל טריק בספר כדי להוציא רמה כזאת אז גם לי קצת ירד האוויר.

ועדיין, כמו שסווים אמר, באופן מוזר למרות שפה הדמו התקבל בצורה יחסית צוננת על ידי רוב המשתתפים, הוא מכה גלים מטורפים בכל מקום אפשרי, עד לרמת המיינסטרים (שחובבי גיימינג ברמה מסויימת גם אם קטנה, כמו חברים שלי שגם נחשפו לדמו ונפלו ממנו, לא סבתות שרואות אופרה ווינפרי מן הסתם), כמות הצפיות שלו היא מטורללת לחלוטין בשביל דמו טכני, לא בטוח שהיה דמו טכני שבכלל הגיע לבאזז הזה מאז שאני עוקב אחרי התעשייה. אי אפשר להתווכח עם האפקט שלו אז כנראה שזה רק אנחנו.

אני רק יודע שאם באמת הדמו הזה מרשים יותר מכל מה שנראה בכמה שנים הראשונות, זאת אומרת שגם אנצ׳רטד 5 ייראה פחות טוב בגדול, אז וואלה זה די אכזבה כי אפילו החשיפה הראשונית המפוברקת של אנצ׳רטד 4 יותר עושה לי את זה מאשר הדמו. אולי זה באמת קשור ל art style ובכל זאת הבלעדיים של סוני הולכים להפיל יותר? הלוואי אבל קשה לי להאמין שדמו טכני ללא גיימפליי מורכב שנועד לסחוט כל טיפה של גראפיקה ייראה פחות מרשים מהמשחקים המלאים שייחשפו באירוע של יוני. זה משהו שלא קרה בחיים עם דמואים טכניים.

אני חושב שאתה טיפה מגזים. זה שנניח המערכת הזאת יושבת בול על מדבר, לא אומר שבסביבת ג'ונגלים פתאום היא נראת כמו משחק פס3. פשוט צריך להכיר בזה שננייט ולומין מוגבלים לדברים מסויימים ולדברים אחרים יצטרכו להשתמש בטכניקות אחרות. כלומר כל הקירות, הסלעים, הפסלים, הכדים, השולחנות וכו' יכולים להשתמש בזה ומדובר באחוז מאוד מכובד ממה שרואים על המסך בכל רגע נתון ועל גבי זה כל דבר אחר אולי ישתמש בטכנולוגיות אחרות, אבל הוא עדין יראה פי כמה יותר טוב מבדור הזה. ננייט היא לא האלפא והאומגה של הדור הזה, יש עוד אלף מנועים וטכנולוגיות שיוולדו בשמונה שנים הקרובות. וכן, אני חושב שנעקוף את הדמו הטכנולוגי הזה אבל אל תצפה מ-AC:V להראות כמוהו. בו נגיד שיש לי הרגשה שהדמו של הורייזון 2 יהיה מרשים כמו אם לא יותר ממנו. בסופו של דבר אנימציות מטורפות על פנים של דמות כמו בדמו של הלבלייד 2 עם שיער מטורף ופיסיקה בכל מקום זה הרבה יותר מרשים מסלעים ממש יפים.

גם יש צד שלא ממש מדברים עליו וזה המקום על הדיסק. אפיק מתגאים במודלים של 30 מליון פוליגונים לכל פסל וטקסטורות 8K, אבל כמה כל הדבר הזה שוקל על הדיסק? מידע בגודל הזה יכול להגיע למאות GB פר משחק, 100GB של RDR2 יראה כמו בדיחה. בספיידרמן המודלים והטקסטורות לקחו בערך 20GB ובמשחקים אחרים כמו RDR2 הם הרבה מעל ל-50GB אז עכשיו רוצים לאכסן בזיכרון טקטורות גדולות פי 16 ומודלים עם פי 100 יותר פוליגונים? כמה יקח משחק עם נכסים שכאלה? 2TB?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 19 מאי 2020, 12:06

Laskin כתב:לא בדיוק גיימפליי מההתחלה ועד הסוף... קצת לפני שהיא קופצת זה קטע מעבר לכל דבר ועניין, אבל כן - מאוד שונה ממה שהיה בדמואים הקודמים שלהם, ושל כל מנוע אחר בערך אי פעם.

זה לא קטע מעבר. הם אמרו במפורש שהם רצו להציג את רמת הפירוט של הטקסטורות בקלוז-אפ, ובחרו בצורה הזו של מעבר דרך אזור צר פשוט בגלל שזה משהו מאד נפוץ במשחקים היום (לא לקחו בחשבון למה זה כל כך נפוץ, ואיך זה מתפרש).

זו בכל מקרה תצוגת תכלית שמרשימה ברמות את כל מי שבא להתרשם מהטכנולוגיה - בין אם אנשי מקצוע או צופים מהצד. זה שונה מהותית ממה שגורם להתלהבות אצל פאנבויז של פרנצייז כזה או אחר, שמבחינתם הטכנולוגיה לנפנף בה היא רק הדובדבן שבקצפת, וההתרגשות היא יותר בגלל המותג. הרי אם היו לוקחים את אותו הדמו ובסוף הסצינה היו רואים שקרייטוס מגיח ועורף לה את הראש, או AT-AT דורך עליה, או רואים ברקע את הצריח של הIMPERIAL CITY (פלוס מוזיקה אייקונית בהתאם לפרנצייז) התגובות היו אחרות לחלוטין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 מאי 2020, 13:19

להתלהב מהטכנולוגיה זה דבר אחד, להתלהב ממה שהראו תכלס, כ"אוהד גיימינג" זה דבר אחר. לא ראיתי כאן בעין דברים שגרמו לי לפיצוץ במוח. כמובן שאתה יכול להגיד וגם יהיה צדק בדבריך, שאני לא מבין מה אני רואה ואיזו קפיצה טכנולוגית אדירה זו. אבל מה שראיתי זו דמות טומב ריידר, לא מרשימה במיוחד, מטפסת על קירות יפים במדבר משעמם וריק עם תאורה טובה וחדות גבוהה. ראינו אותה גם דואה ושוברת קירות בדרך, אבל שוב, זה נראה יותר כמו סרטון כי זוויות המצלמה שם נראו לא שחיקות במיוחד. וגם אם זה לא סרטון, זה לא הרשים אותי במיוחד. אולי היו לי ציפיות גבוהות מדי ואולי סתם הזדקנתי.

האם הייתי מתרשם יותר אם זה היה משחק אמיתי? יש מצב טוב. כי היה לי הקשר כלשהו. פה הראו מן דמו הכי גנרי שיש (מבחינת setting ו art), ולא ממש הראו שומדבר מעבר. אז ואללה, לא מצאתי ממה להתלהב. לא אכפת לי שבשביל לעשות תאורה כזאת בימינו עובדים שבועות, אם בסוף אני מסתכל על סצנה בטריילר של The Last of us 2 והיא נראית מדהימה ביופייה ולא נופלת בהרבה ממה שראינו כאן, לעין בלתי מזויינת. שוב, אני לא מומחה טכני, ואני לא מתיימר להיות. אבל כל המשולשים והתאורה הגלובלית לא ישנו שזו הייתה. תצוגה משעממת ולא מרגשת, עבורי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2020, 13:24

טוב, ART זה כבר משהו אחר, בצד הזה הסרטון גנרי למדי. אבל צריך להתלהב מה יעשו אנשים עם הרבה כישרון עם הטכנולוגיות האלה. כלומר אין בכלל ספק שיש הרבה יותר כישרון אומנותי בנוטידוג מאשר בחבר'ה שעשו את הדמו הגנרי הזה שגורם ל-TR להראות כמו שיא הART.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 19 מאי 2020, 13:28

Klayman כתב:להתלהב מהטכנולוגיה זה דבר אחד, להתלהב ממה שהראו תכלס, כ"אוהד גיימינג" זה דבר אחר. לא ראיתי כאן בעין דברים שגרמו לי לפיצוץ במוח. כמובן שאתה יכול להגיד וגם יהיה צדק בדבריך, שאני לא מבין מה אני רואה ואיזו קפיצה טכנולוגית אדירה זו. אבל מה שראיתי זו דמות טומב ריידר, לא מרשימה במיוחד, מטפסת על קירות יפים במדבר משעמם וריק עם תאורה טובה וחדות גבוהה. ראינו אותה גם דואה ושוברת קירות בדרך, אבל שוב, זה נראה יותר כמו סרטון כי זוויות המצלמה שם נראו לא שחיקות במיוחד. וגם אם זה לא סרטון, זה לא הרשים אותי במיוחד. אולי היו לי ציפיות גבוהות מדי ואולי סתם הזדקנתי.

האם הייתי מתרשם יותר אם זה היה משחק אמיתי? יש מצב טוב. כי היה לי הקשר כלשהו. פה הראו מן דמו הכי גנרי שיש (מבחינת setting ו art), ולא ממש הראו שומדבר מעבר. אז ואללה, לא מצאתי ממה להתלהב. לא אכפת לי שבשביל לעשות תאורה כזאת בימינו עובדים שבועות, אם בסוף אני מסתכל על סצנה בטריילר של The Last of us 2 והיא נראית מדהימה ביופייה ולא נופלת בהרבה ממה שראינו כאן, לעין בלתי מזויינת. שוב, אני לא מומחה טכני, ואני לא מתיימר להיות. אבל כל המשולשים והתאורה הגלובלית לא ישנו שזו הייתה. תצוגה משעממת ולא מרגשת, עבורי.

זה דמו טכני שנועד להציג יכולות טכניות חדשות למנוע חדש, אני לא חושב שזה ממקומם להציג אפשרויות גיימפליי חדשות ומרשימות, בשביל זה יש מפתחי משחקים. בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, מה שממש מרשים ב Lumen ו Nanite זה לא רק הטכנולוגיה עצמה, זה ההשפעה הישירה שלהם על ה workflow. מפתחים שישתמשו בזה הולכים לחתוך את זמן הפיתוח באופן משמעותי. כנראה שיהיו סוגי משרות של פיתוח שכבר לא יצטרכו אם זה באמת יעבוד כמו שצריך, די מגניב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2020, 14:13

DrKeo כתב:טוב, ART זה כבר משהו אחר, בצד הזה הסרטון גנרי למדי. אבל צריך להתלהב מה יעשו אנשים עם הרבה כישרון עם הטכנולוגיות האלה. כלומר אין בכלל ספק שיש הרבה יותר כישרון אומנותי בנוטידוג מאשר בחבר'ה שעשו את הדמו הגנרי הזה שגורם ל-TR להראות כמו שיא הART.

כן אני חושב שאשאר אופטימי שסטודיואים עם כישרון אומנותי גבוה יוציאו מהטכנולוגייה הרבה יותר. גם מה שהעלית קיאו לגבי המקום שכל זה תופס זו שאלה מאוד רלוונטית. בכל אופן הפוטנציאל מבטיח מאוד ואי אפשר להכחיש שהתאורה והסלעים מאוד מרשימים. אני הייתי יותר נלהב אם לא הייתי מקבל תחושה כאילו זה בנצ׳מרק גבוה שיקח שנים להגיע אליו אלא שזה משהו שיושג די מהר, אם זה באמת משהו שנראה ברמה הזאת כבר בהורייזון 2 אז זה כן מאוד מרשים, אבל אם זה משהו שנקבל רק במשחק לניארי בסוף הדור או משהו אז זאת אכזבה.

מה שמוזר זה הפער בין איך שכל העולם תופס את הדמו לבינינו, אנשים מרגישים שהם רואים גרפיקה שקרובה לעולם האמיתי, משווים את זה לסרט קולנוע כמעט ופה מגיבים כזה בחצי MEH.

מה שאמרת SWYM לגבי קרייטוס וכו׳ זה לא נכון, כי קודם כל כאמור כולם משתגעים מהדמו זה לא שהתגובות צוננות ברחבי הרשת, להפך, זה הדמו הטכני הכי מדובר אי פעם. רק פה אני נתקל בתגובות קצת שונות ואני ממש לא חושב שעבור החבר׳ה פה שיוך של המשחק לקרייטוס או לסטאר וורס היה משנה את הרושם שלהם, תן להם קצת יותר קרדיט.

ועוד משהו בקשר לדמו, הוא בא רק להציג קפיצה וויזואלית שיכולה להיות בדור הבא, גם אם הקפיצה שצפויה לנו בקטע הזה תהיה מאכזבת (שאני בספק עדיין), יש את כל האלמנט החשוב בהרבה בשלב הזה של הגיימינג (כי וואלה משחקים באמת נראים כבר עכשיו ממש טוב) של הקפיצות שצפויות בגיימפליי וב AI ובכל העיצוב שיהיה למשחקים. אם בזה נראה קפיצה אדירה אז כבר הדור הבא היה שווה את זה בגדול.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 מאי 2020, 15:26

dean כתב:
Klayman כתב:להתלהב מהטכנולוגיה זה דבר אחד, להתלהב ממה שהראו תכלס, כ"אוהד גיימינג" זה דבר אחר. לא ראיתי כאן בעין דברים שגרמו לי לפיצוץ במוח. כמובן שאתה יכול להגיד וגם יהיה צדק בדבריך, שאני לא מבין מה אני רואה ואיזו קפיצה טכנולוגית אדירה זו. אבל מה שראיתי זו דמות טומב ריידר, לא מרשימה במיוחד, מטפסת על קירות יפים במדבר משעמם וריק עם תאורה טובה וחדות גבוהה. ראינו אותה גם דואה ושוברת קירות בדרך, אבל שוב, זה נראה יותר כמו סרטון כי זוויות המצלמה שם נראו לא שחיקות במיוחד. וגם אם זה לא סרטון, זה לא הרשים אותי במיוחד. אולי היו לי ציפיות גבוהות מדי ואולי סתם הזדקנתי.

זה דמו טכני שנועד להציג יכולות טכניות חדשות למנוע חדש, אני לא חושב שזה ממקומם להציג אפשרויות גיימפליי חדשות ומרשימות, בשביל זה יש מפתחי משחקים. בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, מה שממש מרשים ב Lumen ו Nanite זה לא רק הטכנולוגיה עצמה, זה ההשפעה הישירה שלהם על ה workflow. מפתחים שישתמשו בזה הולכים לחתוך את זמן הפיתוח באופן משמעותי. כנראה שיהיו סוגי משרות של פיתוח שכבר לא יצטרכו אם זה באמת יעבוד כמו שצריך, די מגניב.

הדמו יכול להציג מה שבא לבוני הדמו להציג... אם זה מה שהתחשק להם להציג, אז אחלה, אבל זה משעמם.. כל מה שמאחורי הקלעים, אותי, אישית, פחות מעניין..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2020, 18:06

באסה. ג׳ף גראב שדיבר בעבר על אירוע הפס5 שיהיה מפוצץ בהכרזות ממתן את עצמו: קודם כל לדבריו האירוע נדחה בכמה ימים ובנוסף, לא בטוח שסוני תשפוך את כל הלאגר שם. זה יהיה אירוע משמעותי אבל נשמע באוזניים שלי שהוא יהיה slice מהאירוע המקורי שתוכנן:

יש מצב שסוני שומרת על הקלפים שלה לאחרי האירוע של מייקרוסופט? אולי היא רוצה את המילה האחרונה פה. זה הזוי הקטע הזה שכל אחת מפחדת לחשוף משהו מחשש שהתחרות תגיב ותביך אותה. אף אחד לא רוצה לשחזר את הטראומה שהיתה עם הוואן בזמנו.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 19 מאי 2020, 18:09

נראה לי שהוא אמר שהוא מתכוון שיש מפיצות שבחרו להעביר דברים מהאירוע של סוני לאירועים שלהן. לא חושב שזה ישפיע על צד א.

והנה כמה נתונים:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2020, 23:13

צחוקים בטוויטר, טים סוויני עשה ביג דיל מזה שכשמעבירים מידע מה-SSD ב-PC הבאפרים של הקרנל של חלונות תקועים בדרך ומאיטים את ההליך לעומת הפס5. ג'ון קורמאק אומר שדווקא אפשרי לעקוף אותם. אני לא ידוע כמה זה מדבר לאנשים פה כל העניין הזה אבל סתם מצחיק לראות שתי אגדות סותרות אחד את השני בטוויטר. ג'ון קורמאק אמר שהוא הצליח לסחוט 2.4GB/s מ-SSD "קר" בצורה הזאת, יחד עם כל ענייני Direct Storage ו-Velocity יש לי הרגשה שכבר ב-day one יהיה אפשר לבנות מחשב שמנצח בקטגורית ה-SSD.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מאי 2020, 00:19

נראה ש-inXile אישרו (בטעות?) שהפרוייקט הבא שלהם הוא AAA RPG לשחקן יחיד שיעשה שימוש ב-UE5 :)

אני לא אתפלא אם הטוויט הזה יימחק בקרוב.
עריכה: לא,הנה בריאן פארגו מאשר בעצמו,נחמד:

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 20 מאי 2020, 00:29

לא הפתעה גדולה, אבל נחמד לדעת על UE5, נראה לי שכבר רוב המפתחות של מיקרוסופט משתמשות בו לפרויקטים הבאים שלהן? וויסטלנד הקרוב למשל יהיה ביוניטי אבל לאינקסייל יש כבר גם ניסיון עם UE4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 01:58

אני חייב לציין שרמת הדיון בגאף בנושא הדור הבא היא הדבר הכי תת רמה שראיתי לאחרונה. כמו לדבר לחבורה של בני שש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 07:16

BiA כתב:לא הפתעה גדולה, אבל נחמד לדעת על UE5, נראה לי שכבר רוב המפתחות של מיקרוסופט משתמשות בו לפרויקטים הבאים שלהן? וויסטלנד הקרוב למשל יהיה ביוניטי אבל לאינקסייל יש כבר גם ניסיון עם UE4.

רוב? בטוח שלא.
אני די בטוח שאין לאף אחת מהן גישה לזה עדיין אפילו... משחקים שכבר בפיתוח זמן מה שוודאי שלא משתמשים בו, אולי חלק יעברו אליו, אבל נראה לי שמדובר במשחקים שמיועדים לחגים 2023 והלאה, במקרה הטוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 09:03

אני חושב דווקא ההפך, אני מוכן להתערב שהטריילר של HB2 כבר רץ עליו ב2019. אם יש צוות של אפיק שעשה טק דמו במשך 7 חודשים שהיה מוכן למרץ, זה אומר שיש להם סט כלים עובד עוד מאמצע 2019 אם לא קודם ומיקרוסופט היא חתיכת שותף ענק עם גירס, SOT, פייבל, הלבלייד 2 וכו׳.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 09:26

אז נראה לך שבעצם HB2 היה ההדגמה הראשונה של UE5 והם פשוט שמרו ועדיין שומרים את זה בסוד?
נשמע לי מופרך. אבל הלוואי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 09:42

Laskin כתב:אז נראה לך שבעצם HB2 היה ההדגמה הראשונה של UE5 והם פשוט שמרו ועדיין שומרים את זה בסוד?
נשמע לי מופרך. אבל הלוואי.

מאיפה אתה חושב inxile יודעים כבר שהם משתמשים במנוע לפרוייקט הבא שלהם שבוע אחרי שהוא הוכרז? כי הם מנסים אותו כבר כמה זמן או אפילו עובדים עליו.

בדמו של HB2 לא היה LOD, רוב הסיכויים כי הוא השתמש בננייט או בפרמוטציה מוקדמת שלו. למה לא הכריזו? כי ההכרזה הייתה של אפיק ועוד בשיתוף עם סוני. אני משער שנקבל אישור לזה בטוויטר בשלב כלשהו או בתצוגה שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 10:18

אז אתה חושב שהם צפו חצי שנה מראש את השת״פ עם סוני ומיקרוסופט לא יכולה להגיד שנייה אחרי שבעצם הדמו שלהם מלפני חצי שנה כבר השתמש בו?
שוב - נשמע לי הזוי עד בלתי סביר בעליל.

ברור שמאחורי הקלעים הם יודעים דברים שאנחנו לא, אבל אני ממש בספק אם יש חברה כלשהי בעולם שעובדת עם המנוע הזה כבר שנה שלמה. הם בטח משתפים את אפיק בצרכים שלהם ואפיק משתפת בתכניות שלהם, אבל משחקים שממש עובדים על המנוע אני בספק אם התחילו פיתוח בפועל.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 מאי 2020, 10:24

כשאתה מפתח משחק על פני 4 שנים ולפעמים יותר, אתה יוצא מראש מנקודת הנחה שמתישהו במהלך הפיתוח אתה הולך לשדרג גרסת מנוע בסיס (לפחות כל עוד לא עשית fork למנוע ושכתבת מחדש את הבפנוכו שלו).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 10:32

כן, כתבתי לפני 2 הודעות שאולי המשחקים יעברו אל המנוע החדש בהמשך הפיתוח שלהם, אבל אני חושב שכרגע כנראה שזה עוד לא קרה בפועל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 10:47

Laskin כתב:אז אתה חושב שהם צפו חצי שנה מראש את השת״פ עם סוני ומיקרוסופט לא יכולה להגיד שנייה אחרי שבעצם הדמו שלהם מלפני חצי שנה כבר השתמש בו?
שוב - נשמע לי הזוי עד בלתי סביר בעליל.

ברור שמאחורי הקלעים הם יודעים דברים שאנחנו לא, אבל אני ממש בספק אם יש חברה כלשהי בעולם שעובדת עם המנוע הזה כבר שנה שלמה. הם בטח משתפים את אפיק בצרכים שלהם ואפיק משתפת בתכניות שלהם, אבל משחקים שממש עובדים על המנוע אני בספק אם התחילו פיתוח בפועל.

אין מצב שהדמו של HB2 לא השתמש בננייט. או שהם קבלו סוג של PREVIEW שלו בתוך אנריל 4 או שהם ממש השתמשו בגרסה מוקדמת של אנריל 5 שבהחלט הייתה זמינה באותה תקופה כי עובדה שהצוות של אפיק פתח את הדמו הזה בדיוק באותה תקופה. אפשרות אחרת היא שNT פתחו מזלג משלהם עם סוג של ננייט שהם עשו לבד או לקחו ממזלג של RARE, הקואליציה או playground. כך או כך, אפיק אמרו שבניגוד למעבר בין UE3 ל-UE4, המעבר בין UE4 ל-UE5 אמור להיות פורט פשוט ולא עבודה קשה של חוסר תאימות.

אינדים כבר מקבלים ב-Q1 גישה לUE5 (והגרסה הסופית תצא בסוף 2021), אתה באמת חושב שלמפיצות AAA לא הייתה גישה עוד ב-2019? בו נחכה קצת, אני לא אהיה מופתע לשמוע באירוע של MS למשל שNT משתמשים ב-UE5 ל-HB2.

ועוד משהו, אני רק מזכיר שהחשיפה של UE5 הייתה אמורה להיות בGDC במרץ.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מאי 2020, 11:00

DrKeo כתב:אני חייב לציין שרמת הדיון בגאף בנושא הדור הבא היא הדבר הכי תת רמה שראיתי לאחרונה. כמו לדבר לחבורה של בני שש.

ברמה כבר שעדיף לדבר עם ה SJW של ERA? :idea:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מאי 2020, 11:04

בעניין התצוגה של היילבלייד 2, DF לא אמרו שזה לא ממש נראה להם בזמן אמת בניתוח שלהם? לא כי קונסולה חזקה לא יכולה להציג גראפיקה כזו מתוך מנוע (ראינו כבר בדור הזה לאן אפשר להגיע עם in engine בזמן אמת) אלא כי חסרים פגמים קטנים מסויימים שמעידים שזה זמן אמת. די בטוח שקראתי את זה איפשהו ואם זה המצב אז כל הדיון לא רלוונטי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 11:22

bling כתב:בעניין התצוגה של היילבלייד 2, DF לא אמרו שזה לא ממש נראה להם בזמן אמת בניתוח שלהם? לא כי קונסולה חזקה לא יכולה להציג גראפיקה כזו מתוך מנוע (ראינו כבר בדור הזה לאן אפשר להגיע עם in engine בזמן אמת) אלא כי חסרים פגמים קטנים מסויימים שמעידים שזה זמן אמת. די בטוח שקראתי את זה איפשהו ואם זה המצב אז כל הדיון לא רלוונטי.

אלכס מ-DF אמר שזה לא נראה לו בזמן אמיתי כי לא היו קפיצות LOD בטריילר. ואז אפיק חשפו את UE5 עם ננייט שאין בו קפיצות LOD...
זאת הסיבה המרכזית שאני חושב שהם משתמשים ב-UE5, כי כשמסתכלים על הטריילר הזה הוא צועק ננייט.

bling כתב:
DrKeo כתב:אני חייב לציין שרמת הדיון בגאף בנושא הדור הבא היא הדבר הכי תת רמה שראיתי לאחרונה. כמו לדבר לחבורה של בני שש.

ברמה כבר שעדיף לדבר עם ה SJW של ERA? :idea:

תאמין או לא, אבל כן :|

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים