bling כתב:
סווים צודק, אני יודע שהדמו הזה התקבל בצורה צוננת יחסית בפורום הזה, גם אני שבצפייה חוזרת הערכתי אותו יותר והוא אכן נראה לי מעולה, ברגע שלמדתי על המגבלות של הדמו והטכנולוגיה שלו פלוס זה שהוא רץ רק ב 30 פריימים ו 1440P (אשכרה הדמו הזה סוחט את המיץ של החומרה) ובהתחשב בעובדה שהדמו ללא אויבים/פיזיקה או אינטרקציה משמעותית, התגובה שלי לכל זה היא גם IS THIS IT?!
וואלה אני חוזר על מה שגם סוויס דיבר עליו, זה מרגיש לי diminishing returns די חזק. הרי מה שהדמו מציג זה מה שאני מצפה לראות במינימום כדי לאמר שהיתה פה קפיצת דור ראויה ואז אני שומע על כל המגבלות שלו כאילו השתמשו בכל טריק בספר כדי להוציא רמה כזאת אז גם לי קצת ירד האוויר.
ועדיין, כמו שסווים אמר, באופן מוזר למרות שפה הדמו התקבל בצורה יחסית צוננת על ידי רוב המשתתפים, הוא מכה גלים מטורפים בכל מקום אפשרי, עד לרמת המיינסטרים (שחובבי גיימינג ברמה מסויימת גם אם קטנה, כמו חברים שלי שגם נחשפו לדמו ונפלו ממנו, לא סבתות שרואות אופרה ווינפרי מן הסתם), כמות הצפיות שלו היא מטורללת לחלוטין בשביל דמו טכני, לא בטוח שהיה דמו טכני שבכלל הגיע לבאזז הזה מאז שאני עוקב אחרי התעשייה. אי אפשר להתווכח עם האפקט שלו אז כנראה שזה רק אנחנו.
אני רק יודע שאם באמת הדמו הזה מרשים יותר מכל מה שנראה בכמה שנים הראשונות, זאת אומרת שגם אנצ׳רטד 5 ייראה פחות טוב בגדול, אז וואלה זה די אכזבה כי אפילו החשיפה הראשונית המפוברקת של אנצ׳רטד 4 יותר עושה לי את זה מאשר הדמו. אולי זה באמת קשור ל art style ובכל זאת הבלעדיים של סוני הולכים להפיל יותר? הלוואי אבל קשה לי להאמין שדמו טכני ללא גיימפליי מורכב שנועד לסחוט כל טיפה של גראפיקה ייראה פחות מרשים מהמשחקים המלאים שייחשפו באירוע של יוני. זה משהו שלא קרה בחיים עם דמואים טכניים.
Laskin כתב:לא בדיוק גיימפליי מההתחלה ועד הסוף... קצת לפני שהיא קופצת זה קטע מעבר לכל דבר ועניין, אבל כן - מאוד שונה ממה שהיה בדמואים הקודמים שלהם, ושל כל מנוע אחר בערך אי פעם.
Klayman כתב:להתלהב מהטכנולוגיה זה דבר אחד, להתלהב ממה שהראו תכלס, כ"אוהד גיימינג" זה דבר אחר. לא ראיתי כאן בעין דברים שגרמו לי לפיצוץ במוח. כמובן שאתה יכול להגיד וגם יהיה צדק בדבריך, שאני לא מבין מה אני רואה ואיזו קפיצה טכנולוגית אדירה זו. אבל מה שראיתי זו דמות טומב ריידר, לא מרשימה במיוחד, מטפסת על קירות יפים במדבר משעמם וריק עם תאורה טובה וחדות גבוהה. ראינו אותה גם דואה ושוברת קירות בדרך, אבל שוב, זה נראה יותר כמו סרטון כי זוויות המצלמה שם נראו לא שחיקות במיוחד. וגם אם זה לא סרטון, זה לא הרשים אותי במיוחד. אולי היו לי ציפיות גבוהות מדי ואולי סתם הזדקנתי.
האם הייתי מתרשם יותר אם זה היה משחק אמיתי? יש מצב טוב. כי היה לי הקשר כלשהו. פה הראו מן דמו הכי גנרי שיש (מבחינת setting ו art), ולא ממש הראו שומדבר מעבר. אז ואללה, לא מצאתי ממה להתלהב. לא אכפת לי שבשביל לעשות תאורה כזאת בימינו עובדים שבועות, אם בסוף אני מסתכל על סצנה בטריילר של The Last of us 2 והיא נראית מדהימה ביופייה ולא נופלת בהרבה ממה שראינו כאן, לעין בלתי מזויינת. שוב, אני לא מומחה טכני, ואני לא מתיימר להיות. אבל כל המשולשים והתאורה הגלובלית לא ישנו שזו הייתה. תצוגה משעממת ולא מרגשת, עבורי.
DrKeo כתב:טוב, ART זה כבר משהו אחר, בצד הזה הסרטון גנרי למדי. אבל צריך להתלהב מה יעשו אנשים עם הרבה כישרון עם הטכנולוגיות האלה. כלומר אין בכלל ספק שיש הרבה יותר כישרון אומנותי בנוטידוג מאשר בחבר'ה שעשו את הדמו הגנרי הזה שגורם ל-TR להראות כמו שיא הART.
dean כתב:Klayman כתב:להתלהב מהטכנולוגיה זה דבר אחד, להתלהב ממה שהראו תכלס, כ"אוהד גיימינג" זה דבר אחר. לא ראיתי כאן בעין דברים שגרמו לי לפיצוץ במוח. כמובן שאתה יכול להגיד וגם יהיה צדק בדבריך, שאני לא מבין מה אני רואה ואיזו קפיצה טכנולוגית אדירה זו. אבל מה שראיתי זו דמות טומב ריידר, לא מרשימה במיוחד, מטפסת על קירות יפים במדבר משעמם וריק עם תאורה טובה וחדות גבוהה. ראינו אותה גם דואה ושוברת קירות בדרך, אבל שוב, זה נראה יותר כמו סרטון כי זוויות המצלמה שם נראו לא שחיקות במיוחד. וגם אם זה לא סרטון, זה לא הרשים אותי במיוחד. אולי היו לי ציפיות גבוהות מדי ואולי סתם הזדקנתי.
האם הייתי מתרשם יותר אם זה היה משחק אמיתי? יש מצב טוב. כי היה לי הקשר כלשהו. פה הראו מן דמו הכי גנרי שיש (מבחינת setting ו art), ולא ממש הראו שומדבר מעבר. אז ואללה, לא מצאתי ממה להתלהב. לא אכפת לי שבשביל לעשות תאורה כזאת בימינו עובדים שבועות, אם בסוף אני מסתכל על סצנה בטריילר של The Last of us 2 והיא נראית מדהימה ביופייה ולא נופלת בהרבה ממה שראינו כאן, לעין בלתי מזויינת. שוב, אני לא מומחה טכני, ואני לא מתיימר להיות. אבל כל המשולשים והתאורה הגלובלית לא ישנו שזו הייתה. תצוגה משעממת ולא מרגשת, עבורי.
זה דמו טכני שנועד להציג יכולות טכניות חדשות למנוע חדש, אני לא חושב שזה ממקומם להציג אפשרויות גיימפליי חדשות ומרשימות, בשביל זה יש מפתחי משחקים. בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, מה שממש מרשים ב Lumen ו Nanite זה לא רק הטכנולוגיה עצמה, זה ההשפעה הישירה שלהם על ה workflow. מפתחים שישתמשו בזה הולכים לחתוך את זמן הפיתוח באופן משמעותי. כנראה שיהיו סוגי משרות של פיתוח שכבר לא יצטרכו אם זה באמת יעבוד כמו שצריך, די מגניב.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
BiA כתב:לא הפתעה גדולה, אבל נחמד לדעת על UE5, נראה לי שכבר רוב המפתחות של מיקרוסופט משתמשות בו לפרויקטים הבאים שלהן? וויסטלנד הקרוב למשל יהיה ביוניטי אבל לאינקסייל יש כבר גם ניסיון עם UE4.
Laskin כתב:אז נראה לך שבעצם HB2 היה ההדגמה הראשונה של UE5 והם פשוט שמרו ועדיין שומרים את זה בסוד?
נשמע לי מופרך. אבל הלוואי.
Laskin כתב:אז אתה חושב שהם צפו חצי שנה מראש את השת״פ עם סוני ומיקרוסופט לא יכולה להגיד שנייה אחרי שבעצם הדמו שלהם מלפני חצי שנה כבר השתמש בו?
שוב - נשמע לי הזוי עד בלתי סביר בעליל.
ברור שמאחורי הקלעים הם יודעים דברים שאנחנו לא, אבל אני ממש בספק אם יש חברה כלשהי בעולם שעובדת עם המנוע הזה כבר שנה שלמה. הם בטח משתפים את אפיק בצרכים שלהם ואפיק משתפת בתכניות שלהם, אבל משחקים שממש עובדים על המנוע אני בספק אם התחילו פיתוח בפועל.
DrKeo כתב:אני חייב לציין שרמת הדיון בגאף בנושא הדור הבא היא הדבר הכי תת רמה שראיתי לאחרונה. כמו לדבר לחבורה של בני שש.
bling כתב:בעניין התצוגה של היילבלייד 2, DF לא אמרו שזה לא ממש נראה להם בזמן אמת בניתוח שלהם? לא כי קונסולה חזקה לא יכולה להציג גראפיקה כזו מתוך מנוע (ראינו כבר בדור הזה לאן אפשר להגיע עם in engine בזמן אמת) אלא כי חסרים פגמים קטנים מסויימים שמעידים שזה זמן אמת. די בטוח שקראתי את זה איפשהו ואם זה המצב אז כל הדיון לא רלוונטי.
bling כתב:DrKeo כתב:אני חייב לציין שרמת הדיון בגאף בנושא הדור הבא היא הדבר הכי תת רמה שראיתי לאחרונה. כמו לדבר לחבורה של בני שש.
ברמה כבר שעדיף לדבר עם ה SJW של ERA?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים