ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 13:13

אני הגבתי על הטענה שיום יבוא, בעוד 3 שנים, שתוכל לבנות מחשב ב-700 דולר שמריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות.

אני טוען שאין עם זה שום בעייה עקרונית, יהיו מי שישחקו בסטים בוקס עם VR, יהיו מי שישחקו על מחשב חלש יחסית ויהיו מי שיקנו מחשב מאוד חזק, אבל נדמה ששחקני הקונסולות יאלצו לוותר על זה בדור הקרוב, ובעיני זה ממש חבל, ואני מקווה שאני טועה, כי אני בהחלט מעדיף לשחק BF2 בVR מאשר בBF4 על המחשב הכי חזק על טלויזיה. באמת!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2013, 14:48

Laskin כתב:אני הגבתי על הטענה שיום יבוא, בעוד 3 שנים, שתוכל לבנות מחשב ב-700 דולר שמריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות.

אני טוען שאין עם זה שום בעייה עקרונית, יהיו מי שישחקו בסטים בוקס עם VR, יהיו מי שישחקו על מחשב חלש יחסית ויהיו מי שיקנו מחשב מאוד חזק, אבל נדמה ששחקני הקונסולות יאלצו לוותר על זה בדור הקרוב, ובעיני זה ממש חבל, ואני מקווה שאני טועה, כי אני בהחלט מעדיף לשחק BF2 בVR מאשר בBF4 על המחשב הכי חזק על טלויזיה. באמת!

סבבה, אני מסכים איתך. פשוט נראה שסוויס חושב שכל הנושא יהיה רחוק מידים של גיימרים עם תקציבים של קונסולה ואני אומר שזה לא נכון, שעם 400$ למחשב ועוד איזה 150$ לVR תוכל להנות ממחיר קונסולאי לגמרי למחשב שיריץ דברים הרבה יותר יפה מהפס4 והONE בVR.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 15:01

לא יודע אם יותר יפים, אבל בטוח יותר אינטנסיבים, ויספקו חוויה ששום גרפיקה בעולם לא תספק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2013, 16:57

Laskin כתב:לא יודע אם יותר יפים, אבל בטוח יותר אינטנסיבים, ויספקו חוויה ששום גרפיקה בעולם לא תספק.

יותר חזקים עובדתית ובהפרש גדול, השאלה האם יהיו בלעדיים של הPC שינצלו את זה או רק משחקי מולטי פלטפורם חדים יותר עם קצת יותר אפקטים. כך או כך תקבל חוויה עליונה לפס4 ולONE עם VR בפחות מ600$.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 נובמבר 2013, 17:14

DrKeo כתב:יותר חזקים עובדתית ובהפרש גדול, השאלה האם יהיו בלעדיים של הPC שינצלו את זה או רק משחקי מולטי פלטפורם חדים יותר עם קצת יותר אפקטים. כך או כך תקבל חוויה עליונה לפס4 ולONE עם VR בפחות מ600$.

אתה חושב שההבדלים יוכלו להתבטא שוב ברמה של cod ghost לפס3 מול הפס4?
כשאלו יהיו ההבדלים כברירת מחדל בכל משחק מולטי פלטפורם אז יהיה הזמן לקנות מחשב, זה כבר כמעט משחק אחר גראפית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 18:21

bling כתב:אתה חושב שההבדלים יוכלו להתבטא שוב ברמה של cod ghost לפס3 מול הפס4?
כשאלו יהיו ההבדלים כברירת מחדל בכל משחק מולטי פלטפורם אז יהיה הזמן לקנות מחשב, זה כבר כמעט משחק אחר גראפית.

ההבדלים בין הPS4 והPS3 דומים להבדלים שבין הPC והPS360 מלפני 4 שנים.
זה היה 4 שנים לתוך הדור והדור הנוכחי כבר באיחור של 3 שנים, אז אני חושב שבעוד שנתיים, נוכל כבר להנות מהבדלים דומים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 נובמבר 2013, 21:25

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 22:08

אני מקווה מאוד שVALVE ילמדו מזה:

הם מעולם לא עשו לי בעיות כשביקשתי החזר, אבל יהיה נחמד אם הם יהפכו את זה לנוהל יותר רחב. גם אם הזמן להחזר יהיה 14 יום ולא 30, זה יהיה מצוין.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 07:47

החדשות הטובות: זוכי הבטה של הסטימשינס מוכרזים היום. החומרה תשלח להם בשישי ויהיה ניתן להוריד את ה OS החל מעוד יומיים.
החדשות הרעות: עקב אילוצים רק תושבי ארה"ב יוכלו לזכות בפרוטוטייפ.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 07:49

פחחחחחחחחחח... העיקר אמרו שזה יהיה WorldWide... שקרנים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 07:51

Klayman כתב:פחחחחחחחחחח... העיקר אמרו שזה יהיה WorldWide... שקרנים.

זה לא שהם שקרנים. זה שהם רמאים מלוכלכים, שגורמים עוול נוראי לצרכנים ויש צורך עז לצאת נגדם בכל צורה אפשרית ולשקול להפעיל נגדם לובי בממשלת ארה"ב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 07:59

לא לא.. יש להם ''אילוצים''.. זה לא שהם שיקרו מראש.. כל חברה אחרת כבר הייתה מרגישה את נחת זרועו של הקאז.. ואלב?< לאאא...
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 08:16

"We’ve had to make the difficult decision to limit our beta to the U.S. only, because of regulatory hurdles. This was not our original plan, and it means we can’t collect beta feedback from Steam customers world-wide, which is pretty unfortunate. All things considered, we’re sure it was the right decision, because the alternative was to delay the whole beta beyond the point when we’d be able to incorporate any feedback into the 2014 products"

כרגיל, משתמשי הפורום הזה ידועים בהקצנת דעותם של אחרים בנסיון למצוא טיעון. החלטה מבאסץ ושעדיף היה שיודיעו עליה מוקדם יותר. 'שיקרו מראש'? 'להרגיש את נחת זרועי'? על מה בדיוק, הזדמנות (קלושה) לזכות בחינם ברכיבי מחשב בשווי אלפי שקלים? הביאו לי את ראשם! עוד דוגמה לאמצעי דיון מעוותים של משתמשי הפורום.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 08:09

והם לא ידעו את זה קודם לכן? למה חיכו עד הרגע האחרון? סתם נתנו לאנשים להרשם, להוסיף חברים ועוד פעולות שרק תורמות לואלב, ולא לאף אחד אחר, תחת הבטחת שווא וקבלת פרסום חיובי חינם.. בושה.

העניין איתך, הוא שכל חברה אחרת, הייתה חוטפת ממך על הצהרה מקושקשת כזאת, על כמה מדובר בשקרים תאגידים וכו'. כשזה מגיע לואלב, אתה הופך להיות צדיק שדן לכך זכות. זה פשוט עצוב.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 08:27

שלחו לי שאני לא מבין בדיוק.... אבל על מה המהומה? שה*בטא* לא תהיה בכל העולם? או שגם אחרי הבטא?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 09:05

אין מהומה אמיתית.. זו רק הבטא. אבל הצביעות של קאזז זועקת לשמיים ודורשת התייחסות. כל חברה אחרת הייתה נקרעת לגזרים על כמה שהיא שקרנית מנוולת. לואלב יש '' אילוצים''. כל החברות האחרות, משקרות. במקרה הזה, הובטח לכלל המשתתפים סיכוי הוגן וזהה בהגרלה כלל עולמית, רק כדי למשוך את השטיח תחתם ברגע האחרון ולהגיד להם "אופס, מצטערים! יש לנו אילוצים שלא חשבנו עליהם קודם לכן". על זה אני אומר בולשיט. הם ידעו במפורש שהם לא יתחילו לשלוח מחשבים לכל העולם, ופשוט נהנו מהפרסום החיובי ורכבו על המשתמשים שנרשמו והפיצו את הבשורה.

חשוב להראות שניתן לעשות את הקריעה לגזרים הזאת על כל חדשה של כל חברה. ככה אולי אלה כאן שכל היום בוכים, מקטרים ומקטרגים, יבינו איך הם נראים מהצד, כשמדברים על משהו שיקר לליבם.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 09:54

תגיד לי, אתה בסדר? הם החלו את הבטה עם הרצון שכל המשתמשים יהיו זכאים אך בשל בעיות הגבילו את זה לתושבי ארה"ב. כמו שאמרתי, מבאס והיו צריכים להודיע על זה במועד מוקדם יותר. מפה עד למה שאתה זורק זה שטות. הרצון שלך 'לתפוס' אותי מקל עם ואלב על חדשות 'שליליות' בעוד שאני מחמיר עם אחרים הוביל אותך להקצנת טיעונים וחוסר פרופורציה משווע. נא הבא דוגמה שקרעתי לגזרים חברה שניסתה להציע מוצרים חינמיים אך שמסיבות כלשהי הגבילה את זהות המשתתפים. אם זה כל מה שאתה יכול למצוא כדי 'לקרוע לגזרים' חברה מסויימת אז א. החברה הזו במקום טוב ו-ב. אתה נואש.

עם הגישה הזו, אני מופתע שלו רשמת כתב גינוי בכל הנוגע למהומת Diretide האחרונה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 18:03

אני בסדר גמור. זאת החברה האהובה עליך שמשכה אנשים באף להאמין שיש להם סיכוי לזכות בהגרלה, נתנה להם להרשם אליה, לדבר עליה בכל האינטרנט ולקבל ים של פרסום חיובי חינם, ואז, בדקה ה99, נזכרה להגיד שיש לה ''אילוצים''. היא ''באמת רצתה'' שכולם ישתתפו. וכל מה שיש לך להגיד זה ''מבאס.. היו צריכים להגיד קודם''... זה לא קאז שאני מכיר, עם הלשון המושחזת.. מצטער.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 דצמבר 2013, 10:11

קליימן איך יש לך סבלנות בן אדם?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 18:21

שונא צביעות :)... הוא בועט בכל חברה אחרת, לא משנה מאיזו סיבה, אבל פה, הוא מוצא את זה ''מבאס''.. טונה של פרסום חיובי חינם הם הרוויחו! שלא לדבר על מאגרי מידע אודות אנשים שנרשמו במיוחד לסטים בשביל ההגרלה הזאת. גנבים.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 10:42

לא עוקב אחרי מי אומר מה על אילו חברות פה בפורום... סורי :)
אבל אין אף אחד בעולם שיכול להתלונן על זה ספציפית. זה פאקינג בטא.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 10:56

די לחפש בתוך האדמה. יאללה, תביא דוגמאות שאני בועט בכל חברה אחרת 'לא משנה מאיזו סיבה'. לול על הטיעון שואלב צריכים פרסום חיובי. אם היו מכריזים מההתחלה שהבטה רק לתושבי ארה"ב, היית נכנס בהם למה הם מפלים את כל שאר העולם. ה400,000אלף איש שנרשמו לא נדרשים לפרסום, שכן מאז ההכרזה המשולשת הפרסום החיובי מגיע ממפתחים. לול מאגרי מידע. ואני מניח שיש לך מספר מדוייק של מי נרשם לסטים במיוחד כדי לקחת חלק בהגרלה עם סיכויים קלושים.

זה מה שקורה כשלמשתמים יש אג'נדה נגד אחרים ומחפשים בנרות טיעונים נואשים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 19:00

Kazz כתב:די לחפש בתוך האדמה. יאללה, תביא דוגמאות שאני בועט בכל חברה אחרת 'לא משנה מאיזו סיבה'. לול על הטיעון שואלב צריכים פרסום חיובי. אם היו מכריזים מההתחלה שהבטה רק לתושבי ארה"ב, היית נכנס בהם למה הם מפלים את כל שאר העולם. ה400,000אלף איש שנרשמו לא נדרשים לפרסום, שכן מאז ההכרזה המשולשת הפרסום החיובי מגיע ממפתחים. לול מאגרי מידע. ואני מניח שיש לך מספר מדוייק של מי נרשם לסטים במיוחד כדי לקחת חלק בהגרלה עם סיכויים קלושים.

זה מה שקורה כשלמשתמים יש אג'נדה נגד אחרים ומחפשים בנרות טיעונים נואשים.

או! עכשיו אתה מבין איך אתה נראה מהצד! :). וכן, 400 אלף משתמשים למול בערך עשרה מפתחים.. בדיוק אותו משקל של פרסום :roll:

ולהיפך, לא הייתי תוקף את ואלב על כלום! הייתי מעריך אותם על הכנות שלהם.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 דצמבר 2013, 11:19

Laskin כתב:לא עוקב אחרי מי אומר מה על אילו חברות פה בפורום... סורי :)
אבל אין אף אחד בעולם שיכול להתלונן על זה ספציפית. זה פאקינג בטא.

לקליימן לא באמת איכפת... הסיבה היחידה שהוא מעלה דברים כאלה זה כי קאז חפרן בלתי נלאה שלא מוכן להבין שהוא פאנבוי גמור של וואלוו וזאת הסיבה היחידה שהוא בחיים לא מוצא פסול במה שהיא עושה.

ובכללי בטח שאפשר להתלונן... הרי כמו שקליימן אמר זה פרסום חיובי של מאות אלפי אנשים. הרי באמת אתה מאמין ל"אילוצים"? שטויות במיץ... כולה 300 מכשירים... חברה (כנראה) בעלת מיליארדים בכיס יכולה גם לשלוח לכל אחד בזימבבווה סטים משין עם שליח ועוגת תותים + זר פרחים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 19:42

swiss-the-engine כתב:לקליימן לא באמת איכפת... הסיבה היחידה שהוא מעלה דברים כאלה זה כי קאז חפרן בלתי נלאה שלא מוכן להבין שהוא פאנבוי גמור של וואלוו וזאת הסיבה היחידה שהוא בחיים לא מוצא פסול במה שהיא עושה.

ובכללי בטח שאפשר להתלונן... הרי כמו שקליימן אמר זה פרסום חיובי של מאות אלפי אנשים. הרי באמת אתה מאמין ל"אילוצים"? שטויות במיץ... כולה 300 מכשירים... חברה (כנראה) בעלת מיליארדים בכיס יכולה גם לשלוח לכל אחד בזימבבווה סטים משין עם שליח ועוגת תותים + זר פרחים.

:) :!: ;)
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים