Laskin כתב:אני הגבתי על הטענה שיום יבוא, בעוד 3 שנים, שתוכל לבנות מחשב ב-700 דולר שמריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות.
אני טוען שאין עם זה שום בעייה עקרונית, יהיו מי שישחקו בסטים בוקס עם VR, יהיו מי שישחקו על מחשב חלש יחסית ויהיו מי שיקנו מחשב מאוד חזק, אבל נדמה ששחקני הקונסולות יאלצו לוותר על זה בדור הקרוב, ובעיני זה ממש חבל, ואני מקווה שאני טועה, כי אני בהחלט מעדיף לשחק BF2 בVR מאשר בBF4 על המחשב הכי חזק על טלויזיה. באמת!
Laskin כתב:לא יודע אם יותר יפים, אבל בטוח יותר אינטנסיבים, ויספקו חוויה ששום גרפיקה בעולם לא תספק.
DrKeo כתב:יותר חזקים עובדתית ובהפרש גדול, השאלה האם יהיו בלעדיים של הPC שינצלו את זה או רק משחקי מולטי פלטפורם חדים יותר עם קצת יותר אפקטים. כך או כך תקבל חוויה עליונה לפס4 ולONE עם VR בפחות מ600$.
bling כתב:אתה חושב שההבדלים יוכלו להתבטא שוב ברמה של cod ghost לפס3 מול הפס4?
כשאלו יהיו ההבדלים כברירת מחדל בכל משחק מולטי פלטפורם אז יהיה הזמן לקנות מחשב, זה כבר כמעט משחק אחר גראפית.
Klayman כתב:פחחחחחחחחחח... העיקר אמרו שזה יהיה WorldWide... שקרנים.
Kazz כתב:די לחפש בתוך האדמה. יאללה, תביא דוגמאות שאני בועט בכל חברה אחרת 'לא משנה מאיזו סיבה'. לול על הטיעון שואלב צריכים פרסום חיובי. אם היו מכריזים מההתחלה שהבטה רק לתושבי ארה"ב, היית נכנס בהם למה הם מפלים את כל שאר העולם. ה400,000אלף איש שנרשמו לא נדרשים לפרסום, שכן מאז ההכרזה המשולשת הפרסום החיובי מגיע ממפתחים. לול מאגרי מידע. ואני מניח שיש לך מספר מדוייק של מי נרשם לסטים במיוחד כדי לקחת חלק בהגרלה עם סיכויים קלושים.
זה מה שקורה כשלמשתמים יש אג'נדה נגד אחרים ומחפשים בנרות טיעונים נואשים.
Laskin כתב:לא עוקב אחרי מי אומר מה על אילו חברות פה בפורום... סורי![]()
אבל אין אף אחד בעולם שיכול להתלונן על זה ספציפית. זה פאקינג בטא.
swiss-the-engine כתב:לקליימן לא באמת איכפת... הסיבה היחידה שהוא מעלה דברים כאלה זה כי קאז חפרן בלתי נלאה שלא מוכן להבין שהוא פאנבוי גמור של וואלוו וזאת הסיבה היחידה שהוא בחיים לא מוצא פסול במה שהיא עושה.
ובכללי בטח שאפשר להתלונן... הרי כמו שקליימן אמר זה פרסום חיובי של מאות אלפי אנשים. הרי באמת אתה מאמין ל"אילוצים"? שטויות במיץ... כולה 300 מכשירים... חברה (כנראה) בעלת מיליארדים בכיס יכולה גם לשלוח לכל אחד בזימבבווה סטים משין עם שליח ועוגת תותים + זר פרחים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים