VOXELIM

נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

8176 הודעות
LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

פורצה עשה 270 מליון דולר על אקסבוקס, כלומר הוא מכר מליוני עותקים באקסבוקס למרות GP. הוא יותר זמן בשוק מ-007 והוא משחק שמוכר המון (גרסת הפס5 של הורייזן 5 שיצא באיחור של חצי דור מכרה 6 מליון עותקים) אז אפילו אם אין גרסת פס5 של הורייזן 6 עדין זה אומר שמשחק שהצליח לנצח אותו מכר בצורה פנומנלית.

לא יודע מאיפה הבאת את ה-270 מליון. נראה לי שאתה מתבלבל עם נתון אחר. אני כן ראיתי שהוא מכר 2.1 מליון יחידות על ״אקס בוקס״ אבל זה כולל מכירות של ״אקס בוקס״ על המחשב. משמע אני ואתה ואולי כל מי שרכש פה במחשב ישירות או דרך צד ג׳ כמונו ולא בסטים (ואתרי צד ג׳ לא מכרו של גירסת סטים לדעתי) - כלולים שם. זה גם כולל מכירות דרך xCloud, אבל מניח ששם יש פחות אנשים וזה יחסית זניח.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 29 ביוני 2026 בשעה 18:16

כן, אקסבוקס הוא cross buy היום והמכירות של המשחקים שלו מכסים את כל הפלטפורמות שקשורות לאקסבוקס, כולל החנות במחשב. אבל עותק זה עותק, והמשחק מכר מליוני עותקים בסטים ומליוני עותקים באקסבוקס. הוא גם המשחק החמישי הכי מוכר ב-2026 בארה״ב ובכלליות הפרנצ׳ייז מוכר בטרוף. כמו שאמרתי, בפס5 לבד פורט בן שלוש שנים מכר 6 מליון יחידות.

או במילים אחרות, כמו שאמרתי מקודם, אם 007 הצליח ב-5 ימים לנצח פרנצ׳ייז מצליח כמו הורייזן 6 אז 007 מכר ממש טוב.