VOXELIM

נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

8201 הודעות
KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Hypno

מה שמחזק את ווינדוס, מחזק את מיקרוסופט ואת XBOX.
המשימה היא קודם להחליש את השליטה של פלייסטיישן וסוויץ', לכן מיקרוסופט צריכים לנצל עד תום את העובדה שרק הם יכולים לרתום את קיומה של סטים לעזרתה ויתרונה.
כן, זה אומר להוריד את פוטנציאל שיא ההכנסות/רווחים שמגיעים אלייך. זה לא אומר שלא תהיה רווחי. (עובדה שעושים את זה עם הניידת).

לפני שאפשר לחשוב על איך מושכים אנשים לחנות שלך, צריך להכניס אותם לקניון.
מכשיר היברדי מבוסס PC הוא בעל הסיכויים הכי גבוהים לעשות את זה. קונסולה קלאסית היא בעלת הסיכויים הכי נמוכים לעשות את זה.

ציטוט מאת Klayman

מקובל לעשות מה שרוצים. אם זה עובד, אחלה. אם לא, הביתה. עובדה, פיל ספנסר, הימר בגדול. לא הלך? ביי.

עכשיו לפרק את הטיעונים שלך בקצרה:

1. מכירות חומרה? במצב הנוכחי, ההיליקס תצטרך לעלות הרבה (!!!!!!) יותר מ-1,000 דולר כדי להיות רווחית. מעריך שיותר לאזור ה1400-1500. וגם אז. כמה רווחית? 100$ ליחידה? 200? כמה אתה חוזה שהם ימכרו במשך ה-3 שנים הראשונות של המוצר בשוק?

2. אביזרים - איזה? בקרים של מיקרוסופט ל PC שכבר היום נמכרים?

3. גיימפאס? כבר ראינו שלא תופס. וזה כשהיה שם את פאקינג Call of Duty. אז בוא....

4. הגדלת הרלוונטיות של חנות חלונות !=דרך לעשות רווח, כי:

5. שיחרור משחקי צד א' בלעדית לחנות שלהם במחשב - יוביל מיידית למקהלת בכייני האינטרנט שתגיד ''ואיי, חבל ש E-Day לא יוצא למחשב! דווקא הייתי רוצה לשחק אותו!''. אז לא. גם זאת לא דרך לעשות רווח.

רוצה לנסות שוב? איפה הכסף למיקרוסופט מעבר לרווח כלשהו על החומרה הזאת שאתה מתאר שהיא תמכור. אגב - איפה זה שם אותה למול השותפות שלה - Asus, MSI, Lenonvo וכו', שהיא פתאום מתחרה בהן ראש בראש, על אותו השוק?

העדפתי לא לענות לכל הקשקושים שלך שוב, אז פשוט הדבקתי את ההודעה שלי מת'רד הXBOX ממנה התעלמת.. מוזמן להמשיך להתעלם.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 11 ביולי 2026 בשעה 19:52
ציטוט מאת Hypno

מה שמחזק את ווינדוס, מחזק את מיקרוסופט ואת XBOX.
המשימה היא קודם להחליש את השליטה של פלייסטיישן וסוויץ', לכן מיקרוסופט צריכים לנצל עד תום את העובדה שרק הם יכולים לרתום את קיומה של סטים לעזרתה ויתרונה.
כן, זה אומר להוריד את פוטנציאל שיא ההכנסות/רווחים שמגיעים אלייך. זה לא אומר שלא תהיה רווחי. (עובדה שעושים את זה עם הניידת).

לפני שאפשר לחשוב על איך מושכים אנשים לחנות שלך, צריך להכניס אותם לקניון.
מכשיר היברדי מבוסס PC הוא בעל הסיכויים הכי גבוהים לעשות את זה. קונסולה קלאסית היא בעלת הסיכויים הכי נמוכים לעשות את זה.

הנתונים מראים שכן. הנתונים מראים גם שהמשחקים הכי פופולאריים בקונסולות הם משחקי F2P שקיימים גם במובייל ושבכיף אפשר לשחק אותם על מחשב צנוע.

ברור שה ה Helix היא המקום הטוב ביותר למשחקי AAA. מה ז"א ב PS6 יהיה יותר? מה, בגלל משחקי צד א' של סוני?
שחקן HELIX יכול לבוא לאינדיאנה לג'ונס, להכנס להגדרות מתקדמות, לנעול את המשחק על 30FPS ולמקסם הגדרות שלא יהיו בגרסאת הפס6.
שליטה מלאה (אם הוא רוצה) על ההגדרות. כל משחק שאתה מתלונן שהוא 60FPS אתה יכול לאכוף עליו הגדרות גרפיות יותר מתקדמות מהפלייסטיישן. משחקים שיקבלו מצבי PT קודם בגרסת המחשב/הליקס ומאוחר יותר מגיעים לפלייסטיישן. לא מסכים עם הטרייד-אוף שהמפתחת בחרה? אז תבחר אתה את הרזולוציה/קצב פריימיים/הגדרות גרפיות כרצונך.

אני כבר לא יודע כמה זולה יותר הפס6 תהייה מ helix. כל מה שצריך לעשות זה להדגיש את המחיר של הפס6 כולל המינוי לפלוס לכל אורך הדור לעומת ה Helix. להדגיש שמי שבאמת מבואס מההתייקרות של התחביב הזה צריך לבוא ל Helix כי רק היא מציעה את המנעד הכי רחב במחירי משחקים, וכל הלהיטים שתשחק בהם שעות על גבי שעות עם חברים עולים גרושים. ורק ב Helix תוכל למצוא תחרות במחירי משחקי ה AAA.

זה עוד slam dunk שיווקי שרק מחכה לקרות.

היא תהיה פחות נוחה מקונסולה. אז מה? אתה אומר שכרגע אנשי קונסולה רצים לשחק על הלפטופ המחורבן שלהם. ה Helix תציע את החוויה הכי טובה, הכי קרובה והכי pain-free לקונסלוה. יכול להיות שאנשים יבחרו במכשיר שמספק להם 70% מנוחות הקונסולה תודות לכל היתרונות האחרים שהוא מציע.

אתה עדיין תקוע בעולם של ה 360. אנחנו בעולם שהמשחקים זזים קדימה יחד איתך. אנשים לא הולכים לשים בצד את כל הספרייה שלהם בשביל מכשיר פושר.
מיקרוסופט לא הולכת להציע קונסולה קלאסית במחיר או בעוצמה יותר טובה מסוני. כמו שזה שה XSX חזקה קצת יותר לא תרם דבר.
למיקרוסופט אין כמעט בלעדיים שמעניינים את השוק; הם הרגע חתכו את יכולות ה output שלהם; התדמית שלהם על הקרשים.

פשוט מאוד: אנשי פלייסטיישן לא יחליפו את הקונסולה המרכזית שלהם בשביל קונסולה שבה הם יתחילו מאפס, שהיקף התמיכה שתקבל מצד ג' הכי גרוע שהיה אי פעם, ושהיצע משחקי צד א' הן בשפל כמותי, מסחרי, איכותי ותדמיתי.

התשובה שלך לנ"ל זה 'להחזיק אצבעות'. לכן הקייס שלך בעד דור קלאסי נוסף גרוע.

הקייס שלי הוא דווקא נהדר להתחשב בזה ש-100% מהקונסולות המצליחות אי פעם הצליחו על ידי גן סגור עם בלעדיים. אז להתחשב בזה שאני מציע את האסטרטגיה היחידה שאי פעם עבדה, ואתה מציע אסטרטגיה פנטזיונרית שלא מביאה הצלחה או הכנסות, אני מרגיש די בנוח עם הקייס שלי.