אני סה״כ ממש מרוצה. לא רציתי משחק שהוא לא AC, עם השם של הסדרה. רציתי AC מצוין והמשחק הזה יכול להיות זה (ראינו מעט מידי ממנו כדי לדעת באמת).
מערכת הקרב החדשה מאוד מעניינת. שימוש במגן והתחמקויות זריזות. יותר קרוב למשחקי סולס ממשחקי AC קודמים, או משחקים דומים כמו בטמן.
אהבתי מאוד את המכאניקות שנלקחו מFC - גם הEagle vision וגם ההריגות הסדרתיות.
נראה שהדברים המצוינים של הסדרה נשתמרו. אם זה הטיפוס המושלם מיוניטי, או מערכת הרמות שהופכת אויבים מסוימים לסכנה אמיתית.
אהבתי מאוד את יכולות הקשת. מעניין אם אלו יהיו יכולות יסוד שיש לכל שחקן, או שתהייה יותר גמישות במה אתה רוצה לשפר. האם יש יכולות מקבילות לנשקים אחרים, בהתאם לאיך שאתה רוצה לבנות את הדמות?
משהו שהיה ממש נחמד בסדרה ואבד עם הזמן, זה מגוון נשקים. בטרילוגיית אציו היה אפשר לבחור כמות גדולה של נשקים מכל מיני סוגים. בסינדיקט נשארנו עם 3 (אם כי זה הגיוני בגלל המיקום והזמן). אני מקווה שיש חזרה לעניין הזה ושיהיו המון שינויים בהתאם לבחירת סוג הנשק.
גרפית התצוגה היתה מאוד מרשימה. כמות הפרטים הקטנים בסביבה יוצרת את העולמות הכי אותנטיים בתעשייה וטוב לראות שהם עדין הכי טובים בתחום הזה.
אני מאוד מצפה לראות עוד מהמשחק. יהיה מעניין ללמוד מה הדגשים והאיזונים במכאניקןת השונות. הלילה בטח נראה קצת יותר גיימפליי. אני בעד איזה 15-20 דקות של גיימפליי מודרך.