SC חצה את המליארד דולר.
נושא Star Citizen הרשמי
נוצר ע"י אולדסקול·05 באוקטובר 2015
לא שזה מפתיע מישהו, אבל squadron 42 נדחה ל-2027. הטענה היא שהם רוצים להתרחק מ-GTA6, לא שאני קונה את זה כי האחד בלעדי לקונסולות והשני בלעדי למחשב עם קהילה סופר הארד קור שמשחקת ב-SC כבר שנים. אני חושב שזאת הפעם ה-40 שהמשחק נדחה, הוא היה אמור לצאת לפני השיגור של הפס4, לפני TLOU1... צ'יזס.
glass manSageהאמת שכל כך הצחיק אותי שGTA 6 הוא התירוץ שלהם לדחייה שאני אפילו לא כועס עליהם שנדחה :-)
וכמובן שגרסת הPC של GTA6 יכולה להיות התירוץ לדחייה הבאה, וגרסת הPS6 יכולה להיות תירוץ לדחייה שתבוא אחריה.
הבעיה היא לא הקהילה הסופר הארדקורית שכבר ממילא קנתה אלא כל שאר הקונים הפוטנציאליים. הוא כמעט ולא יקבל חשיפה תקשורתית, אף אחד מחוץ לאותה קהילה לא ישים לב שבכלל יצא.
LaskinElderאם הקמפיין הזה יהיה טוב והביקורות ישבחו - הרבה אנשים (כמוני) ירכשו אותו.
יש בו מלא כוכבי קולנוע, למה שלא יקבל חשיפה תקשורתית?
בגלל gta 6.
בסדר הוא לא צריך לצאת בשבוע של GTA6. שלושה שבועות אחרי שהוא יוצא הבלגן סביבו כבר ירגע. למה צריך לדחות את המשחק לQ2 של 2027? מן הסתם GTA6 הוא לא באמת הסיבה.
חוץ מזה נינטנדו משגרת את זלדה, בליזארד משגרים את WOW forever ומיקרוסופט משגרים את MW3 ממש על GTA6. אז אני משער שמי שמאמין לא מפחד? 😁
לקח חודשים מהשחרור של gta 5 עד שנרגע. וההייפ עכשיו הרבה יותר גדול.
והמשחקים שציינת יוצאים קצת לפני gta 6.
לקח חודשים מהשחרור של gta 5 עד שנרגע. וההייפ עכשיו הרבה יותר גדול.
והמשחקים שציינת יוצאים קצת לפני gta 6.
המשחקים האלה יוצאים בדיוק בשבועיים שמובילים לGTA6. כשהם יצאו כל פרסומת בטלביזיה, כל שלט חוצות, כל תוכנית בטלביזיה, כולם יתרכזו בGTA6. אז אם כבר לפחד שלא ישימו לב למשחק שלך, זה אז.
אחרי חופשת קריסמס (7 שבועות אחרי היציאה) מי ידבר בכלל על GTA6? כלומר, ידברו אבל רוב העולם כבר יסיים איתו, או שסיימו את המשחק או שנטשו אותו. לחשוב שצריך לברוח עד מאי זה קצת מגוחך, בטח לבלעדי למחשב, הרי אין גרסת מחשב של GTA6.
בו נראה אם הם מעמדו בQ2 2026 או שידחו אותו בפעם המליארד.
LaskinElderאחרי הקריסמס ידברו עדיין על GTA6 כי בטח אז יתחילו לדבר על ההשקה של האונליין
יש גבול לכל תעלול, GTA6 לא יפגע במשחקים של ינואר או פברואר. אנשים בהתלהבות מוות ממנו, אבל קמפיין סינגל והאדם הממוצע לא ישחק באף משחק יותר מכמה עשרות שעות. רואים את זה באחוזי סיום של משחקים, גם את GTA5 כמעט אף אחד לא סיים. אנשים משחקים בהם 20 או 40 או 60 שעות וממשיכים הלאה. כן, יש ל-GTA6 הייפ מטורף, אבל אחרי חודש או חודשיים זה מתפוגג.
ובנוגע ל-GTA:O, ומה אם הוא ישוגר במאי? או באוגוסט? או ב-2028? כלומר, מי ידוע מתי הוא יצא, איך אפשר לתכנן שיגור לפי משחק שלא הוכרז אפילו? וגם אם כן, זה GAAS אונליין, משחקי סינגל לא צריכים לחשוש ממנו, בטח שהוא בכלל על פלטפורמה אחרת. נינטנדו, אקסבוקס ואקטיוויז'ן לא מפחדים מלצאת ימים לפני GTA6 כשהוא יבלע כל שטח פרסומי ביקום, אז SC לא אמור לפחד לצאת חודשים אחריו.
בסופו של יום S42 זה משחק הארד קור PC, הסגנון של SC הוא לא בדיוק COD או GTA, אני לא רואה איך GTA שאפילו לא יוצא לפלטפורמה שלו מפריע לו, בטח אם הוא לא יכוון ל-2026.
הם הראו טריילרים ל-S42 ב-2015 (לפני 11 שנים) עם גרי אולדמן ושות', כמה אפשר למשוך אותנו באף? הם כל שנה אומרים "השנה הוא יוצא!" ובסוף הוא לא יוצא. אז עכשיו הם אומרים שהוא לא יצוא בגלל GTA6? טוב נו, למה הוא לא יצא לפני שנה? או שנתיים? או שלוש? או כל שנה אחרת שהבטחתם אותו? המשחק חצי vapor-ware, ולזרוק תירוצים שכאלה לדחיה נוספת נשמע לי מעפן, כלומר אם מתרחקים מ-GTA6 לא צריך לקפוץ מעל הפופיק לאמצע 2027.
LaskinElderאתה אמרת שלא ידברו עליו, אני דיברתי על עניין ה״דיבור״, וכמובן שנכון - בתנאי שבאמת התכנון הוא לשגר את האונליין כמה חודשים בודדים אחרי הסינגל. אנחנו לא יודעים, זו רק הערכה בהתאם לפעם שעברה, שעברו שבועות בודדים, פה בטח ייקח כמה חודשים, ואז ידברו עליו. זה בטח יהיה אירוע בפני עצמו גם כן.
אני בטוח שזה יהיה אירוע, אבל ממה שאני זוכר גם השיגור של GTA5 אונליין וגם RDR2 אונליין היו מאוד שקטים ביחס למשחק הראשי.
בכל מקרה לא צריך לברוח לQ2, ואם הם ברחו לשם כנראה שהמשחק לא גמור כמו ב450 פעמים הקודמות שהם דחו אותו. כלומר, הוא היה אמור לצאת לפני TLOU1!