אה, ויש כרגע 160 אלף שחקנים במקביל בסטים בלבד, משמע להערכתי בטח משהו כמו 300-500 אלף אנשים רכשו את גירסת הפרימיום - בסטים בלבד. גירסה שעולה פה כמעט 500 ש״ח.
ועכשיו יש 175K, מטורף. מעניין כמה יהיה ביום השיגור.
נוצר ע"י DrKeo·15 בינואר 2025
אה, ויש כרגע 160 אלף שחקנים במקביל בסטים בלבד, משמע להערכתי בטח משהו כמו 300-500 אלף אנשים רכשו את גירסת הפרימיום - בסטים בלבד. גירסה שעולה פה כמעט 500 ש״ח.
ועכשיו יש 175K, מטורף. מעניין כמה יהיה ביום השיגור.
ההזמנות מראש של GTA6 מתחילות ב-18 למאי. זהו, הוא אשכרה יוצא השנה.
אז מסתבר שזה היה לא נכון בעליל...
ידעתם שקוונטיק דרימס עשו משחק GAAS ששוגר במרץ? לא היה לי שמץ. בכל מקרה, הוא הגיע לשיא מדהים של 888 שחקנים יומיים בסטים והיום הוא נסגר, מעניין כמה כסף הם הפסידו.

LaskinElderידעתי, והוא אפילו היה נראה די מגניב… בזבוז מוחלט של זמן, בהלה לזהב שאולי 0.2% ימצאו. מניח שגם הורייזון המצויר הזה יגיע למספרים לא רחוקים מזה. פשוט בזבוז.
המעצב מערכת קרב של 007 הוביל את המערכת קרב של בטמן בסדרת ארקאם ברוקסטדי.
LaskinElderמערכת קרב נהדרת שכמעט תמיד רק משפרת את המשחקים בה היא מיושמת, וזה מתאים כמו כפפה למשחק בונד. תענוג.
בימים האחרונים יש כל מני אשרורים לזה ש-GTA6 אכן יוצא בנובמבר, מהצהרה של T2 בנושא ועד חברות חיצוניות שמאשרות את זה גם. כמו זה למשל:
פחחח.
LaskinElderגדול
חבל שהרסו, מצחיק
יום "GTA6 היה אמור לצאת היום" שמח לכולם 😬
007 כרגע על 88 ב-MC אחרי 55 ביקורות. יאי! הבונד הבאמת טוב הראשון מאז גולדן איי.
LaskinElderאיזה כיף… סופר את הימים לפאץ׳ הPT
הזדמנות טובה להזכיר שלא לרכוש דרך סטים ישירות. פער עצום.
61$ ב-gmg, זה בערך 170₪.
כבר יש לנו חדשות רעות שג'יימס בונד מוכר די על הפנים. דבר עצוב ביותר. כנראה שאקנה רק בשביל לתמוך גם אם לא ייצא לי להגיע אליו לפחיות עד סוף יוני.
מהביקורות IO פשוט שיחקו אותה עם המשחק הזה העלילה טובה בהרבה ממה שמישהו מאיתנו יכל בכלל לקוות לו, ערכי ההפקה הכל, כל כך מגיע להם למכור טוב.
LaskinElderהמשחק יוצא עוד יומיים... לא חושב שאפשר לדעת משהו רציני על המכירות שלו עכשיו.
מאיפה הדיווח שלך מגיע?
עריכה:
לפי STEAMDB כרגע משחקים בו בערך 40K אנשים. ושעת בוקר מוקדמת עדיין, באמצע שבוע של שבוע רגיל.
אפשר היה ניתן לשחק בו רק מהבוקר אני חושב. אני לא יודע איזו גירסה היה צריך לקנות כדי לשחק בו מוקדם אבל אני חושב שאולי רק בסוף השבוע נקבל תמונה מייצגת כלשהי לגביו, לפחות בסטים.
StickSageכל הזמנה מראש כוללת 24 שעות גישה מוקדמת, כלומר המשחק בפועל כבר יצא אבל אני מסכים שרק בסופ"ש יהיה אפשר לדעת באמת לאן נושבת הרוח.
כלל אצבע הוא X8 בין שיא השחקנים היומי למכירות. כרגע הוא על 56K, כלומר בערך 450K רכשו בסטים בלבד? צריך לראות עד הבוקר כמה השיא האמיתי שלו, אבל בנתיים לי זה נשמע כמו הצלחה, כנראה מעל למליון יחידות ביום שיגור.
המקור זה דניאל אחמד ההוא השונא ישראל המתועב. הוא אמר שהמשחק עושה יותר מספרים של אינדיאנה ג'ונס מאשר UNCHARTED. המשחק כנראה מצליח מאוד יחסית למשחקים של IO עצמה, אבל גיימס בונד הוא אחד מהIP הכי גדולים בתעשיית הבידור, כל סרט שלו מפרק שיאים. אחת הסיבות שIO הלכו על המותג במקום לעשות את היטמן הבא הוא לקבל לפצח את הקוד ולהביא הצלחה מטאורית במיינסטרים, אז אם הוא עושה מספרים של אינדיאנה ג'ונס, אז לדעתי הוא בהחלט על הפנים ביחס לציפיות.נדע יותר בסופש כמו שאתם אומרים.
קשה למדוד את ההצלחה של היטמן 3 כי הוא יצא מפוצל בפרקים, אבל היטמן 2 עשה כמעט 400K שחקנים בסטים בשיא כך שאין ספק ש-55K זה מאוד נמוך בשביל IO. מצד שני world of assassins עשה רק 11K.
בכל מקרה עדין צריך לחכות כדי לראות את השיא של 007, כי כרגע הוא על 66K וזה רק אמצע היום, יש מצב שהמשחק יגיע ל-100K היום.
LaskinElderבונד זה IP חזק אבל הדור הצעיר לא ממש שם, ובתחום המשחקים כבר 30 שנה בערך לא יצא בונד נורמלי, האחרונים המושקעים יותר שיצאו במקביל לסרטים גם כן לפני איזה 20 שנה מכרו אולי 3-4 מליון יחידות. זה לא IP מספיק חזק בגיימינג. גם אווטאר, סדרת הסרטים הכי מצליחה בכל הזמנים לא מוכרת משחקים טוב והאחרון היה ממש לא רע ומושקע בטירוף מבחינת הפקה עם הגרפיקה הכי טובה בשוק וזה לא עזר לו.
LaskinElderMina the Hollower עושה רושם של האינדי הכי גדול השנה, כרגע ממוצע 93.
אני אולי אביא אותו לסוויץ׳ מתישהו כשתהיה לי נסיעה, אבל עם כמה שאני מאמין שהוא מעולה - הסגנון האמנותי של זלדה משנות השמונים - לא עושה לי את זה. הוא מאוד ״מכוער״ בעיניי, וזה לא גורם לי לרצות לשחק בו. אני מבין שיש לזה ״קטע״, אבל במשחק כל כך קשה אני צריך מוטיבציה ויזואלית לפעמים, כדי לשרוד את זה.
אני מסכים שהוא מכוער, אבל עם ממוצע 93 ואחרי ההצלחה של shovel knight קשה להתווכח.
LaskinElderכן, ולכן הוא יהיה משחק שאשחק בו, מתישהו, בנסיעות וטיולים עם טיסות ארוכות ורגעים משעממים אחרים, בהנחה… אבל לא אקפוץ עליו כמו שהייתי קופץ על כל משחק יפה יותר בסגנון הזה גם אם היה לו ממוצע נמוך יותר.
זה פשוט turn off רציני.
וזה מוזר כי נניח עם animal well הוא גם מכוער וקפצתי עליו, אבל משהו שם משך אותי מאוד למרות זאת, פה לא.
הוא לא היה בכלל על הכוונת שלי כי חשבתי שהוא לא משחק סטייל זלדה בכלל אלא רק מחקה את האסתטיקה של הזלדות לגיימבוי אבל לינארי, עכשיו אני מבין שהוא די BOTW של ה8BIT איזה ציונים גם של משחק השנה מאיפה זה נחת?
יש לי סיבולת די גבוהה לגרפיקה שלו כי אני נוסטלגי בטירוף כלפי הגיים בוי קולור והפלטת צבעים שלו.
בנוגע לבונד, כן הIP לא פופלארי עם צעירים זה נכון, ואני חושב שהדניאל אחמד הזה, הביא ממש השוואה עקומה ולא קשורה עם UNCHARTED כי UNCHARTED תמיד היה וואו גרפי אולי חוץ מהמשחק הראשון בסדרה וג'יימס בונד הזה נראה די דור קודם אז לצפות שהוא יעשה מספרים של UNCHARTED אם אלה היו הציפיות האמיתיות של אמזון אז הם חיים בסרט אין מילה אחרת.
אני כן מקווה מאוד שהוא יצליח משמעותית מכל היטמן כי אני לא רוצה שIO יקבלו את הרושם המוטעה שהם יכולים וצריכים להיות רק מפעל היטמן :-(
הם יכולים לעשות כל כך הרבה והמשחק נראה שמספק את הסחורה בכל כך הרבה רמות אפילו במערכת הקרב הבאטמנית לייק.
אין פה כמעט בכלל לבישת תחפושות כמו בהיטמן זה משחק שונה לגמרי.
ומבאס אם הם יחזרו לעשות היטמן 4 על אוטומט כי זה הדבר היחיד שבאמת עובד להם. :-(
אני מרייר על כמה טוב הם יכולים לעשות FREEDOM FIGHTERS 2 כיום, זה ליטרלי יכול להיות המשחק גירס הכי טוב מאז 2 :-) ואני אפילו לא צוחק.
LaskinElderMina לא נחת משום מקום, זה משחק שהמון ציפו לו הם עובדים עליו שנים והיה גם דמו מאוד מוצלח שאישר לכל המעריצים שלהם שהמשחק הזה הולך להיות משהו מיוחד מאוד.