גם אני הייתי עושה כך במקומם. מיליונים יקנו את ה 100$
נושא ההתערבויות 3.0
נוצר ע"י DrKeo·30 במרץ 2026
LaskinElderכן, מוסיפים איזה מליון דולר ל״בזבוזים״ באונליין, כמה תלבושות ורכבים לסיפור ולאונליין ו-3 ימים לשחק לפני כולם - ולפחות 10 מליון ישלמו אקסטרא 20 דולר - הופ! תקציב המרקטינג העצום כוסה ביום הראשון רק מזה. עוד כמה תוספות ב-20 נוספים ועוד 5 מליון ישלמו גם את זה, והנה עוד תקציב של משחק AAAA מהתוספת הזו.
מה שכן, במקרה של המשחק הזה אני לא בטוח שירצו לתת גישה מוקדמת. לא ירצו לקלקל את הטירוף של היום הראשון. היוטיוב של כל העולם הולך להיות כמה ימים אחרי השיגור רק GTA. איזה טירוף הולך להיות, בלי שום ספק ההשקה הכי גדולה של כל דבר שהוא אי פעם.
ההייפ ממש גבוה, אם יש גרסה שתתן אפילו רק 24 שעות גישה מוקדמת אני לא רואה מצב שכל בן 12 עד 18 לא חופר להורים שלו לקנות לו אותה כדי שהוא לא יהיה הילד היחיד בבית ספר שלא שחק באותו יום GTA6. הם יכולים לתת ממש מעט ולקחת אקסטרה 20$, נניח גישה מוקדמת ב-24 שעות וכמה סקינים וזה ימכור מליונים.
בסופו של יום אנשים יקנו את זה בשביל הגישה מוקדמת, לא בשביל שום דבר אחר. ואף אחד לא יראה את T2 כנבלים, מי שיחשוב שזה נוראי יאשים את האנשים הטפשים שקונים את זה.
למה ההימור הזה עדין פתוח? המשחק יצא כבר והתוצאות כבר די ידועות. כנראה שלאסקין לקח.
כי להימורי CCU אני תמיד אומר השיא תוך שבועיים מהשיגור. עוד לא סוף שבוע...המשחק כנראה יגיע לשיא ביום שבת/ראשון.
כי להימורי CCU אני תמיד אומר השיא תוך שבועיים מהשיגור. עוד לא סוף שבוע...המשחק כנראה יגיע לשיא ביום שבת/ראשון.
השיא יכול להיות גם עוד שבועיים, אבל ברגע שהמשחק יצא ויש נתוני CCU אמיתיים ההימור כבר הופך ללא הוגן למי שהמר. יש משחקים שמגיעים לשיא ביום-יומיים של השיגור, ויש משחקים שמגיעים לשיא בסופ"ש הראשון. יכול להיות שהשיא יקרה היום, והמספר יהיה ידוע לפני שההימור נסגר.
העובדה שהתוצאות עוד שבועיים לא אומר שהסגירה של ההימורים לא אמורה להיות לפני שהמשחק יוצא. זה כמו לשים את סגירת ההימורים לציון MC של משחק אחרי שהאמברגו יורד, אולי לא כל הביקורות יצאו ברגע שהאמברגו ירד, אבל יהיו כבר 20-30 ביקורות והכיוון יהיה ידוע באותה נקודה.
כרגע סבנאוטיקה 2 על 450K שיא יומי, אז כמו שזה נראה כרגע הסיכוי של סבנאוטיקה לחצות את ה-700K הוא מאוד נמוך, וזה מידע שלא היה לא לי ולא לך כשהימרנו אתמול.
אגב, הבחור שעשה את התחקיר bluepoint שהיה מדוייק למדי (לפחות דומה למדי למה ששרייר דיווח מאוחר יותר) אומר שיהיו ל-GTA6 שלוש גרסאות דיגיטליות ולפחות אחת מהן אכן תכיל גישה מוקדמת.
LaskinElderלגבי סאבנאוטיקה 2 - כשאני הימרתי זה היה אחרי שהמשחק יצא? אני נשבע שלא ידעתי שיצא בכלל… הוא לגמרי לא היה ברדאר שלי והימרתי בלי לבדוק כלום כשראיתי הימורים אחרים.
לגבי סאבנאוטיקה 2 - כשאני הימרתי זה היה אחרי שהמשחק יצא? אני נשבע שלא ידעתי שיצא בכלל… הוא לגמרי לא היה ברדאר שלי והימרתי בלי לבדוק כלום כשראיתי הימורים אחרים.
כולנו המרנו לפני שהמשחק יצא, הוא יצא אתמול (שיא של 467,582). אבל כולם עדין יכולים לערוך את ההימור שלהם...
השיא יכול להיות גם עוד שבועיים, אבל ברגע שהמשחק יצא ויש נתוני CCU אמיתיים ההימור כבר הופך ללא הוגן למי שהמר. יש משחקים שמגיעים לשיא ביום-יומיים של השיגור, ויש משחקים שמגיעים לשיא בסופ"ש הראשון. יכול להיות שהשיא יקרה היום, והמספר יהיה ידוע לפני שההימור נסגר.
העובדה שהתוצאות עוד שבועיים לא אומר שהסגירה של ההימורים לא אמורה להיות לפני שהמשחק יוצא. זה כמו לשים את סגירת ההימורים לציון MC של משחק אחרי שהאמברגו יורד, אולי לא כל הביקורות יצאו ברגע שהאמברגו ירד, אבל יהיו כבר 20-30 ביקורות והכיוון יהיה ידוע באותה נקודה.
כרגע סבנאוטיקה 2 על 450K שיא יומי, אז כמו שזה נראה כרגע הסיכוי של סבנאוטיקה לחצות את ה-700K הוא מאוד נמוך, וזה מידע שלא היה לא לי ולא לך כשהימרנו אתמול.
אתה מדבר על תאריך הסגירה להימורים נוספים. כן, הייתי לארג' בגלל ההתראה הקצרה ונתתי יותר זמן. לא נראה שמישהו ניצל את זה.
כן, לאסקין נצח. המשחק כבר לא יחצה את ה-500K.