מישהו רוצה מפתח סטים ל Two Point Campus?
נושא ה-pc הרשמי
נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013
כן
אצלך בהודעה פרטית. תתחדש :)
מישהו רוצה מפתח סטים ל Two Point Campus?
משחק מעולה, ביחוד למי שלא שחק ב-two point hospital כי הם דומים נורא.
נראה מעולה.
LaskinElderעוד לא צפיתי - אבל מהדיווחים שקראתי נשמע כמו משהו טוב, ובתור מישהו עם מחשב בסלון - אפילו גיימצ'יינג'ר (לא מבחינת ביצועים אלא בקטע של חוויית המשתמש, שלא נוגעים בה ממש בסרטון הזה)
עוד לא צפיתי - אבל מהדיווחים שקראתי נשמע כמו משהו טוב, ובתור מישהו עם מחשב בסלון - אפילו גיימצ'יינג'ר (לא מבחינת ביצועים אלא בקטע של חוויית המשתמש, שלא נוגעים בה ממש בסרטון הזה)
הפרט הכי מעניין הוא ה-1%>, יש משחקים שבהם הוא מוכפל. זה פשוט מעולה. או יותר נכון תעודת עניות למצב של חלונות.
LaskinElderאני רק מדמיין איך היה לפתוח מחשב בסלון ולראות UI נורמלי. אני מקווה שגם תהיה לי אפשרות מהירה לבחור עם השלט את מקור השמע, כי אחרת זה עדיין יחייב אותי ללכת להגדרות ולשנות כל פעם שאני מחליף בין אזניות לטלויזיה.
אני רק מדמיין איך היה לפתוח מחשב בסלון ולראות UI נורמלי. אני מקווה שגם תהיה לי אפשרות מהירה לבחור עם השלט את מקור השמע, כי אחרת זה עדיין יחייב אותי ללכת להגדרות ולשנות כל פעם שאני מחליף בין אזניות לטלויזיה.
אני לא חושב שזאת כזאת מהפכה, היום כשאתה מפעיל מחשב ולוחץ על הכפתור אקסבוקס זה משגר את סטים למצב תמונה גדולה. אז כן, יש שלב אחרי העליה של המחשב, אבל אנשים כמונו יכולים להסתדר עם זה.
LaskinElderכן, זה רק בתנאי שהמשחק דרך סטים וזה ממש לא תמיד המצב אצלי, אז זה לא מספיק טוב.
וברור שאני ״מסתדר עם זה״ אבל הייתי ממש שמח לוותר ב-90% מהפעמים שאני מפעיל את המחשב, ושוב - צריך שגם יהיו הגדרות נוספות שאפשר לשנות דרך שם כדי שזה באמת ייתר מבחינתי עכבר, למעט מהפעמים הבודדות שאני גם צופה ביוטיוב או רוכש משחקים וכו
זה עובד ב-99% מהפעמים, ביחוד שיש את הקיצור דרך start + select. אז השיפור מאוד מגניב, אני פשוט לא בטוח כמה הוא מהפכני.