VOXELIM

וקסלים 2.0

נוצר ע"י DrKeo·23 במרץ 2026

37 הודעות
שים שלוםשים שלוםMinion

גם אם היא לא תעבוד, ניתן לאתר אותם ידנית במנהל הסיסמאות של הדפדפן או הפלאפון

DrKeoDrKeoSite Admin

טוב, אחרי מליארד דברים שהייתי צריך לעשות והתשה טוטאלית מ-QA אני משחרר את ווקסלים 2 לכולם. מזל טוב לנו!

הנה כמה פיצ׳רים ונקודות שכדאי להכיר:

• יש כפתור לייק למשתמשים רשומים בלבד.

• תלחצו על @ בזמן כתיבת הודעה, זה יתן לכם לבחור משתמש להזכיר והוא יקבל נוטיפיקציה שציינו את השם שלו.

• יש כפתור מדיה, הוא עובד לכל הרשתות החברתיות הגדולות ואתרי הסרטונים הגדולים. תלחצו, תכניסו קישור ליוטיוב או בלוסקיי ותאשרו, זה פשוט יעבוד. זה נראה ככה:

• הכפתור תמונות נותן לקשר לתמונות חיצוניות, להעלות תמונות לשרת שלנו (יש לנו 10GB אז באמת אפשר להרגיש חופשי) במקבצים ואם רוצים אפשר גם לקבץ אותם בגלריה שמאפשרת לצפות בצורה נוחה גם בנייד. גלריה נראת ככה:

• מערכת ציטוט חדשה שנותנת לעשות ציטוט בתוך ציטוט בתוך ציטוט… לאיזה עומק שרק רוצים, בלי בלגן ויזואלי ואפשרות לטייל לעומק הציטוטים עד ההודעה המקורית שנראה ככה:

ציטוט מאת DrKeo

במערכת החדשה אתה לוחץ על איפוס סיסמה וסיסמה חדשה תשלח למייל שאתה רשום איתו כך שאם המייל נכון, תקבל מייל איפוס. אבל בתאוריה ההשלמת הסיסמאות האוטומטית (אני משער שיש לך כי אתה לא זוכר את הסיסמה) אמורה לעבוד כי ברוב הדפדפנים זה פשוט מבוסס domain. האתר הוא עדין וקסלים אז בתאוריה הסיסמה שלך תושלם באתר החדש.

אבל שוב, כדאי לאפס גם אם מצליחים להכנס לאתר החדש כי המערכת סיסמאות החדשה מודרנית ובטוחה והמערכת של phpbb מיושנת ולא בטוחה.

כבר יש מערכת התערבויות בדרך 😃

שנים אני מנסה לשים רצועה על לאסקין ולהכניס אותו לתוך תבנית, הדרך היחידה לעשות את זה זאת אוטומציה!

• לחיצה על ציטוט שומרת אותו ברקע, אפשר ללחוץ כמה פעמים שרוצים על ציטוט בהודעות שונות וזה נאגר. לבסוף כשבאים לכתוב הודעה לוחצים על ״הכנס ציטוט״ וכולם נשפכים לתוך ההודעה. זה נשמר לנצח וגם עובד במעבר בין מכשירים ות׳רדים.

• תג ספויילר חדש שבין השאר נותן אפשרות לציין למה הספויילר מתיחס. ככה נראה עכשיו ספויילר.

• הודעות נשמרות אוטומטית בזמן שכותבים אותן. הן נשמרות פר ת׳רד לנצח, תסגרו דפדפן, תעברו לנייד, זה ישמר (cross progression! cross save!).

• יש כפתור undo/redo בכתיבת הודעה, ההסטוריה נשמרת יחד עם הטיוטה לעד ואפשר להשתמש גם בקיצורי מקלדת.

• שימוש חופשי באימוג׳יז מהמקלדת של המכשיר שלכם, כל אימוג׳י שעובד באייפון/אנדרואיד יעבוד.

• חיפוש מודרני ומהיר. הוא גמיש ולכן שגיאות כתיב, מילים דומות, חוסר רצף של מילים וכו׳ עדין יעלו לכם תוצאה. וזה כולל גם חיפושים של מילים מאוד קצרות, כמו ״RE9״.

• במעבר עמוד, ההודעה האחרונה מהעמוד הקודם תופיע למעלה כדי שהיא לא תבלע כשיש ת׳רד פעיל יותר מהרגיל.

• תאפסו את הסיסמה, תקבלו הצפנה מודרנית ברמה גבוהה.

אני בטוח שיש באגים שפספסתי אז אתם מוזמנים להעלות אותם כאן. בגלל שהכל פה מקוסטם, עד רמת העורך הודעות, אז אפשר לתקן הכל ואם משהו לא עובד כמו שצריך, אפילו אם זה חוסר נוחות קטן כמו למשל אי יכולת לשים את הסמן של העכבר בין שני ציטוטים או משהו כזה תגידו ואני אנסה לטפל בזה.

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior

נראה מעולה נדב!

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 27 במרץ 2026 בשעה 01:11

שמע, זה מרשים מאוד

אני מרגיש כאילו שדרגתי את המחשב אחרי 13 שנה

☝️זו הייתה בדיקה

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 27 במרץ 2026 בשעה 01:13

תודה חברים, וזה אומר שאם שמתי שעות בלבנות את המערכת אתם יכולים פאקינג לשים 11 שניות ולהעלות אוואטר אחרי 13 שנים באתר! 😬

בואו נעשה את הסקסיות מירבית.

DrKeoDrKeoSite Admin

אגב, לחיצה על ת׳רד אמורה לקחת אתכם אוטומטית ישירות להודעה האחרונה שלא נקראה על ידכם באותו ת׳רד. מאוד קשה לבדוק את זה כשאתה לבד באתר אז שימו לב. וכמובן דווחו לי על כל באג או משהו שמציק, אני ביחוד אשמח לפידבאק על הגרסת מובייל כי יש לי אייפון pro max בבית ובערך זהו.

LaskinLaskinElder

אני מבטיח לעשות זאת עד סוף השבוע הבא 😅

LaskinLaskinElder

מעניין, עכשיו כשלחצתי שוב על הת׳רד וכשאני עדיין עושה זאת שוב ושוב - אני מגיע לעמוד 2 וצריך ללחוץ על עמוד 3 כדי להגיע לכאן

אז לא יודע אם זה באג, אבל שתדע

LaskinLaskinElder

אוקיי עכשיו כשיש עוד הודעה אז בדקתי שוב והוא כן מביא אותי לעמוד 3

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 27 במרץ 2026 בשעה 01:25
ציטוט מאת Laskin

מעניין, עכשיו כשלחצתי שוב על הת׳רד וכשאני עדיין עושה זאת שוב ושוב - אני מגיע לעמוד 2 וצריך ללחוץ על עמוד 3 כדי להגיע לכאן

אז לא יודע אם זה באג, אבל שתדע

זה קרה כשהגבת ואז לחצת אחורה בדפדפן בחזרה לעמוד של כל הנושאים? או שהשתמשת במשהו אחר לחזור לאחור כמו הלוגו של האתר או הפירורי לחם למעלה?

עריכה:

שכח מזה, מצאתי את הבאג.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 27 במרץ 2026 בשעה 01:35

מעולה! שמחתי לעזור למצוא את הבאג הראשון :)

אגב, כשאני מסתכל בכל הת׳רדים הוא מראה תאריך של מתי שהנושא נוצר. לדעתי זה קצת מוזר ואולי היה עדיף להראות דווקא את התאריך שבו הייתה ההודעה האחרונה בתור ברירת מחדל, או אולי לא להראות כלום בתור תאריך? אבל אולי אני סתם מנטפק ואולי אני טועה וזה יותר טוב ככה.

עריכה:

לא, זה לא יותר טוב עכשיו כי אז אני לא יודע בעצם אם יש הודעה חדשה ואני צריך להכנס כדי לבדוק אם הגיבו משהו חדש מאז שבדקתי (או שיש דרך אחרת לדעת? אם לא ציטטו אותי זאת אומרת)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 27 במרץ 2026 בשעה 01:53

אני משער שאתה מדבר על מובייל כי כשאתה במסך גדול יש לך הרבה יותר פרטים. דבר ראשון אתה לדעתי צודק, עדיף לראות התאריך של ההודעה האחרונה. דבר שני, בנוגע לסממן האם יש הודעות חדשות, ליד כל ת׳רד יש אייקון של ווקסל מימין שאם יש הודעה חדשה ידלוק בכתום, ואם הכל נקרא יהיה אפור.

KlaymanKlaymanSage

ואוו! ממש מהמם! Good on ya, נדב!