VOXELIM

וקסלים 2.0

נוצר ע"י DrKeo·23 במרץ 2026

107 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 29 במרץ 2026 בשעה 01:01

הוספתי light mode, לוחצים על האוואטר ותראו את האפשרות. באמת גועל נפש, לבריאות למי שמשתמש בזה אבל באמת שאני לא הולך לתחזק את זה יותר מדי ולהתחיל לעשות QA עליו. אם יש מישהו שאשכרה ישתמש בו, הוא מוזמן להתלונן ואני אתקן.

כשבוחרים מצב יש 4 אפשרויות:

• מצב dark - תמיד dark mode.

• מצב light - תמיד light mode.

• מצב מחזור יום - בזריחה האתר עובר ל-light mode, בשקיעה בחזרה ל-dark mode.

• מצב OS - על פי ההגדרה הכללית של מערכת ההפעלה שלכם כך האתר יראה.

יחד איתו הכנסתי פיצ׳ר ענקי שאני מפנטז עליו שנים. כנראה היה לוקח לי יומיים שלמים לבנות אותו אם לא claude. מה הפיצ׳ר? לא תדעו עד שיגיע הרגע שיצטרכו אותו וכשיצטרכו אותו הוא יהיה לכולכם בפרצוף 😬

InterAlInterAlVeteran
נערך לאחרונה: 29 במרץ 2026 בשעה 02:39

דווקא נראה לא רע. זה שימושי בעיקר בסמארטפון באור שמש... דארק מוד הרבה פחות קריא במצב כזה.

עוד כמה דברים חשובים לטעמי: לחיצה על ״פוסט אחרון״ - הייתי מוריד את אנימציית הסקרולינג לתחתית. אני גם חושב שיש שם קצת באגים - למשל בנושא הדור הבא, לחיצה על הפוסט האחרון לא תמיד מביאה אותך לפוסט האחרון (אולי כי ל-embedded לוקח זמן להיטען). אפשר גם להוסיף כפתור scroll to bottom בת׳רד כמו בוואטסאפ. ובעורך הטקסט - paste לתמונות עם העלאה אוטומטית והטמעה אוטומטית בתוך ההודעה בדומה לג׳ימייל, סלאק, דיסקורד וכו׳.

Baba YagaBaba YagaWarrior

מזל טוב על הלוק החדש, נראה מצוין :)

יש סיכוי שתחזיר את הכפתור של הודעות שלא נקראו?

blingblingElder

הכל מעולה אבל הדבר שהכי מפריע כרגע זה שלא רואים במובייל מי המגיב האחרון בכל נושא כשעוברים על הטופיקים בפורום.

אם אין מקום להכניס גם את פותח השרשור המקורי וגם את המגיב האחרון אז עדיף שיראו רק את המגיב האחרון, המידע שמגיב X פתח לפני 5 שנים את השרשור מפלצת בן ה 200 עמודים הוא כבר לא רלוונטי לעומת מי האחרון שכתב בנושא.

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת bling

הכל מעולה אבל הדבר שהכי מפריע כרגע זה שלא רואים במובייל מי המגיב האחרון בכל נושא כשעוברים על הטופיקים בפורום.

אם אין מקום להכניס גם את פותח השרשור המקורי וגם את המגיב האחרון אז עדיף שיראו רק את המגיב האחרון, המידע שמגיב X פתח לפני 5 שנים את השרשור מפלצת בן ה 200 עמודים הוא כבר לא רלוונטי לעומת מי האחרון שכתב בנושא.

אצלי רואים את האחרון שהגיב והשעה. אלא אם לא הבנתי אותך נכון

blingblingElder

הבנת אותי נכון אבל עד לאחרונה זה לא היה ככה אני נשבע 😨 או שאני הוזה כבר לא יודע 😶

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת InterAl

דווקא נראה לא רע. זה שימושי בעיקר בסמארטפון באור שמש... דארק מוד הרבה פחות קריא במצב כזה.

עוד כמה דברים חשובים לטעמי: לחיצה על ״פוסט אחרון״ - הייתי מוריד את אנימציית הסקרולינג לתחתית. אני גם חושב שיש שם קצת באגים - למשל בנושא הדור הבא, לחיצה על הפוסט האחרון לא תמיד מביאה אותך לפוסט האחרון (אולי כי ל-embedded לוקח זמן להיטען). אפשר גם להוסיף כפתור scroll to bottom בת׳רד כמו בוואטסאפ. ובעורך הטקסט - paste לתמונות עם העלאה אוטומטית והטמעה אוטומטית בתוך ההודעה בדומה לג׳ימייל, סלאק, דיסקורד וכו׳.

אם הסקרול לא מגיע למקום הנכון זה אכן בגלל אמבדים שנטענים אסינכרונית. אני עדין מנסה להבין מה יהיה לנו הכי נוח, יכול להיות שפשוט להגיע לעמוד הנכון וזהו זה הפיתרון, גם כפתור גלילה לתחתית הוא אופציה. ובנוגע להדבקת תמונות, זה כבר ברשימת TODO.

ציטוט מאת Baba Yaga

מזל טוב על הלוק החדש, נראה מצוין :)

יש סיכוי שתחזיר את הכפתור של הודעות שלא נקראו?

אתה מתכוון לכפתור בעמוד הראשי שהיה מציג לך את הת׳רדים שלא נקראו? כבר בקשו את זה והוכנס לרשימה 😃

ציטוט מאת bling

הבנת אותי נכון אבל עד לאחרונה זה לא היה ככה אני נשבע 😨 או שאני הוזה כבר לא יודע 😶

אתה לא הוזה, אתה פשוט לא רגיל שהפורום מתעדכן כמעט ברמה היומית 😬

DrKeoDrKeoSite Admin

עדכון:

• אפשר לעשות paste לתמונות ישר לתוך ההודעה.

• יש מודול התערבויות

בנוגע למודול התערבויות, אני משער שנראה אותו בפעולה פעם הבאה שתעלה התערבות. אפשר לעשות אותו מסובך בצורה בלתי רגילה, הוא כנראה החלק הכי מסובך בכל האתר כרגע וללא ספק הרכיב שלקח לי הכי הרבה זמן להגדיר ולישם. עם השימוש בו נגלה את הפינות המחוספסות ומה חסר ואני אלטש אותו.

LaskinLaskinElder

יש לי רעיון להתערבות ראשונה דווקא

אגב, כשלוחצים על שינוי צבע (לחצתי בטעות) אז זה גם כן ״נחתך״ במובייל מעבר למסך

HypnoHypnoVeteran

אפשר לעשות את הבחירה בין מצב כהה לבהיר נגישה כשלא מחוברים לחשבון?

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Hypno

אפשר לעשות את הבחירה בין מצב כהה לבהיר נגישה כשלא מחוברים לחשבון?

אני אכניס לרשימה.

KlaymanKlaymanSage

בקשה קטנטנה - אם אפשר להחזיר, רק אם זה לא מורכב, את הכפתור שמסמן את כל הפורומים כנקראו

ShlomixShlomixWarrior

לא יודע אם זה רק אצלי, אבל חלק מהכפתורים והטקסטים בתגובות מאוד חשוכים. במיוחד מספר ההודעה שזה זניח, אבל גם מועד העריכה האחרון.

בנוסף, עדיין מחכה ליכולת לפתוח בטאבים את הת'רדים. זאת בעיה חיובית כי עכשיו מאוד מייגע לעבור על כל הת'רדים כשהפורום כל כך פעיל 😁

bozemanbozemanAdmin

עוד כמה כיוונונים - חסרים טולטיפים ללא מעט מהכפתורים - ציטוט, בוקמארק, לייק וכו'. כדאי לוודא שלכל כפתור יש טולטיפ, זה עוזר לזקנים כמונו...

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Klayman

בקשה קטנטנה - אם אפשר להחזיר, רק אם זה לא מורכב, את הכפתור שמסמן את כל הפורומים כנקראו

נכנס לרשימה.

ציטוט מאת bozeman

עוד כמה כיוונונים - חסרים טולטיפים ללא מעט מהכפתורים - ציטוט, בוקמארק, לייק וכו'. כדאי לוודא שלכל כפתור יש טולטיפ, זה עוזר לזקנים כמונו...

לגמרי קבלתי.

ציטוט מאת Shlomix

לא יודע אם זה רק אצלי, אבל חלק מהכפתורים והטקסטים בתגובות מאוד חשוכים. במיוחד מספר ההודעה שזה זניח, אבל גם מועד העריכה האחרון.

קבלתי.

ציטוט מאת Shlomix

בנוסף, עדיין מחכה ליכולת לפתוח בטאבים את הת'רדים. זאת בעיה חיובית כי עכשיו מאוד מייגע לעבור על כל הת'רדים כשהפורום כל כך פעיל 😁

גם בדרך, אבל בנתיים אתה יכול ללחוץ על המספר עמוד בתוך ההודעה, הוא כן לחיץ לפתיחת tab.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 31 במרץ 2026 בשעה 12:40

עדכון עלה:

• מערכת סקרים חדשה, מכניסים סקר בעזרת כפתור חדש בעורך הודעות.

• בעמוד הראשי יש כפתור נושאים שלא נקראו. מעולם לא השתמשתי בו בפורום הקודם אז המצאתי התנהגות שהגיונית לי 😬

• עודכנה מערכת ההתערבויות, עדין לא ראיתם את הקודמת ממילא, תסמכו עלי שהיא טובה יותר עכשיו.

• כשבאים להכניס ציטוטים להודעה, יש אפשרות לסדר אותם מחדש.

• משתמש אורח יכול לבחור theme.

• בכל פורום יש כפתור ״סמן כל ההודעות כנקראו״, תלחצו על הצ׳יפ שמראה את מספר הנושאים בפורום ותגלו תפריט.

• טקסטים ואייקונים סופר כהים הובהרו קלות.

• כפתורים ללא טולטיפים קבלו טולטיפ.

• לחיצה על נושא מובילה לעמוד בו ההודעה הראשונה שלא נקראה, אבל כבר לא גולל ישר להודעה (זה פשוט באגי ומעצבן מדי בדפדפנים מודרנים).

• בנייד לחיצה ארוכה על נושא פותחת אותו ב-tab חדש.

טוען סקר...

bozemanbozemanAdmin

אני רוצה לבקש אם אפשר להחזיר את הגלילה ישר להודעה החדשה שהיה מקודם, לפחות אופציה לבחור כל אחד אם להשתמש או לא. זה אולי לא היה לגמרי מדויק ומביא תמיד למקום המדוייק של ההושעה החדשה, אבל בהחלט היה לי יותר נוח מאשר תחילת העמוד ולהתחיל לגלול.

Uncle Pey'jUncle Pey'jSage
נערך לאחרונה: 31 במרץ 2026 בשעה 21:08

מאז No Man's Sky לא ראיתי post launch support כל כך טוב (:

בקשה קטנה שאני לא בטוח אם עלתה כבר- יהיה נחמד לדעתי להוסיף את התאריך והשעה של הפוסט האחרון בעמוד הכניסה לפורום כמו בגרסה הקודמת, זה תמיד עוזר לי באופן אישי לדעת אם דיון זז או לא מאז הפעם האחרונה שביקרתי בו בגלל שלרוב אני לא זוכר מי היוזר האחרון שהגיב.

עריכה: אוקיי, עכשיו שמתי לב שדווקא כן יש תאריך, יכול להיות שאת החלק של השעה דמיינתי גם בפורום הקודם?

ShlomixShlomixWarrior
נערך לאחרונה: 31 במרץ 2026 בשעה 21:15

באג קטן שנתקלתי בו:
נכנסתי לת'רד שההודעה האחרונה שקראתי בו הייתה בעמוד השני, והשיחה כבר התקדמה לעמוד נוסף.
בכל זאת הופיע לי הכפתור של צפייה בהודעות חדשות למרות שהן לא נוספו בזמן הקריאה שלי, אלא לפני כן.
והוא גם לא עובד (וטוב שכך, במקרה הזה).

https://imgur.com/yhc0zfo

ואם כבר אני פה - לא הצלחתי להעלות ישירות סרטון שזה הגיוני, ניסיתי מ-Imgur ואין תמיכה. הוספה של gif דרך התמונה מייצרת תמונה סטטית.
אפשר להוסיף את Imgur למדיה בקלות או שזו הרבה עבודה?

blingblingElder
ציטוט מאת bozeman

אני רוצה לבקש אם אפשר להחזיר את הגלילה ישר להודעה החדשה שהיה מקודם, לפחות אופציה לבחור כל אחד אם להשתמש או לא. זה אולי לא היה לגמרי מדויק ומביא תמיד למקום המדוייק של ההושעה החדשה, אבל בהחלט היה לי יותר נוח מאשר תחילת העמוד ולהתחיל לגלול.

כן לא הבנתי בדיוק מה מהות השינוי. הרבה יותר נוח שמקפיץ לאזור של ההודעות החדשות מאשר לתחילת העמוד, גם אם זה לא תמיד היה מדויק על המילימטר זה תפקד בצורה סבירה. עכשיו זה מעצבן ולא נוח אחרי שכבר התרגלתי לטוב שהיה 😀

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת bozeman

ציטוט מאת bling

כן לא הבנתי בדיוק מה מהות השינוי. הרבה יותר נוח שמקפיץ לאזור של ההודעות החדשות מאשר לתחילת העמוד, גם אם זה לא תמיד היה מדויק על המילימטר זה תפקד בצורה סבירה. עכשיו זה מעצבן ולא נוח אחרי שכבר התרגלתי לטוב שהיה 😀

אני שוקל להכניס את זה לעמוד ההגדרות, אי אפשר לפגוע בטעם של כולם.

ציטוט מאת Uncle Pey'j

בקשה קטנה שאני לא בטוח אם עלתה כבר- יהיה נחמד לדעתי להוסיף את התאריך והשעה של הפוסט האחרון בעמוד הכניסה לפורום כמו בגרסה הקודמת, זה תמיד עוזר לי באופן אישי לדעת אם דיון זז או לא מאז הפעם האחרונה שביקרתי בו בגלל שלרוב אני לא זוכר מי היוזר האחרון שהגיב.

עריכה: אוקיי, עכשיו שמתי לב שדווקא כן יש תאריך, יכול להיות שאת החלק של השעה דמיינתי גם בפורום הקודם?

במובייל לא רואים את זה, רק בדסקטופ. רעיון טוב שיראו את זה גם במובייל, ואם כבר שיראו גם את השעה.

ציטוט מאת Shlomix

באג קטן שנתקלתי בו:
נכנסתי לת'רד שההודעה האחרונה שקראתי בו הייתה בעמוד השני, והשיחה כבר התקדמה לעמוד נוסף.
בכל זאת הופיע לי הכפתור של צפייה בהודעות חדשות למרות שהן לא נוספו בזמן הקריאה שלי, אלא לפני כן.
והוא גם לא עובד (וטוב שכך, במקרה הזה).

https://imgur.com/yhc0zfo

ואם כבר אני פה - לא הצלחתי להעלות ישירות סרטון שזה הגיוני, ניסיתי מ-Imgur ואין תמיכה. הוספה של gif דרך התמונה מייצרת תמונה סטטית.
אפשר להוסיף את Imgur למדיה בקלות או שזו הרבה עבודה?

תמיכה ב-imgur בהחלט נדרש.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באפריל 2026 בשעה 03:08
ציטוט מאת Uncle Pey'j

מנסה להצדיק את התואר.

עדכון נוסף:

• תלחצו על האוואטר שלכם ועל הגדרות, שם על tab בשם אתר. תראו שם צ׳קבוקס, הוא יקבע אם לחיצה על נושא תגלול להודעה החדשה הראשונה או רק תנווט לראש העמוד.

• תמיכה ב-Imgur בכפתור מדיה.

• תיקונים שונים לפיצ׳ר שמקפיץ את ההודעה הכתומה שמתריעה על הודעות חדשות בת׳רד שאתם נמצאים בו.

@Shlomix, מה שציינת אמור להיות מתוקן בעדכון האחרון.

DrKeoDrKeoSite Admin

עלה עדכון לבעיות עם הבאנר של ההודעות החדשות, בתקווה הכל בסדר עכשיו. אני גם מעביר את הנושא ל-OT, כולם כבר ראו (אני משער?) וזה לא הפורום לדבר על באגים ופיצ׳רים.

ShlomixShlomixWarrior

אכן תקין עכשיו.

עוד באג קטן - כשיש התראה כשמצטטים או עושים לייק להודעה אני לא רואה סימון מעל הכפתור

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Shlomix

אכן תקין עכשיו.

עוד באג קטן - כשיש התראה כשמצטטים או עושים לייק להודעה אני לא רואה סימון מעל הכפתור

מה הכוונה סימן מעל הכפתור?

ShlomixShlomixWarrior

קודם לא הופיע כאן מספר ההתראות, אבל נראה שזה היה גליץ' זמני או שתוקן כי עכשיו כן ראיתי