מה שלאסקין אמר 😬
משחקי 2027
נוצר ע"י DrKeo·27 באפריל 2026
LaskinElderאין עדיין נושא של משחקי 2027, אז שם את זה פה:
שמעו, אני מת על HOLLOW KNIGHT ואין לי בעייה ואפילו ארוץ לשחק במשחקים שלוקחים ממנו השראה, אבל... זה חתיכת RIP OFF של הרקעים, רוב ההתקפות וחלק מהאוייבים. מה נסגר איתם... ממש מבאס שאין מילה על זה מIGN פה, בהיבט המוסרי.
יש פה אמנם הצצה גם לBIOMES אחרים שנראים באמת שונה, אבל 95% מפה לא רואים אותם וזה מגוחך.
את הכסף שלי הם לא ייראו גם אם זה יהיה משחק של 10/10.
omerkotAdminבאג משונה… אני רואה את ההודעה של נדב, שממוספרת כ#1, לפני ההודעה של לסקין, שממוספרת כ#2, למרות שהשעה וההקשר מבהירים שזה צריך להיות הפוך…
באג משונה… אני רואה את ההודעה של נדב, שממוספרת כ#1, לפני ההודעה של לסקין, שממוספרת כ#2, למרות שהשעה וההקשר מבהירים שזה צריך להיות הפוך…
נפלאות פלאי הקלוד קוד
LaskinElderבמקור כתבתי את זה בנושא אחר ואז נדב החליט לפתוח את הנושא הזה ולהעביר את ההודעה לכאן, זה לא שהוא הגיב לי אחרי.
נפלאות פלאי הקלוד קוד
זה לא קלוד. דבר ראשון כל שורה של קוד באתר עברה דרכי, לקלוד אין הרשאה לשום דבר מעבר ללכתוב קוד. כך שבאגים זה נפלאות נדב 😬
ודבר שני, זה לא באג. לכל נושא יש הודעת פתיחה שפותחת אותו, אין לה פיצ'רים מיוחדים בנושא סטנדרטי אבל כן יש לה בנושאים מיוחדים כמו למשל נושא התערבויות (ועוד כמה דברים שכרגע חיים רק בראש שלי). ההודעה של לאסקין היא העברה שעשיתי מנושא 2026 כמו שהוא ציין פה, והיא נכנסה נכון כרונולוגית ברגע שמתחשבים ביוצא דופן שהוא הודעה ראשונה שפתחה את הת'רד. סטטוס מיוחד להודעה שפותחת את הת'רד זו שיטה סטנדרטית ברוב הפורומים כולל בפורום הקודם שלנו, לתת להודעות להדחף לפני ההודעה הראשונה זה פתח לבאגים ובעיות.
מהשמועות שמסתובבות על קוד ורוניקה, אני בהחלט צריך לשחק במקורי לפני הרימייק. נשמע שהרימייק הולך לקחת את הדמיון של המשחק מחדש מאוד רחוק עם האי שמתפקד כעולם חצי פתוח והאופנוע של קלייר כרכב שאפשר להשתמש בו באזורים מרובים. אז בהחלט נשמע ששווה לחוות את המקורי לפני הרימייק המאוד שונה.
LaskinElderנראה טוב, אבל אני ניסיתי לשחק בראשון ובשני ומאוד לא התחברתי לשניהם. זה מוזר כי אני עפתי על The Witness וחשבתי שאוהב אותם גם כן.
דליפה מVF6, נראה מעולה.

בדיוק כמו שהשמועות אמרו...
LaskinElderמת על CDPR... מעניין מה יהיה בעדכון. אולי ממש יעשו לו עדכון מנוע רציני? PT והכל? :)
יש דרישות מינימום חדשות כמו למשל SSD כמינימום, יותר זיכרון, CPU חזק משמעותית, GPU שהוא DX12 בלבד וכו'. כלומר בהחלט הולך להיות פה משהו יותר מרשים טכנית מאשר המשחק המקורי.
CPU: AMD Ryzen 5 2600, Intel Core i5-8400
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660, AMD Radeon RX 5500 XT 8GB
VRAM: 6 GB
RAM: 12 GB
Storage: 70 GB SSD
אלה לא בדיוק דרישות מינימום שהן "פס5", אבל הן גבוהות משמעותית מהמקוריות והוא מפותח בלעדית לדור הנוכחי.
אלה הדרישות מינימום המקוריות:
OS *: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1)
PROCESSOR: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD A10-5800K APU (3.8GHz)
MEMORY: 6 GB RAM
GRAPHICS: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
DIRECTX: Version 11
STORAGE: 50 GB available space
כל הדרישות מינימום עלו בפי 2 עד פי 4. לא הייתי מצפה פה למשהו מפיל לסתות אבל כן מרשים משמעותית מהוויצ'ר 3.
ה-next gen update כבר העלה משמעותית את הרף, הם פשוט לא טרחו לעדכן רשמית.
אם אני זוכר נכון כל העדכונים ב-next-gen update היו אופציונאלים, כולמר המינימום לא באמת השתנה. הם הוסיפו במחשב הגדרות ultra+ חדשות, ואפקטי RT למניהם. במקרה של החבילת הרחבה החדשה, להבנתי, הם בונים מסת אדמה חדשה שהיא ברמה גרפית שאמורה להתאים יותר לפס5.
אני מניח שהם פשוט בונים על אותו next gen update, רק שהפעם הוא המינימום. כמו בגרסת ה-next gen לקונסולות, אתה לא יכול לשחק אותן על הדור הקודם מן הסתם.
לפני שלוש שנים המיסדים של playground עזבו והקימו סטודיו חדש בשם Maverick Studio. אלה התמונות הראשונות מהמשחק מירוץ עולם פתוח שהם מפתחים, הם מגדירים אותו בצורה הפלצנית "משחק מירוץ עולם פתוח AAAA". כן, יש שם ארבע A.

LaskinElderזה נחמד ואני תמיד בעד, אבל אנחנו באמת צריכים עוד אחד כזה?
מקווה שיביאו איתו חידוש רציני. נניח שילוב של burnout, משהו עם הרבה נזק. ואני בספק גדול אם זה יהיה המצב כי לפי התמונות מדובר ברשיונות של מכוניות אמיתיות וזה.
פורצה הורייזון מהנה מאוד אבל הפורמולה היא אותו דבר כבר לפחות 3 משחקים ויהיה נחמד למשהו קצת אחר ולא מתחרה ישיר שלו שיציע בערך את אותו עקרון.
ראיתי בזמנו ראיון עם הראש של הסטודיו והם טוענים שהסיבה שהם עזבו והקימו את הסטודיו הייתה שהיו להם המון רעיונות מקוריים למשחקי מירוץ אבל מיקרוסופט רצתה שהם פשוט יפמפמו עוד פורצה הורייזן. כלומר נשמע שהם לפחות חושבים שהם הולכים לקחת את הנוסחה של פורצה הורייזן ולשדרג אותה עם אוסף רעיונות מקוריים. לי זה נשמע נהדר, ביחוד שהתמונות האלה ממש מרשימות. כלומר, תמונות של משחקי מירוץ הן תמיד סוג של פייק משום מה, לא ברור למה דווקא בסגנון הזה כל כך אוהבים לעשות בולשוטס, אבל התמונות באמת נראות נהדר ומדובר בחבר'ה של Playground שיש להם כישרון טכני אדיר.
LaskinElderנשמע מעולה, ראיתי את התמונות כבר אבל לא התעמקתי. הלוואי ויצא מזה משהו מיוחד באמת.
מניח שזה גם נבנה מראש לדור הבא, אז יש עוד סיבה לצפות