אבל מה זה משנה כמה הוא יפה? ווקונג משחק באמת בינוני... משער שאת רוב ההייפ והציונים שלו הוא קיבל על גרפיקה.לא יודע. אני מיציתי אותו די מהר.
משחקי 2027
נוצר ע"י DrKeo·27 באפריל 2026
LaskinElderמשחק מעולה בעיניי, נהנתי מאוד.
יש לו בעיות, בעיקר שצריך לעשות המון גריינד כדי לצבור נקודות סקיל, וחבל, כי שם בדיוק הכיף - עוד ועוד דברים שניתן לעשות בגיימפליי הבסיסי.
המשחק מאוד ייחודי וההפקה מדהימה, כל הזמן חיכיתי לראות איזו אנימציה תחכה לי בסוף הפרק. וכמובן כמות הבוסים והמיני בוסים.
אין לי ספק שהבא שלהם יהיה הרבה יותר טוב.
הוא יושב על 81 במטה קריטי, מסתבר. חשבתי משום מה יותר גבוה. לדעתי, משחק של 75 כזה.
אבל מה זה משנה כמה הוא יפה? ווקונג משחק באמת בינוני... משער שאת רוב ההייפ והציונים שלו הוא קיבל על גרפיקה.לא יודע. אני מיציתי אותו די מהר.
דברנו על הגרפיקה והטכנולוגיה, המשחק עצמו זה כבר דבר אחר. כלומר, אפשר לחשוב שסוני יורה בכל הצילינדרים גם בצד של ה"המשחק עצמו" בדור הזה, משחקים עבשים שממחזרים את דור הפס4 ברובם. חוץ מהאוסמארק שעשו קפיצה מאולפן אינדי לאולפן AA כל האולפנים של סוני עושים את אותו דבר שהם עשו דור קודם ולרוב המשחקים גם נראים וגם משחקים אותו דבר.
לגמרי. הסינים נותנים תפוקה מטורפת וללא פשרות.
זו גם רק ההתחלה, אצלם לא תהיה בעייה להשתמש בAI, שלא נדבר על שעות עבודה/קראנץ׳ ותנאי עובדים, ולא יהיו ועדי עובדים או ארגונים שיתלוננו על זה, אם זה לא ברור כבר עכשיו - בדור הבא המשחקים הכי יפים בפער יגיעו מסין .
כן, המערב מבצע התאבדות עם ההתנגדות ל-AI והשכר האסטרונומי שיש בארה"ב ואירופה היום. זה די משעשע שאין להם שום בעיה להאציל 70% מהעבודה הסזיפית על המשחק לכל מני אנשי עולם שלישי באסיה אבל בשניה שאומרים AI שבתאוריה יכול לשנות את התעשיה מקצה לקצה - בכי וצעקות.
בדיוק ראיתי כל מני סלבריטאים חוגגים את העובדה ששפירו עצר בניה של כמה מרכזי data במדינה שלו וחשבתי לעצמי איך הסינים הצליחו לעשות לארה"ב psyop כדי לעצור אותה טכנולוגית.
התעשיה גוססת, כל משחק עולה 300 מליון דולר, אף חברת AAA לא מצליחה לגייס כספים וזה הזמן להלחם ב-AI שיכול להציל את התעשיה? ואני לא מדבר על gen-ai שיוצר אומנות, אני מדבר על כלי AI.
LaskinElderהמוות האיטי של תעשיית הגיימינג במערב
LaskinElderזה נראה... ממש ממש טוב?
Dog-like.
omerkotAdminזה נראה כמו משחק שהפיתוח שלו הסתיים רע ומישהו העלה את הרעיון שאפשר לצמצם הפסדים אם הם יחליפו את הדמות הראשית בכלב.
אם אני זוכר נכון מעתיקות בטוויטר זה מפתח שהעלה בצחוק סרטון של כלב מחזיק חרב והוא קבל כל כך הרבה לייקים שהוא החליט לפתח משחק שלם סביב זה.
LaskinElderאם אני זוכר נכון מעתיקות בטוויטר זה מפתח שהעלה בצחוק סרטון של כלב מחזיק חרב והוא קבל כל כך הרבה לייקים שהוא החליט לפתח משחק שלם סביב זה.
אני זוכר את הסרטון הזה אבל אני לא בטוח שזה אותו אחד, בצורה מוזרה… יכול להיות שאתה צודק וזה כן.
אגב, יש שמועות על אורי חדש, אבל המפתח של המשחק המקורי אומר שהוא לא שמע על זה כל שבטוח לא Moon שעובדים על זה ושהם מנסים בכלל לרכוש את הIP בחזרה
glass manSageהמשחק עם הכלב נראה ממש רע לדעתי. אם כבר משחקים כלב, למה שאני ארצה שיהיה לכלב פאקינג חרב? אני ארצה שהוא ילחם כמו פאקינג כלב.
לא מבין את הטרנד הזה בכלל, יש גם את המפתח הזה שעשה משחק על דינוזואור שנלחם עם חרב, כאילו, מה למה?
על ORI 3 אני ממש שמח שלפחות הצוות המקורי לא עובד על זה כי אני רוצה שימשיכו להתמקד בNo Rest for the Wicked, כל כך הרבה פוטנציאל יש בIP הזה.
זה סיף מדארק סולס.