שיעשו IP חדש, הם עושים GOT כבר שני דורות ברצף. גם לא אינפמס, אני כל כך שונא את המערכת traversal הדביקה שלהם.
משחקי 2027
נוצר ע"י DrKeo·27 באפריל 2026
glass manSageהמפה של Sleeping Dogs היתה הרבה יותר קטנה מהמפה של GTA 4 זה לא הפריע לאף אחד לאסקין.
יש חלל עצום במשחק עולם פתוח אמיתי ביפן המודרנית שאף אחד לא ממלא זו ההזדמנות של סאקר פאנץ, אין לך כיום משהו כמו סלייפינג דוגס.
תחשוב על זה: אתה משחק מתנקש יפני בגלל זה הכינוי שלו הוא Ghost of tokyo.
אתה שומע שהמטרה שלך יהיה ברחוב מסויים. אתה מגיע עם האופנוע הרחובות הם רחובות יפנים צפופים עם שלטי ניאון ודחוסים באנשים, אתה עולה לגג מכין את הצלף, אבל יש לך בחירה כמו במשחקי Ghost
ואתה יכול גם לרדת פשוט לרחוב למטה ולחסל את המטרה שלך בhand to hand combat. אחרי זה אתה בורח עם האופנע.
הפוטנציאל של זה כל כך עצום. ולא כל מיני משחקי יאקוזה למינהם הם לא זה כי אין בהם רכבים ורובים.
אני לא מבין איך אתה תרצה איינפימוס חדש על פני הדבר הזה.
תראה מה סאקר פאנץ עשו בGhost of yotei עם פאקינג 65M דולר תקציב. למה שהם לא יקבלו תקציב של 212M דולר לפיתוח כמו שגרילה מקבלים?
אני לא מבין בכלל איך GTA קשור לעניין, הוא מאוד שונה מסלייפינג דוגס והטון והאווירה שונים לגמרי.
איינפמס, שייך לעבר. בחיים תמיד עדיף ללכת קדימה לא אחורה, ההצלחה האמיתית של סאקר פאנץ התחילה כשהם השתחררו מאיינפימס, לחזור אחורה לעבר הפחות זוהר שלהם, זו רגרסיה. לא היית רוצה שנוטי דוג יחזרו לג'ק ודקסטר.
נדב:כן IP חדש אין לי התנגדות בכלל, אבל רק לא איינפמס בבקשה. אפילו לא הצלחתי לסיים את SS מרוב שהוא היה נורא וזה משחק של כולה 10 שעות!
אני מסכים - יש מקום לדעתי למשחקים קטנים יותר סטייל סליפינג דוגז. לא רק בגלל שאין לי זמן וכו'. יש מקום לייצר חוויות שונות.
LaskinElderיש מקום.
לא חושב שיש סיכוי שסאקר פאנץ׳ תכנס לשם.
בסדר לא צריך שהם ספציפית. סתם זרמתי עם הקונספט
glass manSageכל מה שכן שמענו עליו בנוגע לאיינפמס זה ריימיקים לשני המשחקים הראשונים ותודה לאל סאקר פאנץ היא לא זו שמפתחת אותם. :-) אז תהנה מהם לאסקין :-) כי זה כל מה שיהיה לך מהם בעתיד הנראה לעין.
קליימן, בדיוק לזה התכוונתי אחי, זה התפקיד של SONY בעיני או כל צד א' לעשות חוויות שונות שמפתחת צד ג' תפחד לעשות.
סקוור אולי יחששו לעשות סליפינג דוגס חדש כי זה מסוכן להם מידי, רוקסטאר מעדיפים להתרכז באמריקה, ויוביסופט קיבלו כוויה ממשחקים סטייל GTA, אבל SONY זה התפקיד שלה לקחת על עצמה סיכונים וחוויות שונות כדי להצדיק את הפלטפורמה.