VOXELIM

משחקי 2027

נוצר ע"י DrKeo·27 באפריל 2026

139 הודעות
LaskinLaskinElder

בתכלס גם אם הסרטון ההוא היה על אולטרא לא היה שם שום דבר מעניין מספיק כדי שיהיה הבדל, לא רואים כלום מלבד ערפל.

מוזר שבחרו בו בכלל כדי להראות את הקרבות.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

בתכלס גם אם הסרטון ההוא היה על אולטרא לא היה שם שום דבר מעניין מספיק כדי שיהיה הבדל, לא רואים כלום מלבד ערפל.

מוזר שבחרו בו בכלל כדי להראות את הקרבות.

בהחלט בחירה מוזרה מאוד.

glass manglass manSage

לדעתי פייבל בהחלט לא יהפוך לתופעה עולמית כמו המכשף 3 לא רק בגלל מערכת הקרב שהיא מאוד בעיתית אלא פשוט כי הקהל המערבי מעדיף משחקי תפקידים אפלים ורצינים יותר. לפני שהוא נחשף חשבתי שהם יהפכו אותו לרציני ובוגר יותר, אבל הם נשארים עם הFairy Tale זה יגביל את התקרה שלו (לדעתי) לגיימר הארדקורס.

הגרפיקה דווקא טובה בעיני, אני חושב שהערפל ביער יפהיפה ומאוד אטמוספירי, אבל פשוט אני לא רואה פה את הWOW פאקטור, שיגרום לקאזואל להגיד לעצמו שהוא חייב את זה.

glass manglass manSage

עוד גיימפלי מאכזב לSTRANGER THAN HEAVEN. המשחק נראה סולס לייק- שמתחפש למשחק Fighting.

כל הדברים המשעממים של משחקי סולס לייק כאן, קרבות שנמרחים ל100 שנה כי "עומק" מערכת קרב קלאנקית כי "עומק"

כל כך חבל, יאקוזה 0 אחד האהובים עלי וזה היה נראה Otherwise כמו יורש ראוי שיכל להפוך לקלאסיקה.

עוד קורבן לאסון שהביא עלינו מר מיאזאקי.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 29 באוגוסט 2026 בשעה 11:11

קלאנקית?

העובדה היא שכל מי ששיחק בו עף על מערכת הקרב שלו. תקרא או תראה או תשמע רשמים.

אהבתי מאוד את הרעיון של כפתורים ליד ימין וכפתורים לשמאל, זה מקורי ואומרים שזה מרגיש מצוין.

אני לא שיחקתי עד היום במשחקי יאקוזה בין היתר בגלל מערכת הקרב הbutton mashית הסתמית שלו, ואני מאוד מצפה לשחק במשחק הזה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 30 באוגוסט 2026 בשעה 12:16

נשבע לך לאסקין לפעמים אני חושב שאנחנו חיים בייקום מקביל :-)

כל כתבת בקרוב שאני רואה יורדת על הגיימפלי של המשחק הזה.

הרעיון של מיפוי כפתורי הכתף לצד ימין וצד שמאל רעיון טוב? בשביל מה זה טוב? הרי Tekken כבר חשב על שיטה גאונית אז למה לסבך אותה?

ריבוע- יד שמאל

משולש-יד ימין

X-רגל שמאל

עיגול-רגל ימין.

כל כך אלגנטי ויפה בפשטות שלו ובהגיון שלו בשביל מה צריך את הסרבול של מיפוי חלקי הגוף לכפתורי כתף שלא אינטואיטיבי להשתמש בהם ללוחמה?

תסתכל גם על הגיימפלי, הרבה מהזמן אתה חייב נשק קר, ולא יכול להסתמך לחלוטין על אמנות הלחימה, ופה המשחק פשוט הופך לסול-לייק טהור. בשביל מה צריך את זה?

אתה צודק שיאקוזה הוא באטן מאשר סתמי, שאין בו תחכום או אלגנטיות כלשהי, וטוב שמשפרים את זה, אבל סולס לייק ושליטה מסורבלת היא הדרך לעשות זאת? בשביל צוות שמכיל הרבה מאוד מהאנשים של וירוטא פייטר/שנמו אני מצפה להרבה יותר מלהעתיק את מיאזאקי בחוסר חן.

ושוב, הבעיה היא לא באמת מיאזאקי או FROM הם עושים את הסגנון שלהם בטוב טעם כי הוא שלהם, הבעיה היא בכל המפתחים שמעתיקים מהם ועושים את כל המשחקים הומגניים חסרי ייחוד ונשמה.

זה מה שאתה רוצה במשחק של אומנות לחימה? להילחם עם נשק קר מול בוס שרוקד לך מול הפנים עם סכין ואתה עושה לו Parry עם נשק קר? מה לאמנות לחימה ולשיט הזה. אני רוצה להרגיש שאני משחק בסרט קונג פו סיני לא שאני משחק בסולס לייק.

LaskinLaskinElder

כמעט כל משחק היום משתמש בכפתורים כתף להתקפות, מה פתאום לא אינטואיטיבי פה?

תראה לי כתבות שיורדות על זה, של אתרים רציניים ששיחקו בו, אני רק ראיתי שבחים בינתיים, חוץ מKOTAKU שרק ראיתי כותרת שהוא חושב שהוא שונא את זה, ומאחר וכל מה שהם כותבים הוא ההפך המוחלט מהמציאות - זה נראה לי סימן טוב.

glass manglass manSage

יש יותר כתבות על זה ממה שאדם יכול לספור.הנה למשל.

ut on the other hand, at least from what I played, I think the combat moves at a far too sluggish pace and are often imprecise. I played through three battles across three of the game’s eras: the first against a group of basic enemies, the second against a group and a big brute-type, and the third against a deadly single swordsman.

https://www.consolecreatures.com/stranger-than-heaven-combat-preview-sgf/

יש עוד מלא.

אני לא הולך לעשות פולסא דנורא על המשחק או על המפתחים אבל הם פשוט הפילו את הכדור פה חזק בכל מה שקשור למערכת הקרב.

הצוות הזה איבד את עצמו והם פשוט זורקים דברים רנדומלים על הקיר ומחכים לראות מה יידבק. אני לא שופט אותם שום דבר שהם עשו לאחרונה לא היה הצלחה מסחררת והם מנסים למצוא כיוון חדש, אבל זו לא הדרך לדעתי.

לך תראה מה אותו צוות ממש עושה בסינגל פלייר של Virtua Fighter 6, זה מהמם ומכבד את המסורת שלהם הסינגל של VF6 הוא כל מה שSTRANGER THAN HEAVEN היה צריך להיות. אני מקווה שVF6 ימכור מליונים על מליונים ויוכיח את זה.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 13:14

אה, טוב, אם consolecreatures אומרים את זה אז זה מבטל לחלוטין את האיכות של מערכת הקרב שאתרים גדולים אחרים משבחים :)

בנושא אחר - פלייגראונד הגיבה לנושא האורך של פייבל:

15-20 שעות למשימות הראשיות.

למשחק לינארי נשמע סביר, אבל אני ממש לא חשבתי שזה יהיה כל המשחק הזה, אחרי כל כך הרבה שנים.

40 שעות כולל משימות צד ופעילויות נוספות.

זה ממש קצר... לא ממש משנה לי כי יש מלא מה לשחק, פשוט ציפיתי שיהיה בערך כפול מזה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 13:54

זה ארוך יותר ממשחקי הפייבל הקודמים אבל אני מסכים שזה לא קביל ב2027 לRPG גם אם "ככה נהוג" בסדרה הזו.

חבל, אבל פשוט לא יהיה Day one מבחינתי. המכשף 4 יוצא ב2028 אז חלק ניכר מ2027 יוקדש אצלי למשחק חוזר במכשף 3 והDLC כהכנה, על חשבון פייבל.

glass manglass manSage

טריילר חדש לHolstin יוצא ב2027! זה המשחק הכי מצופה שלי ל2027 יחד עם אינטרגלקטיק.

פשוט משחק אימה פולני מהשורה הראשונה, הדיבוב בפולנית מכניס לאווירה ברמות אחרות הרבה יותר מהדיבובים הבנאלים שיש באנגלית למשחקים.

והמעברים בין Top down לירי שהוא over the shoulder וואו אני מחכה לזה שנים.

KlaymanKlaymanSage

אני בעננים מהאורך. לנרמל משחקים קצרים יותר. גם ככה לוקח לי הרבה יותר מהממוצע לסיים משחק.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 14:26

לנרמל משחקים קצרים יותר - כן.

אבל משחקי עולם פתוח? אני לא חושב שזה מספיק.

זה משחק עם עשרות דמויות, מערכות יחסים, ערים גדולות וכפרים קטנים, גזעים שונים וכו'... בניית העולם לא מספיקה בעיניי ב-15 שעות וגם לא 30.

InterAlInterAlVeteran
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 14:34

פייבל זה לא ממש משחק של בניית עולם. למרות שבגדול, כן, זה די חריג, גם אם לא לסדרה עצמה.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 14:43

פייבל הזה, לכאורה לפחות ולפי מה שהם מבטיחים ומראים - אמור להיות שונה מקודמיו, בהיקף שלו.

עם עולם הרבה הרבה יותר עשיר, מפורט ומתוחכם, עלילה יותר מורכבת ודמויות רבות יותר.

הציפייה הייתה שהוא יהיה "הוויצ'ר 3" של הסדרה.

אני לא אומר שזה בהכרח דבר רע, אני הולך להנות מה-25 שעות שבטח אשחק בו, וכנראה שיהיה מדובר בחוויה שטחית יותר. זה יכול להיות נהדר גם.

פשוט חשבתי שזה יהיה יותר לכיוון ה-100, וזה מרגיש שהטעו אותי :)

KlaymanKlaymanSage

לא שיחקתי בקודמים, אז אין לי מושג. האמת שלא היו לי ממש ציפיות, אז אולי זה "באשמתי", או שאתה, לאסקין, בנית מגדלים בראש.

בכל מקרה - אני מאוד בעד. אחרי ששמעתי 80 שעות רק לסיפור של GTA6, עוד יותר לא בא לי לקנות אותו 😂😂😂

DrKeoDrKeoSite Admin

זה נהדר שהוא 40 שעות. ולא ברור לי מה קשור לאיכות שלו, האיכות שלו זו האיכות שלו. אם הוא יהיה מלא בתוכן טוב ב-40 שעות אז זה פשוט מושלם.

LaskinLaskinElder

מה שמדאיג אותי זה ה-15 לסיפור הראשי.

זה ממש ממש מעט בעיניי, למשחק כזה.

אבל שוב, זה באמת דברים שבניתי בראש שלי, אם אני מגיע מראש בידיעה שהוא 40 שעות כולל כמעט הכל אני מוכן ואני רק מקווה שהתוכן צד באמת מצוין.

KlaymanKlaymanSage

כששיחקתי בוויצ'ר 3, נהנתי מאוד ב20-40 שעות הראשונות( והיה לי הרבה יותר זמן אז) מכל סימני השאלה, טיולים וללכת לאיבוד וכו. אח"כ כבר לא היה לי כוח. לקח לי איזה כמה חודשים on and off לסיים אותו.

חוויה שהיא tight, גם בעולם פתוח-שווה עבורי זהב.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 16:48

קליימן, נדב, זה לא מרגיש לכם קצת כאילו ביזבזו את הכישרון של "פלייגראונד" על משחק כזה קצר?. כאילו אנחנו מחכים לפייבל הזה כל הדור, הוא חרג משמעותית מהתקציב שלו, בסוף כל זה היה בשביל משהו שאפשר לסיים ב20 שעות? לא היה עדיף לתת לפלייגראונד לעשות משהו אחר?

אני מבין את הטענה שאם כל התוכן של ה40 שעות הוא 10/10 אז זה לא משנה, האורך, אבל הצייפיה שלנו ממשחקי RPG היא שנעבור לגור בהם לפחות לאיזה חודש, חודש וחצי מהחיים, לא?

משחקי תפקידים אמורים להיות המקבילה האפית, לסדרות ספרים כמו שיר של אש ושל קרח, לא משהו שמסיימים בציק' צאק.

אני בעד משחקים קצרים כמה שיותר, אבל למה במשחקי תפקידים ולמה בוזבז כישרונה של פלייגראונד אם בסוף יצא משהו קצר שכל צוות סמי מוכשר יכל להשיג?

DrKeoDrKeoSite Admin

למה יש למשחקי עולם פתוח יותר מ20 שעות של תוכן איכותי? הם לוקחים 100 שעות בגלל זבל כמו סימני שאלה, גריינדינג, משימות מד או אפילו ראשיות סוג ב׳ וכו׳.

תן לי 20 שעות של קמפיין מצויין + עוד 20 שעות של להתעסק עם העסקים/תושבים/עולם ואני מאושר. אני בן 42, קמפיין ארוך הוא הנמסיס שלי.

KlaymanKlaymanSage
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 17:12

@glass man - מי אמר שכל צוות סמי-מוכשר יכול להשיג את מה שפייבל השיג? זה לא שיש ציונים או משהו.

40 שעות זה לא מעט זמן (כמעט יומיים מהחיים, סורי על הסאחיות) - למי שעובד+אישה+ילדים, זה לא משהו שקל לדחוס. כמו שאמרתי קודם, את הוויצ'ר 3 אני חושב ששיחקתי במשך 3-4 חודשים עד שסיימתי. אם את פייבל אוכל לסיים בחודש, וכל המשימות, שלבים, בוסים וכו' הם טובים מאוד עד מצויינים - הרי זה משובח. אין לי שום בעיה.

אם תיקח את סייברפאנק - משחק שהיללתי כאן לא מעט בשנה האחרונה, אז ההרחבה שלו היא בדיוק ה Tight campaign שעליו אני מדבר.

@DrKeo - כל מילה.

LaskinLaskinElder

בוודאות לא בזבזו את הכשרון של פלייגראונד כי הם במקביל עשו גם את פורצה הורייזון ביפן, שהוא מדהים.

אני כן הייתי רוצה, במידה והוא ממש איכותי - שפייבל יהיה יותר קרוב ל-80 שעות מאשר 20, אבל אם כל ה-40 סופר מהודקים ואיכותיים אני בסדר עם זה.

כל מה שרציתי לומר זה שחשבתי שזה יהיה משהו בסדר גודל אחר.

DrKeoDrKeoSite Admin

אם היו סימני שאלה שמוסיפים 30 שעות היית מרוצה? כי זה הזבל שמביא משחקים כמו הוויצ׳ר ל-100 שעות.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 20:15

הוויצ׳ר (3) הוא דוגמא מעולה למשחק עם משימות צד מעולות שלא פעם ולא עשר פעמים משתוות לסיפור הראשי. גם סייברפאנק כזה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 20:41

יש גם את הפיל בחדר שלא הזכרנו בכלל. הסיבה המרכזית שפייבל תמיד היה כל כך קצר, זה בגלל שכל בחירה שלך שינתה אותך ויזואלית מולינו רצה שנרוץ על המשחק כמה פעמים כדי לראות איך הבחירות שלנו מעצבות המראה שלנו, זה לא עובד במשחק של 100 שעות.

במשחק הזה פלייגראונד הורידו את האלמנט הזה לחלוטין אז למה המשחק עדיין קצר?

קליימן,אני מבין שאתה עסוק עם אישה וילדים אחי, אבל אתה יכול פשוט להיות יותר סלקטבי במשחקי הRPG שאתה משחק במקום לשחק בכולם ושכולם יהיו קצרים, אתה יכול לבחור לשחק אחד ארוך בשנה.

הגיימפלי של פייבל נראה meh לחלוטין, המערה הזו עם המפלצות נראת meh הבוס נראה Meh. אם אתה היית אומר לי שזה פסיק קטן, מתוך אפוס של 100 שעות גיימפלי של הרפתקאות שונות, וסייד קווסטים וחיים שלמים של דמות, זה לא היה מפריע לי.

אם מה שראינו מפייבל זה חלק מ20 השעות שלו זה כבר מאוד Meh כי זה מאוד subpar בשביל RPG כזה קצר.

נדב: גם לי אין זמן לרוב המשחקים הארוכים האלה, אבל עובדה שמצאת זמן למכשף 3, אחי אז אולי פשוט עדיף לשחק רק בטובים ביותר במקום לקצר את כל הRPGS ולרדד אותם. אני מניח שלא תדלג על המכשף 4 גם אם הוא יהיה 100 שעות. :-)