VOXELIM

משחקי 2027

נוצר ע"י DrKeo·27 באפריל 2026

139 הודעות
glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 20:41

יש גם את הפיל בחדר שלא הזכרנו בכלל. הסיבה המרכזית שפייבל תמיד היה כל כך קצר, זה בגלל שכל בחירה שלך שינתה אותך ויזואלית מולינו רצה שנרוץ על המשחק כמה פעמים כדי לראות איך הבחירות שלנו מעצבות המראה שלנו, זה לא עובד במשחק של 100 שעות.

במשחק הזה פלייגראונד הורידו את האלמנט הזה לחלוטין אז למה המשחק עדיין קצר?

קליימן,אני מבין שאתה עסוק עם אישה וילדים אחי, אבל אתה יכול פשוט להיות יותר סלקטבי במשחקי הRPG שאתה משחק במקום לשחק בכולם ושכולם יהיו קצרים, אתה יכול לבחור לשחק אחד ארוך בשנה.

הגיימפלי של פייבל נראה meh לחלוטין, המערה הזו עם המפלצות נראת meh הבוס נראה Meh. אם אתה היית אומר לי שזה פסיק קטן, מתוך אפוס של 100 שעות גיימפלי של הרפתקאות שונות, וסייד קווסטים וחיים שלמים של דמות, זה לא היה מפריע לי.

אם מה שראינו מפייבל זה חלק מ20 השעות שלו זה כבר מאוד Meh כי זה מאוד subpar בשביל RPG כזה קצר.

נדב: גם לי אין זמן לרוב המשחקים הארוכים האלה, אבל עובדה שמצאת זמן למכשף 3, אחי אז אולי פשוט עדיף לשחק רק בטובים ביותר במקום לקצר את כל הRPGS ולרדד אותם. אני מניח שלא תדלג על המכשף 4 גם אם הוא יהיה 100 שעות. :-)

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 20:44

המשחק הזה הוסיף הרבה יותר דברים משמעותיים משינוי של המראה שלך, למשל - דוגמת הענק שאם אתה בוחר להרוג הגופה שלו תהיה שרועה שם שבטח תירקב עם הזמן או משהו. שינויים פיזיים של הדמות זה הקטע שבגללו המשחק קצר? מה הקשר? פה יש לך הרבה יותר בחירות משמעותיות לעשות כדי לשחק שוב ושוב, רואים את זה בכל ההדגמות שלהם.

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Laskin

הוויצ׳ר (3) הוא דוגמא מעולה למשחק עם משימות צד מעולות שלא פעם ולא עשר פעמים משתוות לסיפור הראשי. גם סייברפאנק כזה.

בוויצ'ר 3 היו כמובן משימות צד מעולות, אבל גם טונות של זבל.

בסייברפאנק הלכתי רק על מה שנשמע לי מעניין מתוך הרשימה . זה עבד עבורי הרבה יותר טוב מבוויצ'ר.

@glass man אאלץ לקחת את המילה שלך בנוגע למערכת הקרב וכו'. לא צפיתי בכלום תכלס. שמעתי השבוע רשמים באיזה פודקאסט ודווקא היו די חיוביים עליו(שיחקו מאמצע המשחק בערך ). קיצר נחיה ונראה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 31 באוגוסט 2026 בשעה 22:03
ציטוט מאת Laskin

הוויצ׳ר (3) הוא דוגמא מעולה למשחק עם משימות צד מעולות שלא פעם ולא עשר פעמים משתוות לסיפור הראשי. גם סייברפאנק כזה.

עם כל הכבוד לוויצ׳ר 3 והמשימות צד המצויינות שלו ביחס לז׳אנר, תשרשר את כולן יחד ותקבל אולי 10 שעות. כמו בכל RPG של 100 שעות, 9 מ-10 מהן הן זבל. וכמעט כל סימני השאלה הם גם זבל. פשוט פעם בשעתיים נפלת על משימת צד נהדרת.

אם הפייבל שומר בעיקר על משימות ראשיות וכמה משימות צד, בלי זבל רפטטיבי לניפוח זמן הריצה, זה מושלם. אם הוא 40 שעות של רפטטיביות אז מהר לפח האשפה של ההסטוריה. אבל אורך לא מעיד על איכות.

LaskinLaskinElder

חד משמעית אורך לא מעיד על איכות.

אבל ספציפית במשחק עולם פתוח גדול מאוד - 15 שעות זה מעט מאוד היום, לכל הדיעות, ולא מספיק כדי לחוות ולהכנס לעולם כמו שצריך בעיניי.

יש את התוכן הנוסף ואם כולו באמת איכותי אז החשש יתפוגג. אבל אם לא? אז 20 שעות איכות זה לדעתי ממש נמוך ל״עולם״.

אני לא מסכים שהאיכות הגבוהה בוויצ׳ר 3 מסתכמת ב-10 שעות. עניין של דיעה כמובן, אני חולק עליה. בטח ביחס למה שהיה אז.

DrKeoDrKeoSite Admin

פייבל לא 15 שעות, הם אמרו 20 שעות למי שרץ את הקווסט הראשי ו-40 שעות למי שעושה גם מסביב. בפייבל המסביב נראה אפילו יותר מגניב מהקווסט הראשי עם ה1000+ NPC שיש להם חיים מלאים, רכישת עסקים, רכישת בתים וכו׳.

אני לא רואה מצב שמישהו פה יסיים אותו ב-15 שעות, אני משער שרוב האנשים יהיו עם 30+ שעות. 20 שעות קמפיין + 10 שעות הסתובבות בעולם והתעסקות בmeta עסקים וה-NPC נשמע לי כמו הצעה נהדרת.

אין משחק שהוא יותר ״נחכה ונראה״ מאשר פייבל, אבל הוא נראה סופר מבטיח בהדגמות. משחק מיוחד שאין עוד כמוהו בשוק שעושה דברים מגניבים כמו 1000+ דמויות מסומלצות בעולם ועם גרפיקה ממש מרשימה, זה בול מה שרצינו מהדור הזה לא?

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 06:54

הם אמרו 15-20, מהנסיון שלנו עם חברות כאלה הן בדרך כלל מוסיפות שעות ולא מורידות.

וכן, פייבל מהמשחקים שאני יותר מצפה להם ממה שנשאר לנו בדור הזה, אני פשוט חשבתי שהסקופ שלו גדול בהרבה.

לשם השוואה, לא ידוע לנו כמעט כלום על אינטרגלקטיק, אבל אם יגידו לי שהוא 10-15 שעות אני אתאכזב, וזאת למרות שהוא כנראה לינארי לגמרי ולא עולם פתוח של ממש. אחרי כל כך הרבה שנים והעובדה שזה המשחק היחיד שלהם בדור הזה אני רוצה מינימום 25-30 שעות ממשחק לינארי של נוטי דוג, אם בכל זאת הוא סמי-עולם פתוח אז 50.

KlaymanKlaymanSage

אני הייתי מעדיף ש Tlou2 יהיה 15-20 אחוז קצר ממה שהוא היה... אחד המשחקים היחידים שהרגשתי שלא over stayed it's welcome בשנים האחרונות, היה 007.

בגדול, לדעתי, האורך לא ממש רלוונטי למדידה של המשחק, בטח לא לפני שהוא יצא. אח"כ אפשר לדסקס בטח.

LaskinLaskinElder

שוב, מסכים לחלוטין בכל משחק שהוא לא עולם פתוח.

משחק שהוא כמו סרט - מצידי שיהיה שעתיים גם (אם כי אז למחיר כן תהיה כבר השפעה), אבל בשביל שאני אהנה מהעולם זה חייב להיות ארוך יותר.

אם באמת התוכן צד מעולה אז 40 שעות זה ממש ממש סבבה. עכשיו הכל תלוי בזה מבחינתי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 10:51

אתה סותר את עצמך, כי אם אינטרגלקטיק לינארי, מצד אחד תתאכזב אם הוא רק 10-15 שעות ומצד שני יהיה לך סבבה אם הוא שעתיים במחיר המתאים? אני סתם מציק 😬, מן הסתם אחרי שמחכים לו 7+ שנים אם אינטרגלקטיק יהיה שעתיים זה יהיה מאכזב בטרוף.

אגב, להבנתי אינטרגלקטיק הוא מטרויד + סולס, אז לינארי הוא כנראה לא, בטח עולם שמורכב מאוסף שלבים מחוברים שאתה חושף עוד ועוד מהמפה שלו עם הזמן.

מן הסתם אם משחק הוא מדהים אני רוצה שהוא לא יגמר, אבל כמו שקליימן אומר עדיף שמשחק לא ישאר יותר זמן ממשהו שהוא אמור להשאר כי אז המאסטרפיס הופך לחוויה פגומה.

מבחינתי כשמפתחת אומרת כמה זמן המשחק הולך להיות זה חסר חשיבות, אלה אם זורקים מספרים פסיכים של 200 שעות ואז זה מוציא לי את כל החשק לשחק במשחק. שיהיה 10 שעות, שיהיה 100, העיקר שיהיה טוב (אבל עדיף 10 😬).

LaskinLaskinElder

מן הסתם אינטרגלקטיק וההיסטוריה של נוטי דוג מגיעה עם הציפיות שלה, והוא יהיה משחק של 70-80 דולר.

אם נוטי דוג תתחיל להוציא במקביל לגדולים שלהם משחקים של שעתיים ב-20-30 דולר בקצב - זה יהיה הדבר הכי טוב אבר.

לעזאזל, אם רק סוני היו מקשיבים לי ולכל צוות גדול היה גם צוות "TLL" הם היו על הגל המושלם :(

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 11:04

הייתי מעדיף שסוני הייתה מקשיבה לי ולא שמה את נוטידוג עם 200 אנשים על משחק GAAS שדפק להם את כל מחזור הפיתוח כי כנראה שהיינו מקבלים את אינטרסטלר כבר ב-2025. ואחרי שהם משחררים את אינטרסטלר אז יאללה, שיעשו "TLL". אבל לפני שיש "TLL" צריך לעשות את המשחק הראשי שממנו נגזר "TLL" כי בלי משחק שממנו הוא נגזר, אין "TLL".

LaskinLaskinElder

ברור, היו צריכים לעשות סיפור צד של TLOU2 בזמן הזה או משהו, במקביל לIG שממנו בטוח יוכלו לעשות וסביר שכן יעשו איזה TLL כי אין מצב שלא למדו :)
לגבי הפתעות - חוץ מבנד שאין לנו מושג מה עושים - אני רוצה לקוות שגרילה כן עובדת על משהו במקביל, לחלון השיגור של הPS6, כנ"ל אינסומניאק שיכולים להביא איזה ראצ'ט. אבל אולי זה פשוט לא קיים וסתם תקוות שווא.

סאקר פאנץ' גם כן לא ברור על מה יעבדו במשחק הבא, אומרים שזה לא יהיה עוד GHOST OF, מקווה שיחזרו לאינפמוס. אני ממש נהנה מGOY אבל יאללה. הם גם ממש עלו באיכות, אז אני ממש מצפה לזה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 13:22

יש המון קלאסיקות בז'אנר הRPG שהם משחקים ממש קצרים, למשל כרונו טריגר שאפשר לסיים ב23 שעות ועדיין לאסקין ממש אוהב אותו למרות זאת.אז אני מסכים עם זה שהאורך לבד הוא לא אינדיקציה שפייבל יהיה רע וצריך לתת לו את הספק. הבעיה שזה מאוד קשה לעשות RPG קצר שהוא טוב.

הרבה יותר קל ללכת במסלול של משחק כמו BG2 או divinity original sin 2 שנותנים למשחק שעות להתבשל זמן להכיר את העולם והדמויות.

אז כן אינטר צודק אלה לא הדברים שפייבל מתמקד בהם.... אבל כמו שלאסקין אמר נוצר הרושם שפייבל היה אמור להיות קפיצת המדרגה של פייבל.

משהו מקביל למה שCDPR עברו עם המכשף 3, ולכן זה מאכזב קצת שזה לא קורה.

ציטוט מאת Laskin

המשחק הזה הוסיף הרבה יותר דברים משמעותיים משינוי של המראה שלך, למשל - דוגמת הענק שאם אתה בוחר להרוג הגופה שלו תהיה שרועה שם שבטח תירקב עם הזמן או משהו. שינויים פיזיים של הדמות זה הקטע שבגללו המשחק קצר? מה הקשר? פה יש לך הרבה יותר בחירות משמעותיות לעשות כדי לשחק שוב ושוב, רואים את זה בכל ההדגמות שלהם.

אז יש למשחק הזה השלכות לבחירה שלך כמו כל WRPG שאי פעם היה בהיסטוריה מה מיוחד בזה? בכל משחק תפקידים מערבי יש השלכות מהותיות לבחירה שלך. הגיימיק של פייבל היה הקטע הזה של לבחור בין טוב או רע ולשקף לך את זה בבחירות שלך באופן ויזואלי. זו ממש היתה אובססיה של מולינו, כמו שרואים גם בBlack and White 2.

פלייגראונד הורידו את הגיימיק המרכזי של פייבל ולא הוסיפו לדעתי שום דבר בתמורה.

LaskinLaskinElder

אין מה להשוות את כרונו טריגר ובניית העולם של משחקים מתחילת שנות התשעים, למשחקים 30+ שנה אחרי.

לגבי מה מיוחד פה - לא זכור לי הרבה משחקים בהם הNPCs בכל העולם מגיבים אליך בהתאם לכמה נכסים יש לך, הבחירות שלך וכו'. יש כאלה, לא בצורה שמציגים לנו שיש במשחק הזה. כנ"ל האפשרות לעשות ילדים עם כמה בנות זוג (ובטח בני זוג) שתרצה וכו'.
הקטע ספציפית של הפרצוף שלך שמשתנה בהתאם לטוב/רע זה ממש משהו קטן שלא משפיע הרבה ולא מספיק מעניין כדי לשחק שוב. תראה תמונה של מישהו טוב ומישהו רע, חסכת ריצה נוספת. נראה לי שאם זה מה שנראה לך היה הגימיק המרכזי - אתה לא מספיק התעניינת לא במשחקים ההם ובטוח שלא במשחק הזה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 13:39

לול, להזכיך לאסקין אני מעריץ של מולינו ואתה חושב שהוא הקוסם מארץ עוץ :-) אני לא חושב שאפשר לטעון ברצינות שאני לא מצפה בטירוף לפייבל הזה או שלא אהבתי את הקודמים.

אני מצפה בטירוף לפייבל הזה ובוודאי שהויזואליות היא לא כזו משנה לי אם המשחק יהיה טוב, אבל הכל בחיים זה Trade off... אם פלייגראונד הורידו פיצ'רים של פייבל אני מצפה שהם יוסיפו משהו והאורך ורוחב היריעה זה מה שקיוותי שהם יוסיפו.

בסופו של דבר, המשחק פייבל הזה נראה בדיוק כמו פייבל 2 ו3 הוא בדיוק פייבל רגיל ומסורתי שזה בשבילי טוב מאוד כי אני מאוד אוהב פייבל אבל כמוך ציפיתי לscale הרבה יותר גודל.

להחזיר את פייבל רק בשביל לעשות משהו שכבר עשו על ה360 זה לא מרגש אותי, זה יכול להיות אחלה משחק אבל זה לא מעיף לי את התריס כי פייבל הגיע כבר לשלמות עם פייבל 2 לדעתי.

אז כן, קליימן צודק, שלא כל צוות יכל לעשות מה שפלייגראונד עשו פה, אבל זה בעיקר בקטע של הFidelity פלייגראונד הביאו גרפיקה מטורפת וזהו.

ואפילו אז יש אנשים כמו אינטר שלא בדיוק עף לו התריס מהגרפיקה של פייבל החדש.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 13:51

מה שמבדיל אותו מהקודמים:

• אין מולטיפלייר, מתרכזים בסינגל וטוב שכך

• אין רובים וכד', דגש על פנטזיה פרופר

• המשחק מאוד מאוד סינמטי

• הומור טוב יותר ממה שראינו, כתיבה משובחת (אבל אולי זה עניין של דיעה, ונראה מה יהיה בתוצר הסופי, פשוט בינתיים ככה זה נראה)

• אתה לא מוגבל לקלאס מסוים, יכול לשלב או לשנות כשתרצה

• אולי הכי חשוב - אין רק "טוב" או "רע" בינארי, אלא הרבה תחומים אפורים

• הבחירות שלך משתנות ממקום למקום - במקום אחד אתה יכול להיות רע ובאחר טוב וכו'

• מערכת קרב עם עומק מסויים, לא כפתור אחד

• רמת הפקה אחרת לגמרי, גם ביחס לתקופה וגם בכלל

אם כל זה לא שווה כי לא רואים על הראש שלך הילה או קרניים - you do you

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Laskin

ברור, היו צריכים לעשות סיפור צד של TLOU2 בזמן הזה או משהו, במקביל לIG שממנו בטוח יוכלו לעשות וסביר שכן יעשו איזה TLL כי אין מצב שלא למדו :)
לגבי הפתעות - חוץ מבנד שאין לנו מושג מה עושים - אני רוצה לקוות שגרילה כן עובדת על משהו במקביל, לחלון השיגור של הPS6, כנ"ל אינסומניאק שיכולים להביא איזה ראצ'ט. אבל אולי זה פשוט לא קיים וסתם תקוות שווא.

סאקר פאנץ' גם כן לא ברור על מה יעבדו במשחק הבא, אומרים שזה לא יהיה עוד GHOST OF, מקווה שיחזרו לאינפמוס. אני ממש נהנה מGOY אבל יאללה. הם גם ממש עלו באיכות, אז אני ממש מצפה לזה.

גרילה, לדעתי, התחילה לעבוד על משהו לחלון השיגור של ה PS6 אתמול (או לפני כמה שבועות שאמרו שלפרויקט GAAS קוצצו האנשים ויש לו עד דצמ' להוכיח את עצמו).

סאקר פאנץ' - אישית, אני אמשח לראות מהם משהו חדש לגמרי. לאינפמוס לא התחברתי ונראה לי שמיצו אותו כבר. מתוך האולפנים של סוני, מרגיש לי שהם בין ההכי טובים ב'להמציא את עצמם מחדש', עם מעט מאוד איטרציות בין לבין.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 בספטמבר 2026 בשעה 15:23
ציטוט מאת Laskin

מה שמבדיל אותו מהקודמים:

• אין מולטיפלייר, מתרכזים בסינגל וטוב שכך

• אין רובים וכד', דגש על פנטזיה פרופר

• המשחק מאוד מאוד סינמטי

• הומור טוב יותר ממה שראינו, כתיבה משובחת (אבל אולי זה עניין של דיעה, ונראה מה יהיה בתוצר הסופי, פשוט בינתיים ככה זה נראה)

• אתה לא מוגבל לקלאס מסוים, יכול לשלב או לשנות כשתרצה

• אולי הכי חשוב - אין רק "טוב" או "רע" בינארי, אלא הרבה תחומים אפורים

• הבחירות שלך משתנות ממקום למקום - במקום אחד אתה יכול להיות רע ובאחר טוב וכו'

• מערכת קרב עם עומק מסויים, לא כפתור אחד

• רמת הפקה אחרת לגמרי, גם ביחס לתקופה וגם בכלל

אם כל זה לא שווה כי לא רואים על הראש שלך הילה או קרניים - you do you

הוא גם המשחק הראשון בסדרה שהוא עולם פתוח ממש על מלא, הראשון שאפשר לקנות בו כל בית וכל עסק, הראשון שאפשר לתת תפקיד לכל NPC בעולם, שאפשר לעשות רומן עם כל NPC, וכמובן שיש 1000+ NPC מסומלצים לגמרי.

המשחק הזה נראה כמו "הקפיצת אנצ'רטד 2" הכי גדולה שמיקרוסופט אי פעם הצליחו לעשות. אני לא יודע אם המשחק יהיה טוב או לא, אבל מבחינת הבטחה הוא חתיכת הבטחה ענקית. הוא לא רק מבטיח לעשות פייבל חדש שאשכרה נראה כמו פייבל מודרני, הוא גם אחד המשחקים הכי מרשימים של הדור, ההפקה שלו נראת מעולה והם עושים דברים שקשורים לגיימפליי כמו סימלוץ 1000+ NPC שבאמת נשמע רענן. אם פייבל יוצא טוב, הוא יכול להיות יציאת הדור של אקסבוקס.

ציטוט מאת Klayman

גרילה, לדעתי, התחילה לעבוד על משהו לחלון השיגור של ה PS6 אתמול (או לפני כמה שבועות שאמרו שלפרויקט GAAS קוצצו האנשים ויש לו עד דצמ' להוכיח את עצמו).

סאקר פאנץ' - אישית, אני אמשח לראות מהם משהו חדש לגמרי. לאינפמוס לא התחברתי ונראה לי שמיצו אותו כבר. מתוך האולפנים של סוני, מרגיש לי שהם בין ההכי טובים ב'להמציא את עצמם מחדש', עם מעט מאוד איטרציות בין לבין.

פעם אחרונה שהם המציאו את עצמם מחדש לקח להם 7 שנים לעשות את GOT וזה בדור הפס4. להמציא את עצמם מחדש ישלח אותם לאיזה 2032 😬

glass manglass manSage

בנוגע לסאקר פאנץ, הבמאי הקריאטיבי של GOY (לא נייט פוקס אחד אחר) אמר שהוא ירצה לעשות GHOST שמתרחש בטוקיו. שזה ממש ממש מה שאני רציתי שייקרה וגם כתבתי שזה החלום שלי בוקסלים כמה פעמים אז אמן שזה מה שיקרה.אנחנו צריכים דבר כזה אחרי שנים בלי סלייפינג דוגס.

על חזרה לאיינפמס, נייט פוקס הגיב ב"עקרונית אין לי בעיה לעבוד על שום IP שלנו" לי זה נשמע מאוד שהם לא רוצים כרגע להחזיר את הIP ואני אשמח אם הוא ישאר קבור לנצח בבוידעם, מעולם לא התחברתי אליו. :-)

גם אם הם לא יגיעו בדור הבא לGhost of tokyo אני חושב שמתישהו הם יגיעו אליו, בעוד איינפמוס בכלל לא נשמע בקלפים :-)

אנחנו גם יודעים שאחד הכותבים של Ghost עובד כרגע עם SEGA על Stranger to heaven ביחד עם לא אחר מדיוויד הייטר (כן של MGS)

אז נראה... :-)

glass manglass manSage
ציטוט מאת DrKeo

הוא גם המשחק הראשון בסדרה שהוא עולם פתוח ממש על מלא, הראשון שאפשר לקנות בו כל בית וכל עסק, הראשון שאפשר לתת תפקיד לכל NPC בעולם, שאפשר לעשות רומן עם כל NPC, וכמובן שיש 1000+ NPC מסומלצים לגמרי.

המשחק הזה נראה כמו "הקפיצת אנצ'רטד 2" הכי גדולה שמיקרוסופט אי פעם הצליחו לעשות. אני לא יודע אם המשחק יהיה טוב או לא, אבל מבחינת הבטחה הוא חתיכת הבטחה ענקית. הוא לא רק מבטיח לעשות פייבל חדש שאשכרה נראה כמו פייבל מודרני, הוא גם אחד המשחקים הכי מרשימים של הדור, ההפקה שלו נראת מעולה והם עושים דברים שקשורים לגיימפליי כמו סימלוץ 1000+ NPC שבאמת נשמע רענן. אם פייבל יוצא טוב, הוא יכול להיות יציאת הדור של אקסבוקס.

פעם אחרונה שהם המציאו את עצמם מחדש לקח להם 7 שנים לעשות את GOT וזה בדור הפס4. להמציא את עצמם מחדש ישלח אותם לאיזה 2032 😬

כן, האמת שקצת לא נתתי לפלייגראונד מספיק קרדיט, זה לחלוטין הפייבל עולם פתוח פרופר שהיה אי פעם וזה ענק. אבל נדב לדעתי זה דווקא ממחיש את הבעיה, כשהם עושים עולם פתוח ענקי עם מרחבים עצומיים זה עוד יותר מפריע שהוא לא דחוס בתוכן. זו למעשה הבעיה ההפוכה מזו של Starfield.

כן מבחינת זה שפייבל כנראה יהיה משחק כמו GTA שהוא cpu dependent באמת יכול להיות שהוא ירגיש דור הבא טכנית אין ספק.

אני חושב פשוט שפלייגראונד יכלו למצוא אחלה שביל זהב לפייבל. אם הMain Quest היה 20 שעות, אבל התוכן הצדדי יכל להגיע כמו במשחקים של בטסדה גם ל100 שעות.

אז כן זה לא לכולם, וברור לי שבגילך עם שני ילדים על הראש וים מחוייבות אין לך בהכרח כוח למשחק כזה, במיוחד אם חשבת שגם המכשף 3 עמוס בזבל.

אבל אני אישית חושב שאם פלייגראונד רוצים שזה באמת ירגיש "קפיצת אנצרטד 2" אז הכל צריך לעלות ל11 לא רק הגרפיקה או הסימולציה למרות שזה מדהים, אלא גם כמות התוכן.

אז כן, לא כל התוכן זהב במשחקים של 80 שעות ומעלה אבל זה מה שמיוחד במשחקים כאלה, שאחרי כמה סייד קווסטים מעפנים אתה נופל פתאום על סייד קווסט מופלא שעומד ראש בראש עם התוכן הראשי.

LaskinLaskinElder

מה הקטע בGhost of Tokyo אם אתה מחפש משהו כמו סליפינג דוגס, והסדרה הזו היא בכלל עניין של סמוראים? בלי החרב והתרבות העתיקה זה לא יהיה ghost of, עדיף שירימו כבר IP חדש.

אני זורם על אינפמוס טוקיו. נשמע הרבה יותר טוב.

משחק סופר הירו עם כוחות ממש מטורפים, בטוקיו עולם פתוח? כן, בבקשה.

DrKeoDrKeoSite Admin

מי אמר שהעולם של פייבל ריק? בו נחכה ונראה, לפחות ויזואלית הוא סופר דחוס.

glass manglass manSage

לא יקרה, לאסקין מצטער. קליימן נגד, אני נגד, ועושה רושם שסאקר פאנץ נגד ושומרים על תגובה דיפלומטית. זה 202 אנשים נגד 1 :-)

זה בהחלט נשמע שהמשחק הבא יהיה IP חדש ושGhost Of Tokyo יקרה אחריו, כי רואים שהצוות רוצה להתרענן אחרי שני משחקי Ghost וזה גם עדיף לנו כדי שיבואו לIP בהתלהבות ואחרי הפסקה.

למה שסאקר פאנץ לא תלך על GTA CLONE בטוקיו עם רכבים במקום סוס ומערכת הקרב של משחקי ארקהם/סלייפינג דוגס?

זו יכולה להיות קפיצת המדרגה הבאה שלהם עם כמה שGhost הצליח תחשוב כמה יצליח משחק שמתרחש בעולם פתוח מודרני.

אז מה אם הסדרה, היתה עד עכשיו עם סמוראים? היא היתה על סמוראים כי זה מה שמתאים לתקופה שהמשחק התרחש בה, אם עוברים לעידן המודרני אין שום סיבה להישאר עם הסמוראים.

מה כל כך מיוחד באינפמוס שאתה רוצה שסאקר פאנץ יבזבזו על זה שנים בפיתוח? ערים שתמיד היו נראות כמו אופקים וזה עוד בקטע מחמיא, עלילות מטופשות גיבורים מטופשים. אני אפילו לא מופתע שהרבה אנשים לא נתנו לGhost צ'אנס רק בגלל איינפמס הגרוע הזה שהשאיר טעם חמוץ בפה של הרבה גיימרים :-)

אין לי בעיה שGhost of tokyo יהיה עם כוחות על כל עוד זה נשאר GTA יפני :-)

אבל מה שאני הכי רוצה זה משהו כמו Crying Freeman אם ראית את הסרט או שמעת על המנגה. אני רוצה שנשחק רוצח שכיר בעולם פתוח יפני, שכמובן מתאהב בבחורה שהוא נשלח להתנקש בה וכו'.

LaskinLaskinElder

לעשות עולם פתוח מודרני סטייל GTA ביום שאחרי GTA6 יהיה רעיון מאוד לא טוב בעיניי.

כרגע משווים אותם למשחקי יוביסופט, אז הם מתמודדים יופי, כשישוו לרוקסטאר זה יהיה הרבה פחות יופי.

באינפמוס באמת הייתה עלילה גרועה. גם בסליי קופר. הם התבגרו מאז והוכיחו שיכולים ליצור סיפור בוגר בצורה לא רעה בכלל. אין שום סיבה שאינפמוס הבא לא יהיה עליית מדרגה ואין כמעט משחקי סופר הירו AAA עם נזק וכו שיכול להרים מכוניות ולשבור דברים בעיר. ואין בכלל כזה ביפן.

אתה בייסיקלי מציע שהם יעשו את אותו דבר רק בלי כוחות על, ומערכת traversal מגניבה, מה נשמע יותר כיף?

DrKeoDrKeoSite Admin

שיעשו IP חדש, הם עושים GOT כבר שני דורות ברצף. גם לא אינפמס, אני כל כך שונא את המערכת traversal הדביקה שלהם.