גם זה לא מספיק??

היי, הקטע של "עוד בערך שעה" לא היה כשהסתכלתי לפני שעה. עשו לי תרגיל.
אבל כן, אני רוצה פאקינג countdown כאילו אנחנו הולכים לשגר טיל מאדים!
נוצר ע"י DrKeo·03 ביולי 2024
גם זה לא מספיק??

היי, הקטע של "עוד בערך שעה" לא היה כשהסתכלתי לפני שעה. עשו לי תרגיל.
אבל כן, אני רוצה פאקינג countdown כאילו אנחנו הולכים לשגר טיל מאדים!
ואגב, כשסטים היה פתוח זה נגן לי ברקע שני טריילרים חדשים של המשחק לקראת השיגור שכמובן לא צפיתי בהם אבל יש בהם מוסיקה. האחד היה עם my favorite game של הקרדיגנס והשני היה omen של פרודיג'י, שני שירים שאני מאוד אוהב אבל הם כל כך לא מתאימים לקונטרול. איזו בחירה מוזרה, אפילו לא הבנתי שהמוסיקה מגיעה מהעמוד של קונטרול בסטים בהתחלה, מה הקשר?
מה שלאסקין הביא זה מהעמוד של המשחק. אם אתה מסתכל בספריה שלך לא כתוב כלום.
ככה מופיע אצלי:

אילו רק הייתה לסטים תחרות והם היו צריכים להשתפר 😬
אבל למה 17:04 ואני עדין לא יכול לשחק VALVE? למה?? בשביל מה נעלתי את הילדה בסלון עם קופיקו?
פחח, עשיתי preload של 100GB ועכשיו זה מוריד 92GB כדי לפתוח לי את המשחק. what? הכל טוב שם רמדי?
אני לא מבין את זה... סעמק... לא יכלו להוריד את הפאצ'/גרסא חדשה הזאת עם ה pre load? מה זאת החובבנות הזאת?
ממש, ויש שם גם איזה הליך התקנה שקורה במקביל שהוא איטי למות, הייתי תקוע על 400MB כמעט 10 דק' בזמן שהוא הריץ איזו התקנה, ועכשיו זה מוריד והצפי שזה יסיים אחרי 17:30. לפחות זה מוריד לי ב-600Mb לשניה, רחמים על מי שיש לו אנטרנט איטי או חס ושלום מגבלות נפח הורדה כמו שיש בארה"ב. להוריד 100GB ואז בשיגור להוריד עוד 100GB? מה המטרה של ה-preload בכלל אם זה מוריד את כל המשחק מחדש?
StickSageנשארו לי 4 דק... באמת קטע מבאס, בעיקר כי מצפה לי לצערי סופ"ש עמוס מאוד בעבודה ודאגתי לפנות את הערב הזה כדי לפחות לצלול לכמה שעות. בינתיים אני כבר חצי שעה מסתכל על הקיר :)
אבל היי, איזה טראפיק, מעניין עד כמה יוצא דופן היחס משתמשים/מעריצי רמדי שמחכים על הדקה למשחק בפורום הזה ביחס למקומות אחרים :).
הנה ההסבר...
מעניין לראות שזה רק ב pc... 🤔
הם אומרים במפורש שזה המערכת של סטים עשתה את זה. אבל הם לוקחים אחריות, כלומר הם פשלו במשהו בהליך העלאה לסטים וזה עשה טריגר להורדה מחדש של כל האפליקציה.
אגב, זה השחיל לי את כל המשחק אחר הצהרים. הייתה לי שעה, עכשיו היא הלכה ואני אוכל לשחק רק בערב.
StickSageטוב, שיחקתי שעתיים, סיימתי את הפרולוג אני מניח, הגעתי לשלב שיש לי פתאום 4 כיוונים שונים ללכת אליהם וקיבלתי שיתוק בחירה :). אמשיך עוד בהמשך הלילה.
glass manSageגם אני די בטוח שהגעתי לסיום הפרולוג. אחלה משחק, מאוד מרגיש משחק של 2010 בגיימפלי לטוב ולרע שבא עם זה. מאוד מזכיר לי את DMC של נינג'ה תאורי בדיוק כמו שחשבתי. יש פה המון פלטפורמה אבל יש לי כבר כוחות שאני מתחבר אליהם וגורמים למשחק להרגיש הרבה יותר רמדי אז אני מרוצה ממה שהולך. אני עדיין לא חושב שאני אוהב את הבחירה הזו והכיוון הזה אבל הוא יותר טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה.
יש מן הסתם הרבה דברים שאני לא מבין כי לא סיימתי את הראשון אבל אני מצליח לחבר את הפאזל די מהר.
LaskinElderלמה אתה לא צופה בסרטון של מה שהיה? נראה לי כמו השקעה טובה של כמה עשרות דקות במקרה הכי גרוע.
זה 5 דק, לגמרי שווה צפיה.
איזה באסה, היה לי יום מתוכנן שיכלתי לשחק בו כמעט 5 שעות ובסוף כל התוכניות קרסו. אז בסוף הצלחתי לשחק בערך שעה, גם אני סיימתי את הפרולוג, בנתיים למרות שזה משחק melee זה מרגיש הכי קונטרול שיש.
אגב, מסתבר שיש את הסרטון סיכום שהבאתי פה גם במשחק עצמו גלאס.
glass manSageכן, אני אשב לראות את הסרטון הזה. ג'סי מאוד חשובה במשחק הזה זה נשמע מובן מאליו אבל אני לא ציפיתי לרמת קשר כזו למשחק הראשון, אז בהחלט חייב להבין מה נסגר איתה בסוף המשחק הראשון. בכל זאת דיילן התחבב עלי מהר מאוד אז העלילה זורמת לי ויחסית מובנת למשחק ממבו ג'מבו של רמדי :-)
אני בסוף התחברתי למערכת הקרב כי כבר פתחתי מספיק יכולות שנותנות את החופש שאנחנו רגילים לקבל ממשחק DMC וכמובן היכולת לזרוק Projectiles מרגישה מאוד קונטרול ומאוד רמדי.
אני חושב שמה שלא התחברתי אליו באמת זה העולם הפתוח. תמיד רציתי DMC בעולם פתוח אבל עכשיו אני מבין למה קפקום מעולם לא עשו אחד כזה. אני מבזבז הרבה זמן על למצוא את המקום שאני צריך להגיע אליו במקום שזה פשוט יזרום. זו הרגשה מאוד "קונטרולית" כי גם במשחק המקורי היה לי את ההרגשה הזו שצריך לדעת ללמוד לנווט בעולם. אבל פה בגלל העולם הפתוח זה מוכפל.
זה נחמד, אבל אני בא לרמדי בשביל לינאריות וחוויה מהודקת וקולנועית ואני פחות מתחבר לעולמות פתוחים יוביסופטים. אבל המשחק מספיק טוב שאני חושב על הרגע שאחזור לשחק בו. באסה שהבטחתי לחברים שלי שאקח טיפה הפסקה מSF ואקדיש להם זמן בArma Reforger כי עכשיו הם לא משחררים ממני כל ערב. מקווה פשוט לכבות את הפלאפון בלילה ולשחק אותה ראש קטן כדי שיהיה לי זמן לקונטרול.
רץ בטוויטר, למי שרוצה להיות יפני:
Free Control Resonant skin with code: EV172-LN211-PL279
To redeem, go to Options, then Gameplay, then Redeem Code.
LaskinElderתודה! הוספתי…
אני בדיוק בא להתחיל… תגידו, אין הגדרת path tracing בשום מקום, זה פשוט אולטרא בRT?
עריכה:
מסתבר שפה זה תחת indirect lighting
פעם ראשונה שרוקסטאר עושים את זה, היכול להיות שהם אשכרה בשר ודם?
הם עושים ביחד את ה רימייק של מקס פיין.. לדעתי זאת הסיבה היחידה
glass manSageובנתיים סקוט מילר מ3D Realms טוען בעקיפין שרמדי של היום היא כמעט בכלל לא רמדי של פעם ורמדי מגיבים לו על זה. (כן כמעט לפני שנה אבל עדיין רלוונטי) למה יש לי הרגשה שהוא ממורמר?
הם עושים ביחד את ה רימייק של מקס פיין.. לדעתי זאת הסיבה היחידה
צודק, זה פרח לי לגמרי מהראש. אבל אין מצב שזה עניין חוזי, נראה שהם מפרגנים לפרטנר.
ובנתיים סקוט מילר מ3D Realms טוען בעקיפין שרמדי של היום היא כמעט בכלל לא רמדי של פעם ורמדי מגיבים לו על זה. (כן כמעט לפני שנה אבל עדיין רלוונטי) למה יש לי הרגשה שהוא ממורמר?
זה משנה שעברה 😬
StickSageמעלה נשכחות :)