VOXELIM

GTA6 - הנושא הרשמי

נוצר ע"י bozeman·06 במאי 2025

279 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 09:23

לקפוץ אנימציה זה הדבר הכי קל בעולם, להפוך 2 נשקים בו זמנית שאחד מהם מוסתר ויש ערימות של מכניקות שמבוססות על זה לגלגל נשקים שנותן לך להחזיק 30 נשקים במקביל זה מפר באלאנס שדורש המון עובדה.

חוץ מזה רוקסטאר לא יעשו את זה, אתה יודע שהם לא יעשו את זה. הם לא CDPR, מעניין להם את ה״אתה יודע מה״ מה אנשים חושבים.

LaskinLaskinElder

אה, אני לא חושב שאת עניין הנשקים הם ישנו. אני מדבר על עניינים שאתה מגדיר כ"טרחניים" כמו לתדלק, לאכול, וואטאבר. יכולים לעשות את זה אופציונלי מבלי לשבור את זה המשחק לגמרי.

אני מסכים שזה לא מעניין אותם, אבל אם זה משהו ש*באמת* יפריע להרבה אנשים - אני יכול לראות את זה קורה.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 07 בספטמבר 2026 בשעה 13:46

אני יכול לדמיין DLC עלילתי בתשלום שבו הם משחררים לגמרי את הרסן. הם פחות או יותר עשו את זה עם 4, the lost and damned הוסיף משגר רימונים כדי שיהיה אשכרה משהו כיפי לפוצץ איתו דברים וכל מודל הנהיגה של האופנועים נעשה בו מחדש. ואז עם הבלדה של גיי טוני הם בכלל שחררו כל רסן ועשו משימות משוגעות, כלי נפץ, רובים חזקים וכו', נתנו לבלגן לחזור (בערך) ל-GTA. מן הסתם הכל נעשה במסגרת היותר ראליסטית וכבדה שהם בנו אבל ההרחבות כן הרגישו כמו מודים משוגעים וארקיידים יותר של החוויה המקורית.

מצד אחד אני סומך על רוקסטאר, מצד שני יכול להיות שהראש שלהם נמצא יותר מדי עמוק בתחת של עצמם כדי לשים לב שהם הורסים את GTA. עוד 10 שבועות נגלה, ואני מחזיק אצבעות כי בייסיקלי כל החיים של הבן שלי מבוססים על GTA5.

glass manglass manSage
ציטוט מאת Laskin

אבל גם דלק זה משאב. באותה מידה יש משחקים שנותנים לך תחמושת בלתי מוגבלת, יש את אלו שאתה מכין במקום או קונה, ויש את הקיצון השני שאתה צריך ללכת למקום מסויים כדי להכין אותה.

אין שום הבדל, חוץ מזה שניהול משאבים ומקום בתיק זה פעולות שלפעמים לוקחות שעות במצטבר במשחקי RPG ופה זה עניין כנראה הרבה יותר מינורי, מבחינת הזמן שיתבזבז על זה.

אתה לא רוצה לגנוב רכב ולגלות שאין בו דלק? יפה, מה לגבי 192,339 הגופות שעשית להן LOOT וגילית שאין בהן שום דבר מעניין? זה משהו שקורה, פה מכניסים לך מערכת חדשה, זה יכול להיות דבר נהדר, יכול להיות מעפן, אני אחרי RDR2 סומך עליהם, אבל בלי קשר זה נשמע כמו משהו מרענן שיכול ליצור סיטואציות מגניבות מאוד.

להפך. כשאני עושה Loot ל192339 גופות. אם הייתי יודע בוודאות שמחכה לי Loot טוב ונדיר זה היה משעמם, כי התוצאה היתה צפויה מראש ומשעממת.

ואם הייתי יודע בוודאות מוחלטת שבכל ה192339 גופות הכל יהיה loot זבל זה גם היה מאוד משעמם. אי הודאות לגבי הloot זה מה שעושה RPG כייפי, זה לא שונה מהלוטו.

אבל כשאני גונב רכב בGTA ומתפלל שיהיה בו מספיק דלק, אני לא באמת "זוכה בלוטו" אם מצאתי רכב שיש בו דלק, אני סך הכל מקבל את מה שכל GTA נתן לי רק שבGTA הזה יש שכבה של מטלות שלא מוסיפות דבר.

אני חושב שאם רוקסטאר משנים, כל כך את הזהות הארקידית של GTA עם GTA 6 אז למה בכלל הם קראו לRDR 1 בשם שלו? יכלו פשוט לקרוא לו GTA 1911 מה זה משנה שאין מכוניות ושאתה לא גונב אותן? אם אין חשיבות למאפייני הליבה של GTA אז כל משחק עולם פתוח של רוקסטאר יכול להיות GTA.

שוב, זה לא כזה דיל ברייקר בשבילי כמו שההודעות גורמות לזה להישמע, אני אהנה מהמשחק אבל לגיטימי לחלוטין להתלונן עליו.

DrKeoDrKeoSite Admin

בסדר, נשמור את התלונות לשבוע השיגור, כרגע אנחנו רק מודאגים :)