VOXELIM

קלוד וגיימינג

נוצר ע"י InterAl·02 באפריל 2026

55 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 01:03
ציטוט מאת DrKeo

קלוד הוציאו היום את וריאנט של המודל מיתוס, המודל שאמור להיות קפיצה כל כך גדולה שהם טוענים שזה רגע דומה למה שעברנו בדצמבר עם אופוס, ושלא שחררו אותו עד עכשיו בגלל פחד ממה שהוא יעשה לעולם האבטחה.

אני משחק איתו בשעתיים האחרונות, בנתיים הוא מאוד מרשים אבל פאק איזה זללן. אני לא יודע אם זה באג או לא (יש להם נטיה לבאגים של שימוש יתר), אבל כל פרומפט שלי שותה איזה 5% מהשימוש של ה-5 שעות ואני על תוכנית 100$ וכרגע הם נותנים פי 2 יותר טוקנים. איך אפשר להשתמש בו בכלל מתחת לתוכנית 200$, לא ברור.

כרגע התרסטו לי הטוקנים, אז כנראה שזה באמת באג כי הם עושים את זה כשיש להם באג טוקנים.

אני חייב לציין שלפחות ברמה התכנונית, הוא ממש טוב. הוא הצליח להוציא אותי מלופ מאוד קשה עם המודל הקודם ולישר את כל ה-roadmap של הפרוייקט.

omerkotomerkotAdmin

שיחקתי איתו היום קצת והוא אכן טוב משמעותית מקודקס, שגם מצוין…

סידר לי כל מני שטויות קטנות שקודקס התחרבש איתן. עבד נקי מאוד עם מעט מאוד תיקונים ובעיות קומפילציה.

DrKeoDrKeoSite Admin

הייתי נותן חוות דעת אמיתית עליו אבל הוא זולל כל כך הרבה טוקנים שכל מה שצלחתי לעשות איתו הוא לתכנן מחדש את כל הפרוייקט וה-milestones שלו, לעשות סדר בהכל ולהתחיל לישם milestone אחד. סה"כ אני מבלה את השעה הראשונה בכל מסגרת זמן של 5 שעות בעבודה איתו, ואז 4 שעות נוספות בהמתנה שהטיימר יתאפס.

אבל הוא בהחלט עשה לי סדר בכל הפרוייקט ממש יפה, המבחן האמיתי שלו הוא האם הוא יכנס לאותם לופים של קשיים טכנים כמו אופוס 4.5-4.8. הייתי רוצה לראות אותו מסיים milestone שלם בלי להגיד לי ש"אה אוליי כדאי שנפתח עוד שני milestone נוספים כי עכשיו המערכת פיסיקה מפשלת ב-X", כי ההרגשה עם אופוס הייתה שעל כל milestone שאני סוגר שניים חדשים נפתחים בגלל קשיים טכנים או תכנון לקוי.

omerkotomerkotAdmin

חייב להגיד שהרושם המאוד שטחי שלי הוא שאופוס 4.8 הוא זללן טוקנים הרבה יותר גדול מהפייבל הזה...

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior

זהו, אני בenterprise user וניצלתי כל היום את פייבל עם קונטקסט של 1 מיליון לנסות לפתור בעיה שיומיים אני תקוע עליה. מצד אחד ניצלתי 8% מהמכסה השבועית (ציפיתי לנצל יותר) ולא היה לי cool down בכלל. מצד שני, לא בטוח שהוא פתר לי את הבעיה...

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 10 ביוני 2026 בשעה 19:50

לפי ניתוחים שראיתי, הוא צורך פי 2 יותר טוקנים. אבל הוא גם עושה יותר עבודה עצמאית מאחורי הקלעים עד שהוא משיג את המטרה כך שעבור פרומפט מסויים הוא יכול לבזבז גם פי 10 יותר טוקנים. פשוט התוצאה תהיה ממש טובה.