כן, אינטר אמר שהוא עובד גם על משהו. אני יותר בכיוון האקשני, חושב על הכיוון של blast corps פוגש את desert/jungle strike פוגש את wipeout עם הרבה הרס.
יש לי עוד המון עבודה, אחרי שזה ירוץ באנריל 5 ואם בתקווה אני אוכל להכניס את המנוע הרס החיצוני שאני רוצה לשלב פנימה (לא רוצה את כאוס של אנריל) ורק אז אני אוכל להבין אם אני יכול לבנות את מה שרציתי.
@InterAl, אני זוכר שהייתה לך בעיה עם מודלים, אני חושב שאסטרה יסגור לך את הפינה כי אם הצלחתי לעשות את העיר הזאת, בטוח תצליח לעשות יחידות/מבנים של משחק אסטרטגיה.
הדבר היחיד שמבאס בדברים האלה הוא שקהילת הגיימינג כל כך רעילה לגבי כל שימוש ב-AI, זה ממש מבאס. אפילו אם נבנה משהו מגניב שאנשים רוצים לשחק, סטים ישימו את התג "שימוש ב-AI" שלהם ויהיה עלינו אות קין.
לא ברור לי למה הדבר הזה קיים, זה ברור כשמש שב-100% מהפרוייקטים בפיתוח כיום משתמשים ב-AI בצורה כזו או אחרת, בטוח שבקוד וכנראה שגם בשלב הקונספט ארט וסביר שגם בלעשות עבודות סזיפיות כלליות של פיתוח. חבל לי על המערב שיורה לעצמו ברגל ככה ומנסה להגביל לכולם את השימוש בכלי הכי חשוב מאז המצאת המחשב ולהגיש את העתיד על מגש כסף לסינים.
כשאני חושב על AI, אני תמיד חושב על התפקיד fixer באנימציה. אנימטורים מתחילים בדרך כלל מקבלים תפקיד של fixer, זה תפקיד כניסה מבאס, כמעט מתמחה, שוחק שאנשים לא שורדים בו הרבה ומקווים להתקדם מהר לתפקיד אנימטור. בגיימינג רוב התפקיד של הfixer הוא לנקות אנימציות של motion capture. כלומר כשטרוי בייקר מקפץ לו בחליפה והמצלמות לוכדות את האנימציה שלו, התוצר הסופי "מלוכלך" ולא נראה טוב מספיק בשביל משחק, אז צריך ידנית לנקות את האנימציות. זה הליך סזיפי מבאס, וכנראה ש-AI עושה ב-20 דק' מה ש-fixer בנוטידוג עושה בחודש. אין פה שום אומנות, אין פה שום סיבה שיד אדם תגע בזה, אז גם דברים כאלה כל המתנגדים יצעקו "המשחק הזה משתמש ב-AI"?
משחקים עולה מאות מליונים, לוקחים 6 שנים לפתח, מתי התעשיה תרגיש בנוח לשלב AI פנימה כדי לקצר הליכים בסדר גודל? עדיף שמשחקים יעלו 300 מליון דולר כל אחד וכל היום יפטרו אנשים ואולפנים יסגרו?