למה אין לגיטימציה? תשתמש במה שאתה רוצה, לדעתי. פשוט אולי אל תצפה לשבחים על "איזה אומן נפלא אתה" 😂
אם בן אדם שלא יודע לצייר מפתח משחק עם AI. כותב את העלילה של המשחק שלו בעצמו, משרטט את המפות של השלבים בעצמו, חושב על המכניקות בעצמו, אבל לא יודע לתכנת או לצייר , אז הוא אמן או שהוא לא? למה מגיע לו להיות מתוייג כAI SLOP ?
למה זה הוגן שהוא יתוייג כאמן חסר נשמה? זה לא הוגן זה פשוט משרת את בעלי הכוח ובגלל זה קיים.
בעלות הכוח יודעות שבמקרה שהן יתפסו בשימוש של AI הן מקסימום ישחררו הודעת התנצלות ויסירו מהמשחק משהו סמלי, והכל יישכח וייסלח בעוד מפתח אינדי, שהוא מהחלשים שאין להם כוח, ברגע שמישהו יתייג אותו כAI SLOP נגמרה לו הקריירה.
מבחינתי, זה שימור כוח ציני של בעלי הממון והכוח, הם קובעים מי נכנס למשחק (רק למי שיש כסף וקשרים) הם קובעים הם קובעים מה שימוש לגיטימי בAI (רק במקרים שהם משתמשים בהם כל אחד אחר הוא שיקוץ שלא ברא השטן) ויש להם גם את הכוח לחמוק מBlacklash במקרה שנתפסו משתמשות בAI.
שוב, אני לא מסתיר שאני אדם מאוד פסימי שחושב שיש בעולם הרבה יותר רע ממה שיש בו טוב, אבל קיוויתי שהAI יוכל להיות משהו שנותן שיוון לכולם, אבל לא החלשים נחלשים יותר החזקים מתחזקים יותר, כמו שהיה מאז ומעולם.
בנוגע למה נחשב "אמן נפלא" אני חושב שההגדרה הזו תהיה חייבת להשתנות בעתיד הקרוב. יוולד דור שיצירה עם AI היא נורמה לכל דבר עבורו.
הם לא יראו את השימוש בAI כפסול לדעתי, אלא יותר כמו שותף שלך ליצירה, בדיוק כמו שלכל סופר נורמלי יש עורך נורמלי.
פעם "שיחה" היתה בהגדרה שיחה של שני בני אדם, כי רק שני בני אדם יכלו לדבר אחד עם השני. היום כשאפשר לתקשר עם מכונה, ההגדרה משתנה וככה יהיה לדעתי לכל תחומי החיים.
לאסקין: אני ממש לא רואה את מה שאתה אומר אני רואה את "בעלי הכוח" הכרישים הגדולים מתחמקים כל פעם שהם משתמשים בAI נגיד, המפתחים של crimson desert אף אחד בקהל לא באמת העניש אותם על שימוש בAI (ואני ג לא חושב שצריך להעניש אותם) אבל כל אינדי שישתמש בAI נמחקה לו הקריירה לעד. דורכים על הראש של החלשים, ונותנים Pass למי שהוא גם ככה חזק, כמו תמיד.
נדב: אני לא אומר שהAI לא נחוץ להצלת התעשייה או לא יעזור שהיא לא תקרוס אני מסכים איתך לגמרי שזה נחוץ. אני לא נגד השימוש בAI.
למרות שיש כאלה כמו ההוא מאפיק (אני חושב שהוא מאפיק) שאמר שהAI לא יוכל להציל את התעשייה כי עלויות הפיתוח גם איתו וגם בלעדיו יעלו פי 10 כל עשור אז גם על הנקודה שהAI יוכל להציל משהו אין הסכמה גורפת.
אבל זה לא שניסיתי לומר שהAI לא יתרום לתעשייה.
מה שניסיתי לומר, הוא שבעלי הכוח תמיד ירצו ליצור מצב שכל מי שמשתמש בAI (חוץ מהן) הוא יוצר לא לגיטימי, בעוד הם ישתמשו באותו AI ירוויחו המון כסף מהשימוש בו (כי יחסכו בעובדים וכו') אבל לעולם לא יקבלו תיוג של "יוצרים לא לגיטימים"