לא היה לי בכרטיס הבינגו שג'ון קיוזאק ממש אוהב את קונטרול.
תרבות גיימינג
נוצר ע"י DrKeo·18 בדצמבר 2014
ממש מגניב. לא הכרתי
ממש מגניב. לא הכרתי
אני רק אוסיף שבמקרה של VALVE זו כנראה לא ״השראה״, id tech 2 נמצא בלב של source כך שהם כנראה פשוט השתמשו ליטרלי באותה מערכת.
אהבתי שזה אשכרה עוד היה בשימוש, כ"כ הרבה שנים אח"כ!
glass manSageבלאנקה נגד ריו מהסרט החדש של Street Fighter טעימה קטנה מהסרט. נראה טראשי ודבילי בקטע טוב כמו מורטאל קומבאט 2 האחרון.
זה מן הסתם לא הולך להיות מאסטרפיס כמו סרט האנימציה של 1994 (מי שלא ראה ואוהב אנימות ואלימות, מה אתם עושים עם החיים שלכם?)
אבל זה נראה טוב. לא יודע מי זה הבמאי הזה נראה שיש לו בעיקר קומדיות?
נ.ב לא, לא התבלבלתי בשרשור פשוט לא רוצה להסיט את הנושא בשרשור הסרטים, מהאודיסאה למשהו אחר.
כתבה שכתבתי לפני כמה זמן אחרי תחקיר שלי בנוגע לכל הפיטורים אשר עולים כל יום בגיימינג
בכללי אני פתחתי אתר חדש, אני מקווה לעלות שם תוכן מקורי כמו זה לצד עוד תכנים, מאוד אשמח אם תעקבו אחרי בפייסבוק, מי שרוצה יש גם בטא לאפליקציה וכמובן מוזמנים לקרוא את הכתבה לחצו כאן לקרוא את הכתבה על מס תשוקה
אני כרגע ממש מסיים לעבוד על תחקיר בנוגע לרכישת EA
סייברפאנק יצא לפני 2077 ימים 😬
זמן טוב להציק לכם לשחק בו, ובעיקר בהרחבה שהיא לא פחות ממדהימה
זמן טוב להציק לכם לשחק בו, ובעיקר בהרחבה שהיא לא פחות ממדהימה
כן, אני מוצא את עצמי מסתובב סביבו כבר שנים במקום לשבת ולשחק בו. לא יודע למה, צריך להכריח את עצמי ובסוף אני בטח אעוף עליו. כמו שקרה לי עם הוויצ'ר 1 ו-2, הצלחתי לשבת לשחק אותם רק כשהיה ההייפ לקראת הוויצ'ר 3.
סייברפאנק יצא לפני 2077 ימים 😬
ניסיתי להתחיל לשחק בו, ממש רציתי אבל אני כרגע במעונות ויש כאן מסך טלווזיה של 27 אינץ' אני חושב ואני רואה את זה ממש מרחוק וזה פשוט פגע לי בכל החוויות גיימינג באשר הם
LaskinElder
שים שלוםMinionדברים מהסוג הזה גורמים לי להאמין שאין עוד אומות המתחרות באמריקאים על כמה רדוד וטפש אפשר להיות
יש שם משחק של ילדים שמגנים על הגבול, זה אדיר ובו בזמן גובל במשהו שדיקטטורה תעשה 😬
LaskinElderזה קורע מצחוק ואינפנטילי בטירוף
עם כמה שזה דיסטופי, אני עדיין שמח שזה הממשל הזה שעושה את זה כי הקודם היה עושה משחק של לחתוך לילדים את האיברים הפרטיים
copyright infringement בחסות הממשל. האם יתבעו אותם או יתקפלו מול טראמפ?
glass manSageאם זה היה ממשל בייידן בטח היה משחק על מכור לסמים שמעלים מס ומשקר בבית משפט.