יהיה לאינסומניאק MC גבוה, לכל המשחקים הפושרים, ממוצעים, חסרי הנשמה שלהם יש ממוצע 8 גבוה או אפילו 9 נמוך. המשחקים שלהם הם המחנה משותף הנמוך ביותר ומבקרים מתים עליהם.
משחקי 2026
נוצר ע"י DrKeo·15 בינואר 2025
אני רוכש את קונטרול 2 בכל מקרה. גם אם לא אשחק/אסיים בהשקה. כמובן אלא אם תהיה איזו קטסטרופה בביקורות או previews או משהו.. אבל רמדי...סיכוי נמוך
משחק של רמדי מעולם לא קבל 9, תעשית ביקורות קקה שנותנת לספיידרמן 9+ ולמשחקי רמדי במקרה הטוב 8+. קונטרול קבל פחות מכל משחקי אינסומניאק מתחילת הדור, זה הזוי בעיניי.
glass manSageאני לא מצפה ל9 כי כמו שנדב אמר מבקרים קקה. אני כן מקבל מקונטרול 2 וויבים של ממוצע 83. משחקים שאני מגדיר כ"סבבה ואין לי משהו רע להגיד אבל אני גם לא עף"
פה אין מה לעשות רמדי תמיד יהיה מעליהם את הציפיות של Max payne 1 ו2 אני תמיד אצפה מהם לשחזר את הרמה שלהם.
שוב הכל דיבורים, יכול להיות שזה יהיה משחק שישאיר לכל המשחקים האחרים של רמדי אבק, אבל שוב אני מחמיר איתם יותר מאשר עם סטודיואים אחרים.
דווקא לפי OC המבקרים נתנו לאלן וויק 2 ציון יותר גבוה מספיידרמן הראשון, השני, וגם מראצ'ט.
סה"כ אני מסכים עם המבקרים שאלן וויק הראשון וקוואנטום ברייק פשוט היו משחקים פגומים יותר, אני לא חושב שהם קופחו. אבל מאז קונטרול רמדי התחילו להרים את הרמה ואלן וייק 2 היה אפילו יותר טוב אז נקווה שימשיכו את המגמה.
אבל גם אם הם לא לגמרי פגעו עם המערכת קרב (ואני חושש שזו אפשרות סבירה מהקצת שראיתי) אני עדיין בעניין של קונטרול 2 כי אני אוהב את האומנות וכבר מושקע בסיפור והיקום המשותף של רמדי.
דווקא לפי OC המבקרים נתנו לאלן וויק 2 ציון יותר גבוה מספיידרמן הראשון, השני, וגם מראצ'ט.
סה"כ אני מסכים עם המבקרים שאלן וויק הראשון וקוואנטום ברייק פשוט היו משחקים פגומים יותר, אני לא חושב שהם קופחו. אבל מאז קונטרול רמדי התחילו להרים את הרמה ואלן וייק 2 היה אפילו יותר טוב אז נקווה שימשיכו את המגמה.
אבל גם אם הם לא לגמרי פגעו עם המערכת קרב (ואני חושש שזו אפשרות סבירה מהקצת שראיתי) אני עדיין בעניין של קונטרול 2 כי אני אוהב את האומנות וכבר מושקע בסיפור והיקום המשותף של רמדי.
אני בעיקר לא מסכים עם ה82 של קונטרול, זה משחק שכל מי שאני מכיר ששחק בו חושב שהוא מהמגדירי דור של הפס4.
LaskinElderאני דווקא מסכים עם הממוצע הזה.
לקונטרול יש יתרונות ברורים - הירי מרגיש טוב, הסאונד מדהים, יש הרס מגניב, והכי חשוב - העיצוב והאווירה בבניין.
אבל יש גם חסרונות מאוד ברורים כמו מערכת הלוט, הסוף הלא-סופי שגם מגיע אחרי בוס-שאינו-בוס סופי, הרבה מהסיפור מגיע מכל מני מסמכים שצריך לקרוא, רפטטיביות והכי גרוע - המפה.
אז עבור הרבה אנשים אפשר להתחשב יותר ביתרונות הברורים, אבל מנקודה אובייקטיבית זה יותר מדי חסרונות בעיניי כדי לעבור את ה-85.
בנושא אחר - הגענו לאוגוסט! אחד החודשים הגרועים של השנה, ובכל זאת - השבוע אמורים לצאת BEASTS OF REINCARNATION, BIG WALK ו-MARVEL TOKON, כולם אמורים להיות לכל הפחות טובים, עם פוטנציאל להיות טובים מאוד או בתקווה מצוינים.
מעניין מאוד איזה ציונים יקבלו, הביקורות של BEASTS שיוצא עוד יומיים בלבד - יעלו מחר.
glass manSageעל קונטרול אפשר להסכים שיש בעיות (מהמעט ששיחקתי) הוא דל תקציב ולהבין לאן אתה צריך ללכת זה פשוט סיוט שלא ברא השטן.
אבל Max Payne 1 ו2 הם משחקים של 8 ? לול, איזו בדיחה.
אלה 2 מהמשחקים הכי טובים בכל הזמנים וזו לא נוסטלגיה זה אשכרה מה שהם. מקס פיין המציא סאב ז'אנר משלו של משחקי Bullet time כולם חיקו אותו, הגרפיקה וסריקת הפנים הציבו רף חדש של פוטו ראליזם לתקופה הenvironmental storytelling הם מהטובים שקיימים וזה השפיע בבירור אחר כך על Dead Space ונוטי דוג. הירי רמה אחרת מכל משחקי התקופה עד שהגיע רזי 4. אלה פשוט משחקים שמרגישים דור מעל כל מה שהיה אלה בבירור משחקי 94 וגם הרבה מאוד מבקרים נתנו להם ציונים כאלה. המבקרים בדיחה.
על 2026: לצערי יש לי הרגשה שBEASTS יישב על ממוצע 78-80 כי המבקרים יקטלגו אותו כעוד סולס לייק במקום להבין שהוא מנסה להיות משהו ייחודי ושונה. TOKON יהיה טוב, אבל אני לא יכול לשחק משחקים כאלה שיש בהם כל כך הרבה דמויות שצריך לשלוט בהם בו זמנית אז PASS... בשבילי... ו BIG WALK מה הקטע שלו בכלל? :-)
LaskinElderאין כמעט שוב אלמנט של סולס במשחק... אתה "נח במדורה" אבל זה לא מחייה אוייבים שהרגת, אין "עונש" על מוות (אתה לא מאבד את הנשמות/XP/וואטאבר ולא צריך לאסוף שום דבר מאיפה שנהרגת), יש רמות קושי... אז אם יהיה מבקר שיקטלג אותו ככה - הוא כנראה לא שיחק בו.
BIG WALK נראה אדיר, זה מהיוצרים של UNTITLED GOOSE GAME. משחק פאזל מאוד ייחודי לקו-אופ, התקשורת בלי דיבורים אלא יותר עם קולות ותנועות, זה משהו מיוחד מאוד, הוא מגיע לכל מנוי PSN PLUS אז אני לגמרי הולך לנסות אותו השבוע.
glass manSageחולק עליך לאסקין זה בהחלט סולס לייק לדעתי. המשחק כולו מבוסס על Parry מצופה ממך לעשות Parry לכל דבר. מי שרוצה לדקדק שייקרא לזה סאקירו לייק, זו הפואנטה.
אין עונש על מוות ויש רמות קושי כי ככה גיים פרייק עובדים, זה נועד להיות "My First soulike" באותו משקל שפוקימון נועד להיות "My First RPG "
גם בפוקימון אין לך עונש על מוות ובניגוד לRPG אחרים "לישון" ולרפא את הפוקמונים שלך זה בחינם ולא עולה כסף בניגוד לRPG אחרים. זה הכל חלק מהמנטליות של גיים פריק הם אוהבים להקליל ולפשט אבל זה עדיין סולסלייק או שוב, מי שרוצה להיות נאצי לגבי זה, סקיירולייק.
והשוק עייף ממשחקים כאלה, ולצערי חושב שזה יפגע במשחק, כי אנשים ששיחקו אמרו שהסיפור לא חזק מספיק לסחוב אותו לבד.
ממש אהבתי את GOOSE GAME אז אני לא אשקר BIG WALK קצת יותר מעניין אותי עכשיו :-)
LaskinElderPARRY יש בערך רק בסקירו בעולם הסולס, ממתי PARRY = סולס?
טסושימה מבוסס PARRY ויש בו מדורות שנחים בהן - הוא סולס?
מטאל גיר רייזינג הוא מבוסס PARRY - הוא סולס?
גם מערכת הקרב של ארקהם, שר הטבעות שלהם וספיידרמן מבוססים בהרבה בבסיס שלהם על לחיצה ברגע האחרון ואפשר להגדיר בPARRY.
האלמנט הכי הכי בסיסי בסולס זה עניין הנשמות שאתה מאבד אם אתה מת, ויש לך הזדמנות אחת לחזור לגופה שלך ולהשיב אותה, אחרי זה עניין המדורות שמחיות את כל האוייבים אם אתה בוחר לנוח בהן ולהשיב לך את הבריאות והשיקויים... בלי 2 אלה - לקרוא לזה סולס זה מגוחך לחלוטין.
אני דווקא מסכים עם הממוצע הזה.
לקונטרול יש יתרונות ברורים - הירי מרגיש טוב, הסאונד מדהים, יש הרס מגניב, והכי חשוב - העיצוב והאווירה בבניין.
אבל יש גם חסרונות מאוד ברורים כמו מערכת הלוט, הסוף הלא-סופי שגם מגיע אחרי בוס-שאינו-בוס סופי, הרבה מהסיפור מגיע מכל מני מסמכים שצריך לקרוא, רפטטיביות והכי גרוע - המפה.
אז עבור הרבה אנשים אפשר להתחשב יותר ביתרונות הברורים, אבל מנקודה אובייקטיבית זה יותר מדי חסרונות בעיניי כדי לעבור את ה-85.
אין בקונטרול בעיה של מפה כי המפה בקונטרול היא כמעט חסרת חשיבות. המטרה של המפה בקונטרול זה לתת לך הבנה סופר כללית איפה אתה ולאיפה את הולך. הניווט במשחק לא נעשה בעזרת המפה אלה בעזרת השילוט בעולם שנמצא פשוט בכל מקום. זאת מכניקה די מדהימה, אתה יודע שאתה צריך ללכת ל-X אז אתה בודק באיזו קומה X נמצא ואז סוגר אותה ולא פותח יותר עד המשימה הבאה. אמרסיבי בטרוף ויתרון, לא חסרון.
מבחינתי קונטרול משחק מושלם שיש בו קצת יותר מדי רפטטיביות. לתת למשחקים של אינסומניאק יותר ממנו זה כמו לתת לסרט של מארוול יותר מסרט של דני וילנוב.
glass manSageלאסקין: בכל משחק סולס של FROM יש איזושהי מכניקת Parry מה הכוונה יש בערך רק בסקירו? בבלאדבורן בן אדם שלא עושה Parry עם האקדח יוצר פרייאר של החיים ופשוט נוב שלא יודע לשחק.
סקירו הוא המשחק הראשון שלהם שהParry הוא הלב של כל המשחק באותו משקל שParry הוא הלב של Street Fighter 3, אבל כמו שSF3 הוא לא משחק הSF היחיד עם PARRY ככה הדבר נכון גם למשחקי הסולס.
כל בן אדם שני שתראה לו את BEASTS יגיד שהוא נותן וויבים של משחק סולס לייק. אין פה קשר לספיידרמן ולבאטמן, כי אלה לא משחקים שהם
אקשן RPG הם מז'אנר אחר. פה זה אקשן RPG ממש אותו ז'אנר של משחקי הסולס.
כמו שאמרתי בדיון הקודם שלנו עליו אני ממש מחכה לBEASTS ואני חושב שהוא מיוחד ושונה בנוף עם טוויסט מעניין אבל אני לא חושב שהמבקרים יבינו אותו כמו שגיים פרייק התכוונו שיבינו.
נדב: בנוגע לקונטרול, לזכות המבקרים לפחות אני חייב להזכיר את הפיל בחדר, הבעיות הטכניות של קונטרול על הPS4 היו נוראיות. המצב הטכני של קונטרול היה כזה, שגיימר על הPS4 היה צריך לדלג עליו זה היה הקוצנזוס עליו. אישית זו הסיבה שלא שיחקתי בו בהשקה. גרסת הPS4 היתה הגרסה עם הכי הרבה ביקורות והיא זו שבגללה המשחק יושב על ממוצע 82 מאוד יכול להיות שבלי הבעיות האלה הממוצע של קונטרול היה גבוה משמעותית.
זו בעיה אצל רמדי, לפעמים המשחקים שלהם פשוט שאפתניים מדי טכנית מכדי להתאם לקונסולות.זה גם מה שקרה עם מקס פיין שהPS2 פשוט לא ידע איך לאכול טכנית ולרוב האנשים שהיה רק PS2 היה עדיף לדלג עליו/לנסות לשחק על הPC.
יכול להיות שלאסקין מתבלבל כי במשחקי FS יש פרי על פי הסוג נשק שאתה מחזיק, אז אולי לאסקין דבק בנשקים ללא פרי במשחקים מסויים של FS ולכן חשב שאין שם פרי. אבל כן, המשחקים שלהם מתבססים בצורה מאוד כבידה על parry/block/roll, בייסיקלי הלב של המשחקים שלהם זה ללמוד את האוייב ולעשות את הפעולות הללו בסדר ובקצב הנכון. ולאסקין גם צודק שמכניקת הsouls היא חלק בלתי נפרד במשחקים. אז כולם צודקים, יאי!
אבל ממילא זה דיון הזה לא יגמר עד שסטיק לא יביא את פסק הדין, אז יאללה סטיק תביא 😊
LaskinElderלא אומר שאין פרי, אלא שזו לא המערכת הכי חשובה בהכרח, להפך מסקירו שאין לך שום אפשרות לנצח כמעט שום אויב בלי זה. אתם צודקים שזה לא עבר בהודעה שלי, טעות גדולה.
גלאס - אני לא רואה שום דבר שקשור לסולס ולא חשבתי על משחקי סולס ממה שראיתי מBeasts, אפילו לא לשנייה.
אפילו אתה כותב:
״פה זה אקשן RPG ממש אותו ז'אנר של משחקי הסולס״
אז עכשיו כל משחק אקשן RPG הוא סולס?
לגבי קונטרול - אני אישית ממש לא מסכים שהפתרון שלהם לחפש ולקרוא בצורה ״אינטואיטיבית״ בשילוט של הבניין זה רעיון טוב. לפעמים, או יותר נכון כל הזמן - אני רוצה פשוט לדעת לאן לפנות בלי לחפש בעולם ובשילוט, אלא בדרך נוחה יותר. זה קצת כמו שתגיד לי שלא צריך מפות ווייז כשאני נוסע למקום שאני כמעט או בחיים לא הייתי בו, כי יש שילוט בכביש. אני מעדיף לראות במפה ואולי רק להעזר אחר כך בשילוט. זה משחק אקשן בבניין משתנה, אל תתייחס אליי כאילו אני דייר שם :)
עבורי זה בהחלט פגע בחוויה, ולגבי ההשוואה לאינסומניאק - גם אני נהנתי הרבה יותר מספיידרמן מאשר בקונטרול. אני עדיין מחכה יותר לקונטרול 2 מאשר לוולברין אבל זה לא קשור למפתחת כזו או אחרת, קונטרול 2 נראה פשוט יותר טוב ואני אהבתי את הכיוון שהם לוקחים.
זה לא דומה לשילוט בכביש או כל מטפורה אחרת. בקונטרול המשחק מעוצב במיוחד לתצורה הזאת וזה עובד יופי. אם תשתמש במפה כדי לראות לאיזו קומה אתה צריך להגיע ותדע את השם של האזור שאתה צריך, ברגע שתצא מהמעלית בקומה יהיה לך שילוט בכל מסדרון וצומת במשחק שמוביל אותך בדיוק לאזור הרצוי.
לרוב אנשים שהתלוננו על המפה במשחק לא שמו לב למערכת השלטים המאוד מכוונת שיש במשחק ולא זכור לי שקיימת באף משחק אחר. לא מדובר בשלט רנדומאלי פעם בכמה דקות, הם בכל מקום. וה-NPC בשיחות אומרות לך ספציפית שכדאי לך להשתמש בשלטים. זאת מכניקה שאפוי לתוך המשחק, לא איזה "אבל המוסיקת מידי מתאימה לגרפיקה" 😬
StickSageאין בקונטרול בעיה של מפה כי המפה בקונטרול היא כמעט חסרת חשיבות. המטרה של המפה בקונטרול זה לתת לך הבנה סופר כללית איפה אתה ולאיפה את הולך. הניווט במשחק לא נעשה בעזרת המפה אלה בעזרת השילוט בעולם שנמצא פשוט בכל מקום. זאת מכניקה די מדהימה, אתה יודע שאתה צריך ללכת ל-X אז אתה בודק באיזו קומה X נמצא ואז סוגר אותה ולא פותח יותר עד המשימה הבאה. אמרסיבי בטרוף ויתרון, לא חסרון.
מבחינתי קונטרול משחק מושלם שיש בו קצת יותר מדי רפטטיביות. לתת למשחקים של אינסומניאק יותר ממנו זה כמו לתת לסרט של מארוול יותר מסרט של דני וילנוב.
לגמרי. אני זוכר שאחד הדברים שישר הגניבו אותי ככשיחקתי לראשונה בקונטרול, וממש לא הייתי פאנבוי של רמדי כשזה קרה, היה שאני צריך להסתכל כל הזמן על השילוט ולבדוק באיזו מחלקה אני בתוך העולם. זה מאוד אימרסיבי, יש לי חוש התמצאות נוראי ואני שונא לפתוח מפה במשחקים כל שנייה. אף פעם לא שאלתי את עצמי "לאן אני צריך ללכת" במשחק, זה תמיד היה יותר "איך אני מגיע ל...", ומהבחינה הזאת השילוט בתוך המשחק עשה עבודה נהדרת, וגם עודד את החקירה של עולם המשחק כי כל הזמן הסתכלתי. במקום לראות במפה איזה ערפל ולדעת שיש שם משהו חדש, ראיתי שלט למחלקה חדשה שלא זכרתי, או פתאום משרד עם שם של דמות שהוזכרה בסיפור, דברים כאלה.
אבל ממילא זה דיון הזה לא יגמר עד שסטיק לא יביא את פסק הדין, אז יאללה סטיק תביא 😊
כולם צודקים.
כולם צודקים.
כולם מקבלים מדליה!
glass manSageלאסקין: לא כל Action Rpg הוא סולסייק אבל עדיין לכל משחקי הסולסלייק יש DNA משותף מאוד ברור שפרי הוא חלק מהDNA. אתה בוחר להיצמד לאלמנט ה"מדורות" ולאלמנט ה"נשמות" ולהפוך אותם שרירותית לכל המהות שמגדירה מהו משחק "סולסלייק"
אני גם יכול לטעון שרירותית שFireballs זה מה שמגדיר משחק מכות אמיתי ולהחליט שרירותית שכל משחק מכות שאין בו projectile הוא לא משחק מכות. לפי ההגדרה הזו Tekkken 1-6 הם לא משחק מכות כי אין בהם Fireballs אבל ב7 יש Fireballs אז פתאום לפי ההגדרה המאוד שרירותית שלי הוא דווקא כן משחק מכות?
ברור שזה טיעון שלא מחזיק מים ויש בו כשל רציני.
סטיק אמר באחד הדיונים שבהתחלה הוא בכלל לא התלהב מסקירו ובסוף הוא חזר בו וזה הפך לאחד המשחקים האהובים עליו. גם בלי שסטיק ייפרט את זה אני יכול להגיד בסבירות גבוהה שהוא אהב את סקירו בגלל שהDNA המשותף שלהם ה"סולסלייק" עדיין חזק וקיים למרות ההבדלים הרבים בינהם, כמו טקן וסטרייט פייטר עדיין הדמיון גדול יותר מהשוני.
אני לא יודע איך אתה לא רואה כמה Parry מרכזי בBeasts לאסקין, זה דרוש כמעט כמו ברמה של סקירו.
אז שוב, כן המשחק קליל יותר מרוב משחקי הסולסלייק, כי זה מה שGame Freak אוהבים לעשות במשחקים שלהם.
פוקימון= הTake הקליל של Game freak על DQ5
Pulseman - הטייק הקליל והפשוט יותר של Gamefreak על Mega Man X
beast of incarnation = הTake הקליל של גיים פרייק על ז'אנר הסולסלייק.
ככה הם פועלים, הם לוקחים נוסחא שעובדת ומביאים את הטייק הנגיש שלהם כדי לתת לו זהות "גיים פרייקית" אבל מתחת לכל זה הוא סולסלייק.
LaskinElderהאלמנטים שאמרתי נמצאים בערך בכל משחק סולס והם המהותיים ביותר. זה לא אני החלטתי.
אין בקונטרול בעיה של מפה כי המפה בקונטרול היא כמעט חסרת חשיבות. המטרה של המפה בקונטרול זה לתת לך הבנה סופר כללית איפה אתה ולאיפה את הולך. הניווט במשחק לא נעשה בעזרת המפה אלה בעזרת השילוט בעולם שנמצא פשוט בכל מקום. זאת מכניקה די מדהימה, אתה יודע שאתה צריך ללכת ל-X אז אתה בודק באיזו קומה X נמצא ואז סוגר אותה ולא פותח יותר עד המשימה הבאה. אמרסיבי בטרוף ויתרון, לא חסרון.
חותם על הכל. הדבר שבעיקר לא אהבתי בקונטרול, זה את האויבים שלא הרגישו מספיק מעניינים. אבל כל המסביב יחד עם שלב המבוך פיצו על כך בטירוף.
glass manSageאז רגע אתה טוען שRemnant 2 הוא לא סולס לייק? (כי אין בו איבוד נשמות או כסף במוות) 99% מהאנשים יגדירו אותו כסולסלייק.
אי אפשר להיצמד לאלמנט אחד ולקבוע שהוא החשוב מכולם, סולסלייק זה מכלול של דברים שביחד יוצרים משחק סולסלייק.
זכותך כמובן לחשוב שRemnant הוא לא סולס לייק אבל 99% מהאינטרנט יחלוק עליך יש לו את הקושי והאווירה וההרגשה של משחקי סולס לייק.
אני יכול לטעון להחליט ממחר בבוקר שמשחקי Tales of הם לא JRPG כי אני החלטתי שרירותית שרק משחקים בתורות הם JRPG ואקשן לא יכול להיות JRPG
זה עדיין לא ישנה את העובדה שמשחקי Tales of נצמדים לנוסחא הקבועה של JRPG, להגיע לעיר חדשה, לבדוק מה הבעיה, לשדרג ציוד חדש בחנויות לצאת למבוך שבמפתיע תמיד מכיל את הפיתרון המושלם לבעיה של אותה עיר, ולחזור, ולעשות את הלופ הזה שוב ושוב.
אבל כן, אני יכול להחליט למות על הגבעה שTALES OF הוא, לא JRPG כי ככה שרירותית בא לי ושהעולם יקפוץ לי :-)
LaskinElderלא מכיר את המשחק מספיק טוב, אבל כן יש בו את האלמנט של ה״מדורות שמרפאות ומשיבות לחיים את האויבים״. יש בו גם אלמנט של ניהול סטאמינה.
מה שבטוח - action RPG עם Parry זה לא ההגדרה, אחרת גם הוויצ׳ר הוא סולסלייק.
glass manSageלא מכיר את המשחק מספיק טוב, אבל כן יש בו את האלמנט של ה״מדורות שמרפאות ומשיבות לחיים את האויבים״. יש בו גם אלמנט של ניהול סטאמינה.
מה שבטוח - action RPG עם Parry זה לא ההגדרה, אחרת גם הוויצ׳ר הוא סולסלייק.
אז התחלת להזיז את השער לאסקין? קודם עניין ה"נשמות" היה חובה כדי שמשחק סולס יקבל תעודת כשרות של בדץ שהוא סולסלייק ועכשיו מספיק שיש מדורות וגם העלית את הסטאמינה מהקבר? פתאום על המדורה לבדה הכל נשען היא זו שקובעת מה סולסלייק? :-)
הוויצ'ר לא סולסייק כי הוא WRPG בסולסלייק הדבר העיקרי שעושים זה להילחם ולהתכונן לבוסים גדולים במשחקי הוויצ'ר כמו כל WRPG עושים המון דברים שלא קשורים לקרב, אתה אפילו יכול לשחק בקלפים.
שנינו נסכים, שמאפה מבצק שמרים, הוא לא בהכרח פיצה, לא?
שנינו נסכים שמאפה מבצק שמרים עם רוטב עגבניות וזיתים הוא לא פיצה,לא?
אבל 99.9% מהאנשים יסכימו שמאפה שמרים עם רוטב עגבניות זיתים ומוצרלה/גבינה צהובה/תחליף גבינה. הוא פיצה.
מתישהו האינטרקציה בין כל המרכיבים האלה הופכים ביחד למה שכולנו נסכים שהוא פיצה.
מה שאתה בא ואומר זה בערך כמו להגיד "פיצה שאין בה זיתים היא לא פיצה" לא היא עדיין יכולה להיות פיצה גם אם אין עליה תוספת סופר פופלארית.
סולס-לייק מורכב מהרבה אלמנטים יחדיו, אם מאבדים אחד כנראה שהמשחק עדין יכול להשאר סולס-לייק. אולי חוץ מאשר הקושי, אם המשחק לא קשה אז הוא מאבד מהסולס-לייקיות שלו.
LaskinElderסבבה נדב, אבל במקרה הזה מה יש לו? פרי?
אגב בוויצ׳ר יש ועוד איך להתכונן לקרבות נגד בוסים, הם עושים את זה עם שיקויים כמו בסולס בדיוק, אם אתה משחק בילדים מסויימים, זה מקל מאוד על הקרב גם בסולס וגם בוויצ׳ר.
אני לא מזיז את השער. לא חייב את כל האלמנטים, אבל מובן לגמרי שהביסטס הזה הוא לא סולס, ואתה יודע מה? יש אפילו כתבות במיוחד לאנשים כמוך:
ושים לב לכותרת המשנה עוד לפני שמתחילים לקרוא:
Not that it looked too much like a Soulslike anyway, but Game Freak wants to make it clear it's carving its own path
אבל תמשיך לקרוא, הוא אשכרה אומר כל מה שאני אומר כאן, ועוד