VOXELIM

משחקי 2026

נוצר ע"י DrKeo·15 בינואר 2025

842 הודעות
KlaymanKlaymanSage

לא מוריד את הדמו... אבל נחמד למי שמתלבט

LaskinLaskinElder

מבחינתי זה פשוט כאילו קיבלתי גישה מוקדמת של כמה ימים, אם אספיק אז אתחיל אותו פשוט יומיים-שלושה לפני ואז אמשיך אותו פשוט, אבל כמו שאמרתי בטח לא אספיק לסיים את קונטרול לפני גם ככה.

הדבר היחיד שממש חשוב לי זה לסיים את הכל לפני PHANTOM BLADE 0 כדי שאוכל לשחק בGTA6 ללא בקלוג "משמעותי"

KlaymanKlaymanSage

הנה בעיה שאנחנו לא חולקים. אמרתי לך שמכרת לי כבר את pb:0, אבל את gta 6 לא ארכוש ☺️, ככה שיש לי זמן פנוי לגמרי לסיים אותו.

DrKeoDrKeoSite Admin

אתם מדברים על GTA6 כאילו הוא איזו מפלצת שתשחקו בה לאורך חודשים. בסוף הוא משחק באורך של RPG ממוצע שרוב האנשים לא טורחים לסיים. סה"כ יעסיק אותנו כמה שבועות, לא צריך להיות בהסטריה, אפילו עם כל ההייפ :)

DrKeoDrKeoSite Admin

המשחק הזה הולך למכור יותר מהסימס.

KlaymanKlaymanSage
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 13:03
ציטוט מאת DrKeo

המשחק הזה הולך למכור יותר מהסימס.

יש מצב שקונה אותו לאישה.

ציטוט מאת DrKeo

אתם מדברים על GTA6 כאילו הוא איזו מפלצת שתשחקו בה לאורך חודשים. בסוף הוא משחק באורך של RPG ממוצע שרוב האנשים לא טורחים לסיים. סה"כ יעסיק אותנו כמה שבועות, לא צריך להיות בהסטריה, אפילו עם כל ההייפ :)

ההייפ בשמיים, כמובן. אבל לא עלי. RDR 2 הוריד לי.

LaskinLaskinElder
ציטוט מאת DrKeo

אני תמיד סיימתי את כולם, כולל כמעט או כל המשימות הנוספות.
ב-5 במצב הסינגל יש לי מאות שעות. גם ב-4 וסן אנדראס... מניח שגם בישנים יותר, יש מצב שבוייס שיחקתי יותר מכל השאר, אבל אין לי איך לבדוק.

לגבי המשחק הזה - תכל'ס הילדה יכולה ממש לאהוב, בסוויץ', עם טאץ', מתישהו, אבל זה רק בסטים :/

אגב סטים - תבדקו את המייל שלכם, יש לכם את הקוד של CONTROL שם.

(למי שהזמין בGMG)

glass manglass manSage

אני לא יודע איך יש לאנשים סבלנות לסיים את GTA אני מתכוון GTA3 הוא אחד המשחקים הכי טובים אי פעם לדעתי ואני לא חושב שסיימתי אותו.

בנוגע ל6 ספציפית יש סיכוי ענק שאסיים אותו כי בניגוד לרוב העולם אני מאוד אוהב את הוויב ה"סאחי" GTA 6 מרגיש לי כאילו הtake של רוקסטאר על הנוסחא של נוטי דוג. (משחקים צמד, וכו') GTA 6 הוא קצת קצת כמו שאני מדמיין שנוטי דוג היו עושים משחק GTA אם סוני היו מבקשים מהם לעשות אחד משלהם.

אז יש סיכוי לא רע שGTA6 יהיה מהיחידים בסדרה שסיימתי זו לפחות השאיפה, אבל גם אם כן אני מותח אותו לכל אורך השנה ומשחק בכייף זה לא משחק למרתון בעיני.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 22 בספטמבר 2026 בשעה 15:50

שחקתי המון שעות בכל ה-GTA, כולל 1, 2 ולונדון. אבל סיימתי רק את GTA3, VICE CITY ו-GTA5. יש משהו במשחקים האלה שלא דורש שיסיימו אותם, עד נקודת האמצע כבר ראית הכל וחווית הכל ובסופו של יום אתה פשוט נהנה מהעיר עד שנמאס לך.

אני משער שאני אשחק עשרות שעות ב-GTA6 עד שאני אפסיק. אבל לאורך שנים, בגלל הילד, אני אשחק כנראה מאות של שעות, ביחוד כשהאונליין יהיה זמין. ועדין, אני ממש בספק שאני לא אהיה פנוי בתחילת 2026 למשחק חדש, חודש+ של GTA6 כבר יוציא אותו מכל החורים ובסופו של דבר לא משנה כמה משחק יפה ומרשים זה בסוף מתחיל להרגיש יומיומי.

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Laskin

אני תמיד סיימתי את כולם, כולל כמעט או כל המשימות הנוספות.
ב-5 במצב הסינגל יש לי מאות שעות. גם ב-4 וסן אנדראס... מניח שגם בישנים יותר, יש מצב שבוייס שיחקתי יותר מכל השאר, אבל אין לי איך לבדוק.

לגבי המשחק הזה - תכל'ס הילדה יכולה ממש לאהוב, בסוויץ', עם טאץ', מתישהו, אבל זה רק בסטים :/

אגב סטים - תבדקו את המייל שלכם, יש לכם את הקוד של CONTROL שם.

(למי שהזמין בGMG)

לא הבנתי -שלחו מפתח, שזה אחלה... למה אין pre load?! סעמק איתם...

LaskinLaskinElder

יהיה בטח יום לפני, היום זה גם ככה ממש לא אישו, מורידים משחקים בדקות ספורות

KlaymanKlaymanSage
ציטוט מאת Laskin

יהיה בטח יום לפני, היום זה גם ככה ממש לא אישו, מורידים משחקים בדקות ספורות

כן, הם הגיבו ברדיט שזה יהיה 24 שעות לפני השחרור.

KlaymanKlaymanSage

Preload is live on steam

LaskinLaskinElder

Well Dwellers משחק מטרוידואניה חדש, אומרים שהוא גם לא קשה מדי (למי שיש טראומה מסילקסונג ושות׳) - עם ממוצע 90 אחרי כמעט 20 ביקורות בOC.

נראה לי הרכישה הבאה שלי לסוויץ׳

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 23 בספטמבר 2026 בשעה 18:53

וואו ציונים מטורפים יש לו מה זה? הוא נראה חמוד אבל מטרויד החדש והקסטלווניה לקחו לי את כל תשומת הלב בז'אנר לתקופה הקרובה.

גם האמנות נראת שהולכת לכיוון אימה שכזה? פחות התחברתי לאמנות תראה איזה יפים מטרויד וקסטלווניה לעומתו.

אחכה לשמוע מה דעתך.

KlaymanKlaymanSage

נראה משחק חמוד מאוד. ארכוש אותו בהזדמנות. מזכיר לי שאולי אני אחזור גם לסילקסונג מתישהו. עצרתי בו באמצע כי פשוט התעייפתי בשלב מסוים.. אפילו לא הייתי תקוע באיזה בוס רציני או משהו...

LaskinLaskinElder

Ace Combat 8 עם ממוצע 87 כרגע אחרי איזה 50 ביקורות…

matangt6matangt6Trainee
ציטוט מאת Laskin

Ace Combat 8 עם ממוצע 87 כרגע אחרי איזה 50 ביקורות…

כמה אני שמח, AC7 היה הפתעה בשבילי. לא ציפיתי לאהוב את המשחק כל כך אבל הוא ממש טוב למרות שאני לא יודע איך הוא ביחס למשחקים הקודמים בסדרה. בשבילי זה משחק Day 1