VOXELIM

משחקי 2026

נוצר ע"י DrKeo·15 בינואר 2025

803 הודעות
glass manglass manSage

האווירה הרמדית חזקה מאוד פה, אבל זה יופי אסתטי הרפרנסים פה לבליינד ראנר עוצרי נשימה אבל הם יופי אסתטי גרפי. גם הדברים שאתה מתאר סטיק הם דברים שנופלים על יופי אסתטי, אין פה איזה גיימפלי "רמדי"

אני מחפש גם את היופי האסתטי של הגיימפלי של רמדי ואני לא מוצא אותו, הוא נעדר מהמשחק בעיני.

בדרך כלל שאני משחק משהו של רמדי אני בא אליהם בקטע שאני רק האורח אצל רמדי וזה המשחק של סם לייק ואני סומך עליהם שיעשו משהו פצצה בגיימפלי משהו שרק הם יכולים לעשות, והפעם עם כמה שאני רוצה לסמוך על סם לייק ושות' אני לא מצליח להרגיש פה את הניצוץ הרמדי בגיימפלי.

הנשמה שלי רוצה לקנות לסם לייק קפה, כי כולנו יודעים שהוא ממש אוהב קפה, סיכה לא סיכה, באמת שאני רוצה להיות שם בהשקה אבל אני ראיתי הכל ועפתי מהכל גרפית כולל הקריצות המדהימות למקס פיין,עד שהגיעו הקרבות.

עדיין מקווה לעוף מהציונים.

LaskinLaskinElder

בקצרה - כמעט הכל פה קלאנקי, במקרה הטוב.

אני ממש מקווה שידחו את המשחק כמה שאפשר, נרקאה שהם מכוונים לחוויית AAA במקום לחוויית AA ואין להם את היכולת לעשות זאת בצורה מלוטשת. אני אהבתי את הפרולוג, שהיה מאה אחוז WALKING SIM, אבל נראה שיש פה הרבה מערכות מורכבות כמו גם מערכת קרב אמיתית, והם לא מצליחים להשתלט על כלום.

נראה לי שלשגר אותו בEARLY ACCESS כבר החודש יכול לפגוע יותר מאשר לעזור, אבל שיהיה בהצלחה.

LaskinLaskinElder

מחר יוצא טריילר מקיף מאוד (11 דקות ) של פאנטום בלייד, אחד המשחקים שאני הכי מצפה להם השנה.

חבל רק שהוא יוצא איזה שבועיים לפני GTA, ובתקופה הכי לחוצה בגיימינג (עבורי) אי פעם בערך.

לא אצפה בו במלואו, אבל אציץ בו. אין לי ספק שיהיה משחק מעולה.

אגב, MARVEL TOKON יצא כבר לפני זמן מה, אבל אין עדיין הרבה ביקורות משום מה... ובכל זאת - ממוצע 87 בינתיים, נראה כמו הצלחה.

מעניין אם הוא מוכר משהו.

באותו נושא, בערך - דווח שספיידרמן 2 מכר כמעט חצי מליון יחידות מאז שיצא הסרט.

DrKeoDrKeoSite Admin

לפחות במחשב מארוול טוקון במצב ממש רע, אנשים עם 3080 לא מצליחים להגיע ל60 יציב ב-1080p בהגדרות הכי נמוכות. בעיקר בגלל זה והחובה בlogin לpsn (אבל לא רק) יש לו ציון 46% בסטים.